AMI kjøkkenmøbler

Vi bruker mesteparten av fritiden på kjøkkenet. Ikke rart dette stedet kalles “sjelen til leiligheten.” De fleste av oss kombinerer mat med et sted å slappe av. Derfor er det ekstremt viktig å skape komfort i dette rommet. Det er vanskelig å forestille seg et kjøkken uten et kjøkkensett.

Artikkelen vil fokusere på kjøkkensett, som tilbys av AMI-furniture, et handels- og detaljhandelsnettverk for den hviterussiske fabrikken “Laguna”, som driver med produksjon av møbler. Sortimentet inkluderer skap og modulmøbler.

Case -versjonen er en stiv ramme laget av sammenkoblede harde overflater.

Modulære møbler består av separate modeller – seksjoner, som du kan fullføre etter eget skjønn. Blant fordelene med modulmøbler kan man trekke frem mobiliteten – uten kolossale anstrengelser kan det omorganiseres etter ønske til et annet sted. Denne typen kjøkken er også lett å transportere når du flytter..

Hvis du ønsker det, kan du bare kjøpe de modulene du trenger. Og så er det enkelt å kjøpe tilleggsmoduler om nødvendig..

Fabrikkmøbler har vanligvis veldefinerte hull, så etter å ha kjøpt et slikt kjøkken kan du håpe at du ikke trenger å justere hullene mellom skuffene under montering..

Modeller

Modellene som tilbys forbrukeren av Ami-Mebel-detaljhandelskjeden er ganske forskjellige..

Bellas kjøkken består av moduler som kan plasseres slik du vil..

Bella -modellen er laget i jugendstil, som er preget av rette, strenge linjer og fravær av unødvendige detaljer. Møblene er laget i følgende fargekombinasjoner: metall-fiolett, rødt matt-mørkt tre, mahogny-silke.

Samlingen inneholder tjue-ni moduler, hvorfra kjøperen kan velge og sette sammen et headset basert på hans behov. Basen på modulene er laget av laminerte sponplater, som gir møblene fuktmotstand og styrke. Fasade laget av MDF belagt med PVC -folie, noe som øker slitestyrken. Benkeplatene er laget av etterforming. Fasaden på noen hengende moduler er en kombinasjon av MDF og gjennomsiktig materiale, som visuelt gjør møblene lettere, mer kompakte og stilige.

Dybden på gulvene er 60 cm og gir rimelig god lagringsplass. Dybden på de hengslede modulene – 29 cm.

Formen på Bella-kjøkken kan være kantet eller ikke-kantet. For veldig små kjøkken tilbyr Ami-Mebel Bella-7 settet, som, med tanke på 60 cm komfyren, bare er 160 cm.

Jeg vil notere den ganske budsjettprisen på kjøkkenmøbler fra fabrikken “Laguna”.

Venezia -modellen presenteres i en klassisk stil. Fargen på møblene er monokromatisk-hvit perlemor eller grå. Utførelsen av kjøkkenet i lyse farger gir det et festlig romantisk utseende. Denne modellen er utstyrt med en romslig oppvaskmaskin, metabokser med lukkere, noe som gjør bruken av headsettet mer behagelig..

Hjørneversjonen av kjøkkenet “Venezia”-“Venezia-2” skiller seg fra resten av variantene av denne modellen som tilbys av fabrikken ved tilstedeværelsen av to uttrekkbare roterende hyller. Disse hyllene er designet for å passe kjøkkenutstyr i forskjellige størrelser, og kantene i kantene forhindrer at de faller ut..

Kitchen “Liza” er i stand til å vinne hjernen til kundene med et ekstraordinært ekstravagant utseende. Art Deco -stilen der denne modellen er laget har lignende funksjoner som jugendstilen, men kontrastfarger brukes her – matt rød og matt svart. Tilstedeværelsen av metalldeler understreker headsetets modernitet. Produktmål: lengde inkludert en 60 cm plate er 290 cm, headsetthøyde 230 cm, bredde 160 cm, dybde 60 cm. Basert på dimensjonene er det klart at slike møbler ikke er egnet for små kjøkken.

Veggmonterte skap av denne modellen er utstyrt med gassstøtdempere, som lar deg enkelt og lydløst åpne og lukke dørene. Forbedret kjøkkenfunksjonalitet oppnås med hjørnehyller og visir.

Klassiske linjer og moderne design kombinerer kjøkkenet “Nadezhda”. Naturlige naturlige farger – alderen hvit eik og mahogni, samt innsatser i frostet glass gir headsettet letthet, romantikk og samtidig stramhet og soliditet.

Kjøkken sofaen “Viola”, som er designet i lignende farger, vil passe godt inn i interiøret og gjøre en utmerket duett med settet..

Marta -kjøkkenet har et stilig design og lyst design. Vil ikke forlate likegyldige mennesker som foretrekker moderne stilige ting. Lyse, dristige farger, headsettet gir en følelse av feiring.

Kombinasjonen av MDF og frostet glass, som møbelfasaden er laget av, gjør kjøkkenet visuelt lyst og avlaster plassen. Fargevalg er ganske varierte: sennep – effekten av et gammelt tre, mahogni -silke, oransje – metall.

Materialer

Kjøkkenene på Laguna -fabrikken er laget av sponplater – ramme og MDF – fasade.

Sponplater regnes som det rimeligste materialet for møbelproduksjon. Skiller seg ut i letthet, men regnes som et giftig materiale. Derfor, når du kjøper slike møbler, må du være oppmerksom på at kuttet er godt og helt limt.

MDF er et miljøvennlig materiale sammenlignet med sponplater, men også dyrere. Det oppnås ved å blande flis med melaminmodifiserte karbidharpikser og trykke dem. Minus – svært brannfarlig, mens selv hurtig oppvarming av gjenstander, for ikke å snakke om åpen ild, utgjør en potensiell antennelsesfare.

Postforming, som benkeplatene er laget av, er en metode for etterbehandling av sponplater. Til dette brukes fleksibel og tynn plast. På denne måten blir de mest budsjettmessige alternativene for benkeplater laget. I dette tilfellet kan bordplaten dekkes med plast helt eller delvis..

Anmeldelser

Svært rimelige priser på møbler i Ami-Mebel-butikker tiltrekker mengder av kjøpere. Den eneste fordelen som forbrukere deler i sine anmeldelser er en veldig lav pris og tilgjengelighet på avdrag.

Det er mye mer negative anmeldelser. Den største ulempen som kjøpere fremhever er den svært lave kvaliteten på møblene og byggekvaliteten. Mange forbrukere har hatt en sak om at merkingen for delene ble gjort feil, eller at hullene for delene ikke var fullstendig boret. Det overveldende flertallet bemerker også mangel på beslag sammenlignet med beløpet som er oppgitt i ordningen.

Hyppige tilfeller av levering av defekte møbler forårsaker også misnøye blant forbrukerne, samt emballasje av produkter av dårlig kvalitet for transport. Forbrukerne er også opprørt over de lange leveringstidene på møbler.