Bakgrunn til svart -hvitt kjøkken

Den perfekte fargekombinasjonen er svart og hvitt. Dette er en klassiker som aldri vil gå av moten. Svart og hvitt i interiøret vil understreke alvorlighetsgraden av former og klarhet i linjer. Duoen av disse fargene er perfekt for enhver stil. Harmonien i denne kombinasjonen vil understreke den utmerkede smaken til eieren av leiligheten..

11 bilder

Uttrykk i klassikerne

En svart og hvit design krever mye innsats. Det er ikke lett nok å sikre at disse fargene er balansert i interiøret. Et kjøkken i svart og hvitt vil se veldig fasjonabelt, friskt og elegant ut. Et slikt valg vil fortelle om tilbakeholdenheten til eieren av leiligheten, tendensen til å bestille..

Uttrykk, emosjonalitet og sensualitet er skjult i den tilsynelatende roen i disse to fargene. Det er verdt å huske de gamle stumfilmene med Charlie Chaplin. Et rom i et slikt kontrastfarge passer til elskere av høyteknologi, art deco eller minimalisme.

Etter å ha bestemt deg for å lage kjøkkenet i to farger, bestem deg for hovedfargen. Hvitt vil bidra til å visuelt utvide rommet, fylle det med lys og luft. Svart vil gjøre interiøret gjennomtenkt, uvanlig og mystisk. Et svart -hvitt kjøkken vil kreve mye belysning. Hvis rommet er lite og det ikke er store vinduer, lager du lamper og lamper.

Lys aksent

Den uvanlige effekten av et slikt interiør oppnås på grunn av kontrasten mellom farger som utfyller hverandre samtidig. Bakgrunnsbilder til et svart -hvitt kjøkken vil bidra til å fokusere på en bestemt farge og øke plassen. Lyse tekstiler, røde eller oransje retter, en lilla vase eller en blå tekanne vil lykkes med å passe inn i et slikt interiør. Gulldetaljene vil tilføre luksus. Metallic farge vil gjøre svart -hvitt kjøkken mer moderne.

Du kan bruke alle farger for å lage et originalt og uvanlig design. Men de bør bare være som detaljer. Svart og hvitt dominerer. Hvis hvitt prioriteres, blir kjøkkenet lyst og romslig. Dette er ideelt for et lite kjøkken. Hvis du vil gjøre den dominerende fargen svart, men opptakene ikke tillater det, velger du svarte blanke overflater og legger til mer belysning.

Stilløsninger

Landstil og Provence tåler ikke svart -hvitt dekorasjon. Ellers har du råd til frihet. Stilretninger for uvanlig mat:

 • Art Deco;

 • moderne;

 • årgang;

 • minimalisme;

 • klassisk;

 • rokoko;

 • avantgarde;

 • høyteknologisk;

 • Orientalsk.

Kjøkkenet i svart og hvitt lar deg eksperimentere med veggdekorasjon. Du kan bruke stukkatur, tapet med utskrifter og mønstre. En original løsning vil være vanlig tapet. Gjør ett hjørne og to vegger hvite, resten svarte.

7 bilder

Interiør i detalj

Svart eller hvitt tapet ser harmonisk ut med et lite mønster, liten skrift. Det kan være geometriske former, forskjellige inskripsjoner. På et slikt kjøkken kan du trygt bruke farge -aksenter. Med et headset, med en bordplate, kan du eksperimentere. Svart tapet med et hvitt utskåret mønster vil se veldig moderne og stilig ut med røde skap; bordplaten i dette tilfellet skal være i svart.

For et kjøkkensett kan du skille klart mellom svart og hvitt. Heng hvite skap og en hette på veggen, legg de svarte på gulvet; benkeplaten med komfyren vil også være i en mørk farge. Veggene kan fremheves. Strukturerte bakgrunnsbilder laget for å se ut som fliser eller murstein vil gjøre. Delikat grønn farge på plenen vil tilføre friskhet til interiøret.

For elskere av et rolig interiør er hvitt tapet med grått mønster egnet. For veggene i et svart -hvitt kjøkken kan du plukke opp store grå blomster. De vil se ganske originale og stilige ut. For å diversifisere interiøret litt, men ikke overbelaste det med farger, legg en rød vannkoker eller brødrister på kjøkkenet, flere lyse glass eller en flerfarget bukett vil gjøre..

Typer tapeter

Når du velger tapet til kjøkkenet, må du håndtere variantene deres, fordi ikke alle materialer er egnet.

 • Det er bedre å ikke lime papir tapet på kjøkkenet. Over tid vil de falme, flekker og lukte mat..

 • Non-woven kan vaskes om nødvendig, de er motstandsdyktige mot skader, så de er godt egnet for kjøkkenet.

 • Akryl, flytende og stoff tapeter er helt uegnet for kjøkkenet. De kan ikke rengjøres, så de mister raskt sitt attraktive og friske utseende..

 • Hvis du valgte vinyltapet, dekker du veggene med et soppdrepende middel før du limer, da vinyl ikke tillater luft å passere gjennom..

 • Glassfiber er perfekt for kjøkkenet på grunn av sin styrke. De er pustende og vaskbare. Vanligvis males slike bakgrunnsbilder alene, siden det ikke er så mange fargevalg.

 • Silketrykk er ikke redd for vann, så det passer til kjøkkenet. Velg smidige teksturerte modeller.

 • Foliebelagt tapet kalles metallisk. Hvis du velger dem, må veggene også dekkes med et spesielt soppdrepende middel. Metalliske bakgrunnsbilder ser veldig rike, fengende og uvanlige ut.

7 bilder

Interessante løsninger

Ved valg av tapet kan du foretrekke tette modeller, så kan du bruke et interessant mønster eller et originalt mønster på dem ved hjelp av en sjablong. Så du vil understreke individualiteten til kjøkkenet ditt, vise kreativitet og smak. I dette tilfellet må du huske at et veldig stort trykk kan gjøre interiøret tungt. Et slikt mønster kan brukes, men bare på en del av veggen..

På et lyst kjøkken vil fargede bakgrunnsbilder med en interessant tekstur eller et uvanlig trykk i form av lyse store blomster se bra ut. Bakgrunnen kan velges i svart og hvitt med blomstertrykk. En lys gul aksent er egnet for et slikt mønster. Det kan realiseres med et kjøkkensett og fargede lamper..

En annen interessant designløsning for et svart -hvitt kjøkken er veggmalerier. For dem er det best å markere veggen i nærheten av spisebordet. Men møblene skal være på avstand for ikke å forstyrre panoramautsikten. Det kan være et fugleperspektiv av skyskrapere, forskjellige skisser av bylivet, futuristiske synspunkter.

Bakgrunn trenger ikke å være svart -hvitt. De kan gi livlighet til interiøret, farge og smak. Lyse grønne saftige limer nedsenket i klart vann vil se originale ut på en hvit bakgrunn. I dette tilfellet bør den dominerende fargen på kjøkkenet være hvit. Svart kan brukes på benkeplater, stoler.