Det trendy mænds look – dekryptering af den militære camouflage -trend

Det militære camouflagetryk er ikke længere kun forbeholdt hærens verden. Det har været kombineret i lang tid i trendy urbane udseende. Konstant opdateret, findes den på en meget udtalt måde i herremode efterår-vinter 2017/2018. I år genopliver den militære trend streetwear-stilens påklædningskoder for at give os et karakterudseende, der er umuligt at gå ubemærket hen. Lad os tage et kig på denne flagskibstrend og dens ikoniske stykker for at mestre bysoldatens look..

Kombiner den militære camouflagejakke med en logotop for et trendy afslappet look

afslappet streetwer-inspireret look, der kombinerer mændenes camouflagejakke med en overdimensioneret hættetrøje og riflede jeans

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at det moderne kommando -look vil klæbe til din hud, råder vi dig til at omfavne tendensen forsigtigt. Vælg en camouflagejakke, der vil være en stærk nok accent uden at overbelaste outfittet. Fås i forskellige modeller og snit afhængigt af sæsonen, det er utvivlsomt det mest reviderede stykke af den militære trend. For at komme i gang er der intet som at tage en parka eller bomberjakke på. I år er de prydet med patches og badges for at øge din stil. Kombineret med mørke denimjeans og sneakers garanterer militærjakken dig et vellykket look uden besvær. For en trendy afslappet stil skal du vælge joggingbukser parret med et par derbier.

Preppy twist af den militære trend i denim, marineblå og camouflage print

originalt preppy -look, der kombinerer forskellige stilarter og materialer, bukser til herrer i militærchino i kombination med en marineblå blazer og en denimjakke

På undersiden kan camouflage -chinos let kombineres med en denimjakke eller skjorte. Faktisk er denne kontrasteffekt et princip, der altid fungerer i en outfit -stil bevæbnet. For en anden vindende kombination skal du kombinere klassiske stykker som bomberjakken, sorte ankelstøvler og en simpel hvid t-shirt. Vil du trodse lidt påklædningskoder? Par de militære cargo bukser med en hvid Oxford skjorte og en tekstureret blazer i stof. Hvad angår farver, skal du vælge nuancer af blå, hvid og sort. Endnu et lille tip til et vellykket væbnet look – tøv ikke med at lægge tøjet på lag.

Lagdeling af tøjet blødgør det militære motiv. Det er også super trendy

lagdeling af trendy tøj for at skabe et harmonisk look i et militært mønster

Selvom du ikke er en kæmpe fan af den militære jakke og bukser, vil du uden tvivl blive forelsket i det tilbehør, der er inspireret af denne trend. Camouflage -printet fås på huer, kasketter, rygsække og sneakers og bliver den lille accent i dit look, der er i stand til at give energi til selv det mest basale outfit. Umuligt at begå en smagsfejl med disse stærke og alsidige stykker. Har du brug for inspiration til at sammensætte dit trendy camouflage print look? Find ud af det hurtigt i denne artikel af DefShop stil ideer i camouflage look.

Det militære camouflage -tryk – et uendeligt mønster

en militærjakke i bomberstil til mænd kombineret med sorte stykker til et kontrolleret militært look

 Original model af broderet bomberjakke

afslappet, elegant herrelook i denim og herre-camouflagejakke med broderi i bomberstil