Plușul uriaș pentru o deconfinire foarte moale

Dincolo de consecințele materiale și economice, închiderea generală cu care s-a confruntat Franța timp de aproape două luni nu a fost lipsită de consecințe asupra moralului adulților și al copiilor. Întrerupând obiceiurile zilnice, închiderea a exacerbat relațiile umane și familiale, acționând ca un test al capacității tuturor de a trăi cu adevărat împreună. Înfricoșător pentru unii, liniștitor și confortabil pentru alții, promiscuitatea mai mult sau mai puțin relativă ar trebui totuși să marcheze o revenire treptată la normal. Sau când urșii și ursuleții de pluș ies în sfârșit din bârlogurile lor.

Copiii au fost cu siguranță cei mai supărați în ritmul lor de viață. În ciuda adaptabilității lor, obiceiurile zilnice care guvernează și structurează viața celor mai tineri au fost modificate drastic. Impins să taie cablul la un moment dat, de dragul socializării și al independenței, copiii au trebuit brusc să își regândească învățăturile despre lume în acest moment special, acum centrat pe familia lor mică. Departe de prietenii lor și de profesorul lor, micii școlari au văzut cu siguranță acest faimos cordon re-sudat pentru mulți dintre ei, după săptămâni întregi petrecute într-un cocon închis în sine. Un scenariu care era inimaginabil acum doar 3 luni, dar nu lipsit de interes emoțional.

O mână de ajutor pentru o revenire lină la realitate

Jucăria uriașă care vă ajută să treceți peste deconfinire și să reveniți la etapa școlară

Plușul gigant pentru a da curaj

Zilele întregi petrecute cu tata și / sau mama, visul multor mici, se împlinesc brusc. În timp ce aceste legături consolidate sunt un avantaj în ceea ce privește consolidarea obligațiunilor, ele pot face ca revenirea la realitate să devină puțin mai problematică. Drept urmare, dacă este așteptat de mulți, în special de cei mai în vârstă, întoarcerea la școală poate părea o nouă pauză pentru copii, precum acest prim început de grădiniță. În vederea unei recuperări care va fi cu siguranță în curând, este deci timpul pentru resocializarea treptată, cea care permite prelungirea acestui cord legat de părinți și care s-a scurtat constant în ultimele săptămâni. O tranziție care ar putea fi ajutată de intervenția unei terțe părți, numită în mod adecvat doudou, sau mai bine zis pluș uriaș. Indiferent dacă servește ca însoțitor zilnic acasă sau devine noul reper al unui mic în creștere, ursuletul de pluș uriaș sau unicornul va putea juca rolul de intermediar între dragii săi părinți și lumea exterioară.

Jucărie moale de unicorn sau dinozaur pentru a-i însoți pe cei mici în deconfinare

sau cumpărați animale de pluș gigant ieftine pentru a răsplăti copilul care se întoarce curajos la școală

Aducerea unui nou pluș în viața unui copil gata să se întoarcă la școală poate fi o parte vitală a abaterii atenției de la reluarea bruscă a înstrăinării zilnice. Devenind rapid noul însoțitor preferat al celui mic, plușul de dimensiunea XXL va deveni noul reper zilnic, lăsându-și oarecum pe ceilalți prieteni blândi care l-au însoțit pe tot parcursul închiderii. O nouă sosire care în acest caz se potrivește cu o nouă plecare, cea spre școală.

Asigurați-vă în timp ce creați o nouă atenție

sau găsiți un animal de pluș uriaș ca tovarăș pentru a reveni la viața normală după închidere

Dacă nu este planificată nicio întoarcere la școală pentru acest an, noul însoțitor sub forma unui jucărie moale de unicorn roz sau dinozaur gigant albastru, va păstra atenția unui mic care a devenit prea dependent de noile legături exclusive create în timpul închiderii. . Cu o dimensiune echivalentă cu cea a copilului, sau chiar mai mare, plușul gigant este liniștitor și devine noul partener de joc. Încrezător și protector al nopților datorită construcției sale impunătoare, nici o teamă nu se va freca cu el.

În dimensiunea sa gigantică, plușul este o adevărată insulă de catifelare, pe lângă faptul că devine un joc ideal și un tovarăș visător cu ochii deschiși. Dimensiunea sa mare servește și ca decor, culorile sale pastel liniștitoare aducând o notă de bunăstare în camerele celor mici..

Unicornul, steaua jucăriilor uriașe de pluș

sau cumpărați jucărie de pluș gigant roz unicorn pentru copii în timpul izolare