Karácsonyi dekoráció 2020 – hogyan lehet ünnepi hangulatot teremteni

Michael Bublé dalát sugározza a rádió. Messziről csengőhangokat hallunk. És akkor a fahéj illata eljön hozzánk… A tündérfények csillogása! Minden olyan jól díszített, hogy valószerűtlennek tűnik. Igazi mese! Mindenekelőtt a karácsony varázsa rejtőzik a hangulat mögött. És valóban, teljesen lehetséges ilyen hangulatot teremteni otthonában és akár az üzleti életében is. Az irodában vagy a nappaliban mindössze annyi időre van szükség, hogy minimális erőfeszítéseket tegyen az ünnepi hangulat megteremtése érdekében. A sikerhez is többféle módszer létezik! Ebben a cikkben a dekorációs trendekre összpontosítunk, és 3 ötletet adunk Önnek, hogyan készítsen gyönyörű karácsonyi dekorációt 2020. A szemnek tetsző dekoráció mellett ne felejtsen el tippeket adni, hogy teljessé tegye minden értelmét. Például egy szárított narancsfüzér kellemes illatot áraszt, miközben része a dekorációnak.

Karácsonyi dekoráció 2020 – ötlet egy nulla hulladékfához

Hogyan díszítsük a karácsonyfát, klasszikus karácsonyfa játékok fából és üvegből

  1. Kövesse a nulla hulladék trendet

Bármit is mondunk, a karácsonyi díszek idővel megváltoztak. Például évekkel ezelőtt narancs, lila, kék színekben találhat dekorációs ötleteket, ami mostanában nem így van. A legújabb trendek bizonyos nosztalgiához kötődnek a fából vagy üvegből készült vintage tárgyak, valamint a klasszikus színek, például piros és fehér, arany jegyek, zöld díszítés iránt. Hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok használatára és az újrahasznosításra. Minden, ami a házban van, megmenthető, vagy stílusos díszítéssé alakítható. Áfonya és pattogatott kukorica füzérek, rozmaring koszorú, papír hópelyhek, sós tészta dísztárgyak …

Gyönyörűen berendezett vintage fehér hálószoba partira

Vintage dekoráció női hálószobában, fehér díszítésű falak, nagy karácsonyfa

2. Válassza ki a megfelelő világítást

Játsszon otthonában a világítással, amíg meg nem találja a fényerő és a magánélet megfelelő egyensúlyát. A gyenge világítás jól működik néhány tündérlámpával, néhány gyertyával és este pattogó tüzzel. Ezek szép kiegészítői lesznek a karácsonyfa körüli tündérfényeknek. Ezenkívül néhány kissé rövidebb füzér elegáns levegőt kölcsönöz és diszkrét fényeket tükröz. A húrlámpákhoz keresse meg a sötét sarkokat, ahová kárpitozhatók, vagy tegye őket üveglámpába vagy karácsonyi csecsebecsékkel töltött vázába. Tökéletesek korlátokhoz vagy beltéri növényzet díszítéséhez is..

Hozzon létre ünnepi hangulatot egyszerű és stílusos dekorációval

Nő a kutyájával az elegáns nappaliban, fehér kanapéval, karácsonyfával, könnyű koszorúval

3. A tökéletes karácsonyfa

Az ünnepi hangulat nagyrészt a fának köszönhető, amelyet gyönyörűen díszít a személyes stílusának megfelelően. A legjobb karácsonyfa megtalálásához először mérje meg a mennyezet magasságát. Válasszon egy megfelelő alakú fát, amely könnyen alkalmazkodik a rendelkezésre álló helyhez. Ezután válasszon egy fát, amely tovább tart. Az életkor ellenőrzéséhez óvatosan fogja meg az ág végét, és húzza maga felé. A tűnek épnek kell maradnia! Vagy hagyhatja az egészet a díszítő szakemberekre, mint például Sauvaje.fr hogy soha nem fog elmulasztani meleg és varázslatos légkört teremteni. Még több, ha nagy területről van szó, mint például az üzlet vagy akár családi ház.

Válassza ki a tökéletes fát, és készítsen gyönyörű, divatos dekorációt

Karácsonyi dekoráció 2019, hogyan lehet ünnepi hangulatot teremteni, válassza ki a tökéletes karácsonyfát

Fényes karácsonyi dekoráció 2020

Karácsonyi megvilágított jel, karácsonyi dekoráció 2019, az ünnepi hangulat megteremtése