Fa órák: kis tippjeink, hogy engedjünk ennek a csillagtrendnek

Mivel a fa tartós, ellenálló és vitathatatlanul elbűvölő anyag, már nem korlátozódunk arra, hogy csak belsőépítészeti változatként alkalmazzuk. Valójában az elmúlt években a kortárs tervezők gyönyörű divatkiegészítők készítésére használták, a kézitáskától a nagyméretű fülbevalóig. És mivel soha nem tart sokáig, hogy bemutassuk Önnek a pillanat legjobb trendjeit, ma nagyítunk egy ékszert, ami őrületet okoz a természetes megjelenésében, különösen a fából készült órát. Melyek a legnagyobb kincsei, és hogyan tudod könnyen integrálni a megjelenésedbe? Felfedezni a következő sorokban.

A modern óra: kortárs, modern ízlésű kiegészítő

Az óra több évszázadon keresztül a nők és férfiak zászlóshajójaként és alapvető tartozékaként bizonyult. Az esztétika és a praktikum ötvözésével az utóbbi folyamatosan újítja fel magát, hogy megfeleljen a különböző ízlésnek és igényeknek. Az egyik ilyen lenyűgöző módosítás, amelyet a közelmúltban tapasztalunk, a fa integrálása a kortárs darabok innovatív dizájnjába … A legnépszerűbb gyártók javaslatait nézve elkerülhetetlenül találkozunk Fa karóra márka amely egyedi és elegáns alkotásaival megnyeri szívünket. De valójában mitől varázsol el minket ez az ékszer a csuklónk díszítésére? ?

Egy időtlen kiegészítő, amelyet újra feltaláltak, hogy közvetlenül a szívünkben és az öltözékünkben telepedjenek le

divatos ékszer fa férfi karóra fa kiegészítő modern stílusú férfi öltözék

Mitől lenyűgöznek minket annyira a fából készült órák? ?

Nyilvánvaló, hogy a faórának számos előnye van. Gyakran a szinte teljes egészében ebből a nemes anyagból készült modellek könnyebbek, ami sokkal kényelmesebbé teszi az érintést és a viseletet. Ugyanezen a ponton a fém vagy műanyag helyett a fa használata előnyös néhány érzékeny bőrű ember számára, mivel a fa kevésbé irritálja a bőrt.

Különböző műszaki tulajdonságai mellett a fa bebizonyosodott, hogy hűséges szövetségese abban, hogy hiteles és ritka csábítást ad egy ilyen értékes kiegészítőnek. Természetes megjelenésének köszönhetően a fából készült órák tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú ruházathoz. És hogy még inkább engedjünk a varázsuknak, pompás kombinációkat kínálnak acéllal és bőrrel. A különböző fafajok – mahagóni, bambusz, szantálfa, juhar, zebrano, ébenfa stb..

Egy lenyűgöző ékszer, amelyet kedves számunkra vagy magunknak adhatunk

fa karkötő karóra nő kollekció ékszerek trend kiegészítők divat fa

Hogyan integrálható a faóra a megjelenésébe? Néhány divatötlet nőknek

Eredeti kiegészítőt keres, amely tökéletesen illik a mindennapi női ruhához? Ezért azt tanácsoljuk, hogy válasszon egy bőrszíjjal ellátott órát, amelyet finoman díszít lenyűgöző fa körvonalai. Minimalista stílusú fehér számlapjával ez a két anyag kiegyensúlyozott keverékét bemutató ékszer ideális kiegészítője egy alkalmi viseletnek, de egyben stílusos látásmódnak is. Ezenkívül különböző szíjszínek (fekete, rózsaszín, kék) közül választhat, hogy ezt a divatos elemet a legtermészetesebb módon integrálja, és illeszkedjen a ruhatárához..

Faóra: több magával ragadó megjelenés

ruha stílus elegáns nő zöld ruha szíj karóra fa és fekete trend ékszer

Azoknak a nőknek, akik nagyra értékelik a természettel való kapcsolatot, és szeretnek a dobozon kívül gondolkodni, hogy új festői tájakat fedezzenek fel, semmi sem jobb, mint egy legegyszerűbb és természetesebb, fából készült karóra (karkötő és körvonal) felé orientálódni.) Ez egy tökéletes változat nemcsak a szabadban sétált kellemes sétáihoz, hanem a városi megjelenés teljessé tételéhez, létfontosságú és egyedi tapintással.

Ezer és egy természetes és elegáns modell, hogy létfontosságú jegyzetet vigyen látásába

divat nő stílusú öltözet fehér blúz minimalista rózsaszín óra nő fa számlap

Erősítse meg férfias vonzerejét egy egyedi kiegészítővel

Ha van egy kiegészítő, amely az osztály és a férfiasság szinonimája, akkor kétségtelenül az acélóra. Kerek tok és fekete gimbal, ez a férfiak kedvenc duója a világ minden tájáról. Ha azonban szeretne szabadulni a tömegtől, miért nem fogadja el ezt a klasszikus modellt egy korszerűbb és eredeti verzióban? Egy innovatív dizájnról beszélünk, amely az időtlen eleganciát a robusztus bájjal ötvözi a fás akcentusokon keresztül. Impozáns ékszer, ami szemet gyönyörködtető.

A fából készült óra: az ideális megoldás, hogy kiszabaduljon a tömegből

férfi divat fehér cipők szakadt farmer fa óra fekete keret ékszerek férfi divat

Szeretne még tovább menni az eredetiség útján? Mindössze annyit kell tennie, hogy a fekete számlapot egy márvány felületű acél-fa modellre cseréli. A házasság a két nemes anyag között biztos érték egy egyedi és fényűző kiegészítővel.

Az eredetiség kártyájának kijátszása rendkívüli órával

óra acél fa márvány számlap eredeti ékszer divatos kiegészítők divat fa ékezetek