Appelsinjuicer

Appelsinjuicer

Sitrusjuicer er passende på kjøkkenet til alle som bryr seg om helsen sin. Hvis du overvåker kostholdet ditt eller har et lite barn i huset ditt, vil en slik enhet definitivt ikke skade deg..

Ulemper og fordeler

Kompakte juicere har mange fordeler. Først og fremst er de små og tar ikke for mye plass. Derfor kan du installere dem selv i et lite rom. I tillegg kan du alltid ta den med deg på en reise eller forretningsreise. Dette betyr at du alltid vil ha billig og, viktigst, naturlig juice med deg..

En liten juicer er lettere å rengjøre enn en stor juicer. Og du kan lagre den ikke bare på bordet, men også i en skuff eller et annet sted. Det bør også bemerkes at en liten juicer er mye billigere..

Ulempene med denne teknikken inkluderer som regel det faktum at en liten mengde juice kan fås om gangen. Men dette er ikke et minus i det hele tatt. For det første anbefaler ernæringseksperter ikke å drikke mer enn hundre milliliter ferskpresset juice om gangen. Og for det andre bør appelsinjuice alltid drikkes fersk, noe som betyr at den ikke skal settes i kjøleskapet selv på flere timer – den mister umiddelbart smaken..

Visninger

Det er tre mest populære juicetyper.

Elektrisk

En automatisk juicer er en maskin som sparer både tid og krefter. Uten anstrengelse kan du få et glass utmerket ferskpresset juice på bare et par minutter..

Håndlaget hjemmelaget

En enklere teknikk er en manuell sitrusjuicer. Dette er en enkel maskin som består av et hakk og en presse. Ved å trykke på den klemmer du ut saften og den helles gjennom et spesielt hull i bollen..

Mekanisk

En mer avansert versjon av den manuelle juiceren er mekanisk. Den skiller seg fra den forrige ved at du ikke trenger å legge press på pressen. Bare trykk ned på frukten, så vil maskinen presse saften ut av den..

Hvordan velge

For regelmessig å få velsmakende juice med fruktkjøtt, må du velge utstyr av høy kvalitet. La oss ta en titt på hvilke parametere du bør ta hensyn til når du velger.

Det første som er verdt å være oppmerksom på er forskyvningen. Hvis du har en stor familie, er det bedre å kjøpe en enhet som lar deg presse minst 500 ml juice om gangen. En liten juicer er nok for en person.

Se deretter på tuten som ender beholderen. Den skal ha en langstrakt form. I dette tilfellet vil saften helles så nøyaktig som mulig fra juiceren i den plasserte bollen..

For ikke å drikke juice med fruktkjøtt, velg en modell utstyrt med et spesielt filter. Ytterligere bonuser vil også være et anti-dryppsystem og en flyttbar kjegle. Tilstedeværelsen av en flyttbar kjegle letter prosessen med å vaske den og rengjøre den fra fruktrester.

Flere forskjellige vedlegg kan også inkluderes i pakken. Veldig ofte er det bare sløsing med ekstra penger. Derfor, hvis du ikke trenger tilleggsutstyr, velger du en enklere modell..

Ikke minst rollen spilles av materialet som kroppen og andre komponenter er laget av. For saken anses de beste materialene å være rustfritt metall eller slitesterk plast. Og det, og det andre materialet har sine fordeler. Metall anses å være mer holdbart, men plast er mye lettere å vaske. Den roterende indre enheten bør ideelt sett være laget av rustfritt stål.

Den nedre delen av juicemaskinen kan suppleres med spesielle “bein” som forhindrer at den glir under drift. Muligheten til å kontrollere støynivået vil være et fint tillegg..

For å kjøpe en kvalitetsjuicer er det best å henvende seg til pålitelige merker. Ikke betal for mye bare for markedsførte merker, men fokuser fortsatt på gode anmeldelser fra både kjøpere og venner. Sørg også for at juicemaskinen er garantert. Tross alt, hvis en egen del går i stykker, vil ingen forandre den akkurat slik. Men garantiservicen lar deg reparere utstyret når som helst..

Hvordan presse juice

Når du allerede har kjøpt en juicer, må du lære å bruke den riktig for å maksimere levetiden. For å få et glass ferskpresset appelsinjuice, trenger du ikke engang å skrelle frukten – bare kutt den i to og fest hver halvdel etter tur til den konvekse delen av mekanismen. Ytterligere prosedyrer avhenger av hvilken type juicer du har..

Det er også verdt å skylle alle delene av mekanismen etter bruk. Vær spesielt oppmerksom på den roterende mekanismen og massefilteret. Slik forsiktig håndtering forlenger utstyrets levetid..