Hogyan rendezze be úszómedencéje környékét, hogy teljes nyugalomban kihasználhassa a jó időt?

Akár egy pihentető hétvégéről, akár csak egy lusta délutánról van szó, nyáron szinte elkerülhetetlen lépés a szabadtéri privát oázissá alakítása! Ha Ön is a rajongók kategóriájába tartozik, akik egy leheletnyi friss inspirációt keresnek a kert vagy a hátsó udvar szublimálására, akkor ez a mi napunk projektje: az uszoda környezetének praktikus és esztétikus kialakítása. A következő sorokban arra invitáljuk Önt, hogy fedezze fel, hogyan alakíthatja ki külső pihenőhelyét, amely tökéletesen megfelel a stressz elkerülésének szükségességének, hogy tétlenkedjen, és teljes nyugalommal visszanyerje erejét..

Tippeket keresve az uszoda környezetének funkcionális és lenyűgöző rendezéséhez

Kerti ötlet úszómedencével és gyeppel, díszítés az uszoda körül szövött bútorokkal és szabadtéri zöld növényekkel

Medence melletti dekoráció zöld területtel

A medence körüli tér díszítésére számos alternatíva létezik. A kikapcsolódáshoz azonban semmi sem jobb, mint egy kis zöldség hozzáadása, ami a természettel való egyesülés érzését kelti. A megfelelő növények kiválasztása fontos tényező ebben a küldetésben. Ehhez mindenekelőtt tanácsos olyan ellenálló fákat vagy cserjéket választani, mint a pálmafák, az agavé, a menta (a szúnyogok távol tartására) vagy a levendula (szép ágy létrehozásához). Egy másik népszerű lehetőség a gyep vetése vagy szintetikus gyep telepítése. A medence körüli gyep varázst kölcsönöz a térnek, miközben lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a zöld terepet, és hozzátessünk például egy dohányzóasztalt két kovácsoltvas székkel és egy napernyővel. Ahhoz, hogy élvezze a jó időt és pihenjen a kertjében, tojásszéket vagy függőágyat is felakaszthat.

Hogyan finomítsuk a teret? Adjon hozzá néhány tengerparti ihletésű kiegészítőt (párnák fehér és türkizkékben), balinéz stílusú (fa tárgyak, kosarak növényi szálakból), vagy kövesse a kortárs trendeket (lámpák fémbevonattal) stb. A színes edények, valamint a kaktusz-, flamingó-, ananász- vagy szörnylevélnyomatok a mexikói, bohém és trópusi stílusok élénk dekorációjának tipikus elemei. Ha rajong a zen hangulatért, fontolja meg egy kis kert létrehozását fehér kavicsokkal, Buddha szobrocskával és egy kis szökőkúttal a központban.

Emellett nem kell aggódnia, ha nincs földalatti vagy félig föld alatti úszómedencéje. Összes ezek az elrendezési ötletek nagyon jól illeszkednek a föld feletti medencéhez. A föld feletti medence választása praktikus és gazdaságos választás lesz, különösen kis terek esetében. Felfújható vagy tartó medence (fa, fém), a különböző modellek tökéletesen illeszkednek a napos és pihentető dekorációhoz. Például kihasználhatja a föld feletti medence mélységét, és körülveheti azt egy emelt terasszal, ami csak a kültéri dekoráció előnye lenne..

Öltözze fel a teret zölddel, hogy természetes és pihentető megjelenést hozzon létre

példa, hogyan lehet az uszoda körüli teret növényekkel díszíteni, az uszoda szélét nyugágyakkal díszíteni

Úszómedence deco

Szeretné nyaralni a külsejét? Tehát miért nem tervezi meg az uszoda környékét egy kis stranddal? Ehhez válasszon egy meglehetősen természetes teraszburkolatot: fa (meleg légkör) vagy kő (hiteles megjelenés). Bár érdemes használni a nap sugarait barnulásra, fontos, hogy árnyékot is biztosítsunk. Számos megoldás áll rendelkezésre ebben a témában: árnyékvitorlák, napernyő, kerti pavilon vagy napellenző … A bútorok esetében a nyugágyak elengedhetetlen elemei a napozásra szánt térnek. A strandágy egy másik modernebb alternatíva, amely különböző modellekben kapható.

Alakítsa át a hátsó udvart mini privát strandrá

példa az uszoda körüli tér díszítésére, fa terasz elrendezés medencebútorokkal

Családi sarok

Mi lenne a nyár a legjobb barátainkkal és családunkkal megosztott pillanatok nélkül? Még ha a meleg és a nap is pihenésre invitál, semmi sem helyettesítheti a vidámság pillanatait. Tehát ha otthon szeret bulizni, ne felejtse el a medence körüli terepet az Ön igényeihez igazítani. Ehhez például egy szabadtéri konyha kialakítása lenne jó ötlet. Hozz létre barátságos teret szőtt kerti bútorokkal és több színes párnával. A még kellemesebb hangulat érdekében játsszon különféle világításokkal: lámpákkal, lángoló fáklyákkal, labdákkal vagy húrlámpákkal.

Hozzon létre barátságos légkört Önnek és vendégeinek

uszoda dekoráció fabútorokkal, modern szabadtéri konyhamodell, tereprendezési ötlet a szabadtéri medence körül

Élvezze a jó időt teljes nyugalomban

hogyan kell díszíteni az uszoda körüli teret, felállítani egy betonteraszt egzotikus növényekkel és nyugágyakkal, rendezni az uszoda környékét

Ott van, nem nehéz az uszodát a jólét igazi paradicsommá alakítani! De siess! Hamarosan kezdődik a hideg évszak visszaszámlálása! Tehát tanulmányozza gyorsan az uszoda környékét és igényeit, és kövesse tanácsainkat, hogy olyan dekorációt kapjon, amely kiemelkedik a tömegből. !