A ház bővítése: néhány módszer a pénz megtakarítására

Függetlenül attól, hogy új születéshelyiségre van szükség, vagy egyszerűen a lakóterület bővítésére, a ház meghosszabbítása ideális megközelítésnek bizonyulhat költözés helyett. Függetlenül attól, hogy a legfiatalabb útban van, vagy a családban a tinédzser a nagyobb függetlenségre vágyik, az új nappali létrehozása olyan befektetés, amely drágának bizonyul, de a benne rejlő lehetőségekkel később hozzáadott értéket biztosít az ő értékeihez. ingatlan. Általában az ágazat szakembereire bízzák, a ház bővítését több kritérium szerint számlázzák ki, a felületek, az anyag típusa, valamint a kívánt elrendezési befejezések, mint például a felülettől, az anyag típusától függően az ajánlatok árát az egyszeresről a duplára. szigetelés vagy a kényelemhez szükséges berendezések.

A ház bővítése: nyereséges befektetés

Hogyan lehet meghosszabbítani egy házat anélkül, hogy megtörné a bankot

Különösen a nagyvárosok állandóan növekvő ingatlanáraival szembesülve, sok ingatlanbefektetést kereső háztartás kénytelen csökkenteni lakóterülettel kapcsolatos követelményeit. A költségvetési kérdések arra kényszerítve, hogy a tökéletlen áruk felé forduljanak, a vásárlók képzelete előrejelzéssel gyorsan erőteljes szövetségessé válik, csakúgy, mint a bátorság, amely a jövőbeli munka befejezéséhez szükséges. Valójában a felújítandó ingatlanok egyre inkább általánossá válnak az ingatlanajánlatok tekintetében, és az ingatlan rehabilitációjának igénye kiegészül a bővítés elképzeléseivel.

A meglévő ház bővítése tehát az egyik út, amelyet követni kell, ha alacsonyabb áron vásárolnak ingatlant. Függetlenül attól, hogy a rendelkezésre álló földterülettől függően a talaj kiterjesztése, vagy egy további emelet építésével történő emelkedés, házbővítés ára általában gazdaságosabb lehet, mint egy bőkezűbb területű ingatlan vásárlása. Mert ha egy új alkatrész megépítése elkerülhetetlenül a járulékos költségek listájához vezet a viszonylagos összetettsége miatt, léteznek megoldások annak költségeinek korlátozására, miközben biztosítják a kivitelezés minőségét a szakemberektől.

A lakásbővítésre vágyó lakástulajdonosok rendelkezésére álló különböző lehetőségek közül egyes anyagok gazdaságosabbak, mint mások. Ha a tömör acél és a fa, valamint annak szigorú karbantartása érdekes választásnak tűnik az esztétikai megjelenítés és a modernitás szempontjából, a tégla játssza az árkártyát, kétszer -ötször kevesebbet négyzetméterenként, mint versenytársai. Könnyű súlya megkönnyíti a telepítést és ezáltal a munka időtartamát, és nagyobb cselekvési szabadságot tesz lehetővé. Annak ellenére, hogy tehetetlensége és lélegzőképessége előnyös, jó szigetelésre van szükség az optimális kényelem biztosítása érdekében. Jellemzők, amelyek hiteles alternatívaként szolgálnak a hamutömbhöz, valamivel drágábbak az utóbbinál, köszönhetően a jó hírnevének a megerősített ellenállás tekintetében.

Tégla egy gazdaságos ház bővítéséhez

Fedezze fel a gazdaságos házbővítés megoldásait

Amikor egy ház bővítéséről van szó, a lakótér növelése nem feltétlenül igényel új falak építését. Valóban, a tetőtér kialakítása, ha létezik, és ez általában a régi házakban vagy régi melléképületekben történik, továbbra is a tulajdonosok által leginkább használt megoldások egyike. A szerkezeti munkák hiánya miatt a munkákat gyorsan és alacsonyabb költséggel lehet elvégezni, az igényektől és a kivitelezési lehetőségek függvényében. A tetőtér helyreállítása során felmerülő döntő pont a szigetelésben rejlik. Mivel ez néha hiányzik, és egyszerűen biztosított a padlón az alábbi helyiségek közelében, ezért további szigetelés és álmennyezet telepítése elengedhetetlen lehet. A tető felújítására is lehet számítani az esetleges beszivárgás és páratartalom ellen. Ezután szükség szerint figyelembe kell venni a víz be- és kimenetét is. Végül, aki azt mondja, hogy az emelkedés azt mondja, hogy a hozzáférhetőség és ezért a biztonságos lépcső telepítése hozzáadható a végső számlához.

A padlás kialakításának köszönhetően további szobát biztosít otthonának

Bővítse házát további helyiséggel a tetőtér kialakításának köszönhetően

A ház meghosszabbításának egyik leggyakoribb megoldása továbbra is a veranda építése. A franciák dicséretében ez az új, félig nyitott, kifelé nyíló szoba gazdaságosabb megoldásnak bizonyul, mint egy új, közvetlen melléképület építése. Valódi bővítésnek képzelve új falak beépítésével vagy egyszerűen egy már meglévő terasz lefedésével, a veranda lehetővé teszi, hogy nappaliját bővítse egy új nappali kialakításával, nyáron és télen is.

A veranda, moduláris és gazdaságos megoldás

A veranda az egyik legnépszerűbb megoldás a ház bővítésére

Végül, legyen az tégla, betontömb vagy nemesebb anyagok, például fa, acél vagy üveg, a ház bővítése továbbra is függ bizonyos jogi szabályokat kihagyhatatlan. Az építési engedély szükségessége többek között 20 m2 -nél nagyobb kiterjesztésre, vagy ha az élőhely végső felülete eléri a 150 m² -t. Ez utóbbi esetben építész igénybevétele is szükséges. Végül, előzetes munkavégzési nyilatkozat legalább 5 m² kiterjesztés esetén kell elvégezni, és összesen 20 m² -re kell növelni.