Jucăria casei din lemn – pentru clipe de neuitat acasă!

the jucărie de casă din lemn este educativ pentru cei mici, stimulează simțurile și datorită materialului de construcție este durabil în timp. Filosoful grec Platon a scris că un viitor arhitect ar trebui să joace jocuri de construcție încă din copilărie. Un set de clădiri este o colecție de piese care pot fi puse împreună pentru a crea modele. Unul dintre cele mai populare modele pentru cei mici este jucărie de casă din lemn. Copiii se joacă cu case din lemn cu mare interes, deoarece le stimulează imaginația cu diferite subiecte. Jucăriile și jocurile în general sunt importante atunci când vine vorba de a afla despre lumea din jurul nostru. Copiii folosesc jucării și jocuri pentru a-și descoperi identitățile, pentru a-și ajuta corpul să crească, să învețe cauzele și efectele unei acțiuni, să exploreze relațiile și să practice abilitățile de care vor avea nevoie ca adulți. Vă prezentăm o selecție de fotografii cu jucărie de casă din lemn pentru a alege stilul pe care copilul dumneavoastră îl va plăcea cel mai mult.

O jucărie de casă din lemn cu forme simple pentru distracția celor mici

casa-din-jucarie-frumoasa

Jucăria casei din lemn îi încurajează pe copii să învețe despre lumea din jur

roșu-acoperiș-natură-casă-din-lemn-jucărie

O casă de jucării din lemn care are toate mobilierele unei case și chiar iluminare!

jucărie-pentru-păpuși-cu-mobilier

O frumoasă casă de păpuși în culori blânde

păpuși-frumoase-de-jucărie-din-casă

O casă de jucării din lemn, cu arhitectură gotică

jucărie-casă-din-gotic

Vedem tot ce se întâmplă într-o casă de jucării din lemn

jucărie-lemn-casă-culori-proaspete

Învățăm numerele jucându-ne

jucărie-casă-din-lemn-figuri-puzzle

casa-din-jucarie-frumoasa-cu-scari

frumoasa-jucarie-casa-din-natura-natura  drăguță-jucărie-din-lemn-casă-de-păpuși-roz  jucarie-casa-din-lemn-cu-figuri casa-din-jucarie-cu-camere-deschise   jucării-case-din-lemn-culori-verde-și-pânze jucarie-casa-scarii-din-lemn  jucărie-moară-casă-din-lemn-cu-vacă elemente-ușoare-de-natură-jucărie-de-casă-din-lemn elemente-ușoare-natură-jucărie-din-casă-din-lemn jucarii-case-din-lemn-natura-elemente-mai-dificile jucarie-casa-din-lemn-natura-mica jucărie-lemn-casă-natură-portocaliu-acoperiș  jucărie-simplă-din-casă de lemn jucărie-casă-din-lemn-victoriană jucărie-lemn-casă-sat

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre pentru jucărie de casă din lemn și ai găsit câteva idei interesante pentru micuții tăi.