Tepper Togas

I sortimentet til firmaet Togas finner du et bredt utvalg av alle typer tekstiler og boligtilbehør av høy kvalitet. Togas -teppene er spesielt populære. Produsenten tilbyr sengetøy for enhver smak og budsjett..

Materialer

Sortimentet inneholder tepper med forskjellige fyllinger. Før du kjøper, sjekk ut de mest populære typene fyllstoff, fordi dette er det viktigste i et teppe:

  • Sengetøy. Togas bruker en blanding av lin og silke i bomull. Et slikt teppe vil være lett og vektløst. Passer til nesten alle tider av året. Bomull er et allergivenlig og naturlig materiale. Høy styrke oppnås på grunn av de spesielle vevene av materialtrådene. Teppet puster “og holder seg frisk og ren.
  • Angående silke, da er det en utmerket termostat. Det særegne ligger i det faktum at det er i stand til å absorbere varme og opprettholde en optimal temperatur under søvn..

  • Down er det mest populære fyllstoffet. Togas -selskapet bruker utvalgte dunete dun av den nordlige gjessrasen. Et slikt materiale er i stand til å skape et isolerende skall under søvn og holde seg varm til tross for miljøet. Dunproduktet er lett og vektløst. De er glade for å ta ly når som helst på året. Et dunteppe vil bidra til å unngå drivhuseffekten, ettersom det absorberer perfekt fuktighet som kroppen avgir under søvn. Dynen tilpasser seg lett kroppens form og krymper lett. Det er oftest valgt for sommertid..

Når det gjelder omsorg, bør dynen luftes og luftes. Grunnleggende anbefalinger kan alltid finnes på etiketten. Oftest er en profesjonell rengjøring å foretrekke for et dunprodukt. Hvis du tar godt vare på et dunete produkt, vil det tjene lenge..

  • Melkfiber produsert ved spesiell behandling av proteiner som finnes i melk. De regnes som miljøvennlige og er gode for generell helse. Melkefiber er enda mer hygroskopisk enn ull. Dette materialet er veldig mykt og har utmerket varmeisolasjon. Det regnes som det ideelle teppet for kvinner, fordi det inneholder en naturlig fuktighetskrem som myker opp huden, og tilstedeværelsen av aminosyrer bidrar til å forlenge ungdommen..
  • Ull for tepper laget av den fineste ullen av europeiske sauer. Det går gjennom flere stadier av behandlingen. Først blir det tatt, deretter vasket og sortert. For å bevare alle sine kvaliteter har Togas utviklet en spesiell skånsom måte å vaske materialet på. Selskapets sortiment inkluderer lette, vanlige og middels varme tepper.

Det viktigste plusset med et ullprodukt er dets hygroskopisitet. Materialet er i stand til å absorbere fuktighet og slippe det ut i miljøet. Takket være det naturlige materialet vil teppet sikre en god og sunn søvn.

Modeller

“Lux Cashmere” -modellen i silke kan betraktes som et ekte kunstverk. Plagget er laget av hvit kashmir. Togas kashmir er håndkammet fra sjeldne fjellgeiteraser. Materialet er virkelig sofistikert og raffinert. En av de viktigste egenskapene til et slikt teppe er 100% allergivennlighet. Denne modellen er også i stand til å avlaste statisk stress, beholde varmen. Å røre kashmir mot huden er som å berøre en sky, så delikat og delikat materiale.

Togas virkelige hit er deres antistresstepper. For eksempel modellen “Mikrofiber i antistress -stoff”. Produktdekselet er laget av mikrofiber. Det oppnås gjennom en spesiell fibernedbrytningsprosess. Materialet er hygienisk og holdbart. Det særegne med dette teppet er at stoffet i omslaget er laget i henhold til en spesiell metode og bidrar til å lindre tretthet, har en foryngende effekt. I sammensetningen av en tråd av sølv og kobber, karbon.

Når vev berører kroppen, er det i stand til å slappe av muskler, regulere biostrømmer og fjerne statisk elektrisitet. Fyllmaterialet er svane dun, som er hentet fra mikrofiber. Fiberen er behandlet med silikon, noe som garanterer materialets holdbarhet.

Anmeldelser

Generelt er anmeldelser av Togas -tepper positive. Kjøpere legger særlig vekt på holdbarheten til produkter. Folk gir eksempler på sine venner og bekjente, så vel som deres personlige erfaring, når de sier at i et år eller flere år har teppet ikke mistet sitt utseende og egenskaper..

Flere positive anmeldelser blir samlet av antistresstepper, samt modeller som bruker sateng. Kjøpere merker en behagelig glans og tett tekstur av materialet. Kjøpere er minst fornøyd med silketepper. Et stort antall klager om det raske utseendet på pellets og tynning av vev.

Blant vurderingene kan du ofte nevne produktets funksjonalitet. Med bare ett teppe kan du bruke det hele året. Fyllstoffet gir en behagelig søvn både på varme sommer og kalde vinterer.

Det er også en oppfatning om at det er lett å ødelegge et teppe med feil omsorg. Etter vask merker noen kunder at fyllstoffet er “klumpet i klumper”. For ikke å ødelegge produktet, er det verdt å kontakte et renseri..

Kjøperne var delt over prisen. Noen kaller det for overpriset, mens andre tvert imot er fornøyd med rimelige priser. I sortimentet til Togas -selskapet kan du finne produkter fra 7 tusen rubler, som lar deg velge et teppe for enhver lommebok.

Togas -tepper kan være en flott gave. Forbrukere henvender seg ofte til butikker for å glede sine nærmeste. Tross alt er et godt produkt av høy kvalitet en virkelig nødvendig investering i helse og god søvn..

Følgende video lar deg bli bedre kjent med Togas..