Az ezüst gyűrű vagy ezek a divatos ékszerek férfiaknak

Divatos ékszerek, férfiaknak is.

Mostanában nyakláncok, karkötők, ezüst gyűrűk mások pedig meghódították a férfiakat, és elengedhetetlen kiegészítői lettek a mindennapi férfi ruháknak. Hosszú megbélyegzés, polc vagy egyszerűen tisztán gyakorlati szerepkörre korlátozva, férfi ékszerek, a “bijouxenvogue” -hoz hasonlóan most kötelező a ruha kíséretében, személyes érintéssel díszítve, és napról napra, finoman vagy akár ismételten, a virilitás jegyében..

Az ékszereket kedvelő közönség így kiszélesedett, és sok más divatelemhez hasonlóan figyelmen kívül hagyta az osztály vagy a modor kliséit, végül lehetővé téve, hogy a férfi ékszerek olyan népszerű helyet kapjanak, mint amilyennek korábban nem volt. Mert ha drágakövek és díszletek díszítették az emberek testét vagy ruháját bizonyos időpontokban az elmúlt évezredek során, akkor ezek a legmagasabb társadalmi osztályok, kormányzók vagy arisztokraták kiváltságai voltak. Az egyiptomiak, a rómaiak vagy a nyugati királyi uralkodók, az egyesek erejét a viselt díszekkel, méretükkel vagy összetételükkel lehetett mérni. Ha az ősi különcség fokozatosan átadta helyét a vallási dogmák által javasolt mérlegelésnek, a pecsétgyűrű a férfi díszékszerek egyik utolsó nyoma volt..

Férfi ezüst karkötő vagy gyűrű, ezek az ékszerek népszerűek a férfiak körében

fotó divatos ékszerek férfiaknak ezüstből és bőrből, nyakláncokkal és gyűrűkkel

A divatos ékszerek, gyűrűk ma fontos helyet foglalnak el a férfiak számára készült kiegészítők viselésében. Ezek közül az ezüst modellek büszkék a helyükre, és általában előnyben részesülnek vásárláskor. Diszkrétebb, mint az arany, de nem kevésbé elegancia és tekintély, ezüst gyűrűk kínálják a nemesfém minőségét és a józanságot, amelyet mindig adtak neki.

Az ezüst gyűrű, elengedhetetlen a mai ember számára

fotó modellek kenzo divatos ezüst gyűrű, mint divatos ékszer férfiaknak

A jegygyűrű finomságától az aláírásgyűrűig az ezüst gyűrű most minden ízléshez és minden személyiséghez alkalmazkodik. Az egyszerű gyűrűtől a kovácsolt darabig számos stílus létezik, amelyek a férfi ékszert szimbolikus szerepéből a divatkiegészítő szerepévé fejlesztik. Az esztétikát tehát a gyűrűhöz való tartozás szerepébe oltották, és a nagy márkák, mint például a Kenzo, megértették ezt, eredeti termékeket kínálva, amelyek középpontjában a dizájn és a márka kedves férfias arculata áll..

Gyűrűk vagy karkötők, ezek a férfi ezüst ékszerek divatosabbak, mint valaha

férfi ékszerek képe karkötővel és ezüst gyűrűvel, mint divatos divatkiegészítő

A férfi ékszerek tehát már nem a hatalom szinonimái, vagy annak, hogy nem láttam a helyemen. Most a finom esztétika és a stílus kedvéért hordják, nem azzal a céllal, hogy lenyűgözze, hanem egyszerűen azért, hogy kényeztesse magát egy divatos ékszerrel, amelyet végül saját maga és ízlése szerint választott. mint a szebbik nem. Mert ha az öltözékek, sőt a frizurák már nem elegendőek ahhoz, hogy kiemelkedjenek, az ékszer és a vele kialakított bensőséges kapcsolat az egyik utolsó sánc marad a stílusok és öltözékek sztereotípiái ellen. Az ékszer tehát a lehető legszorosabban kíséri az embert, és jelenlétével továbbra is viseli a viselőjét, nem címerként, hanem teljes személyként.

A tömör ezüst ékszerek eleganciája kiemelkedik

férfi fotó szilárd ezüst gyűrűvel és karkötővel, mint divatos elegáns ékszer öltönyt és hivatalos ruhát