Bring naturen ind i interiøret med det dekorative loftslampe

Belysning spiller en central rolle i indretning. Dette er prikken over i’et, der får indretningen til at skille sig ud og tilføre stemningen i interiøret. Med udviklingen af ​​LED -teknologien er vi ikke længere tilfredse med en lysekrone eller et grundlæggende loftslampe. Vi leder i stigende grad efter et lys, der kombinerer det nyttige med det behagelige. LED -loftsarmaturet med naturlig dekoration er derfor den ideelle løsning for dem, der drømmer om optimal belysning med et stort dekorativt potentiale. Godt lys, garanteret Zen -atmosfære, nem installation, det er alle gode grunde til at anvende det dekorative lyspanel. Nysgerrig efter at vide mere om denne trendy belysning? Opdag dens vigtigste fordele herunder.

Loftslys, der efterligner himlen ved solnedgang

loftsarmatur med solnedgangs himmelindretning installeret i soveværelset over sengen

Himmellyspanelet

Efter en travl og stressende dag har du kun ét ønske: at genvinde den rolige atmosfære i dit hjem. Et stykke himmel på dit loft, der fungerer som et lysarmatur, vil uden tvivl have sin lille effekt. Bring naturen ind i interiøret med en LED loftslampe moderne og æstetisk, er dette målet med Simar Design. Princippet om efterligning af himmellyspaneler fra den franske producent er enkelt: Et billede i høj opløsning fastgjort til loftet, oplyst af et LED -system, der diffunderer et kraftfuldt og homogent lys. Loftet er således klædt i en lys og afslappende indretning, der kombinerer effektiviteten af ​​LED -belysning med roen i himlens billeder. For at imødekomme behovene hos professionelle tilbyder mærket også LED -paneler (herunder LED panel 60 × 60 cm er standarddimensionen) beregnet til særlige forhold i medicinske rum, restauranter og hoteller.

LED -panel med himmel og løvindretning

LED -lyspanelimitationshimmel installeret over sengen i soveværelset

I alle boligarealer er dens LED -loftslampe

Denne type belysning har den store fordel, at den let kan tilpasses ethvert rum i interiøret. I stuen bliver loftlyset på himlen til et rigtigt dekorativt element, der byder på øjeblikke med garanteret afslapning. Det er også den ideelle belysning til et lille badeværelse, der mangler naturligt lys. En smuk belyst himmel vil utvivlsomt skabe en Zen -atmosfære, mens den spreder et kraftigt lys til morgenvask. Du kan også montere din blå himmel på loftet i andre rum som spisestuen, gangen og endda toilettet. Resultatet bliver ikke mindre imponerende.

Himmeludsigt fra din stues komfort

stue oplyst af en imiteret himmel LED loftslampe, lyspanel med himmel dekoration installeret på stuens loft

Fordelene ved en imiteret himmel LED loftslampe

Indvirkningen af ​​dekorativ belysning på vores velbefindende er ubestridelig. Men dens styrker går langt ud over den positive indflydelse på vores sindstilstand. Her er en liste over de vigtigste fordele ved naturdesignede LED -paneler.

  • Lyspanelet diffunderer et hvidt og ensartet lys, der ikke er hårdt for øjnene.
  • Takket være deres flade struktur fylder LED -paneler ikke for meget plads i loftet.
  • Det diffust lys forstørrer visuelt rummet og himmelsynet giver derimod en følelse af åbenhed i rummet.
  • Det lave forbrug af LED -teknologi sparer energi.
  • LED -levetiden er længere end halogenbelysning og glødelampe.
  • Billeder kan let ændres for at variere stemningen.

Sky LED loftslampe i soveværelset

dekorativ belysning i forældresoveværelset, efterligning af loftloftarmatur over sengen

© Simar Design

Forkæl dig selv med et stykke himmel på dit loft

dekorative LED -paneler med imiteret himmel fastgjort til loftet på gangen, paneler og plader til boliger og professionelle miljøer