Sådan dekoreres et juletræ – mere end 80 tips, eksempler og DIY -projekter til at dekorere dit træ med succes

Hvad er det første, ordet jul vækker hos dig? Er det gaverne, alle de lækkerier, vi lejlighedsvis tilbereder, eller de dyrebare stunder, vi har brugt sammen med familien? Eller måske er det træet, som vi er utålmodige at dekorere – det væsentlige ved enhver festlighed … den centrale dekoration, som festen er organiseret omkring … Fordi jul uden et træ ikke er jul! For at give dig et tilfredsstillende svar på spørgsmålet hvordan man pynter et juletræ, vi har udarbejdet masser af nyttige tips, tutorials og ideer til valg af en original og æstetisk festlig dekoration.

Sådan dekoreres et juletræ – flot eksempel på et juletræ i rødt og guld. Brug ikke farverne for meget!

hvordan man pynter et juletræ, ideer, tips og vejledninger, krans af røde perler, fyrretræer, julekugler og røde og guldpynt

For at gøre denne artikel så nyttig som muligt for dig, vil vi overveje dekorationen af ​​juletræet i flere aspekter. Først vil du blive præsenteret for forskellige ornamentundervisninger, som du selv kan lave. Derefter vil vi dele nogle tips til dig til at dekorere dit træ på en æstetisk måde uden at overdrive det. Så lad os starte med vores super nemme DIY dekorationsforslag …

Træ dekoreret med kunstige lys, julekugler, papfigurer og popcorn -guirlander. Sådan kan du dekorere et juletræ på en original måde

hvordan man dekorerer et juletræ, popcorn guirlande dekoration, kunstige lys og figurer, heste, papstøvler

Der er masser af DIY -ideer, du kan lave med gennemsigtige plastikbolde som er ekstremt lette at arbejde med. Dekoreret med maling, tuscher eller fyldt med alle slags ting repræsenterer disse bolde en personlig dekoration par excellence. Her er nogle inspirerende ideer.

Et godt DIY svar på spørgsmålet om hvordan man pynter et juletræ. DIY -projekt med gennemsigtige julekugler i plast

Juletræspynt i en gennemsigtig plastkugle med stjerner og små farvede bolde indeni

Sådan laver du et ornament i en gennemsigtig plastikbold 

Nødvendige materialer:

 • gylden malingsspray
 • frynser eller almindelig saks
 • gennemsigtige plastikbolde
 • ark silkepapir (farve efter eget valg – grøn i det specifikke tilfælde)
 • bånd

Produktion:

Forgyld først hovedet på ornamenterne med maling. Mens sidstnævnte tørrer, lav din konfetti ved at skære tynde strimler i silkepapiret. Din opgave bliver lettere, hvis du bruger frynsesaks, men hvis ikke, forhindrer intet dig i at bruge en almindelig saks. Sæt derefter din konfetti i den gennemsigtige kugle og sæt den gyldne hætte på igen. Endelig ved, at der er masser af andre ting, du kan fylde din plastikbold med – et bånd, et lille stykke gammelt genbrugt krans og endda hvorfor ikke male julekuglen med temmelig festlige mønstre.

Julekugle, fyldt med konfetti, bånd, krans eller dekoreret med maling. Flere ideer til dit dekorerede juletræ

lav en personlig julekugle, eksempel på transparente kugler fyldt med konfetti, bånd eller dekoreret med maling, let DIY juletræsdekoration

Let at dekorere træformer til jul

Her er nu en anden vejledning, der også kunne udføres af folkeskolebørn. De glæder sig til festen, og dette lille håndværk ville være en god måde at byde ham velkommen på.

Tilpassede træformer af akrylmaling og glitter snefnug. Juletræ enkel dekoration at lave selv

Juletræspynt af julekugler i træformer, dekoreret med hvid og lyserød maling, gyldne stjerner, let jule -DIY

Nødvendige materialer: 

 • træformer at dekorere
 • hvid og pink akrylmaling (her kan du frit vælge en farve, du kan lide)
 • washi tape
 • svampebørster
 • snor

Produktion:

Alt er virkelig simpelt. Start med at placere en strimmel washi -tape på tværs af ornamentet, og adskill overfladen i to dele, som vil blive malet om i forskellige farver. Påfør først den hvide maling på en af ​​sektionerne, og pas på ikke at gå ud over washi tape -separatoren. Du kan have brug for flere lag for et mere jævnt udseende. Lad tørre, og sæt denne gang washi tape på den hvide del. Nu kan du male resten af ​​dit lyserøde malingsornament. Lad tørre igen, fjern tape og sæt en snor gennem åbningen til dette formål.

De trin, der skal følges for at lave disse vidunderlige ornamenter. Sådan dekoreres et juletræ ved hjælp af Easy DIY

figurer til at dekorere med hvid og lyserød maling ved hjælp af washi tape, hvordan man dekorerer et juletræ, børnehave julehåndværk

Glitrende julekugler lavet af gamle genbrugspærer

Grønne sind vil helt sikkert elske følgende idé. For bortset fra de plastiske julekugler, som du kan købe og derefter tilpasse, er der masser af materialer, som du kan genbruge til samme formål og uden selv at skulle betale en krone. Vi præsenterer en interessant tutorial for dig, der giver genbrugspærer nyt liv.

Juletræsdekoration i glitrende pærer til et glamourøst præg

Juletræspynt, genbrugspære, dekoreret med funklende blå pailletter, et sølvbånd til ophæng

Nødvendige materialer:

 • elektrisk pære
 • limlak
 • blå glitter
 • glitter gråt bånd

Produktion:

Det første, du skal gøre, er at belægge integriteten af ​​din ampul med lim med en pensel. Hæld derefter et lag glitter på et stykke papir, dypp pærerne i det og rul dem sammen på sig selv. Fortsæt, indtil pærens integritet er dækket. Lad derefter tørre med små penselstrøg forsigtigt eventuelt overskydende glitter. Afslut med endnu et lag limlak. Så du derefter kan hænge ornamentet på dit træ, binde det lille grå bånd omkring pærens bund og voila – dekorationen er klar til at pryde dit juletræ.

Alt du behøver er lim og glitter for at lave denne fantastiske juletræsdekoration

juletræsdekoration, hvordan man laver en julekugle af en elektrisk pære, dekoreret med blå glitter, let DIY -teknik

Og hvorfor ikke pynte juletræet med juletræer? En lidt usædvanlig idé, men her er en vejledning til at lave smukke miniaturetræer af genbrugsmaterialer. Denne vejledning er også meget velegnet som børnehåndværk.

Lille julepynt lavet af kanelstænger – et let julehåndværk at lave med dine børn 

Nødvendige materialer:

 • kanelstænger (7 cm hver)
 • kunstgran julekrans
 • farvede knapper
 • limpistol
 • trådskærer
 • snor
 • Herske

Produktion:

Den første ting at gøre er at forberede dine materialer. Skær en snor på 18 cm i længden og små kviste af kunstig fyr 2,5, 5 og 6,5 cm ved hjælp af trådskæreren. For derefter at samle stykkerne, der udgør dit juletræ, skal du starte med at lime fyrretræene på kanelstangen som følger … Det korteste stykke skal placeres øverst på pinden, efterfulgt af det på 5 cm, for at afslutte med den, der er længere og skal placeres i bunden. Således arrangeret består fyrretræskvistene af et miniaturet juletræ..

Fortsæt derefter med dekorationen af ​​dine mini -juletræer. Sidstnævnte kunne omfatte farverige knapper, pailletter, miniature pom poms osv. Uanset hvad det er, skal du arrangere de dekorative materialer for at efterligne kugler og anden julepynt. Til sidst stikkes snoren bag kanelstangen, så du kan hænge ornamentet på dit træ.

Små figurer af grantræer i enkle materialer. DIY juletræspynt

let jule -DIY, hvordan man laver et julepynt af kanelstænger, fyrretræskviste og farverige knapper, juletræspynt

Små naturlige fyrkeglepynt 

For en naturlig dekoration foretrækker vi fyrretræer, der deltager i mange DIY -ideer. Dette er en af ​​dem.

Nødvendige materialer:

 • kogler
 • tråd
 • hvid akrylmaling
 • svampebørste

Produktion: 

Start med at vikle den ene ende af tråden rundt om roden og bøje den anden ende for at skabe en krog. I tilfælde af at dine fyrretræer er rodløse, kan du dog lime tråden frem for at vikle den. Dyp derefter din svampebørste i malingen og tøm malingen, så den er så mindre intens som muligt. Påfør maling på spidserne af hver fyrkegle, lad tørre og sammensæt din naturlige dekoration, efterlign et snedækket gran.

Juletræsdekoration i snekeglede fyrretræer. Simpelt julehåndværk at lave selv

juletræsdekoration, hvad man skal gøre med fyrretræer, let DIY til at lave en fyrkegle julekugle, dekoreret med hvid maling, sneeffekt

Små delikatesser og tørret frugt var de første ornamenter, som juletræer blev dekoreret med, og mange bruger dem stadig. For at lave en sådan dekoration skal du bare skære citron- eller appelsinskiver og derefter bage dem i fire timer ved en temperatur på 60, ​​70 ° C. Vend frugten hver time, indtil den er tør (ikke kogt !!!).

Tørrede appelsin- og citronskiver til et dekoreret juletræ med naturlig charme

fyrretræsgrene som juletræ dekoreret med ovntørrede appelsinskiver, lille enkelt juletræ

Vedrørende de trin, der skal følges for at dekorere et træ, skal du vide, at der er nogle vigtige dekorationsregler. Især når det kommer til placeringen af ​​træet og den rækkefølge, dekorationen er arrangeret på juletræet. Find først det rigtige sted til dit juletræ. At sidstnævnte er centrum for festlighederne, betyder ikke, at du bogstaveligt talt skal placere det i midten af ​​din stue. Overvej i stedet at sætte det op i et hjørne af rummet, så det ikke blokerer trafik. I nærheden af ​​pejsen vil træet yderligere fremhæve festens kokende karakter.

Juletræsdekoration, prydet med guld, sølv, blå og røde marvkugler, lys krans og gylden perlekrans, hvid pejs, farverige gavepakker

Med hensyn til dekorativ rækkefølge starter vi normalt med de lyse guirlander, der på en måde vil repræsentere grundlaget for din dekoration. Derefter fortsætter vi med de store dekorative stykker eller dem af større størrelse, og der foretrækker vi ikke rækkefølge: arranger julekuglerne tilfældigt og sørg for at placere dem tilstrækkeligt til at undgå kitsch -effekt. Og glem ikke at følge FN nummer regel juletræspynt – bland ikke mere end to, tre farver. Det ideelle ville være, at du havde en dominerende farve, kombineret med en anden farve introduceret i små detaljer … For eksempel hvid og sølv, hvid og rød, guld og sølv osv. Igen skal du også passe på ikke at overbelaste og bøje træets grene med for tunge bolde..

Et træ dekoreret med guld- og sølvjulekugler – to tætte farver for et elegant og raffineret resultat

dekoreret juletræ i et hjørne nær en rustik stenpejs, hvide og guld julekugler, små dekorative stjerner og lys krans, gavepakker med kraftpapirindpakning

Derefter kommer guirlandernes tur, som vi råder dig til at vælge igen i en og samme farve. Der er flere variationer af sidstnævnte – fra mere naturlige modeller, efterlignende fyrretræsgrener, til mousserende modeller. Du skal bare vikle dem om træet. Derefter kan du placere de mindre vigtige dekorationer for at tilføje et charmerende sidste strejf til din træindretning..

Juletræsmodel dekoreret med lys krans og røde og hvide ornamenter, nær en romantisk pejs, sofabord i træ, råhvide lænestole

Endelig ville prikken over i’et være stjernen eller pilen, som du vil placere øverst på træet. Vi anbefaler, at sidstnævnte er så ren som muligt. Foretrækker traditionelle og enkle løsninger. Med hensyn til udsmykningen af ​​bunden af ​​dit træ, har du også et bredt udvalg. Fiktive gaver er utvivlsomt en meget populær løsning, men du kan også tænke på en vuggestue..

Sådan dekoreres et juletræ – træbase i fiktive gaver

naturlig juletræsdekoration med røde, hvide, blå og grønne ornamenter og røde og hvide guirlander, grå gavepakker ved foden, lyse guirlander

enkel dekoreret træmodel, mini hvidt juletræsmønster, sølvjulekugler og grå perlekrans, kokonskandinavisk atmosfære

En lyserød juletræsdekoration prydet med pasteltoner og røde papirornamenter for en imponerende effekt

kunstigt lyserødt juletræ med dekoration af røde papirkugler og blå, grønne og pastellrosa julekugler, top i rødt bånd

Juletræ dekoreret med hvide og grå ornamenter, hvid pejs, grå sofa, sofabord i vintage trækiste, sort og hvidt tæppe

Hvordan pynter man et juletræ? Hvorfor ikke købe og fylde en gennemsigtig kugle med pom poms

gennemsigtig julekugle, let DIY, juletræsdekoration i farverige pomponer i blå, pink, gul og lilla, blå bånd til ophæng

hvid juletræsmodel med dekoration af røde bånd og rød, grøn og blå ornamenter, legetøj til børn, gyngehest, gyngestol og legetøj til barnetog, grå sofa

Et originalt eksempel på et juletræ i træ, dekoreret med blå og sølvkugler og snefnug

træplank juletræsmodel, hvordan man pynter et juletræ, grå og blå kugler og dekorative snefnug

Juletræ dekoreret med røde og hvide ornamenter, hvid stol, parketgulv og hvide vægge, slankt design

idé om naturligt juletræ dekoreret med lys krans, krans af hvide stofbånd og sølvjulekugler, fodpapir af kraftpapirlys, rustik lysekrone i en elegant landlig stue

Stort naturligt juletræ dekoreret med gyldne kugler og krans af røde blomster. En eventyrlig stue, som dem vi er vant til at se i filmene

Juletræspynt i guld- og sølvpynt og rød blomsterkrans, fod af gavepakker, kransetrappe dekoration

lille juletræsdekoration med røde og hvide julekugler og lys krans i en trækasse, rustik pejs i træsten med hængende sokker, stjerne og grøn krans, juletræer i træ

Juletræsmodel dekoreret med lys krans og julekugler i forskellige farver, gul, blå, sølv, lyserød, rød, guld nær en stenpejs og sennepsgul lænestol

model af et lille juletræ dekoreret med guld- og sølvpynt og guirlander af røde og blå stofrester i en lille trillebør

Pærer dekoreret med glitter – endnu en idé til genbrug af juletræspynt

genbrugspære dekoreret med farvet glitter, rød, blå, grøn, guld, enkel juletræspynt til at lave selv, lav en julekugle

hvordan man pynter et juletræ, hvad man skal sætte på træet, grå lanterne dekoration, grå gavepakke, fyrretræer

eksempel på juletræsdekoration i røde og hvide ornamenter, julemoder, små festlige figurer, to senge med rødt og hvidt sengelinned

Juletræspynt i røde og blå julekugler, krans i rødt stof, dekoration af små vintage lommespejle, træbund i gavepakker, stol med tæppe og hjortepude

Naturligt juletræsmønster, dekoreret med grå klokker, kobberjulekugler, fyrretræer og bark i form af grantræer

naturligt juletræ med fyrretræsdekoration, sølvklokker, kobberjulekugler, små figurer af barktræ

Julekugler dekoreret med enhjørningseffektmaling

Juletræsdekoration, DIY med gennemsigtig julekugle, bolde dekoreret med pink, laks, orange maling, grene og gyldne papirblomster

lille naturligt juletræ dekoreret med røde, guld, lyserøde og hvide julekugler i en skandinavisk vintage spisestue, pejs, hvide stole og bord

Eksempel på hvide julekugler dekoreret med klistermærker

Juletræsdekoration i guirlander med røde, blå og gule bånd og lys krans, sorte gavepakker med farvede bogstaver

lille juletræ dekoreret med en krans af små julekugler, røde og hvide snebolde og kolber, lys krans

Gran dekoreret med kanelstænger, appelsinskiver og popcorn -guirlander. En ide til DIY dekoration

hvordan man pynter et juletræ, dekoration af tørrede appelsinskiver og kanelstænger, krans med rød perle, gavepapir i kraftpapir

traditionel juletræsdekoration med lyse guirlander, blå, hvide og røde julekugler, hvid pejs med træ, træbund med farverige gavepakker, rudolphe vægdekoration i papir

Skandinavisk stueindretning i hvidt og gråt, naturligt juletræ med lyse guirlander, sølvkugler og ornamenter, hvid stjernetoppe, pejs, dekoreret med snedækket fyrretræskrans og stearinlys

kunstigt juletræ med popcorn -guirlande -dekoration, ornamenter fra husdyrfigurer, hest, gris, and osv., fodlegetøj og fiktive gaver

naturlig juletræsdekoration, dekoreret med røde og grå stofornamenter, krans af røde stofbånd, hvid pejs, dekoration af lys og fyrkegler, sorte lanterner

En festlig chic landskabsindretning, pyntet med et juletræ i hvidt og rødt

Juletræspynt med fuglejulekugler, hjerter og andre stofpynt, røde gavepakker, hvidt vintage porcelænskab

hvordan man dekorerer et juletræ med lyserøde og gule julekugler på et hvidt kunstigt træ, fod i gavepakker, pejs dekoreret med en julekrans

hvidt juletræsmodel med mauve, grå og lilla julekugler og guirlander dekoration, grå gavepakker, moderne træpejs

hvordan man pynter et juletræ med farverige julekugler lavet af glitrende blomster, let DIY

hvid juletræsdekoration med guld- og sølvjulekugler og lys krans, en enkel traditionel stue

Juletræ dekoreret med blå og guld julekugler og lyse guirlander, parket i råttræ, designerpejs med hængende hvide strømper, råhvid lænestol,

eksempel på et lille juletræ dekoreret med beige og brune strikkede kugler, diy hvid krans og hvidt båndbillede

Eksempel på et juletræ dekoreret med en krans af blomster – en usædvanlig idé

Juletræsdekoration i sort pap med limede hvide og guldstjerner, lys parket, antracitgrå sofa og dekorative noor og hvide hynder

Juletræsdekoration af hvide guirlander og gyldne julekugler, grå stol, beige og grå gavepakker, elegant lysekrone

En anden DIY -idé til at lave en personlig julekugle

projekt med gennemsigtig plastjulebold med maleriudsmykning og gylden krans på et juletræ dekoreret med trægrene

cocooning stue dekoreret med sølv og guld julekugler, fyrretræer, lys krans og krans af gyldne bånd, stjerne på toppen, gyldne gavepakker, grå sofa, vægdekoration ved havet

Juletræ dekoreret med hvide, sølv, røde, guld julekugler og engelfigurer, lys krans

Juletræspynt, inspireret af julemandens karakter – en idé, der vil appellere til børn

Juletræsmodel dekoration med julemandsmønster, grønne ornamenter, rødt guld og sølv, gråt skab, let parket

hvordan man laver en hvid julekugle med dekoration af strejf af blå maling, fyrretræskviste i en glasvase, hvidt lys

hvordan man pynter et juletræ med blå, lilla, gule og grønne julekugler og krans af grønne bånd, romersk pejs og gavefod

naturligt juletræ, dekoreret med guld- og sølvperlekrans, små ornamenter, hvid pejs, grå sofa og træbord

Juletræsdekoration i gennemsigtige julekugler, snefnug og hvide stjerner, hvid pejs, beige lænestol og træbord

Lille simpelt juletræ dekoreret i rødt og hvidt – de ikoniske farver på denne ferie

naturlig juletræspynt med dekoration af røde, hvide og sølv julekugler, sofabord i træ, grå sofa dekoreret med julehynder

Juletræ dekoreret med lys krans og blå og sølv julekugler, lys krans, gavepapir i kraftpapir, lys parket

Juletræsdekoration af lyserøde, blå, lilla, grønne og grå julekugler, figurer af hvide duer og rødt bånd, gavepakker

Sådan dekoreres et juletræ – dekoration i hvidt og blåt, der hentyder til snelandskaber

naturlig juletræsdekoration med handsker og hvide snefnug og blå julekugler på et hvidt dyrehudstæppe og dekorative små huse, lyst træparket

Skandinavisk stue med juletræspynt i røde og hvide julekugler og dværg julemandsdukke i spids, brun sofa, træ sofabord og blødt hvidt tæppe

naturligt juletræ i ornamenter og orange skiver og lys guirlande, grå sofa og lænestol, dyrepels tæppe, lys parket

En anden model af et lille snedækket juletræ med blå og hvide ornamenter dekoration

model af et lille juletræ med blegede grene med dekoration af julekugler og blå juletræsfigurer, brun sofa med dekorative hynder

hvid og beige stue, sølv, hvide og guld julekugler, krans af gyldne stofbånd, der åbner ud til et hvidt køkken

model af indigoblå stue dekoreret med naturligt juletræ prydet med lys krans og blå julekugler, hvid pejs og marineblå lænestole

eksempel på beige stue med juletræsdekoration i lys krans, guld- og sølvjulekugler, romantisk pejs, hvid sofa, grå lænestol, designer sofabord

Sådan dekoreres et juletræ – en dekoration i hvidt og kobber i en stue med nordisk charme

kokonerende grå og hvid stue med juletræspynt i hvide og kobber julekugler og hvid stjernetop, sofaer og gråt sofabord

rustik stue med vintage pejs og juletræsdekoration i røde og hvide julekugler og fuglefigurer i hvidt og gråt stof, krans af sokker, dyrehudstæppe

Skandinavisk stue med naturligt juletræ dekoreret i hvidt og sølv, der matcher den raffinerede indretning

Skandinavisk stue i hvidt med juletræsdekoration i hvide ornamenter, hvid sofa, stol, pejs dekoreret med fyrretræskrans

hvid juletræsmodel, dekoreret med lyserøde, guld og sølv julekugler, hvid sofa og dug, strømper hængende på væggen og gyldne dekorative detaljer

hvidt juletræ dekoreret med hvide og guld julekugler, lille rattan stol, kraftpapir gavepakker, beige tæppe

Juletræ dekoreret i rødt og hvidt og lys krans i en kokende stue med hvid pejs, hvid sofa og sofabord, puder og røde og hvide gavepakker

Juletræsdekoration i røde og hvide, dekorative slikstokke, julestjerner i rødt og hvidt, lys krans og billede af røde og hvide slikkepinde

lille juletræ i et hjørne af en skandinavisk stue, farverige julekugler i pasteltoner, vintage tv -skab, grå lænestol, sokker der hænger fra en pejs

Sådan dekoreres et juletræ – dekoration i rødt, hvidt og blåt til en britisk landstil

cocooning stue i rød og hvid, med grå sofa og grå hynder, vintage træ gyngestol, juletræsdekoration i hvide, røde og blå ornamenter, julekrans, sort pejs