Sengetepper Valtery

Sengeteppet spiller en viktig rolle i det indre av soverommet. Valtery sengetepper er en av tekstiltypene av denne typen.. Hva er de og hva er de laget av, la oss finne ut av det.

Om selskapet

Valtery er et kinesisk hjemmetekstilfirma. Produktene har blitt presentert på det russiske markedet siden slutten av forrige århundre, og siden har de inntatt ledende posisjoner i denne varekategorien. Blant produktene som er produsert under dette merket, kan du finne sengetøy fra økonomi til eliteklasse, duker, puter, samt sengetepper.

Hva er de laget av?

Valtery sengetepper er laget av flere typer materialer:

 • Syntetisk sateng Er et materiale som består utelukkende av polyestergarn. Funksjonen er uovertruffen glatthet. Stoffet er veldig tett og slitesterkt. Det motstår slitasje og piller godt. Håndterer et stort antall vasker. Produkter laget av dette stoffet krever ikke stryking. Det er behagelig å hvile på dem.

 • Syntetisk jacquard – dette er et vevd stoff, hvis mønster er laget med polyestergarn i forskjellige farger, antall toner i dette tilfellet kan nå ti. Derfor vil tegningen ikke vaske av eller kaste. Den har alle egenskapene til det forrige stoffet, men har også en skinnende tekstur..
 • Softcotton Er et strikket 100% bomullsstoff som er spesielt mykt og lett å ta vare på.

Særegenheter

Valtery sengetepper har en rekke positive egenskaper:

 • Alle produktene er helt trygge og overholder de sanitære standardene i Den russiske føderasjonen.
 • Et bredt spekter av teksturer og farger hjelper deg med å finne et produkt i henhold til dine preferanser.
 • Nesten alle sengetepper har en base og isolasjon. Denne designen gjør at produktet kan holde formen perfekt på sengen..
 • Sengetepper fra Valtery samler seg ikke og glir ikke.
 • De absorberer perfekt fuktighet, samtidig som de opprettholder et optimalt fuktighetsregime. Derfor er det ikke varmt å hvile på dem..

 • De fleste av dem er syntetiske materialer, som ikke er et gunstig miljø for eksistensen av patogene mikroorganismer og støvmidd..
 • Produktene er enkle å rengjøre.
 • De slites ikke ut, forblir i sin opprinnelige form lenge.
 • Ha gaveinnpakning.

Ulempene inkluderer følgende:

 • De fleste modellene er laget av syntetiske stoffer, som ikke passer for folk som foretrekker naturlige stoffer.
 • Syntetisk har en tendens til å bygge opp statisk spenning og bli elektrifisert..

Farge og tekstur

Valtery sengetepper har en enorm palett av farger. Vanlige produkter finner du her. På samme tid kan toner være både pastellfarge og dypt mettede..

I tillegg kan sengetepper av dette merket ha helt forskjellige mønstre: geometriske former, monogrammer, blomster. Modeller som viser dyr er også veldig populære..

Teksturene på produktene er også forskjellige. Den er laget ved hjelp av flere sømmetoder. Ved hjelp av en tråd dannes alle slags mønstre på sengeteppet. I tillegg brukes en termisk søm, som coverlet limes til basen, og danner fancy folder..

Størrelsen

Størrelsen er veldig viktig for sengeteppet og bør være størrelsen på sengen. Dette skyldes det faktum at et produkt av for stor størrelse vil bli uforsiktig dratt langs gulvet, i tillegg vil det ikke være mulig å lage vakre folder i hjørnene av sengen. Små sengetepper vil ikke dekke madrassen helt, og utseendet på sengen vil være uryddig og ufullstendig..

Selskapet Valtery produserer sengetepper i flere størrelser, som er egnet for visse dimensjoner av sovesengen. Så størrelsen 160×220 cm er perfekt for en og en halv seng. I dette tilfellet kan sengen være uten fotbrett og stå midt i rommet. Størrelse 220×240 cm passer til en standard seng for to.

For en økt sengestørrelse må du velge et Euro-maxi sengeteppe, som tilsvarer 230×250 cm.

Modeller

Utvalget av sengetøy fra Valtery har et stort utvalg. Her er noen av de mest populære eksemplene:

 • “Kelley”. Denne modellen av satengrulldeksel etterligner lappeteknikken. Et flott alternativ for å dekorere et soverom i landlig stil.
 • “Piatto”. Plaid vattert teppe. Enkel design gjør at dette produktet kan brukes i nesten hvilken som helst interiørstil

 • “Caleigh”. Modellen er laget i en klassisk stil. Pastellfarger, mønster og monogramsøm gjør designet lakonisk, og glansen i jacquard -stoff gir elegant.
 • “Suse”. Sengeteppe i mykt bomull. Har termosøm, imiterer rynket stoff. Solide farger kan være pastellfarger eller lyse mettede farger..

Pris

Prisen på Valtery sengetepper er forskjellig og avhenger av materialet og størrelsen på en bestemt prøve..

Så et produkt for en og en halv seng laget av strikket stoff vil koste deg 2000 rubler. Et satengteppe av samme størrelse vil koste 1600 rubler, mens maksimalprisen på et teppe vil være 4500 rubler. Dette er hvor mye et teppe laget av faux jacquard med en størrelse på 230×250 cm vil koste.

Anmeldelser

Anmeldelser av Valtery sengetepper er stort sett positive. Produktene oppfyller fullt ut egenskapene som er oppgitt av produsenten. Dette er et produkt av ganske høy kvalitet, hvis utseende har blitt bevart i mange år. Misnøye med sengeteppene kommer bare av at produktet er elektrifisert. Men denne ulempen kan enkelt fjernes under vask ved å legge til tøymykner når du skyller..

Se nedenfor for en rask oversikt over sengetøy i sateng fra Valtery.