Når mountainbike bliver et paraktivitet!

Mountainbike har længe været forbeholdt de mere atletiske (ves). Med den elektriske mountainbike har tingene ændret sig meget! I dag gives cykling til alle. Unge og gamle, kvinder og mænd kan nu nyde alle fordelene ved at cykle uden at blive trætte. Farvel mountainbikes, der kræver meget energi og teknik. Vi stoler på modeller med elektrisk assistance til at tilbagelægge kilometer uden at blive trætte og uden at klage. Med familie, venner eller kærester er det altid en sand fornøjelse at køre på en god elcykel !

Leder du efter fysiske aktiviteter at gøre med din kæreste? Find ud af, hvorfor elcyklen er den ideelle paraktivitet for dig !

aktivitet bliver et par

Fordelene ved den elektriske mountainbike

Elektrisk mountainbike er en cykel udstyret med en motor og et batteri. Cyklisten får dermed fordel af assistance, der ledsager ham i hans indsats. Da dette er en simpel hjælp, drejer motoren ikke, før rytteren træder i pedal. Så snart den stopper, stopper motoren også, så der er ingen fremdrift. Forskellen mærkes fra de første sekunder af pedalering, og så snart en bakke præsenterer sig. Der er flere tilstande, hvorfra du kan vælge, alt efter dine ønsker og behov. Dens motor er fastgjort til baghjulet eller forhjulet og modtager pedalinformation via en magnetisk pedalsensor, som gør det muligt at regulere dens effekt..

Her er nogle grunde til, at du kan vælge den elektriske mountainbike til dine romantiske gåture.

Cykle uden at blive træt

Cykling uden for stor indsats er fordelen ved en elektrisk mountainbike som appellerer mest. Bakker og bakker vil ikke længere være en hindring for cykling. Med elektrisk hjælp passerer du faktisk let på bakkerne undervejs. At komme rundt på cykel er lettere end nogensinde, selv for de mindre vant til det.

en pige højt på en kulmule smuk udsigt mod byen

Cyklen til alle ture

Elcyklen anbefales kraftigt som paraktivitet. Romantiske gåture midt på markerne eller langs kysten er dine! Du vil være i stand til at opdage nye horisonter sammen og slappe af for at fjerne al den stress, du oplever dagligt..

Ved, at du kan bruge det til næsten alle dine ture. Du vil blive vundet af dets praktiske egenskaber fra de første par meter! Du kan cykle til arbejde eller skole, shoppe, gå en weekendtur, gå på date med venner … Du vil aldrig blive udsat for begrænsninger ved offentlig transport eller at køre bil.

Undgå begrænsningerne ved at køre bil

Ved at vedtage den elektriske mountainbike, vil du kunne bevæge sig hurtigt, undgå trafikpropper. Du vil også spare dig selv for begrænsningerne ved at køre i bil, såsom stress, finde parkering, fare …

I mange byer i Frankrig er der skabt cykelstier for at tilskynde beboerne til at tage cyklen til, uanset hvor de går. Derudover er de fleste baner forbeholdt offentlig transport på hovedvejene nu tilgængelige for elcykler..

polering med trafikbrand i biler

Spare penge

Det er rigtigt, at den elektriske mountainbike har en ret høj pris. Dens pris er meget højere end på en konventionel cykel på grund af den teknologi, den er udstyret med. Investeringen er derfor vigtigere, men i betragtning af dens mange fordele er den værd. Den elektrisk assisterede cykel gør det muligt at spare penge sølv. Ved at bruge det til at komme på arbejde, når du går på indkøb, reducerer du udgifterne til brug af en bil: brændstof, parkeringsomkostninger, vedligeholdelse, forsikring …

I gennemsnit vil en elcykel bruge 1 € i genopladningsomkostninger for hver 1000 kilometer, der er tilbagelagt, sammenlignet med 85 € (kun benzinomkostninger) for en bil.

Pas på din krop

Cykling hver dag eller i weekenden betyder at gøre effektive fysiske øvelser. Cykling, selv elektrisk, virker på alle dele af kroppen og beskytter hjertet. Du vil dermed forbedre din udholdenhed og din præstation, alt gnidningsløst og uden at blive for træt. !

elektrisk mountainbike en mand på sin cykel på vejen

Vær økologisk

Elcyklen er en af ​​de mest miljøvenlige transportformer. Ved at vælge at cykle, vil du deltage i kampen for beskyttelse af vores miljø og kommende generationer. Selvom det er udstyret med et batteri, reducerer den meget lange batterilevetid betydeligt miljøpåvirkningen. Derudover bruger den meget lidt energi. Desuden producerer elcyklen i modsætning til bilen ikke CO2..

Elektrisk mountainbike: en populær aktivitet for par

Elektriske mountainbikes giver mulighed for dem, der ønsker at cykle, for at kunne øve sig uden at skulle kræve megen indsats. Med elcykel, rejse i miles vandreture er en øvelse, der er tilgængelig for både unge og gamle, uanset om de er vant til at cykle eller ej. En fornøjelse at dele som et par i øjeblikke med afslapning, opdagelse og deling. Du kommer til at kunne lave den bane, du vil, selvom den ene er sporty, og den anden ikke er det. Klatringerne skræmmer dig ikke længere! Gå på mountainbike i hjertet af et grønt naturligt miljø, gå i byens gyder eller på kysten, vinden i dit hår !

Derudover tilbyder elcyklen et bedre køreposition. Din ryg og dine led vil takke dig. Det er mere behageligt, hvilket giver dig mulighed for let at rejse lange afstande. Men vær sikker på at køre på en elcykel får kroppen til at fungere godt som med en klassisk cykel, som giver dig mulighed for at forme din drømmekrop uden at trætte dig selv. !

Elcykler er perfekte til dem, der ønsker at adoptere en sund og økologisk livsstil, mere respekt for miljøet og langt fra alt det stress, der genereres af andre transportmidler.