Hvordan sikrer du dit hjem effektivt?

Der er snesevis af meget effektive, men alligevel billige, måder at sikre dit nye hjem på, forbedre den nuværende sikkerhed eller endda forberede dit hjem til ferie. I denne artikel bringer vi dig nogle tips og tricks til at sikre, at dine ejendele og din familie er beskyttet..

1. Sikre dine døre

Døren er det letteste indgangssted for en tyv, så det er vigtigt at sørge for, at dine døre er sikre. En hul dør, som indbrudstyve kan bryde ind i, er ikke så pålidelig som en metal- eller trædør i massiv kerne. Hvis du har en postplads, skal du sørge for, at ingen kan komme ind med hånden eller et værktøj til at låse døren op. Du kan sikre din dør med dødbolte, strejker og smarte låse. Det er der faktisk fuld af oplysninger om dette emne på internettet. Vidste du for eksempel, at 34% af indbrudstyvene kommer ind gennem hoveddøren? Dette er normalt det første sted, de forsøger at komme ind.

En sikker låge som det første bolværk

nogle oplysninger for at sikre dit interiør med en sikker dør

2. Forstærk vinduer

Vinduerne i dit hjem er et andet let indgangspunkt for indbrudstyve. Sørg først for, at dine vinduer er lukkede, og gør det til en vane at lukke dem, hver gang du går ud og inden sengetid. Imidlertid vil et lukket vindue ikke altid gøre tricket – vindueslåse er generelt svage og kan ikke modstå brutal kraft. Prøv også disse andre tips:

  • Installer vindueslåse for at holde vinduerne delvist åbne, men stadig sikre.
  • Installer sensorer, der afgiver en lyd, når vinduet går i stykker.
  • I ekstreme tilfælde installeres sikkerhedsglas. Dette kan være effektivt til små vinduer, som du ikke ofte åbner..

Vinduet, et let indgangspunkt

Sådan sikrer du dit hjem med et sikkert vindue for at undgå overtrædelser

3. Beskyt din garage

Garagen er et andet populært indgangspunkt for indbrudstyve på grund af dørens svaghed – det kan være relativt let at tvinge låsen og løfte eller sparke døren. Hvis du har en tilknyttet garage, og den indvendige dør er låst op, skaber du en endnu mere frygtelig situation. Hold altid garageporten nede, låsen låst og din indvendige dør sikker.

  • Brug et hjemmeautomatiseringssystem, så garageporten altid lukker, når du åbner den.
  • Tag stikket ud af garageporten, når du tager på ferie. Endnu bedre, lås selve døren, så indbrudstyve ikke kan løfte den.
  • For et billigt DIY -projekt kan du blot slå et hul i sporet, lige over en rulle, og bruge en hængelås til at låse det..

Enkle trin til en sikker garage

Sådan undgår du tyveri med en sikker garageport med hængelås

4. Ikke flere gamle låse

Hvis du flytter ind i et nyt hjem, er det vigtigt at udskifte alle låse. De tidligere ejere kan sammen med deres familie, venner og dem, der foretog reparationer af huset, alle have dubletter. Hvis du er lejer, kan du spørge udlejeren, om de allerede har udskiftet låsene. Mens du er i gang med det, skal du udskifte uklare låse med låse, der er modstandsdygtige over for spark eller slag. Du kan let finde professionelle låsesmede på internettet, for eksempel hvis du bor i Lyon, kan du kigge efter en låsesmed i lyon på serrurier-lyon-vitrier.fr.

Forsøm ikke kvaliteten af ​​din lås

Det er vigtigt at ændre dine gamle låse for sikre modeller for at undgå risiko for indbrud.

5. Installer et sikkerhedssystem

Når den bedste praksis inden for hjemlandssikkerhed er dækket, er det tid til at installere et sikkerhedssystem. De bedste hjemmesikkerhedssystemer er lette at installere og bør ikke sprænge dit budget. Du kan også installere sikkerhedskameraer, uanset om de er en del af et større sikkerhedssystem. Kameraer med mobilapps er endnu bedre, fordi de giver dig mulighed for at se billeder fra din telefon når som helst. Trådløse sikkerhedssystemer er også tilgængelige, hvis du foretrækker at undgå installation af hårde linjer.

At sikre dit hjem burde ikke være en opgave – det kan endda være sjovt. Enkle, men effektive tips som at sikre dine vinduer og døre, række ud til dine naboer og have en sikkerhedsplan, som hele familien kan følge, kan gøre underværker. Uanset hvad du gør, vil du nyde den ro i sindet, der følger med at sikre dit hjem og beskytte din familie.

Tilsluttede sikkerhedssystemer nu inden for alles rækkevidde

Installer et sikkerhedssystem med alarm for at sikre dit hjem