Ortopediske puter “Trives”

Mange ignorerer posisjonen til hode og overkropp helt under søvn og hvile og bruker klassiske puter. Slike produkter, til tross for sin store størrelse, mykhet og tilsynelatende komfort, kan ikke gi riktig støtte for ryggraden. Resultatene av påføringen er ikke-shedding, tretthet og smerter i nakken..

Å bytte ut en vanlig pute med en ortopedisk pute “Trives” vil hjelpe deg med å leve et produktivt liv, hvile godt og opprettholde helsen din..

Funksjoner og fordeler

Ortopediske puter “Trives” er moderne medisinske produkter for mennesker i forskjellige aldre, hvis design er fundamentalt forskjellige fra sine forgjenger med dunfjærfyll. De har en rekke unike egenskaper:

 • Anatomiske former gir en behagelig og fysiologisk korrekt posisjon av menneskekroppen mens du sitter eller ligger;
 • tilpasse seg kroppens bøyninger og balansere belastningen på ryggraden;
 • forsiktig støtte hode og nakke hos voksne og barn, ekskludere utseendet på asymmetri og deformasjoner, noe som er spesielt viktig for barn under ett år;
 • normalisere muskeltonen, lindre leddbåndsapparatet;
 • forsiktig massere de occipital og cervical regionene;
 • forbedre blodstrømmen i organer, redusere sannsynligheten for stagnasjon;
 • bidra til dannelsen av riktig holdning;
 • forhindre utseende og lindre smertesensasjoner;
 • er laget av høyteknologiske miljøvennlige materialer som utelukker allergiske reaksjoner;
 • er ferdig med lett vaskbare trekk;
 • har rimelige priser.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Trives anatomiske puter, som alt annet medisinsk utstyr, anbefales å brukes i henhold til resept og under tilsyn av den behandlende legen. For alle spørsmål om bruk av produkter, bør du rådføre deg med spesialister.

Sengetøy for å sove, ligge og massere, med en tradisjonell rektangulær og uvanlig ergonomisk form vil være nyttig for friske og syke mennesker for følgende medisinske indikasjoner:

 • for fullstendig avslapning og gjenoppretting av kroppen etter en hard dag;
 • i nærvær av hodepine, svimmelhet, tretthet og smertefulle symptomer i nakken;
 • hvis det er sykdommer i nakkeområdet som osteokondrose, spondylose og spondyloartrose;
 • å komme seg etter skader på nakkehvirvelsøylen.

Barnas utvalg av denne produsenten er uunnværlig for å forhindre unormal utvikling av livmorhalsen i en fremdeles skjør ryggrad hos friske barn. I tillegg er ortopediske puter uten sidestykke for å eliminere deformerende prosesser i den occipitale delen av hodet i de tidlige stadiene av rakitt..

Produktene er også ekstremt effektive for forebygging og kompleks behandling av medfødt og ervervet torticollis hos barn..

Anatomisk formet nakkepute designet av selskapets utviklingsingeniører spesielt for kvinner i en interessant posisjon, nyttig under graviditet fra 20 til 24 uker for å forhindre økt tretthet, for å lindre smertesymptomer og muskelinnsnevring i liggende og sittende stilling, så vel som under amming.

Modeller som er spesielt designet for å plassere under føttene, kan vellykket brukes av pasienter, inkludert gravide, i tilfelle tyngde, hevelse, spasmer og krampaktige fenomener i benmuskulaturen.

Det er ikke lik “Trives” puter i forebygging og behandling av slike vaskulære sykdommer som åreknuter. Produktene er perfekte for personer som lider av sykdommer i leddene i bena..

Ryggputer er foreskrevet for å lindre stress, smerter og ubehag i lumbosakrale og livmorhalsområder som oppstår hos mennesker hvis vitale aktivitet er forbundet med langvarig sitting og vordende mødre. Produktene vil appellere til pasienter med dystrofiske endringer i ryggraden og osteokondrose i perioden med restitusjonstiltak etter operasjon, skader og forverring av ryggsykdommer, etter å ha blitt tvunget til å ligge lenge..

Anatomiske modeller er nyttige for de som reiser i en bil som et tiltak for å forhindre utseende av nevralgi, krumninger, brokk mellom ryggvirvlene og andre lidelser..

For bruk av ortopediske puter er det generelt ingen absolutte og relative kontraindikasjoner. I tilfelle en individuell reaksjon på materialer, bør imidlertid tilstedeværelsen av cystiske formasjoner og i de akutte fasene av sykdommer i rygg, nakke og ekstremiteter brukes ortopedisk sengetøy med forsiktighet og bare etter konsultasjon med den behandlende legen ..

Modelloversikt

La oss vurdere de mest populære modellene:

 • Anatomisk modell “Topp 110” med avrundede hjørner og fiberfiller har dimensjoner på 31 × 24 og en tykkelse på 6 cm. Det allergivenlige skallet forårsaker ikke utslett på den delikate babyhuden, det er lett å vaske og tørker raskt og beholder formen. Plassert med en smal bolster under nakken, vil puten hjelpe babyen til å bryte ut og opprettholde en god følelsesmessig tilstand. Kostnad – 390 rubler.

 • Ortopedisk avrundet design med modellminneeffekt “Topp 109” for babyer er laget av viskoelastisk polyuretanskum som kan ha form av en liten kropp. Produktet fordeler delikat og jevnt og reduserer belastningen på den skjøre livmorhalsen. Tilgjengelig i 25×24 cm og 3,5 cm tykk. Det ikke-avtagbare trekket er laget av en 70% bomullsblanding, det avtagbare putetrekket er laget av naturlig bomull. Pris – 850 rubler.

 • Universell rektangulær pute for barn og tenåringer “Topp-150” med dimensjoner 41×29 cm laget av polyuretan har to krage 5 og 7 cm høye. På grunn av den glatte overflaten og lett utforming av hodet, lindrer det muskelspenninger i ryggraden og gir en sunn, gjenopprettende søvn for spill og studier. Inkluderer et avtagbart aloe vera-impregnert putetrekk som bevarer den naturlige balansen i dermis. Prisen på puten er omtrent 1500 rubler.

 • Modell “Topp 113” Den bueformede formen er egnet ikke bare for å hvile en gravid eller ammende kvinne i liggende og sittende stilling, men også for sikkerheten ved søvn og våkenhet til et lite barn utenfor barnesengen. Produktet er produsert i to størrelser L og S med dimensjoner langs den ytre buen på henholdsvis 180 og 200 cm. Fiberfylling gir en behagelig, tettsittende form og sikrer effektiv varmeoppbevaring. Trekket er laget av naturlig bomullsfibre. Pris – 1740 rubler.

 • Produkt “Topp 142” med ruller 10 og 12 cm høye og dimensjoner 70 × 40 cm spesielt designet for maksimal avslapning av en voksen under hvile. Perforert overflate av høyteknologisk materiale Myk berøring har økt ømhet og hygiene. De overfladiske massasjesegmentene og bikakestrukturen i det indre fyllet av polyuretanskum garanterer produktet økt komfort. Putetrekket er laget av lin med tilsetningsstoff i viskose. Pris – ca 2700 rubler.

 • Uvanlige anatomiske design av modeller “Topp 209” i form av et rektangel med hakk og “Topp-210” i form av en bagel med en tykkelse på 10 cm er optimal for plassering i hodeområdet og lossing av livmorhalsen til en reisende som har sittet i en bil eller et fly lenge. Produkter med overordnede dimensjoner på 30 × 20 cm er laget av latex, noe som sikrer riktig luftutveksling. Den ventilerte perforerte overflaten garanterer varmeoppbevaring i den kalde årstiden. Prisen på hver er ca 1100 rubler.

 • Uvanlig form på modellen “Topp-107” laget av selskapets ingeniører for en behagelig plassering av bena og sørger for å heve et ekstra justerbart element til en høyde på 15-23 cm. En 65 × 50 cm pute laget av skumpolyuretan med et trekk laget av en blanding av polyester, elastan og viskosefibre vil bidra til å overvinne tretthet og sykdommer i nedre ekstremiteter. Kostnad – ca 2000 rubler

 • Unike egenskaper ved sittemodeller “Topp 133” og “Topp-141”, fylt med et gel-varmeledende materiale som gir kjølighet, vil bidra til å plassere pasienten komfortabelt i en seng eller rullestol. På grunn av vasokonstriktoreffekten eliminerer de smerter og spenninger i baken, letter hemorroider og andre betennelser. De vil hjelpe til med raskt å lindre skader og blåmerker i hverdagen. Massering av gelens cellulære struktur “Top-141” vil forhindre utseende av trykksår etter skader i muskuloskeletale systemet. Priser – henholdsvis 1440 og 5840 rubler.

Omsorgsanbefalinger

For maksimal effektivitet og langsiktig bevaring av forbrukeregenskapene til det ortopediske produktet, anbefaler merkeutviklerne å observere viktige omsorgsregler som er felles for alle modeller:

 • ikke la produktet stå lenge under påvirkning av direkte sollys;
 • oppbevar og bruk puten fra varmeapparater;
 • ikke bruk hullende gjenstander i nærheten av puten, ikke legg tunge ting på overflaten;
 • bruk kun renseri for den indre basen;
 • renseri av produktet er ekskludert;
 • ikke bruk blekemidler for å fjerne flekker;
 • vaske lokket med jevne mellomrom i en svak løsning av et mildt vaskemiddel ved en temperatur som ikke overstiger 40 grader;
 • Etter vask må du ikke vri lokket og ikke stryke etter tørket i rett tilstand vekk fra varmeenheter.

Forbrukernes mening

Nylig dukket opp ortopediske produkter av merkevaren Trives har klart å få tillit og positive tilbakemeldinger fra leger og vanlige kjøpere på grunn av rimelige priser og pålitelighet, mulighet for valg for alle aldre. Ifølge forbrukerne er designene til putene til denne produsenten enkle å bruke og har egenskaper anbefalt av leger..

Alle kjøpere bemerker at bruken av originale produkter, preget av riktig justering til svingene på torso, hode og lemmer garantere fullstendig ro, en spesiell følelse av mykhet og en delikat massasjeeffekt gjennom resten. Vellykkede fyllstoffer gjør produktene hygieniske med naturlig intern luftutveksling. Uten unntak liker forbrukerne at et passende beskyttende putetrekk kan velges for en pute i enhver geometrisk form, som ikke bare vil beholde et rent og estetisk utseende, men også forlenge levetiden..

Lett å fjerne og vaskbare trekk er laget av giftfrie materialer uten ubehagelig lukt.

I den neste videoen, se en oversikt over reiseputer fra selskapet. "Trives".