Tempur puter

Ortopediske produkter har blitt en viktig del av det moderne livet. Tempur puter er et av alternativene for å opprettholde helsen til muskuloskeletale systemet og god søvn.

Om merket

Tempur er et kjent dansk merke. Selskapet ble grunnlagt på 1970 -tallet og fenget umiddelbart kunder med innovative produkter. Merkets historie er knyttet til utviklingen av NASA. I løpet av denne perioden ble det laget et unikt materiale for astronauter. Det ga jevn trykkfordeling, anatomisk støtte og belastningsreduksjon under start.

Senere ble denne utviklingen vedtatt av Tempur -selskapet. Materialet ble tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere, nemlig at det ble brukt til å lage en samling madrasser. Det var et nytt nivå av komfort.

Madrassen, som følger kroppens konturer og fordeler lasten jevnt, skapte effekten av absolutt avslapning. Maksimal komfort under søvn, en uthvilt og kraftig tilstand om morgenen – alt dette ble satt pris på av mange kjøpere..

Utrolig suksess og økende etterspørsel har ført til utvidelse av selskapet og utvikling av nye typer søvn- og avslapningsprodukter.. I dag inkluderer merkets sortiment madrasser, puter, ortopediske senger og diverse tilbehør..

Merket har sitt eget forsknings- og utviklingssenter og kraftige produksjonsressurser i USA. Han slutter aldri å forbløffe kundene med ny utvikling, fremveksten av nytt design og konstruktive løsninger..

Overholdelse av høye standarder for produktkvalitet bekrefter anerkjennelsen av merkevaren på internasjonale utstillinger av vitenskap og teknologi.

Alle produktene i selskapet er registrert i medisinske institusjoner. De tilsvarende sertifikatene bekrefter de utvilsomme fordelene med produkter for helse.

Funksjoner og fordeler

Tempur puter er veldig populære, og dette er ikke tilfeldig.

En stillesittende livsstil (arbeider ved en datamaskin, etc.), aktiv sport og andre faktorer blir ofte årsakene til helseproblemer. Ubehag og smerter i nakke og skuldre, søvnløshet, følelse “svak” om morgenen – dette er bare noen få indikatorer på lidelser i muskuloskeletale systemet..

Hvile og sove mens du beholder riktig kroppsposisjon, kan hjelpe til med å løse disse problemene.. Tempur puter er designet ved hjelp av høyteknologi og nøye studier av de fysiologiske egenskapene til en person. De gir en naturlig posisjon for hodet, nakken og ryggraden til en person i liggende stilling. Det bidrar til å normalisere blodsirkulasjonen, lindre spenninger i kroppen og effektivt gjenopprette kroppen under søvn..

Søvnkvaliteten påvirker ikke bare tilstanden til ryggraden, men også nervesystemet. God hvile gir oss livskraft, øker arbeidsevnen og motstand mot stressende situasjoner.

Hovedtrekk ved Tempur ortopediske puter er en spesiell fylling. Det er et varmefølsomt materiale som tilpasser seg formen på hodet og nakken til en person som ligger på en pute. Som et resultat får den nødvendige støtten, og livmorhalsen tar en fysiologisk korrekt posisjon.

Det høye elastisitetsnivået og “minneeffekten” garanterer maksimal komfort og holdbarhet for produktene. Den første berøringen skaper en følelse av tilstrekkelig tetthet av materialet. Etter et par minutter, under påvirkning av menneskelig varme, blir det imidlertid mye mykere. Produktet ser ut til å omslutte en person, gjenta alle bøyninger og nøytralisere motstand ved kontaktpunktene. Når en person reiser seg, gjenoppretter puten sine opprinnelige egenskaper helt..

Materialet i produktene er syntetisk, men det er helt trygt og forårsaker ikke allergi.

Produsenten lover at mirakelputen vil hjelpe deg med å glemme søvnløshet. Personer som lider av cervikal osteokondrose vil merke en forbedring av helsen. Smertesyndrom vil redusere betydelig, letthet vil vises, periodene mellom eksacerbasjoner vil øke.

Den ortopediske puten vil også hjelpe de som er kjent med hypertensjon. Leger tror at en av faktorene som fører til et slag er å sove i en ubehagelig posisjon. Ved å komprimere arteriene reduseres tilførselen av oksygen til hjernen, noe som provoserer helseproblemer. Dette betyr at bedre søvnforhold vil redusere risikoen for komplikasjoner betydelig..

Selskapets spesialister forbedrer hele tiden kvaliteten på puter, øker komfortnivået, oppdager nye høyder for perfeksjon av luksus hvile.

Et bredt spekter av modeller lar deg velge en pute med passende form og størrelse for en person i alle aldre og bygg.

Modelloversikt

Hver modell presenteres av merket i forskjellige størrelser, valgt individuelt. Alle putene leveres med myke, myke berørbare trekk. Trekket på stoffet er allergivennlig, gjennomgår antibakteriell behandling, tåler perfekt vask.

“Opprinnelig”

Denne modellen anbefales ikke bare for de som ønsker å forbedre søvnen, men også for å forebygge ryggsykdommer. Puten har en spesiell nakkrulle som støtter hodet i anatomisk korrekt posisjon. Produktets form følger kurvene i nakke- og skulderområdet, noe som gjør at den gir maksimal muskelavslapping og den naturlige posisjonen til ryggraden.

Tusenår

Denne modellen har et spesielt hakk for en behagelig nakkestilling mens du sover. Produktets opprinnelige form støtter det, og sikrer riktig posisjon på ryggen.

Uansett hvilken posisjon du er vant til å sove på, vil denne puten være behagelig for deg. Tiltet på forsiden av produktet gjør at skulderen kan plasseres under puten når personen ligger på siden. Alle nyanser er gjennomtenkt til minste detalj.

“Klassisk”

For de som foretrekker tradisjonelle puter, har selskapet utviklet Classic -modellen. Til tross for sin vanlige form, har puten unike egenskaper. De er levert av materialet som er patentert av merket..

I tillegg er det en knapt merkbar depresjon midt på puten. Det forvandler kantene på plagget til en slags pute som støtter nakken og garanterer absolutt avslapning av ryggmuskulaturen..

Symfoni

Denne modellen har to forskjellige sider. En av dem er designet for å støtte hode og nakke. Spesielt denne siden vil appellere til de som foretrekker å sove på ryggen.

På den annen side har produktet en tradisjonell form. Det vil være mer praktisk for de som liker å sove på siden. Den reversible designen suppleres med det karakteristiske Tempur Soft -berøringsmaterialet. Produktet er mykt, elastisk, har en “minneeffekt”.

“Sonate”

Denne modellen er spesielt myk, noe som ikke forstyrrer støtten til livmorhalsen og organiseringen av ryggradens naturlige posisjon under hvile.

De unike egenskapene til materialet gir musklene maksimal avslapning. Den originale avrundede formen gir komfort mens du sover i hvilken som helst posisjon.

“Ombracio”

Det mest uvanlige elementet i Tempur -putesamlingen er Ombracio -modellen. Sjøstjerneformen er ikke bare et designgrep. Det gir maksimal komfort mens du hviler i enhver posisjon.

Produktets spesielle design støtter kroppen til en sovende person i en naturlig posisjon. Og takket være det innovative Tempur Climate -materialet er maksimal luftsirkulasjon sikret. Som et resultat slapper musklene av, pusten jevner seg ut, søvnen blir dypere og mer avslappende. Følgelig er morgentilstanden til en person betydelig forbedret..

Anmeldelser

Nesten alle eiere av Tempur -puter er fornøyd med merkets produkter. Etter anmeldelser å dømme er det ikke lett å bli vant til en uvanlig pute. Det tar vanligvis omtrent en uke å tilpasse seg. Men så begynner virkelige mirakler.

Søvn blir behagelig og sterk. Ubehag i nakken, hodepine forsvinner. Forverring av osteokondrose blir sjelden, selv behovet for medisinske salver som lindrer smerter i nakkevirvlene forsvinner. Smertesyndromet forsvinner av seg selv. Nummenhet i ekstremitetene slutter å plage. Og selv problemet med snorking på grunn av riktig posisjon av hode og nakke er nesten løst i mange tilfeller..

Folk føler seg uthvilt og forfrisket om morgenen.. Ingen har et ønske om å gå tilbake til de gamle vanlige putene. I tillegg tar mange mennesker med seg Tempur -produkter når de reiser. Tross alt tillater den kompakte størrelsen og den lette vekten at disse putene alltid er tilgjengelig både på forretningsreise og på ferie..

Den eneste ulempen er den dyre kostnaden for merkets produkter. Kjøperne finner imidlertid putens mange fordeler for å rettferdiggjøre prislappen..

Det er også verdt å merke seg råd fra mange brukere – å kjøpe puter ikke på Internett, men i ortopediske salonger med “montering”. Dette lar deg velge riktig størrelse, som bestemmer nivået på bekvemmelighet og verdi som kjøpet vil bringe..

Se nedenfor for en oversikt over de klassiske Tempur -putene.