4 ideer til at pynte dine vinduer

Uanset om du bor i et hus eller en lejlighed, har du sikkert vinduer i dit hjem. Disse er vigtige dele af udstyret, som giver dig mulighed for at udnytte dagslyset og ventilere dit interiør, når du vil. Men lysstyrke og luftkvalitet afhænger ikke kun af dine vinduer. Mange andre elementer kan faktisk fuldende dem for at give dig mere komfort, ydeevne og sikkerhed på daglig basis. Uden at glemme æstetik, hvilket også er et vigtigt kriterium for at føle sig godt hjemme! I denne artikel foreslår vi 4 måder at klæde dine vinduer på. Det er op til dig at vælge dem, der passer bedst til dine ønsker. Og tøv selvfølgelig ikke med at kombinere flere for at få mest muligt ud af deres fordele.

1. Tilføj rulleskodder

Vores første forslag er at installere rulleskodder på dine vinduer. De er perfekte til at forbedre lyd og varmeisolering, men også til din daglige sikkerhed og komfort. Du behøver ikke engang at åbne dit vindue for at åbne og lukke dine skodder. Derudover giver de mulighed for at justere åbningen meget lettere end hængslede skodder. Du kan derefter modulere det indgående lys, som du vil.

Derudover har rulleskodder et meget elegant og moderne look, som vil forbedre dit hjem. Så vælg et forklæde i det ønskede materiale og farve, og sørg også for at vælge den rigtige tykkelse af profiler..

For optimal komfort anbefaler vi endda den elektriske rulleluk. I stedet for at aktivere den med kraften i dine arme, skal du bare trykke på en knap. Toppen forbliver naturligvis den fjernstyrede version, som giver dig mulighed for at justere dine skodder eksternt !

2. Fastgør gelænder

Gelænder blev oprindeligt designet af sikkerhedsmæssige årsager. Deres primære mål er at forhindre dårlige fald, især fra de øverste etager. Men nu er dette udstyr mere end bare beskyttelse. Det er også blevet et dekorativt element i sig selv. Desuden er der en lang række modeller, i enkle stilarter eller mere originale. Så forkæl dig selv ved at installere et rækværk ved hvert af dine vinduer, i en stil, der passer til design af dit hjem..

Gå f.eks. På webstedet for Rækværkshus for at opdage elegante gelænder, der kombinerer glas og aluminium, eller glas og rustfrit stål. Eller gå efter modellen med farvet glas! Med den tilgængelige variation kan du virkelig vælge sikre gelænder, der perfekt matcher dit hjem udseende..

Rækværk af glas og aluminium

Sådan vælger du et elegant og sikkert gelænder i glas og aluminium til din altan

Rækværket i glas og rustfrit stål

Installer et glas- og rustfrit stålrækværk på dine vinduer for at sikre dit hjem

Det farvede glasrækværk

Det farvede glasrækværk, en ny trend for et beskyttet hus og sikre vinduer

3. Installer myggenet

Især om sommeren er myg fjenden på stille nætter. Hvis du er træt af at høre det flyve tæt på dit øre og derefter blive kløende fra dens bid tidligt om morgenen, skal du installere tilpassede myggenet. Hvis du sætter et på hvert vindue, forhindrer myg (og alle andre insekter for den sags skyld) i at komme ind i dit hjem. Du kan endda sove med vinduet åbent, hvis du har lyst !

Derudover er der myggenet designet til at filtrere forurenende partikler, såsom udstødningsgasser, pollen og smog. Som en bonus indeholder nogle myggenet også et anti-UV-filter, der beskytter dig mod solens skadelige stråler. Vælg et anti-forurening og anti-UV myggenet; og du vil være beskyttet mod alle ydre gener !

Et myggenet, der også beskytter mod UV -stråler og forurening

Installation af et myggenet tilpasset dit vindue kan også hjælpe med at beskytte dig selv mod UV -stråler og forurening.

4. Fastgør persienner til dine vinduer

Lad os nu gå ind. En integreret del af din indretning, vinduesbeklædninger skal også have en funktionel side. Det handler om at kombinere praktisk og æstetik. Med dette i tankerne rådgiver vi dig at installere persienner til dine vinduer. Hvis du søger i butikkerne, vil du opdage, at der er uendelige modeller. Mekanismer, materialer, farver eller endda stilarter, du er forkælet med valg.

Heldigvis er vi her for at hjælpe, hvis du er lidt forvirret! Her er de vigtigste kriterier, du skal overveje, når du vælger persienner til dine vinduer:

  • Delens funktion påvirker direkte valg af materiale. For eksempel i et fugtigt rum (køkken eller badeværelse), undgå naturlige materialer, der kan rådne.
  • Opacitetsniveauet afhænger af dine behov. I en stue er lysets modularitet afgørende; vælg derfor dæmpning af persienner. På toilettet eller på badeværelset foretrækkes en semi-blackout-model for at have maksimalt privatliv, mens den udnytter det udvendige lys. Og i et soveværelse kan en uigennemsigtig persienne være praktisk – især til at tage en lur.
  • Fastgørelse udføres på væggen, på loftet eller direkte på vinduet. For en mindre invasiv installation, overveje persienner uden boring, forsynet med klæbende strimler. Praktisk, hvis du er lejer !
  • Båd, rulle, plisseret eller endda venetiansk … Nogle persienner er lavet af stof, andre består af træ-, plast- eller metallameller. Vælg typen efter dine præferencer.

Og udover dine persienner, hvad med at tilføje nogle forhæng i form af gardiner? Kombination af polstring er en fantastisk måde at færdiggøre en indretning på..

Konklusion

Vi håber, at disse ideer inspirerer dig og hjælper dig med at pynte dine vinduer, som du alligevel bedst kan lide. !