4 ötlet az ablakok felöltéséhez

Függetlenül attól, hogy egy házban vagy egy lakásban él, ablakai biztosan vannak otthonában. Ezek alapvető berendezések, amelyek lehetővé teszik, hogy kihasználja a nappali fényt, és szellőztesse a belső teret, amikor csak akarja. De a fényerő és a levegő minősége nem csak az ablakokon múlik. Valójában sok más elem is kiegészítheti őket, hogy minden nap nagyobb kényelmet, teljesítményt és biztonságot nyújtson Önnek. Nem feledkezve meg az esztétikáról sem, amely szintén fontos kritérium az otthoni jó közérzethez! Ebben a cikkben az ablakok öltöztetésének 4 módját javasoljuk. Önön múlik, hogy kiválassza -e a vágyainak leginkább megfelelőt. És persze, ne habozzon kombinálni több, hogy a legtöbbet hozza ki előnyeikből.

1. Adjon hozzá redőnyt

Első javaslatunk redőnyök felszerelése az ablakokra. Tökéletesek a hang- és hőszigetelés javítására, de a mindennapi biztonságra és kényelemre is. A redőnyök kinyitásához és bezárásához nem is kell kinyitnia az ablakot. Ezenkívül lehetővé teszik a nyílás sokkal egyszerűbb beállítását, mint a csuklós redőnyök. Ezután tetszés szerint modulálhatja a bejövő fényt.

Ezenkívül a redőnyök nagyon elegáns és modern megjelenésűek, ami javítja otthonát. Tehát válasszon kötényt a kívánt anyagból és színből, és ügyeljen arra is, hogy a profilok vastagságát válassza ki..

Az optimális kényelem érdekében még az elektromos redőnyt is ajánljuk. Ahelyett, hogy a karok erejével aktiválná, mindössze egy gombot kell megnyomnia. A felső nyilvánvalóan a távirányítású változat marad, amely lehetővé teszi a redőnyök távoli beállítását !

2. Rögzítse a védőkorlátokat

A védőkorlátokat eredetileg biztonsági okokból tervezték. Elsődleges céljuk a rossz esések megelőzése, különösen a felső emeletekről. De most ez a berendezés nem csak védelem. Ez önmagában is díszítő elem lett. Sőt, sokféle modell létezik, egyszerű stílusban vagy eredetibb. Engedje meg magát úgy, hogy minden ablakához korlátot szerel, otthonának kialakításához megfelelő stílusban..

Lépjen például a webhelyre Védőkorlát ház hogy felfedezze az elegáns korlátokat, amelyek üvegből és alumíniumból, vagy üvegből és rozsdamentes acélból állnak. Vagy menjen a színes üveg modellhez! A rendelkezésre álló választékkal valóban olyan biztonságos korlátot választhat, amely tökéletesen illeszkedik otthonának megjelenéséhez..

Az üveg és az alumínium korlát

Hogyan válasszon elegáns és biztonságos üveg- és alumínium korlátot az erkélyéhez

Az üveg és a rozsdamentes acél korlát

Telepítsen egy üveg és rozsdamentes acél korlátot az ablakokra, hogy biztosítsa otthonát

A színes üvegkorlát

A színes üvegkorlát, új trend a védett házhoz és a biztonságos ablakokhoz

3. Szereljen be szúnyoghálót

Különösen nyáron a szúnyogok ellenségei a csendes éjszakákon. Ha belefáradt abba, hogy hallja, ahogy a füle közelében repül, majd kora reggel viszket a harapásától, szereljen be egyedi szúnyoghálót. Ha minden ablakra egyet helyez, akkor a szúnyogok (és minden más rovar) megakadályozza, hogy belépjenek otthonába. Akár nyitott ablakkal is aludhat, ha úgy érzi !

Ezen kívül vannak szúnyoghálók, amelyek a szennyező részecskék, például kipufogógázok, pollen és szmog. Bónuszként néhány szúnyogháló szövet UV-szűrőt is tartalmaz, hogy megvédje Önt a káros napsugaraktól. Válasszon szennyeződés- és UV-mentes szúnyoghálót; és biztonságban lesz minden külső kellemetlenségtől !

Szúnyogháló az UV sugárzás és a szennyeződés ellen is

Az ablakához igazított szúnyogháló felszerelése szintén segíthet megvédeni magát az UV sugaraktól és a szennyeződéstől.

4. Csatlakoztassa a redőnyöket az ablakokhoz

Most menjünk be. A dekoráció szerves része, az ablakburkolatoknak funkcionális oldalukkal is rendelkezniük kell. Ez a praktikum és az esztétika ötvözéséről szól. Ezt szem előtt tartva azt tanácsoljuk redőnyök felszerelésére az ablakaihoz. Ha böngészi az üzleteket, rájön, hogy végtelen modellek vannak. Mechanizmusok, anyagok, színek vagy akár stílusok, el van kényeztetve a választékkal.

Szerencsére itt vagyunk, hogy segítsünk, ha kissé zavarban vagy! Íme a fő kritériumok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor redőnyöket választ az ablakokhoz:

  • Az alkatrész funkciója közvetlenül befolyásolja az anyagválasztást. Például nedves helyiségben (konyhában vagy fürdőszobában) kerülje a természetes anyagokat, amelyek rothadhatnak.
  • Az átlátszatlanság az Ön igényeitől függ. A nappaliban elengedhetetlen a fény modularitása; ezért válassza a sötétítő redőnyöket. A WC-ben vagy a fürdőszobában előnyben részesítendő a félig sötétítő modell, hogy maximális legyen a magánélet, miközben kihasználják a külső fényt. A hálószobában pedig az átlátszatlan redőny praktikus lehet – különösen szundikáláshoz.
  • A rögzítés a falra, a mennyezetre vagy közvetlenül az ablakra történik. A kevésbé invazív szereléshez fontolja meg a fúrás nélküli redőnyöket, ragasztószalagokkal ellátva. Kényelmes, ha bérlő !
  • Csónak, görgős, redős vagy akár velencei … Egyes árnyékolók szövetből készülnek, mások fa, műanyag vagy fém lécekből állnak. Válassza ki a típust preferenciái szerint.

És a redőnyök mellett, mit szólnál ahhoz, ha függönyöket adnál hozzá néhány függönyhöz? A kárpitok kombinálása nagyszerű módja a belső dekoráció befejezésének..

Következtetés

Reméljük, hogy ezek az ötletek inspirálnak, és segítenek az ablakok öltöztetésében, ahogy a legjobban tetszik. !