Albico veggpaneler til kjøkkenet

Et forkle spiller hovedrollen i utformingen av kjøkkenet. Det kan både roe ned et for sprudlende interiør og bli dets lyse aksent. Albico veggpaneler til kjøkkenet hjelper deg med å skape et unikt interiør i rommet ditt.

Litt om selskapet

Det kommersielle og industrielle selskapet “AIRON” ble grunnlagt i 2008. Produserer forskjellige produkter fra MDF. Siden 2013 Produktserien til denne produsenten ble supplert med veggpaneler til kjøkkenet i Albico. Alle produktene i dette selskapet er laget på moderne utstyr ved hjelp av nyskapende teknologi. Selskapet har mange vitnemål og priser for utmerket produktkvalitet. Hele serien til denne produsenten er sertifisert.

Produksjon

Produksjonsteknologien til disse panelene har ingen analoger i vårt land. Et produkt som HOT COATING -lim påføres MDF -platen. Limet smeltes til en sukkersirup. Deretter kommer lakkbelegg, som skaper et ekstra lag med beskyttelse mot UF -stråler.

En av de viktigste er prosessen med å bruke bildet på panelet. Dette gjøres ved hjelp av en storformatskriver som produserer utskrifter av høy kvalitet. Det gir ikke bare en finish av høy kvalitet, men det produserer et stort utvalg av design som alltid kan oppdateres i forbindelse med nye motetrender. Det er derfor Albico -paneler alltid er i trend..

Dimensjoner

Dimensjonene til disse veggpanelene er perfekte for å møte et forkle. Dimensjonene på MDF -ark er 61×280 cm, blanke paneler er 6 mm tykke, matte paneler er 4 mm tykke. De andre er også produsert med en lengde på 98 cm. Mønsteret på alle veggpaneler er laget på en slik måte at du uten vanskeligheter og synlige dråper kan fortsette dekoret på forkleet med et nytt ark.

Fordel og funksjoner:

  1. Har en blank glans, noe som skaper en 3D -effekt.
  2. Motstandsdyktig mot riper og slitasje, kjemikalier er tillatt.
  3. Høy motstand mot smuss. Lett å rengjøre selv fra fett og sot med en såpevann.
  4. Den tåler endringer i fuktighet og temperaturer, noe som er viktig når du utstyrer et forkle i platetoppen.
  5. Blegner ikke i solen.
  6. Miljøvennlig og allergivennlig.
  7. Et stort utvalg tegninger lar deg velge paneler for ethvert kjøkkeninteriør.

Hvis du tar godt vare på forkleet laget av Albico -paneler, vil det vare lenge, og om nødvendig, hvis det er sliten, vil det ikke være vanskelig å bytte det..

Montering

Albico -paneler er enkle å håndtere og kan enkelt festes til veggen.

Justering og spesiell forberedelse av veggen i dette tilfellet er ikke nødvendig.

I utgangspunktet må du merke lengden. Bredden på Albico -panelene er standard for en kjøkkenbaksplate. Vær oppmerksom på at vinkelen ikke er 90 grader. Tenk på dette når du trimmer panelet. Eller bedre juster veggen og hjørnet med treblokker, som du deretter kan feste MDF -platene til.

Deretter må du markere posisjonene til stikkontaktene på veggen og overføre dem til panelarket. Skjære.

Skjæreplater er mye mer praktisk med en fintannet baufil enn med et stikksag. Denne kuttet er mye penere, uten chipping og chipping..

Albico -paneler er koblet til hverandre ved hjelp av en spesiell aluminiumsprofil.

Panelet er festet på to måter:

  • Bruk lim “flytende negler”;
  • Ved hjelp av selvskruende skruer.

I det andre tilfellet er panelet plassert slik at lokkene på skruene er skjult under benken på benken og skjult under veggskapene. Hull bores i MDF -arket, lener seg mot installasjonsstedet og stedene for boring på veggen er merket med blyant. Det bores hull, plugger hamres inn, Albico -panel skrues på. Denne metoden er mer arbeidskrevende enn den første, men demontering er mye enklere..

Anmeldelser

Albico veggpaneler er et produkt av meget høy kvalitet. Ifølge anmeldelser ser de flotte ut. Og etter flere år forblir de lyse, den skinnende finishen flasser ikke av. Utmerket erstatning for dyre glass eller keramiske fliser.

Design

På grunn av mangfoldet av mønstre kan Albico kjøkkenpaneler monteres i nesten alle design.

For høyteknologi, gatene i moderne byer, er broer egnet.

For interiøret i jugendstil – blomster, skall, lys.

For en rustikk stil – frukttemaer, halmbilder.

For loftstil – murverk.

For minimalisme, bare sorte og hvite linjer, eller linjer i brune toner.

Et kjøkkenforkle dekorert med Albico veggpaneler vil glede deg i årene som kommer. Og hvis det er ønskelig, og i forbindelse med nye motetrender, kan den enkelt byttes ut med en ny, spesielt siden den ikke er så dyr.