Marmortæppe: skift beton til din indkørsel!

Når det kommer til at designe et hus udvendigt, er valget af gulvbelægning vigtigt. Dette må virkelig kombinere soliditet og æstetisk finesse. For indkørsler er beton f.eks. Et materiale, der ofte bruges. Men der er andre muligheder. Vi inviterer dig til at opdage alternativerne til beton til udvikling af dine udendørs rum og mere specifikt det til garagange.

En gang i marmor tæppe: en praktisk og æstetisk belægning

Marmor tæppe er den ideelle løsning til at drage fordel af en indkørsel, det er et gulvbelægning, der kræver mindre vedligeholdelse end beton og er meget holdbart. For en indkørsel, der ofte bruges af køretøjer, er det nødvendigt at satse på en holdbar belægning såsom harpiks. Udtrykket “kørbart” bruges til at beskrive et gulvbelægning, der har været testet for modstandsdygtighed over for træk og dækfriktion. Derfor skal valget af et gulvbelægning til en sti, der anvendes af maskiner, foretages på grundlag af denne egenskab. Dette sikrer, at sidstnævnte vil modstå regelmæssig trafik af køretøjer, uanset deres størrelse..

De udvendige gangbroer er også udstyret med den stabilitet, de giver i dårligt vejr. Du behøver ikke længere bekymre dig om mudret jord eller ophobning af vandpytter i din indkørsel. Beton er kendt for sin robusthed og er meget udbredt til fremstilling af indkørsler i garager. Over tid vil beton forringes, smuldre og blive mindre æstetisk. Marmortæppet er meget modstandsdygtigt og fås i flere farver.

gulvbelægning i gulvbelægning i gulvbelægning i marmor

Hvilke overflader er egnede til en indkørsel? ?

Blandt de mest anvendte vejbaner finder du følgende materialer:

 • Beton

Det er en mineralsk belægning, der er værdsat for arrangementet af indkørsler. Let at installere og kræver lidt vedligeholdelse, det er en god løsning. Det er dog et materiale, der pletter hurtigt eller falmer over tid. Det skal derefter beskyttes med en passende maling, som også vil give det en mere æstetisk finish..

 • Sammenlåsende belægningssten

Disse er brolægger lavet af beton, som er meget lette at installere, da de passer sammen. Meget modstandsdygtige over for vejrskift, men de har tendens til at bevæge sig over tid, hvilket kan føre til dannelse af uregelmæssigheder. Selvom de er holdbare, er deres æstetiske udseende begrænset af manglen på farvevalg..

 • Bituminøs blanding

Et benchmark med hensyn til indkørsler, tjære opnås fra granulat af småsten blandet med et bindemiddel som følge af behandlingen af ​​råolie. Meget solidt, det er det materiale, der bruges af vejtjenesterne til at lave gangstier samt adgangsveje til boligområderne. Billig og let installerbar, asfalt findes i forskellige formater (varm blanding, kold blanding osv.). Den største ulempe ved tjære er, at det vandtæt gulvet og fremmer varmeopbygning, hvilket forårsager en varmeø-effekt i hjemmet..

Bortset fra disse tre typer gulve er der også stentæppet, der i betragtning af dets egenskaber udgør et førstevalgselement at anbefale til udvikling af garageindgange..

Hvorfor vælge marmortæppe ?

Også kaldet “stentæppe” eller “harpiksbelægning”, er marmortæppe et materiale, der består af marmor- eller kvartsaggregater og polyurethanharpiks. Denne belægning er velegnet til udvikling af indkørsler samt konturer og dæk ved swimmingpools eller endda terrasser og kombinerer permeabilitet, holdbarhed og en naturlig finish, der er meget æstetisk.

Interessen for stentæppe til en indkørsel

Den største fordel ved harpiksen ligger i dens struktur. Dens sammensætning gør den til et element, der både er tørt, modstandsdygtigt og dræner og er i stand til at modstå hyppig passage af køretøjer. Stentæppets permeabilitet er også et vigtigt punkt. Det tillader regnvand at strømme naturligt (op til 50 liter vand pr. Sekund og pr. M2, uanset vejret).

Hvad angår granulometrien af ​​de kvarts- og marmormineraler, der blev brugt til at fremstille den, er den grundlaget for den glatte og pæne finish, der opnås efter installationen. Harpiksen bruges ikke kun til at dække gulvet. Det er også et dekorativt materiale, fordi de mineraler det indeholder (marmor eller kvarts) fås i en lang række farver, som kan kombineres for at skabe en bedre visuel effekt..

Fordelene ved harpiks

At vælge at lægge marmortæppe til at dække en indkørsel er en mulighed, der har mange fordele.

 • UV -beskyttelse

Polyurethanharpiks, der bruges som bindemiddel til mineralske aggregater, har beskyttende egenskaber mod ultraviolette stråler. Takket være denne funktion behøver du ikke bekymre dig om farven på dit gulvbelægning, der pletter på grund af kontinuerlig udsættelse for solen..

 • Skridsikker

Harpiksens dræning og gennemtrængelighed hjælper med at forhindre vandstagnation samt dannelse af vegetabilske moser, der forårsager glidning eller skridning og forårsager fald. Harpiks er en mere stabil støtte end andre materialer.

 • Let at vedligeholde

Der er ingen ekstra vedligeholdelsesomkostninger at betale, da alt du behøver er en kost og en vandstråle for at fjerne snavs. Intet sidder fast på et harpiks gulvbelægning.

marmor tæppe ændre betonen til din indkørsel

Sådan lægges harpiksgulve ?

Installation af et marmortæppe på en indkørsel bør udføres af en fagmand med erfaring i at udføre sådanne projekter. Dette giver dig mulighed for at sikre, at hvert trin er perfekt mestret og udført, og at den sidste gengivelse vil være der. Et af harpiksens væsentlige punkter er, at den kan påføres på forskellige understøtninger, herunder:

 • natursten
 • grus
 • en betonplade osv..

Det er også muligt at lægge marmortæppe på fliser, men dette program anbefales ikke til indkørsler..

Forberedende arbejde for bedre modstand

For at sikre perfekt stabilitet til din harpiksbelægning er det vigtigt at forberede gulvet korrekt eller den støtte, der vil modtage det. Normalt skal du først påføre et første lag kaldet en “bindingsunderuld”.

Hvis du f.eks. Vælger en applikation på grus, skal jorden stampes på forhånd, så den er kompakt og stabil. Dette hjælper med at forhindre revner og ufuldkommenheder senere. Ved installation på en betonplade er det nødvendigt at udføre en nivellering (reparation af eventuelle revner). Pladen vil således være glat og homogen for at rumme den endelige harpiksbelægning.

Belægningens tykkelse bestemmes af den anvendelse, den skal anvendes til. For eksempel vil tykkelsen af ​​harpiksen, der påføres ubehandlet grus (GNT) være cirka 30 mm og cirka 15 mm på en betonplade som en del af en let køretøjspassage. Hvis indkørslen skal bruges regelmæssigt af tunge køretøjer, skal du overveje at lægge mindst 30 mm, uanset understøtningen.

Lægning af gulvbelægning

Blanding af harpiks og aggregater skal foretages på stedet, og mens du går, fordi der skal tilsættes et stof kaldet hærder. Dette tvinger arbejderne til at udvikle sig uden afbrydelse, så jordgrebet udføres på en homogen måde. Det vil være nødvendigt at sikre, at marmor- eller kvartsaggregatet er rent og tørt, når det blandes, og at harpiksen glattes ud over installationen. Hvis det område, der skal dækkes, er stort nok til at kræve flere dages arbejde, er der ingen grund til at bekymre sig om den synlige tilstedeværelse af forbindelsespunkter. Stentæppe er et af de få materialer, der tillader ændringer, der er usynlige.

Professionel rådgivning vil være nyttig til at tilpasse belægningens tykkelse til underlagets. Det vil også være i stand til at levere pålidelige og effektive løsninger, hvis der opstår andre problemer i forbindelse med gulvet eller installationen af ​​marmortæppet. Vi anbefaler, at du finder ud af om karosseritestrapporterne for den type harpiks, der foreslås til dit indkøringsprojekt, for at vælge den stærkest mulige.

tæppeskift marmor garage din indkørsel

Omkostningerne ved at lave en indkørsel til et marmortæppe

Det er svært at angive en nøjagtig pris for at gennemføre et sådant projekt. Priserne for denne type installation varierer afhængigt af flere faktorer, såsom:

 • belægningens pris
 • prisen på forberedelsen af ​​supporten (som afhænger af det arbejde, der skal udføres)
 • installationsomkostninger, den overflade der skal dækkes osv..

Kun fagfolk, der er autoriseret til at udføre denne type arbejde, vil kunne give dig en rimelig pris. Vi anbefaler, at du undersøger og anmoder om flere tilbud, før du overdrager implementeringen af ​​dit websted til nogen..

Hvad angår den praktiske implementeringsfase, afhænger dens varighed af stedets størrelse (størrelsen på det område, der skal dækkes). Støbningen af ​​harpiksen er let og ikke særlig tidskrævende. Hvis underlaget er forkonditioneret, kan et godt team, der er vant til denne øvelse, let dække hundredvis af kvadratmeter på en dag. Jo større ressourcer og team, der er indsat, jo hurtigere vil arbejdet blive afsluttet. Din indkørsel er klar til brug cirka 24 til 48 timer efter, at den er dækket.

ændre garagulvet