Lyst til en original kage? Dette er de mest kreative ideer i 2020

Vælg en original kage, dette er din mission for dagen, og vi kan hjælpe dig med at opnå det med succes. På denne side kan du finde mere end 100 billeder af smukke og meget originale kager. Du kan tage dem som inspirerende ideer til at bage de kager, du ser dig selv. En anden mulighed er at sende billedet med den kage, du kan lide, til din konditor, der vil forberede det professionelt..

De dekorationer, der i øjeblikket trender, er dem, der omfatter spiselige blomster, løv, ekstraordinære former, endda geometriske former, temakager, metalliske farver og mange flere. Disse få eksempler er ikke tilstrækkelige til at give dig en konkret idé om original kage som du vil lave eller bestille. Men bare rolig om det, du finder selvstudier, der stadig er nedenfor, som forklarer dig trin for trin, hvordan du opretter betondekorationen. God fornøjelse med at forberede!

Flere originale kagedekorationsideer at opdage herunder

nemme og originale kagedesigner til kagetrends i 2020, galakskage, spiselig blomsterkage, abstrakte smørcreme -berøringer, fejllinjekage

Men før vi viser dig vores rige udvalg af eksempler på usædvanlige kager og taler om dem med konkrete eksempler, lad os tage et mere detaljeret kig på de vigtigste tendenser, der ville have vinden i deres sejl i år 2020. Her er så en lille liste, som vil være nyttigt for dig at vælge en let og original kagedekoration på samme tid.

Sådan laver du en original kage dekoreret med blomsterdetaljer til et landligt præg

Mani efter landlig og elegant landlig dekoration er for længst gået ud af sit oprindelige felt for at erobre andre livsområder, herunder bagværk. Og er der virkelig en bedre måde at dekorere en kage på end et par nøje udvalgte blomster? Vær sikker på, det er ikke bare wienerbrødsblomster, som nogle gange kan være ret komplicerede at lave! Disse er langt fra den eneste mulighed! Tøv ikke med at vælge en naturlig blomsterdekoration bestående af friske blomster i farver, der matcher begivenhedens tema eller endda hvorfor ikke løv, kviste eller grene. Bemærk, at der er en del smukke blomster, der ikke kun er smukke, men også spiselige. Det vil sige, at du kan bide i en uden bekymring og anger, når du sluger en mundfuld lækker kage. Alternativt er fremstilling af smørcreme blomster en anden fantastisk måde at pifte dine kager op på, samt en kageudsmykningstrend, der er blevet set overalt i disse dage. Denne blomstart tilføjer tekstur til din kage, mens den omdannes til et rigtigt wienerbrødsmesterværk.

idé om en blomstrende kage dekoreret med farvede smørcremeblomster, spiselige blomster og løv

Fejllinjekagen – usædvanlig og imponerende kageidé

Hvis du vil bryde med designet af den klassiske kage, er intet mere passende end fejllinjekagen, der fascinerer med dens originalitet. Princippet er faktisk meget enkelt og er baseret på trompe l’oeil -effekten. Det, vi gør mere præcist, er at isolere den centrale del af din lagkage for derefter at dække den med et lag af enhver glasur, som kan tjene som en støtte til at fastgøre små dekorationer: regnbuesprinkler, chokoladechips, slik, frugt eller andre. Derefter påfører du et glat, jævnt lag creme på resten af ​​kagen uden at røre ved afbrydelsens midterlinje. Således skaber du en slags meget original frise, der giver indtryk af dybde, der bedrager øjet. En kage, der synes at trodse fysikkens love !

originale kage fejl linje kage modeller, illusion kage eksempler med en afbrudt strimmel i midten, farvet kugle center, jordbær, lyserøde makroner

Geometriske former for at strukturere en enkel og original kage som dem, du ser nedenfor

En lige så fascinerende måde at bryde med ensartetheden er at skabe en kage med flere lag, hvoraf mindst ét ​​afviger i sin geometriske form. En ny visuel afbrydelse dannes således, men denne gang på niveau med strukturen. Og efter de seneste tendenser er det ofte kagens bund, der har den del, der skiller sig ud fra resten, det mest almindelige mønster er den sekskantede bund efterfulgt af runde formede lag. Geometriske former, der fremkalder struktur og stivhed, denne type kager er også præget af et ædru og ryddeligt design, derfor meget velegnet til bryllupskagen.

bryllupsdagskage i geometrisk stil med lag af sekskantformet kage og andre geometriske former

Smørcreme til at skabe et rigtigt wienerbrødsmesterværk

Der er nogle kager, der er så smukke, at det ville være svært at spise dem. For når vi taler om dekoration af en kage, må det siges, at der er en del ideer, der grænser op til det usædvanlige. Det er disse kreative design uden for alfarvej, der er vores favoritter. Og nu vil vi overraske dig, for selvom de er meget imponerende, er disse ikke altid så svære at opnå. For eksempel kan du opnå en meget flot, kreativ effekt ved hjælp af en simpel spatelkniv og smørcreme. Fortsæt i trin for at opnå en smuk abstrakt dekoration rig på farver. Her er en topidé til en enkel og original kage, som du kunne lave uden nødvendigvis at have en gave til kunsten !

smørcreme kage, strejf af abstrakt fløde lavet med en spatel, original og kunstnerisk fødselsdagskage

Galaxy -kagen – en af ​​de bedste Pinterest -tendenser i 2020

Galaxy-mad er en af ​​de kulinariske tendenser, der vil markere året 2020. Det er ikke tilfældigt, at fotodelingsplatformen Pinterest har udpeget det som en af ​​de bedste tendenser og dedikeret det en hel del af sin årlige Pinterest Top 100-rapport: De bedste tendenser til at inspirere og prøve i 2020. En fremtidskage, der sætter os direkte i kredsløb og får os til at drømme om lande, der stadig er lidt kendt af mennesker. Ikke underligt, at denne kage i blå, lilla og pink (for at efterligne Mælkevejen) er et hit på sociale netværk. Spejlglasuren forstærker yderligere den meget beundrede mystiske effekt af denne type kager. Her er en imponerende idé til en original voksen fødselsdagskage !

galaxy cake, pinterest cake trend 2020, mirror icing cake med lilla, blå og pink farver

Den metalliske kage til et slankt design

Metalliske farver er blevet set overalt i et par år nu. Men i modsætning til tidligere år, da farven rosaguld langt oversteg resten af ​​metallerne i popularitet, ville den i 2020 falde i unåde. Farverne guld, sølv og kobber vil endelig kunne nyde et øjeblik af herlighed og det på vores kager. Det pågældende farveskema er også glimrende som en kageidé til et bryllup eller en anden særlig begivenhed, der involverer et elegant og ryddeligt kagedesign..

metallisk bryllupskage topper, flere kage ideer i guld og kobber farve

Og hvis du har brug for en lille hjælpende hånd med opskriften, har vi en god løsning til dig-en super let at bage chokoladekage, som du kan dekorere med de designs, der foreslås ovenfor..

Sådan laver du en let chokoladekage

Ingredienserne til kagen

 • 100 g smør
 • 165 g rørsukker
 • 5 æg
 • 100 g Acacia honning
 • 65 g 70% chokolade
 • 180 g hel flydende fløde
 • 165 g mel
 • 100 g malede mandler
 • 25 g kakaopulver
 • 10 g kemisk gær

Til ganachen

 • 180 g hel flydende fløde
 • 150 g bagningschokolade
 • 50 g usaltet smør

Du finder forberedelsen øverst i vejledningsvideoen. Til den originale dekoration finder du andre videoer, som kan findes lidt længere på denne side.

Enhjørningskagen – en trend, der aldrig ophører med at fascinere os

original enhjørningskagemodel med glat blå creme, marengs kagedekoration og enhjørning med sukkerpasta

Let og original kage, hvis dekoration ikke er så vanskelig at lave

let og original kageidé med tegning af chokoladepige og pink hår af smørcreme, jordbær og andre røde frugter

En blomsterkage super kreativ og ædru på samme tid

kage idé smuk hvid kage dekoreret med abstrakte smørcreme blomster, abstrakt design på kage

En regnbue kage, der spiller på smørcreme for at tilføje tekstur

original regnbue kage med tekstur, fødselsdagskage dekoration med smørcreme blomster og marengs

Geodekagen – en anden meget populær kagetrend i disse dage

abstrakt geode kage med pink geode interiør og abstrakte dikkedarer i pink, kobber og guld

 Super enkel, men så original farverig mini -doughnut -dekoration !

mini søde donuts dekoration på en simpel kage i blå og hvid, original voksen fødselsdagskage dekoration

frilly mønster kagebund og brun farvet wienerbrød fløde kage dekoration, friske blomster og frugt krans kage dekoration

eksempel på original bryllupskage dekoreret med blå og brun sukkerpasta og dekoration af sukkerpasta -bånd og kunstige blomster, dekorative ruller

Håndtegnede blomster til at skabe en meget kreativ kage

tegning af blomster på en kage og base i mosaikstil dekoreret med smørcreme blomster med creme plantemotiver

friske solsikker blomster til at dekorere en stjerneklar natkage og van gogh solsikker, kreative og kunstneriske kageudsmykningsideer

tropisk fødselsdagskagedesign, blomster- og palmetræsmønstre på sort baggrund og kagedisponering med friske blomster og makroner

Dekoration af farverige makroner til at lave et originalt monteret stykke

farverige makroner til at dekorere en lagdelt kage, enkel og original bryllupskage

regnbue kagemodel til at lave dig selv med regnbue smørcreme til at skabe regnbuemønster

krans af friske lyserøde blomster til at dekorere bryllupskage i lyserød og hvid med enkle gyldne mønstre

hvid geodekage med blågrønt interiør

Spiselige pressede blomster til at lave den smukkeste bryllupskage

spiselige pressede blomster til at dekorere en original bryllupskage i hvid og brun bund

original kage med broderimønster på blå baggrund, flerlags kageidé med originalt blomstermønster

Regnbue kage af genova i forskellige farver og guldfarvet kagetop, original ananas kage

abstrakt kunst til at dekorere original kage med farvede sukkerplader abstrakt stil og kirsebærdekoration

Ja det er en kage !

flere kufferter i forskellige størrelser, original illusionskageidee, vintage shabby chic stil fødselsdagskage

farvet smørcreme med madfarve i forskellige farver for at skabe et blomstrende mønster på en original kage

enkel og smuk kage i grå, blå og lyserød farve med guldbånd og dekoration af frisk lyserød blomst ovenpå

bundkage dekoreret med blomstermønster på sort baggrund og andet lag toppet med lyserød creme med original blomsterdekoration

Rig regnbueoverraskelseskage med overraskelse gemt indeni

Genoese kage med farvet slik interiør, farvede kugler gemt i overraskelseskage dekoreret med regnbue fløde

eksempel fejlkage med central strimmel dekoreret med lyserød fløde og lyserøde og røde blomster, kage dekoreret med sukkersommerfugle ovenpå

original galakskage dekoreret med farverige makroner med galaksmønster og lilla spejlglasur med gyldne strejf

Svampekage med usædvanligt doughnutmønster – fremragende idé til børnefødselsdagskage

tre-lags genoisekage dekoreret med lyserød, blå og grøn sukkerpasta og farvede drys

kage dekoreret med en bryllupskage af lys og små sukkerpasta blomster og gylden bund

original bryllupskageskabelon broderi farverige blomster på sort baggrund, wienerbrødskunst med smørcreme

voksen mand fødselsdagskage med sort sukkerpasta dekoreret med bygningsimiterede sukkerplader

Smukt eksempel på en tulipanmønster voksen fødselsdagskage

original idékage med dekoration af farverige tulipaner i smørcreme, original 50 års fødselsdagskage

original pavlova fødselsdagskage med marengs, chokoladecreme og dekoration af friske jordbær og hindbær

abstrakte strejf af orange, lyserød, rød og gul creme på en hvid cremebaggrund, tropisk stil kagedekoration

eksempel fødselsdagskage til børn inspireret af karakteren af ​​totoro, totorofigur i sukkerpasta og lag sukkerpasta til at klæde kagen på

Grøntsagskage, dekoreret med meget romantiske små lyserøde blomster

smuk original kage dekoreret med pastelblå fløde, træstamme i brun smørcreme og lyserøde blomsterblade af sukkerpasta

chokoladeglasur til at dekorere en fødselsdagschokoladekage med lyserød fløde, dekoration af friske blomster, farvede marmor, marengs og frugt

smuk enkel og original kage med marineblå fløde og smørcreme blomsterdekoration, blomsterkageeksempel

idespicable me tema kage med sukkerhus og farverige m & amp; m slik balloner, 3 lag børnefødselsdagskage

havbund og havfrue temakage, fejllinjekage og havfrue motiv nedsænket i vand

En original kage, der trodser tyngdekraften !

lav en usædvanlig kage, gravitationskage i hvid kop med mælk og jordbær, original voksen fødselsdagskage idé

forberede en original bryllupskage i geometriske former og blomsterdekoration, guldbase, original blomsterkageidee

lav en kunstnerisk og kreativ kage, usædvanlige kunsttema -kageideer med farvepalet og håndtegninger

En eksplosion af farver for at skabe en fantastisk børns fødselsdagskage

lav en voksen fødselsdagskage dekoreret med sukkerpasta i forskellige farver med top cupcakes og sukker slikkepind

fuglburmønster, der inspirerer til design af en bryllupskage dekoreret med sukkerpasta og lyserøde sukkerblomster

geometriske mosaikmønstre til at dekorere en lyserød, sort, kobber og grå kage på en hvid baggrund, blomstertopdekoration

smuk børns fødselsdagskage i pasteltoner hav- og havmotiv med blå marengs på toppen, hvid og blå glasur og lilla bund

En tropisk kage til en voksen fødselsdag inspireret af det tropiske tema

original voksen fødselsdagskage med farverige lag med blomster og geometriske mønstre i sukkerpasta, frisk blomsterkagepynt

blomstret og abstrakt kagedesign på sort sukkerpasta og papirblomstdekoration

kage dekoreret med gul med håndtegning blomster og dekoration friske blomster i toppen, kunstnerisk kreativ fødselsdagskage til kvinde 60 år

Let og lækker original kage, nøgen kagestilkage dekoreret med karamel, donuts og skumfidusdekoration

En ultra original fransk kage – dette er ikke ost !

let og hurtig og original dessert, illusionskageidee med francáis -ostemotiv dekoreret med nødder og frugt

havfrue mønster kage i hvid, blå og guld med hvid chokolade blomsterdekoration og friske lyserøde og hvide blomster

hvide chokoladestænger dekoreret med farvede kugler, makroner og skumfiduser til at dekorere en kage, enkel og smuk kageidé

cookie monster kage den fruttede makron tekstureret kage med blå smør fløde, spiselige wiggly øjne og cookies i munden

Original kage med lavendelmakroner og blomster til pynt

færdig-den-let-og-original-kage-til-fødselsdag-lavendel-makroner-smuk-dekoration

Original temakage til dit barns fødselsdag

beundringsværdig-let-og-original-kage-til-kung-fu-panda-fødselsdag

Vidunderlig kreativ idé til en original kage til din fars fødselsdag

beundringsværdig-let-og-original-fødselsdagskage-til-far

The Beatles -kage – meget original idé til dekoration af en fødselsdagskage til gruppens fans

beundringsværdig-let-og-original-fødselsdagskage-the-beatles-cool-idé

 Så sød original kage – iskeglen med flot farvet fondant

beundringsværdig-let-og-original-fødselsdagskage-en-original-idé-is-kage

Sådan laver du en original kage – Pinata -kagen, der vil overraske dig med slik

Endnu en sød kageidé med makroner og blomster, men i pink denne gang

smuk-fødselsdag-kage-bryllup-kage-idé-smuk-med-makroner

Nem DIY fødselsdagskage. Vaniljesmag

smuk-fødselsdag-kage-bryllup-kage-idé-sej-dekoration

Den farverige kage med sødt design – fed idé til fødselsdagen for en du holder af

smuk-fødselsdag-kage-bryllup-kage-idé-regnbue-farver

Store og originale kager – nogle moderne designideer

smuk-fødselsdag-kage-bryllup-kage-idé-forskellige-varianfs

De lækreste saltede karamelkager du kan forestille dig med popcorn, malteasere og karameliserede gouffres 

smuk-foto-karamel-kage-idé-original-kage

Chokolade og citron kage – fed idé hvilken dekoration du skal lave til din originale kage 

ugle-fødselsdagskage-let-originale-kager

Lækker kage med grøn te og chokoladekager

fødselsdagskagen-idé-fødselsdagskage

Original idé til at dekorere en magisk kage

ugle-fødselsdagskage-let-original-regnbue-kager

ugle-fødselsdagskage-let-originale-kager-hvordan-til-forberede

Enhjørningskagen er den mest magiske dessert, du kan prøve

ugle-fødselsdagskage-let-original-enhjørningskager

Isen på toppen er begyndt at smelte … eller ej – fed original designidee til en lækker kage 

ugle-idé-smuk-fødselsdagskage-bryllupskage-idé

Minions er så søde, endnu mere i kage og kan lide babyer

seje-kager-yoghurt-fødselsdag-kage-chokolade-yndig-minion

For dem, der skal turde fondanten – en idé om hvordan man laver minionkagen

Isformen er meget populær i disse dage og stadig original som en kage

kølig-kage-yoghurt-fødselsdag-kage-chokolade-lignende-is

seje-kager-yoghurt-fødselsdag-kage-chokolade-seje-is

seje-kager-yoghurt-chokolade-fødselsdag-kage-form-af-chasms

seje-kager-yoghurt-chokolade-fødselsdagskage-alle-typer

Yndig idé til en frugtagtig kage – bærterten 

sej-idé-dessert-kage-original-jordbær-myrter

original-fødselsdagskage-design-alice-in-wonderland

original-hjorte-fødselsdag-kager-kreativt-design

Sødt kagedesign til dit barns fødselsdag

kreativ-design-original-fødselsdagskager-søde killinger

kreativ-design-fødselsdag-kager-original-sej-kage-tegning

kreativt-design-fødselsdagskager-originale-smil

Lille sød enhjørning i fondant til din kagepynt

original-enhjørning-fødselsdag-kager-kreativt-design

hurtig og let-dessert-original-is

hurtig og let-dessert-original-oreo-kager

hurtig og let-dessert-original-pavlova-kager

hurtig-og-let-dessert-originale-kager-til-1-en

fødselsdagskage-dreng-fødselsdagskage-1-årig

dreng-fødselsdag-kage-fødselsdag-kage-yndig-bryllup-idé

flamingo-dreng-fødselsdag-kage-fødselsdag-kage-1-årig-kærlighed

fødselsdagskage-dreng-fødselsdagskage-1-årig

fødselsdagskage-dreng-fødselsdagskage-1-årig-til-baby

original-kage-original-kager-en-original-chokolade-kage

original-kage-original-kager-en-original-sej-oplyst-kage

original-kage-original-kager-en-original-kage-idé-cookies

original-kage-original-kager-en-original-pavlova-kage

original-kage-original-kager-en-original-pavlova-kage-med-frugter-velindrettet

fødselsdagskage-idé-bryllupskage-idé-cheesecake-sej-idé

original-kage-idé-fødselsdagskage

original-kage-idé-frugt-fødselsdagskage

original-kage-idé-fødselsdag-kage-idé

original-bryllup-fødselsdag-kage-idé

original-kage-idé-sød-bryllupskage

elg-fødselsdag-kage-billede

fødselsdagskage-billede-elg-astronom-kage

elg-fødselsdag-kage-billede-vidunderlig-idé

elg-bryllup-gateau-gateau-doree

elg-fødselsdag-kage-billede

-desserten-idé-biograf-let-original-biograf-kager

den-fødselsdagskage-idé-fødselsdag-kage-ost-kage

let at lave-fødselsdagskage-ideer

fødselsdagskagen-idé-jordbær-fødselsdagskage

Yoghurt-kager-voksen-fødselsdag-kage-smuk-skygge

den-yoghurt-kager-voksen-ugle-fødselsdagskage

den-yoghurt-kager-voksen-is-fødselsdagskage

star-wars-voksen-fødselsdag-kage-yoghurt-kager

magi-kage-idé-hvad-fødselsdag-kage-pige-kager-fødselsdag-star-wars

magisk-chokolade-kage-fødselsdag-suveræn-lækker-star-wars

smuk-fødselsdagskage-original-let-farverige-kager

smuk-fødselsdagskage-original-let-hjerte-formet-diy

smuk-fødselsdagskage-original-let-at-lave

smuk-fødselsdagskage-original-let-sommerfuglformet-kage

smuk-fødselsdagskage-original-let-miniaturekager

smuk-fødselsdagskage-original-kager-let-en-idé-tærte

hvad-fødselsdagskage-pige-kager-fødselsdag-slik

hvad-fødselsdagskage-pige-kager-fødselsdag-skjorte

hvad-fødselsdag-kage-pige-sød-fødselsdag-kager-idé

hvad-fødselsdag-kage-pige-kager-jul-fødselsdag

original-wienerbrød-opskrift-original-oreo-kage-opskrift

original-wienerbrød-opskrift-original-kage-opskrift

original-wienerbrød-opskrift-sej-original-kage-opskrift

original-wienerbrød-opskrift-original-kage-opskrift-æggene

original-wienerbrød-opskrift-original-kage-opskrift-ocean

original-wienerbrød-opskrift-original-kage-opskrift-rapuncel

original-wienerbrød-opskrift-original-kage-opskrift-suveræne-gulve

fantastisk-idé-fødselsdagskage-let at forberede

fantastisk-let-fødselsdag-kage-idé-slik

fantastisk-idé-fødselsdagskage-let-at-forberede-idé

super-let-fødselsdagskage-idé-pacman

en-super-lækker-chokolade-fødselsdagskage

en-chokolade-fødselsdagskage-suveræn-lækker-farve-fisk-formet

a-chokolade-fødselsdagskage-suveræn-lækker-mælkemælk

a-chokolade-fødselsdagskage-suveræn-lækker-cigarer

se-den-originale-fødselsdagskager-design-ariel-disney

se-den-originale-gulerod-design-fødselsdagskager

se-den-originale-jordbær-design-fødselsdagskager

se-det-originale-design-smukke-fødselsdagskager