Massasjestoldeksel

I dag er massasje en av de mest populære tjenestene innen det medisinske og kosmetiske feltet. Denne prosedyren lar deg bli kvitt ryggsmerter, lindre stress fra ryggraden etter en hard arbeidsdag og forhindre problemer med muskuloskeletale systemet. Dessverre er det ikke alltid tid og mulighet til å søke tjenester fra en profesjonell massasjeterapeut. I dette tilfellet kan prosedyren enkelt organiseres hjemme ved hjelp av et spesielt stoldeksel..

Særegenheter

I dag er massasjestoldeksler veldig populære blant kjøpere. Den høye etterspørselen etter produkter skyldes mange positive faktorer, som du bør gjøre deg mer kjent med. Kappen er en praktisk og ergonomisk enhet som prosedyren enkelt kan utføres hjemme uten hjelp. For å bruke må produktet festes på baksiden av en stol eller stol.

Det skal bemerkes at ryggmassasjeren ikke bare er egnet for hjemmebruk. Den kan enkelt brukes på jobben, siden enheten ikke tar mye plass.

Bruken av kappen bidrar til å eliminere smerter i rygg og nakke. En slik ting vil bli en uunnværlig assistent hvis du jobber mens du sitter ved en datamaskin..

Det særegne ved produktet er at en økt med kappe varer en viss tid. For eksempel tar en lett massasje omtrent 20 minutter. En intensiv økt tar 15 minutter.

Eksperter anbefaler ikke å være nidkjær, da du kan oppnå motsatt effekt. For eksempel er det en økning i muskeltonus og tap av elastisitet..

I tillegg har moderne massasjekapper en annen nyttig funksjon – auto -off -modus.. I dette tilfellet er det nødvendig å bruke en spesiell timer for å velge varigheten av prosedyren. I utgangspunktet svinger indikatorene innen 5-20 minutter. Funksjonelle enheter er utstyrt med et spesielt kontrollpanel. Brukere har muligheten til å justere intensiteten av eksponeringen og endre den valgte modusen.

Varianter

Produsenter tilbyr kundene et ganske bredt utvalg av massasjekapsler, som du enkelt kan velge mellom egnet alternativ for deg selv:

 • Den første og mest populære typen er shiatsu -overlegget.. Vi kan si at dette er et mellomalternativ mellom en fullverdig enhet og et kompakt produkt for nakken. Dette alternativet er ideelt for et bilsete. I tillegg brukes kapper ofte til kontorarbeid.Det særegne ved dette produktet er tilstedeværelsen av en rullebase, som påvirker rygg- og nakkeområdet. Et interessant poeng er at mange kjøpere sammenligner arbeidet til et teppe med det virkelige arbeidet til en massasjeterapeut. Mens du sitter, får du en full terapeutisk effekt.

Men det er verdt å vurdere det øyeblikket at du ikke vil kunne legge deg på kappen. Dette skyldes det faktum at valsene bare fungerer hvis kroppen ikke presses mot massasjeapparatet.

 • Elektromassasje -kapper er ikke mindre populære.. Produktene gir maksimal avslapning under bruk. Dette skyldes påvirkning av vibrasjoner eller pulsasjoner i sete- og ryggstøtten..

Hoveddesignfunksjonen til disse alternativene er tilstedeværelsen av motorer, som gir ønsket effekt under drift..

 • Vibrerende kappe utstyrt med funksjonen til å justere intensiteten av eksponeringen. I sammenligning med den forrige versjonen kan denne typen brukes på en horisontal overflate. Når du velger et slikt produkt, må du forstå at jo færre motorer er i basen, desto lavere blir effekten under massasje.

Det er verdt å merke seg at hver av de ovennevnte typene har visse funksjonelle egenskaper.. For eksempel gjør rullemuligheter flere typer massasje:

 • Den første typen ruller, særegenheten ligger i den lineære virkningen langs ryggraden. Takket være dette får musklene raskt tone..
 • En annen type er elting. Hovedformålet med denne massasjen er å presse musklene. Dette er nødvendig for fullstendig avslapning og restitusjon etter en hard arbeidsdag..
 • Roller -alternativer er i stand til å utføre denne typen massasje, for eksempel swing. Dens særegenhet ligger i gjentagelse av bølgelignende bevegelser, som har en gunstig effekt på alle deler av ryggraden. I prosessen blir de klemte nerveendene avslappet. Massasje styrker muskelrammen.

Vibromassasje-kapper er ikke mindre effektive. Vi kan si at slikt er en ideell erstatning for en fullverdig økt i salongen..

Når det gjelder tilleggsfunksjonene til moderne modeller, avhenger alt av fantasien til produsentene. For eksempel hjemme kan du bruke en kappe med valg av slagområde. Noen modeller er utstyrt med en ekstra oppvarmingsfunksjon, noe som forbedrer ytelsen til enheten.

Mange kapper er supplert med spesielle deksler som beskytter produktet under transport eller lagring.

Produsentens vurdering

Når du velger en massasjestol, bør du være spesielt oppmerksom på produsenten:

 • Populær blant kjøpere Japansk merkevare Yamaguchi. Merket produserer funksjonelle alternativer av høy kvalitet utstyrt med tilleggsfunksjoner. Modeller er preget av økt pålitelighet og holdbarhet.
 • En modell som heter “Yamato”. Produktet kan brukes hjemme, på jobb og i bilen. Kappen er i stand til å gjøre både “klassisk” massasje og andre typer. I tillegg har kappen ekstra funksjonalitet i form av infrarød oppvarming og punkteksponering. Fordelen er den lave kostnaden..

 • Ikke mindre populære er kinesiske merker som tilstrekkelig har presentert enhetene sine på det moderne markedet. Spesiell preferanse bør gis til merker som f.eks Hansun og FitStudio. Produkter fra disse merkene bryter fullstendig kjøpers mønstre av kinesiske varer av relativt lav kvalitet..
 • Det amerikanske merket har opparbeidet seg tillit fra kjøpere fra hele verden Vi er medisinske. Massasjestoldekslene er designet med tanke på de fysiologiske egenskapene til menneskekroppen. Produkter eliminerer ikke bare smertesyndrom, men forhindrer også utvikling av en så vanlig sykdom som osteokondrose. Den mest populære er modellen som heter “Sport”, som kan brukes både hjemme og i bilen.

 • Tyske produsenter har også de ledende posisjonene på denne listen. Kunder foretrekker i økende grad merker som f.eks Beurer og Casada.

Hvordan velge?

Når du velger et massasjestoldeksel, må du ta hensyn til mange viktige funksjoner. Først må du bestemme under hvilke forhold du vil bruke produktet. Det er verdt å merke seg at modellene for hjemmet og bilen er noe forskjellige fra hverandre. Forskjellen ligger i tilgjengeligheten av nakkemassasje. Denne modusen er bare tilgjengelig på hjemmemodeller.

I tillegg har produktene funksjonen til luftkomprimering. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på bilmodeller..

En viktig parameter er tilstedeværelsen av elementenes ortopediske form. Dette gjelder spesielt for den øvre delen. Modellen må ha et spesielt nakkestøtte. I tillegg brukes små ruller i korsryggen, som støtter kroppen i en behagelig posisjon..

Legg merke til den ekstra polstringen for å beskytte ryggen mot harde elementer.

Hvis du velger en modell for en bil, er det bedre å foretrekke de oppvarmede alternativene. I kaldt vær vil denne modusen gi de mest komfortable forholdene i bilen. Om sommeren kan ventilasjonsfunksjonen aktiveres.

Når det gjelder modeller for hjemmet, må du ta hensyn til flere andre kvaliteter når du velger en massasjeapparat. Du må forstå at enheten vil bli brukt av alle i husstanden, og derfor bør den være så behagelig og praktisk som mulig for alle..

Vær oppmerksom på bredden og høyden på modellen, siden du i fremtiden må justere enheten for barn og voksne.

Ofte brukes massasjekapper til kontorstoler, og i dette tilfellet bør vibrasjonsanordninger være å foretrekke. Noen minutter med massasje vil gjenopprette den nødvendige tonen til musklene og lindre nervøs spenning. Vær oppmerksom på tilgjengeligheten av forskjellige funksjoner ved kjøpet. For eksempel vil det beste alternativet være en ekstra ventilasjonsmodus..

For informasjon om hvordan du velger en massasje kappe, se neste video.

Anmeldelser

Anmeldelser av kjøpere som allerede har kjøpt dette alternativet, vil bidra til å bestemme den riktige massasjekappen for stolen. De fleste forbrukere foretrekker utenlandske merker, noe som er den riktige avgjørelsen. Dette skyldes det faktum at slike merker har klart å vise kvalitet og pålitelighet. Spesielt populære er modellene fra Yamaguchi -selskapet, som ble nevnt ovenfor..

Generelt er forbrukernes generelle oppfatning om slike produkter positiv. Folk er fornøyd med funksjonaliteten til enhetene, ergonomi og lave kostnader. Mange bruker den samme modellen både hjemme og på jobben, noe som er ganske praktisk. Kjøperne bemerker også at 20 minutters massasje perfekt gjenoppretter tonen og til og med har en positiv effekt på den psykologiske tilstanden..

Forbrukerne anbefaler å velge modeller med tilleggsfunksjoner i form av oppvarming og ventilasjon. Kostnaden for slike alternativer er ikke så forskjellig fra prisene på standard enheter, men som et resultat vil du kunne bruke mange nyttige moduser.

En annen fordel med kapper er at de sparer tid og penger. Kjøpere bemerker at bruken av en slik modell helt kan erstatte en klassisk massasje i salongen..

Men noen brukere er fortsatt misfornøyd med visse punkter som er verdt å ta hensyn til. Mange produsenter så ikke for seg at slike kapper kan brukes av for korte eller høye mennesker. I tillegg blir modeller i lyse nyanser raskt skitne..

Det er verdt å merke seg at det er ganske problematisk å rense materialet for forurensning, spesielt med hensyn til stoffalternativer..

Sørg for å vurdere legens mening under kjøpsprosessen. Eksperter sier at slike enheter ikke bør brukes av gravide. Dette skyldes det faktum at påvirkning på korsryggen og magen i denne perioden er strengt forbudt..

Massasjere kan ikke brukes av mennesker med kreft. Vibrasjoner og pulserende bevegelser kan utløse rask tumorvekst.