Unicorn kostume: tips og ideer til et vellykket magisk look

Uanset om du er barn eller voksen, har du altid brug for en lille smule magi i dit liv. Og når vi vil flygte fra virkeligheden og dykke ned i en fantasiverden, kommer eventyr og sagn os til hjælp. Et sådant fantasivæsen, der får os til at drømme, og som er ekstremt populært i de seneste år, er enhjørningen. Ved at fascinerer unge og gamle med sit magnetiske udseende, bliver sidstnævnte hurtigt til en kilde til inspiration og entusiasme over hele verden. Det er næppe overraskende, at det forunderlige dyr nu er et meget populært valg blandt dem, der leder efter en original forklædning. Karneval, Halloween -fest, fødselsdag eller festklædningsfest … Hvis du har mulighed for at spille som enhjørningen, inviterer vi dig til at tage et kig på vores tips og ideer til at lykkes med denne mission i et par enkle trin.

Zoom på succesen med enhjørningskostume i 3 enkle trin

idé om hvordan du lykkes med din enhjørningskarneval forklædning, pyjamas kostume skabelon i pastelrosa med enhjørning design

Som med de fleste særlige begivenheder kommer enhjørningens look gennem tre væsentlige ting, herunder: valg af tøj, frisure og makeup. Og for at gøre det lettere for dig, nedenfor går vi over de vigtigste punkter at overveje for at skjule dig selv som en legendarisk skabning næsten ubesværet. Lad os gå !

No 1. Det perfekte outfit til et top enhjørningskostume

Når man vil metamorfose til en mystisk og ekstraordinær hest, er der mange variationer af enhjørning kostume, fantastisk og velegnet til alle aldre:

  • regnbueformede tutukjoler, ofte med et enhjørningshovedbånd, er den perfekte løsning for små piger, der drømmer om at forvandle sig til en prinsesse
  • flerfarvede jumpsuits er et andet unisex -alternativ til unge og gamle; Desuden er pyjamas-modeller et meget praktisk valg, fordi de kan bruges selv dagligt, når du er hjemme, og du har brug for et stykke, der kombinerer komfort og sjovt design
  • oppustelige kostumer fra dem er stadig en original og sjov idé for voksne eller børn

Hvilket enhjørningskostume tøj at vælge efter din alder og præferencer ?

tøj og kostumer til at spille som en enhjørning, hvilket tøj man let skal klæde sig ud som en enhjørning

No 2. Unicorn makeup

Da det ikke kun er et symbol på undren, men også på renhed, pomp og stolthed, viser dette legendariske dyr sig at være en stor inspiration, især hvad angår makeup. Generelt skyldes charmen ved enhjørningens look en iriserende og magisk blanding, der minder om regnbuens skønhed. Så det er de fluorescerende og holografiske farver, der dominerer på enhjørningens ansigt.

Hurtig og let enhjørning makeup idé

For at nyde et blødt og magisk syn skal du starte med at skabe en ansigtskontur i lyserøde nuancer. Påfør derefter øjenskygge i lilla, blå eller turkisgrøn og blend nuancerne godt. For et endnu mere glamourøst look kan du tilføje nogle rhinestones på dit ansigt eller tegne en glitter -eyeliner. Sæt prikken over i’et med en prangende læbestift.

Lav en glamourøs make-up rig på prangende farver

tips til let og hurtig enhjørningssmink, eksempel på karnevalsmakeup med glitter ansigt

No 3. Enhjørning frisure

For at fuldføre sin magiske vision er valget af frisure også et vigtigt skridt. Afhængigt af det ønskede resultat kan du vælge en enklere hårløsning som f.eks. At lave en flettet krone og derefter tilføje et tilbehør som f.eks. Et hornhovedbånd. Foretrækker du at oprette en WOW -effekt? Så en af ​​de mest egnede ideer er at bruge vaskbare blyanter og farve dit hår på en bemærkelsesværdig måde..

Original idé til enhjørning til unge og gamle

Har du brug for en mere konkret idé? Lad os tage frisuren herunder som et eksempel. Vi starter med at give dit hår et slips og farveeffekt ved hjælp af kridt eller farvede spray. Derefter laver vi to flettede boller med afsked i midten. Til sidst påfører vi en lille glittergel, og der er den !

Iøjnefaldende med fantastisk enhjørning frisure

hvilken frisure til et karneval, eksempel på enhjørningsfrisure med farvet hår og tilbehør til hornhoved