Üveg belső ajtók – hagyja lélegezni a belső teret

Az üveg belső ajtók nagyon dekoratívak és szépek. A ma kínált egyedi tervek pedig nagyon csábítóak. Vannak matt üvegek, amelyek megőrzik a magánéletet, csodálatos ólomüveg ablakokkal, összecsukhatóak, csúsztathatóak és különböző keretekkel. Azok, akik nem akarják megzavarni a perspektívát otthon, és tágasabb belső térrel rendelkeznek, örömmel találnak különböző modelleket. üveg belső ajtók. Az üvegajtó mindig finomságot kölcsönöz a lakótereknek. Most várjuk az ezekkel az ajtókkal létrehozott fantasztikus terveket és művészi dekorációkat.

Üveg belső ajtók engedik be a fényt a szobába

üveg-belső-ajtók-a-pajta-ajtó

Az üveg belső ajtók olyan díszítő elemekké válnak, amelyek nem maradhatnak észrevétlenek

belső-üveg-ajtók-fehér keretes ajtók

Az üveg belső ajtók azoknak szólnak, akik szeretik a perspektívát

belső-üveg-ajtók-egy folyosó

Az ólomüveg ajtók szépek és minden belső teret feldobnak

üveg-belső-ajtók-művészi-üveg-ajtó

Ez egy fantasztikus belső tér, amely sok fényt tart

üveg-beltéri ajtók-egy csodálatos-antik ajtó

Az antik ajtók felejthetetlen dekoratív megjelenést kölcsönöznek

beltéri üvegezett üveg ólomüveg ajtók

Összecsukható üvegajtó a belső terekhez

belső-üveg-ajtók-a-klasszikus-bútor-ajtó

Világos és barátságos belső tér

belső-ajtók-üvegezett-ajtók-üvegezéssel

A hálószoba lágyságot kap az üvegajtókkal

belső-üveg-ajtók-összecsukható ajtók és hálószoba

belső-üvegajtók-csinos-belső-üveg-ajtók

belső-üveg-ajtók-modern-ajtók-fekete keret

belső-üveg-ajtók-modern-dekor

belső-üveg-ajtók-alumínium keret

belső-üveg-ajtók-ajtó-átlátszatlan üveggel

belső-üveg-ajtók-fa-keret

belső-üveg-ajtók-polc-díszítéssel

belső-üveg-ajtók-piros keret

belső-üveg-belső-kortárs-ajtók

belső-üveg-ajtók-belső-padlás

belső-üveg-belső-figyelemre méltó ajtók

belső-üveg-belső-hagyományos-ajtók

belső-üvegajtók-lépcsőház

belső-üveg-ajtók-pajta-ajtó

belső-üveg-ajtók-elegáns-belső-ajtó

üveg-belső-ajtók-csodálatos-ólomüveg-üvegajtó

belső-üveg-ajtók-összecsukható-üvegajtó

belső-üvegajtók-színezett-üvegajtók

belső-üveg-ajtók-fehér-ajtók

belső-üveg-ajtók-tolóajtók

belső-üveg-ajtók-francia-ajtók

belső-üveg-ajtók-modern-belső-ajtók

üveg-beltéri ajtók-modern-üveg-ajtók

üveg-belső-ajtók-összecsukható-üvegajtók

üveg-beltéri ajtók-a fürdőszobához

belső-üveg-ajtók-nappali

üveg-beltéri ajtók-szép-modern-ajtó

üveg-belső-ajtók-a-francia-ajtó

üveg-belső-ajtók-egy összecsukható üveg-ajtó

belső-üveg-ajtók-a-a-a-modern-belső-belső ajtók

belső-üveg-ajtók-a-kitűnő ajtó

üveg-beltéri ajtók-egy-üveg-ajtó-fehér-keret

üveg-beltéri ajtók-a-üveg-ajtó-konyha

üveg-belső-ajtók-a-üvegajtó-és-a-szürke-belső

belső-üveg-ajtók-egy-nagy-klasszikus-nappali

belső-üveg-ajtók-a-elegáns-belső-fehérben

belső üvegezett-színezett üvegajtók

belső-üvegajtók-régi stílusú ajtó

belső-üveg-ajtók-francia-ajtók

belső-üvegajtók-csinos-összecsukható ajtók

belső-üveg-ajtók-modern-ajtók

belső-üvegajtók-és-szép-fürdőszoba

belső-üvegajtók-büfé-vitrinnel

beltéri üvegezett ajtók-a-gesztenye-üvegezésű ajtó

Az üveg belső ajtók nagyon szépek, és világosabbá és elegánsabbá teszik a belső teret.

4 ötlet az ablakok felöltéséhez

Függetlenül attól, hogy egy házban vagy egy lakásban él, ablakai biztosan vannak otthonában. Ezek alapvető berendezések, amelyek lehetővé teszik, hogy kihasználja a nappali fényt, és szellőztesse a belső teret, amikor csak akarja. De a fényerő és a levegő minősége nem csak az ablakokon múlik. Valójában sok más elem is kiegészítheti őket, hogy minden nap nagyobb kényelmet, teljesítményt és biztonságot nyújtson Önnek. Nem feledkezve meg az esztétikáról sem, amely szintén fontos kritérium az otthoni jó közérzethez! Ebben a cikkben az ablakok öltöztetésének 4 módját javasoljuk. Önön múlik, hogy kiválassza -e a vágyainak leginkább megfelelőt. És persze, ne habozzon kombinálni több, hogy a legtöbbet hozza ki előnyeikből.

1. Adjon hozzá redőnyt

Első javaslatunk redőnyök felszerelése az ablakokra. Tökéletesek a hang- és hőszigetelés javítására, de a mindennapi biztonságra és kényelemre is. A redőnyök kinyitásához és bezárásához nem is kell kinyitnia az ablakot. Ezenkívül lehetővé teszik a nyílás sokkal egyszerűbb beállítását, mint a csuklós redőnyök. Ezután tetszés szerint modulálhatja a bejövő fényt.

Ezenkívül a redőnyök nagyon elegáns és modern megjelenésűek, ami javítja otthonát. Tehát válasszon kötényt a kívánt anyagból és színből, és ügyeljen arra is, hogy a profilok vastagságát válassza ki..

Az optimális kényelem érdekében még az elektromos redőnyt is ajánljuk. Ahelyett, hogy a karok erejével aktiválná, mindössze egy gombot kell megnyomnia. A felső nyilvánvalóan a távirányítású változat marad, amely lehetővé teszi a redőnyök távoli beállítását !

2. Rögzítse a védőkorlátokat

A védőkorlátokat eredetileg biztonsági okokból tervezték. Elsődleges céljuk a rossz esések megelőzése, különösen a felső emeletekről. De most ez a berendezés nem csak védelem. Ez önmagában is díszítő elem lett. Sőt, sokféle modell létezik, egyszerű stílusban vagy eredetibb. Engedje meg magát úgy, hogy minden ablakához korlátot szerel, otthonának kialakításához megfelelő stílusban..

Lépjen például a webhelyre Védőkorlát ház hogy felfedezze az elegáns korlátokat, amelyek üvegből és alumíniumból, vagy üvegből és rozsdamentes acélból állnak. Vagy menjen a színes üveg modellhez! A rendelkezésre álló választékkal valóban olyan biztonságos korlátot választhat, amely tökéletesen illeszkedik otthonának megjelenéséhez..

Az üveg és az alumínium korlát

Hogyan válasszon elegáns és biztonságos üveg- és alumínium korlátot az erkélyéhez

Az üveg és a rozsdamentes acél korlát

Telepítsen egy üveg és rozsdamentes acél korlátot az ablakokra, hogy biztosítsa otthonát

A színes üvegkorlát

A színes üvegkorlát, új trend a védett házhoz és a biztonságos ablakokhoz

3. Szereljen be szúnyoghálót

Különösen nyáron a szúnyogok ellenségei a csendes éjszakákon. Ha belefáradt abba, hogy hallja, ahogy a füle közelében repül, majd kora reggel viszket a harapásától, szereljen be egyedi szúnyoghálót. Ha minden ablakra egyet helyez, akkor a szúnyogok (és minden más rovar) megakadályozza, hogy belépjenek otthonába. Akár nyitott ablakkal is aludhat, ha úgy érzi !

Ezen kívül vannak szúnyoghálók, amelyek a szennyező részecskék, például kipufogógázok, pollen és szmog. Bónuszként néhány szúnyogháló szövet UV-szűrőt is tartalmaz, hogy megvédje Önt a káros napsugaraktól. Válasszon szennyeződés- és UV-mentes szúnyoghálót; és biztonságban lesz minden külső kellemetlenségtől !

Szúnyogháló az UV sugárzás és a szennyeződés ellen is

Az ablakához igazított szúnyogháló felszerelése szintén segíthet megvédeni magát az UV sugaraktól és a szennyeződéstől.

4. Csatlakoztassa a redőnyöket az ablakokhoz

Most menjünk be. A dekoráció szerves része, az ablakburkolatoknak funkcionális oldalukkal is rendelkezniük kell. Ez a praktikum és az esztétika ötvözéséről szól. Ezt szem előtt tartva azt tanácsoljuk redőnyök felszerelésére az ablakaihoz. Ha böngészi az üzleteket, rájön, hogy végtelen modellek vannak. Mechanizmusok, anyagok, színek vagy akár stílusok, el van kényeztetve a választékkal.

Szerencsére itt vagyunk, hogy segítsünk, ha kissé zavarban vagy! Íme a fő kritériumok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor redőnyöket választ az ablakokhoz:

  • Az alkatrész funkciója közvetlenül befolyásolja az anyagválasztást. Például nedves helyiségben (konyhában vagy fürdőszobában) kerülje a természetes anyagokat, amelyek rothadhatnak.
  • Az átlátszatlanság az Ön igényeitől függ. A nappaliban elengedhetetlen a fény modularitása; ezért válassza a sötétítő redőnyöket. A WC-ben vagy a fürdőszobában előnyben részesítendő a félig sötétítő modell, hogy maximális legyen a magánélet, miközben kihasználják a külső fényt. A hálószobában pedig az átlátszatlan redőny praktikus lehet – különösen szundikáláshoz.
  • A rögzítés a falra, a mennyezetre vagy közvetlenül az ablakra történik. A kevésbé invazív szereléshez fontolja meg a fúrás nélküli redőnyöket, ragasztószalagokkal ellátva. Kényelmes, ha bérlő !
  • Csónak, görgős, redős vagy akár velencei … Egyes árnyékolók szövetből készülnek, mások fa, műanyag vagy fém lécekből állnak. Válassza ki a típust preferenciái szerint.

És a redőnyök mellett, mit szólnál ahhoz, ha függönyöket adnál hozzá néhány függönyhöz? A kárpitok kombinálása nagyszerű módja a belső dekoráció befejezésének..

Következtetés

Reméljük, hogy ezek az ötletek inspirálnak, és segítenek az ablakok öltöztetésében, ahogy a legjobban tetszik. !

Keleti fürdőszoba – 40 inspiráló ötlet

Az keleti fürdőszoba ellazulást kell keltenie – fizikai és szellemi ellazulást. A modern ázsiai stílusú fürdőszobák funkcionálisak, kényelmesek és SPA-hangulatra emlékeztetnek. Az Archzine olyan tervezési ötleteket mutat be Önnek, amelyek inspirálják Ázsia egzotikus stílusát fürdőszobája belsejében.

A keleti belsőépítészet hajlamos behozni a természetet. Adunk néhány szakmai tanácsot, amelyek segítenek beilleszteni a keleti stílusú belsőépítészeti elemeket a modern otthonokba, és rendkívüli, elegáns és kényelmes formatervezéseket létrehozni..

Az ázsiai stílus ihlette tér nyugodt légkört teremt. Fürdőszobája legyen az egyik legpihentetőbb hely otthonában, ahol pihenhet egy hosszú nap után. Ami az ázsiai dizájnt megnyugtatóbbá teszi másoknál, az a képessége, hogy a nyugalom, az egyensúly és a vizuális harmónia érzését keltse. Ez bizonyos dekorációs technikák alkalmazásával történik, mint például a nyugtató színek és a természetes anyagok beépítése..

Mutatunk néhány tippet a létrehozásához keleti fürdőszoba.

 A mozaik jó részlet a keleti fürdőszobában

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba

Keleti fürdőszobát szeretne létrehozni ?

 Nyugtató színeket tartalmaz

keleti-fürdőszoba-marokkói-fürdőszoba-andalúziai mozaik

Keleti fürdőszoba – ez lehet indonéz fürdőszoba, de japán vagy kínai fürdőszoba is

keleti-fürdőszoba-ázsiai-stílusú-fürdőszoba-marokkói fürdőszoba

A fürdő- vagy zenélmény létrehozásának egyik módja a természetes textúra használata, mint ezen a fotón

Szintén dekoratív kavicsok használhatók – dekoratív kavicsokért – kattintson ide

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba-ázsiai stílusú fürdőszoba

A keleti fürdőszoba környezetének egyszerűnek és nyugodtnak kell lennie 

keleti-mozaik-andalúz-fürdőszoba

Egy másik tipp a keleti fürdőszobához – használjon természetes anyagokat – például fát és követ

keleti-fürdőszoba-andalúz-mozaik-marie-claire-ház-fürdőszoba

Ázsiában a piros az öröm, a szerencse és a tisztaság szimbóluma – találja meg a módját ennek a színnek a beépítéséhez

ban ben a keleti fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-andalúz-mozaik-fürdőszoba

Nem jó túl sok pirosat használni a keleti fürdőszobában – ezzel a színnel hangsúlyozhatja a kontrasztot más színekkel

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-marie-claire-ház-fürdőszoba

Egy másik eszköz, amelyet használhat, a természetes dekoratív kiegészítők

hogy ösztönözze a szerves és békés légkört

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-marokkói fürdőszoba

Használjon kiegészítőket, például szövött dobozokat, élő orchideákat, akár kulturális művészetet, hogy karaktert adjon fürdőszobájának – ez fürdőszerű befejezést eredményez

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba-marokkói fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba-andalúziai mozaik

Ezen a fotón egy jó példa látható a természetes textúrák használatára

keleti-fürdőszobabútor-egzotikus-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba

Játszhat a lámpával is, és gyertyák hozzáadásával még tovább léphet a fürdő világában

keleti-fürdőszoba-ázsiai-stílusú-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-marie-claire-ház-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszobabútor-egzotikus-marie-claire-ház-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-mozaik-andalúz-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-bútor-egzotikus-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-bútor-marokkói fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-bútor-ázsiai stílusú fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-andalúz-mozaik-deco-keleti-fürdőszoba

Egy másik példa a mozaikokkal ellátott keleti fürdőszobára

keleti-fürdőszobai-andalúziai-mozaik-egzotikus-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszoba-andalúz-mozaik-egzotikus fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-andalúz-mozaik-ázsiai stílusú fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszoba-egzotikus-andalúz-mozaik-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba-ázsiai stílusú fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-marokkói-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-marokkói-fürdőszoba-marie-claire-ház-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-marokkói-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszoba-deco-keleti-fürdőszoba-marie-claire-ház-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-marokkói-fürdőszoba-ázsiai-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-marokkói-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-ázsiai stílusú fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-ázsiai-stílusú-fürdőszoba-marie-claire-ház-fürdőszoba

keleti-fürdőszoba-ázsiai stílusú-fürdőszoba-egzotikus-fürdőszobabútor

keleti-fürdőszobabútor-egzotikus-marie-claire-ház-fürdőszoba

Használja a tetőablakot a belső tér átalakításához

Gyönyörű tetőablakok mindig szívesen megnyitja a belső teret és megvilágítja azt eredeti módon. Legyen szó műhely jellegű belső lombkoronáról, velux ablakról, üvegpadlóról vagy tetőtetőről, a tetőablakok elhelyezi a kazettáját a térben, és megváltoztatja a szobák beállítását. Mik az előnyök? Természetes fényt vihetünk egy sötét helyiségbe, amelynek még ablaka sincs, és miért ne takaríthatnánk meg az áramot azáltal, hogy ökológiailag élünk. Ez a tendencia a duplexeket, a párizsi loftokat és az ipari belső tereket érinti. Ha például van egy magasföldszintje ablakokkal, de az alábbi helyiségben nincs természetes fény, akkor a két teret gyönyörűen összekapcsolhatja egy üveg vagy akril padlólap beépítésével, amelyet kifejezetten a használat optimalizálására terveztek. Így engeded át a fényt, és megnyitod a teredet. Praktikus és hatékony!

De az üveglapok és a tetőablakok nem az egyetlen változat azok számára, akik több fényt szeretnének bevinni otthonukba. Szinte varázslatos megoldások vannak, amelyek segítenek elkapni a napfényt, és elküldeni azt a házba, akár tíz méterre a forrástól. És mindez hőátadás nélkül történik. A tetőn egy kis kupola van felszerelve, hogy összegyűjtse a fényt, amelyet egy csövön keresztül minden kívánt szobába szállítanak! itt információt szerezhet és megrendelheti tetőablakát a velux -nél. Itt van még egy készítő az interneten megtalálható tetőablakok közül.

Most jöjjön és fedezze fel azokat a csodálatos fényképeket, amelyeket a modern vagy szokatlan belső terekhez választottunk, és lélegzete is eláll. Lehet, hogy tetszenek a tető előtetőre és a tetőablakra vonatkozó cikkeink.

Óriás tetőablak a napfény behozatalához

elegáns tetőablak-kilátás az égre

Egy tetőablak egy varázslatos szoba mennyezetén, vintage loft stílusban

ipari-loft-stílusú tetőablak-tér

A tetőablak, amely megnyitja a modern konyhát

tetőablakok és tündérfények-a-tetőtéri stílusú konyhában

Szép lakás elrendezés nagy nyers fa asztallal és üvegtetővel

tetőablakok-tető-ablakok-eredeti-lakás

Nagyon varázslatos – meleg bútorok és tetőablakok engedik be a fényt

tetőablakok-ferdeablakok-téglafal

Sok ablak – ez a megoldás, ha egészségesebb és zöldebb életre vágyik!

tetőablakok-padlótól a mennyezetig-ablakok-plusz-nagy-tetőablak-tető

Nézze meg a várost az ablakából, vagy inkább annak átlátszó falából

óriás tetőablak a világos belső térért

A klasszikus elemek és az ipari stílus eredeti kombinációja

tetőablakok-nagy függő lámpák

Kivételes konyha nagy tetőablakkal

tetőablak-nagy-tetőablak-a-szép-fehér-konyha-tető-tetőablak

Elegáns kastély klasszikus stílusban 

elegáns-belső-tetőablak-tetőablakok-ólomüveggel

félelmetes belső tetőablak üvegtetővel és fedett medence

faház-stílusú-belső-tetőablak

eredeti-bungaló-tetőablak

tetőablak a medence melletti verandára

A tető előtetője átalakítja a belső teret és természetes fényt bocsát ki

tetőablak, hogy kinyissa a belsejét az ég felé

tetőablak-mi-előtető-a-konyhához

tetőablak-fürdőszoba-fal-panel-fa

tetőablak-művészi-nappali-két szép tetőablakkal

tetőablak-boho-elegáns-nappali-téglafal

Fényben való fürdés – nagyszerű ötlet a fürdőszobában

tetőablak a fürdőszoba-tetőn

tetőablak-háromtető-ablak-skandináv-konyha

tetőablak-egy óriási üveglap a tetőre

tetőablak-modern-ház-elrendezés-konyha-fényforrással

tetőablak-egy szép műhely-üvegtetővel

Harmonikus belső tér kontrasztos anyagokkal 

tetőablak-óriás-tető-tetőablak-darab-öltöző-és-szép

tetőablak-belső-tetőablak-loft-stílusú lakás

tetőablak-érdekes-építészet-konyha-nyitott tér

tetőablak-gyönyörű-konyha-ferde tetővel-tetőablak

tetőablakok-szép-ablakok-hálószoba-csinos

Hívjon fényt a konyhába!

tetőablak-fal-csempe-fehér-csempe

tetőablak-konyha-nagy reggelizőasztallal

tetőablak-kortárs-konyha-tiszta-vonalak

tetőablak-konyha-minimalista-felszerelés-nagy-fa-asztal

tetőablak-nyitott konyha-kortárs stílusú

Azoknak, akik szeretik a világos fehér festéket és a tető előtetőt

Skandináv stílusú konyha-tetőablak

üveglap-tetőablak-tetőtér-űr-ipari-csigalépcső

üveglapos tetőablak és modern lépcsőház

tetőablak-a-bohém-tégla és beton-padláson

tetőablak-belső-dekoráció-kavicsokkal

Fantasztikus ötlet duplexekhez – tetőablakok a tér szépítéséhez és nagyításához 

művészi-duplex-tetőablak-lebegő lépcsőház a tetőig

A fakabát dekoratív megjelenést kölcsönöz a belső térnek

az fakabát egy szép dekoratív ruhatár, amely praktikus bútordarab a ruhák tárolására. Előszobák és hálószobák díszítésére használják. A gyerekek szeretik, és a dizájn is más. Legyen az egy falragasztó, vasból vagy kartonból, nyers vagy gondosan faragott fából, amely stilizált vagy reális formákkal rendelkezik, mindig figyelemfelkeltő lesz a belső térben. az fakabát a modern idők hangulata kell, hogy legyen, amely kedveli az újdonságokat és az apró kacér provokációkat.

Ez a fa kabáttartó nagyon szép és művészi

kabáttartó-fa-dekoráció-természetes

A fakablak azonnal eredeti díszítéssé válik

kabáttartó-fa-fehér-és-csinos

A fakabát nagyon jól illeszkedik minden gyermekszobába

kabáttartó-fa-és-szimpatikus-belső

Ez a hercegnő kedvenc ruhája

kabáttartó-fekete-fa-és-kreatív-fal-dekoráció

Ennek a fakabátnak a természetes fa teszi teljessé a meleg hangulatot 

kabát rack-fa-fa-természetes

A deszkák eredeti konstrukciót képeznek, amely egyszerre dekoratív és funkcionális

falra szerelhető fa-design-kabáttartó

A fakabát nagyon alkalmas a női dekoráció díszítésére

kabáttartó-fa-design-fehér-minimalista

Ha szereted a művészi belső tereket, akkor ez tetszeni fog

kabát rack-fa-design-természetes

Ez egy újabb kiegészítő, amely színt adhat otthonának

kabát rack-tree-creative-coat-rack-designs

Ezeknek a kabáttartóknak a kifinomultsága ellenállhatatlan

kabáttartó-fa-csinos-falra szerelt ruhatárak

kabáttartó-fa-koronák-magas

kabáttartó-fa a fürdőszobában

művészi-design-fa-kabáttartó

kabát rack-fa-színes-tervez

kabát rack-tree-two-white-dekoratív-fák

ruhafogas-fa-kétkabát-akasztók-a falhoz rögzítve

kabáttartó-fa-fehérben

kabát rack-tree-and-Merilyn-Monroe

kabát rack-fa-és-kismadár

kabáttartó-fa-csinos-ruhatár-fehér

kabát rack-fa-fal

kabát rack-fa

ruhafogas-fa-színes-kabáttartó

kabát-fa-három színű öltöző

kabáttartó-fa-kabát-rack-eredeti

kabáttartó-fa-függő-kabáttartó

fa-kabát-rack-a-gyerekszoba

kabáttartó-fa-a bejárathoz

köpeny-fa-a-ruháid tárolására

kabáttartó-fa-különböző méretű

nagyon elegáns fakabát

fogas-fa-háromkabátos állványok

kabát rack-fa-fehér

köpeny-fa-fekete-ág

köpeny-fa-gyerek-kabát-rack

kabáttartó-fa-extravagáns ruhatartó

kabát-fa-elegáns öltözők

kabát rack-tree-ruhatárak-fehér-fák

kabáttartó-fa-mellény-zöld-szürke

kabáttartó-fa-fa-lakkozott-fekete

Bauhaus építészet – inspiráció forrása a modern dizájnhoz

Bauhaus építészet század elején új modern stílust alapított meg. A német iskolát Walter Gropius építész alapította 1919 -ben, és mindig is kapcsolatban volt vele modernizmus, elmondható, hogy átalakította a modern világ képét. Célja a művészet egyesítése a kézművességgel és a technológiával. A Bauhaus stílus előnyben részesítette a racionalitást, a funkcionalitást és a díszítés hiányát. Kétségkívül nagy befolyása van Nyugat -Európa, az Egyesült Államok és Kanada művészetére és építészetére, befolyása széles körben elterjedt és megbecsült Izraelben, és különösen a Fehérvárosban, Tel -Avivban. Most megfigyelheti a Bauhaus építészetnek a kortárs stílusra és designra gyakorolt ​​hatását.

A Bauhaus építészet – a dessaui iskola – a bauhaus szó szerint azt jelenti: “ház építése”

Architecture-bauhaus-the-school-dessau-átméretezett

Az Bauhaus építészek a klasszikus építészet elveit tiszta formában – díszítés és díszítés nélkül – akarta alkalmazni. Mindent az új építészeti anyagok uralnak. A falakat, szinte teljes egészében üvegből, vékony téglaoszlopok választják el. A konstrukció könnyedségét fokozzák a konzolos gerendák és a szerkezeti saroktámaszok kiküszöbölése. A Bauhaus talán tartós hatása a fali lámpa kialakítására volt. Az az állítás, hogy nehezebb első osztályú teáskannát tervezni, mint másodrangú képet rajzolni, továbbra is igaz, és filozófiájuk sokat tett a modern tervezők munkájának méltóságáért..

Bauhaus iskolai kollégium – példa a bauhaus építészetre

bauhaus építészet az iskola kollégiuma

  Modern design a bauhaus építészet ihlette

építészet-bauhaus-modern-ház-átméretezett

 Bauhaus épület Tel -Avivban

építészet-bauhaus-tel-aviv-modern-átméretezett

  Modern bauhaus stílusú rezidencia

építészet-bauhaus-modern-ház-átméretezett

 építészet-bauhaus-modernne-solid-house-sao-paolo-átméretezett

építészet-bauhaus-rezidencia-moderne-átméretezett

modern-bauhaus-építészet-egyesült államok-átméretezett

bauhaus ihlette-villa-építészet-közel-tel-aviv-átméretezett

bauhaus-modern-építészet ihlette-átméretezett

architecture-bauhaus-maisn-privee-united-States-átméretezett

bauhaus-építészet-modern-ház-a-haifa-szabadtéri úszómedence-átméretezett

modern-bauhaus-architecture-pensacola-beach-átméretezett

Fotó: Mark Pearson 2004.09.22. Tel -Aviv, Izrael kereskedelmi fővárosa a Földközi -tengeren, több mint 1 millió ember lakik A modern városban sokféle építészeti stílus található, beleértve a Bauhaus Művészeti és Design Iskola hatását az 1930 -as évektől a modern felhőkarcolókig

    modern-bauhaus-építészet-villa-tó-átméretezett

bauhaus-építészet ihlette-villa-in-tel-aviv-átméretezett

 modern építészet ihlette-bauhaus-átméretezett

modern-bauhaus-építészet-haifa-átméretezett ház

   építészet-bauhaus-villa-wiese-a-berlin-átméretezett

  architecture-bauhaus-tel-aviv-átméretezett

modern-bauhaus-építészet-villa-Wiese-átméretezett

modern bauhaus építészet

bauhaus-modern-architecture-tel-aviv-blanc-átméretezett

bauhaus-modern-house-design-átméretezett építészet

 modern bauhaus stílusú ház

bauhaus stílusú ház

modern üveg-átméretezett-bauhaus-építészet

bauhous-építészet ihlette-ház-átméretezett

architecture-bauhaus-edifice-in-tel-aviv-átméretezett

építészet-bauhaus-belső-ház-japán-átméretezett

architecture-bauhaus-residence-moderne-2-átméretezett

  Reméljük tetszett a javaslatunk bauhaus építészet és érdekes ötleteket találtál számodra.

Az üveg válaszfal stílusos módja a belső terek rendezésének!

A tiszta üveg fényes anyag, amely csillogást kölcsönöz a belső térnek. Az üveg válaszfal két részre osztja a teret, így nagyon elegáns. Akár a nappaliban, akár a fürdőszobában, akár a modern irodában, ennek a típusú szervezetnek kétségtelen előnyei vannak –  az üvegzár hatékony, nagyobbnak tűnik a helyiségek, és növeli a fényerőt. Lehet teljesen üvegből, vagy acél, fa vagy alumínium kerettel. A padlótól a mennyezetig terjedő változatok maximális átláthatóságot biztosítanak a belső tér számára. Félig vagy részben üvegezett partíciót is telepíthet egy különleges helyre, például egy kis kacsintásra.

Ha otthonába helyezi, az üveg és más, bútorokhoz használt anyagok kombinációja kiküszöböli a túl steril megjelenés lehetőségét. A fa és a színes textíliák felmelegítik a belső teret, amely nagyszerűen elfogadta üveg válaszfal kristálytiszta és légies! De ha egy kortárs otthon elrendezését tervezi, és a beton és az üveg modern hatását keresi, akkor egyszerűvé teheti a belső teret, esetleg néhány színes ékezetet – néhány piros műanyag széket vagy élénk festményt – hozzáadva.

A tágasabbnak tűnő kis apartmanok ideálisak üveg válaszfal. Ily módon láthatóvá teszi az otthon minden négyzetcentiméterét, nincsenek ajtók és szilárd falak, amelyek elrejtik az elrendezést. Most nézze meg azokat a fényképeket, amelyeket arra készítettünk, hogy inspirálja Önt, hogy ezt a fajta dekorációt válassza kis lakásához vagy padlásához!

Az üvegfal minden stílust hozzáad minden modern otthonhoz

üveg-válaszfal-modern-lakás-stúdió-munka-irodával

Üveg válaszfal kivehető szárnnyal lenyűgöző lakásban

üveg-válaszfal-modern-konyha-eltávolítható üveg-válaszfala

korabeli-tetőtéri-belső-üveg-válaszfal-több válaszfal

Az üveg válaszfal szép részlet a belső térben. Azoknak, akik otthon dolgoznak, és eleganciával szeretnék elszigetelni irodájukat

üveg-válaszfal-szép-és józan-ötlet-irodának-at-la-maiosn

üveg-válaszfalak-válaszfalak-otthoni irodához

Tiszta és áttetsző dizájn, ahol a szépség és a kényelem egyesül

üveg-válaszfal-tiszta-üveg-válaszfalak-az-irodai-és-modern-belső

Érdekes stílus a hálószobához

üveg-válaszfal-válaszfal-levehető szárnyak

Ez a konyha ötvözi a hagyományos dizájnt és a modern újításokat

üveg-válaszfal-szép-konyha-tiszta színű-üveg-szobaosztó

vésett üveg-válaszfal-eredeti-szoba-elválasztás

Kicsi, elegáns apartman minden szükséges kényelemmel

üveg válaszfal-kicsi-északi-lakás-szuper-kompakt-és-szép

üveg-válaszfal-skandináv-lakás-asztal-és-székek-nyers fában

Modern iroda 

üveg-válaszfal-iroda-belső-üveg-és-fém

Egy kis tipp – az üveg válaszfal és az azt tükröző nagy tükör optikailag kibővíti ezt a kis fürdőszobát

üveg-válaszfal-fürdőszoba-kicsi-üveg-válaszfal

üvegpartíció-bohém-hálószoba-kicsi-kivehető-válaszfal

üveg-válaszfal-hálószoba-fa-deszka-padló

üvegfalú, részben üvegezett válaszfal

üveg-válaszfal-üvegezett-válaszfal-kifelé néző

Skandináv szellemű lakás-üveg válaszfal

üveg-válaszfal-üveg-válaszfal-a fürdőszobához

üveg-válaszfal-konyha-és-reggeliző-szoba-nagy-üveg válaszfala

üveg-válaszfal-modern-konyha-fehér-szép-üveg-válaszfal

üveg-válaszfal-modern-dekoráció-konyha-és hálószoba-tér

üveg válaszfal-eredeti-belsőépítészet-átlátszó-zuhanykabin

üveg-válaszfal-kétüveg-válaszfalak-művészi-nappali

üveges válaszfal-nagylakás-tetőtéri stílusú-lépcsővel

üveg-válaszfal-nagy-üveg-válaszfal-nagy teljesítményű tér

nagy üveg-válaszfal-üveg-válaszfal-elválasztja-a hálószobát

üveg-válaszfal-nagyüveges-válaszfalak-és-tágas-nappali

üveg-válaszfal-nagyüveg-válaszfalak-acélvázak

üveg-válaszfal-nagy-válaszfal-üveg-fal-függő lámpák

modern-üveg-partíció-ötletek-az irodához

lenyűgöző-modern-nyaralóház-üveg-válaszfal

boho-elegáns-belső-üveg-válaszfal-üveg-válaszfal

üveg-válaszfal-belső-kifinomult-és-stílusos-dekoratív-ötletek-a-kortárs-terek

lenyűgöző-belső-üveg-válaszfal-nagy-üveg-válaszfal

üveg-válaszfal-üvegfalak-elegáns-belső-fehérben

korabeli-fehér-üveg-irodai-partíció-üveg-válaszfalak

üveg-válaszfal-szervezés-a-tér-a-modern-fürdőszoba

üveg-válaszfal-több-függő lámpa-és-ipari-deco-konyha

üveg-válaszfal-reggeliző-szoba-tetőtér-magas üveg-válaszfal

üveg válaszfal-nappali-és-konyha-üveg-válaszfal

üveg-válaszfal-fa-és üveg-szoba-elválasztás

üveg-válaszfal-modern-szoba-elválasztó-fehér-lépcső

üveg-válaszfal-szüreti-fém-széklet-eredeti-padló

üveg-válaszfal-rózsaszín-szőnyeg-gardróbszoba és a padlótól a mennyezetig tartó üvegfal

modern-üveg-válaszfal-a-szoba-öltöző

Skandináv tálaló – miért ne adhatna belsőépítésznek dizájnt?

A Skandináv tálaló több mint egy bútordarab! Hogy még több szellemet és karaktert adjon a belső tereknek, most itt az ideje, hogy elgondolkozzon ezen a funkcionális bútordarabon, amely igazi műalkotásként díszítheti szobáit. Az 1930-as években megjelent skandináv formatervezés a modernizmushoz tartozik, amely mozgalom jellegzetessége a funkcionalizmus és a formák egyszerűsítése, valamint a természetes anyagok, például a fa és az innovatív technikák, amelyekkel a tárgyakat tömegtermelésben, elfogadható áron használják. A mai új skandináv dizájn továbbra is fenntartja a tipikus értékeket – tartósság, funkcionalitás, megbízhatóság, de – a forma egyszerűsége, a merész, mindennapi élvezet magas szinten. Íme néhány ötlet Skandináv tálaló ez inspirálja Önt arra, hogy minden belső stílushoz megfelelő bútordarabot válasszon.

 Vintage skandináv tálalószekrény tömör fából, gyönyörű, időtálló vonalakkalszüreti-skandináv-tálaló-toló-redőny-lakk-fiókos-tároló

Modern skandináv tálaló fehér, tiszta vonalakkal

modern-skandináv-tálaló-bükk-bevonatok

Skandináv tálalószekrény gyönyörű fa kivitelben

Skandináv tálalószekrény-gyönyörű-befejezi-tolóajtók

Skandináv stílusú tálalófa tölgy és fém alappal

skandináv-tálaló-fa-befejezi-dombornyomott ajtók

Retro skandináv stílusú diófa tálalószekrény két tolóajtóval

fehér-skandináv tálalószekrény-kétajtós-négyfiókos

Egy kis élénk narancs a belső térben

narancssárgára festett kortárs-skandináv-tálaló-tolóajtók

Az “50 -es” stílus ma is aktuális

Skandináv-design-tálaló-50-es évek

Skandináv stílusú tálalófa tömör fából, tolózsalukkal

kortárs-skandináv design-tálalószekrény-polcokkal

Modern skandináv stílusú tálalófa tölgyfából és fehérre lakkozva

tálalószekrény-skandináv-kortárs-design-lakk-fehér-bükk

Modern skandináv stílusú tálalószekrény szilárd dióból és fém alapból

skandináv-dió-tömör-fém-lábak-tálalószekrény skandináv dizájn-dán-teak-rózsafa stílusú-1950-es évekbeli tálaló

Skandináv tálalószekrény-két tolóredőny-ajtó-evőeszköz-fiók  skandináv-tálaló-grande-hetre modern-skandináv-tálalószekrény-ajtókkal modern-skandináv-fehér-barna-bosszú-tálalószekrény modern-skandináv-rózsafa-tálaló  modern-skandináv-lakk-fehér-bézs-tálalószekrény skandináv-modern-ldan-ovális-tálalószekrény tálalószekrény-skandináv-modern-dió-amerikai-masszív modern-skandináv-tálaló-teak-festett-fehér-ajtók  Skandináv tálalószekrény-kicsi-a-fiók-egymás mellett skandináv-tálaló-plissandre-masif skandináv-tálaló-fekete-ajtók skandináv-tálaló-narancs-ajtók skandináv tálalószekrény-kortárs-bükk-tv-hez skandináv-retro-1950-es-zöld-ajtók skandináv-retro stílusú kétajtós tálalószekrény Skandináv stílusú-1950-es évek-tálaló-tolóajtók Skandináv stílusú-az 50-es évek tálalója-kék-csúszó-redőnyök Skandináv stílusú-retro-tálaló-tömörfa-bükk-ajtók skandináv-retro stílusú tálaló-tolóajtók skandináv-teak-tálalószekrény-bárral sötét-teak-kétajtós-skandináv tálalószekrény skandináv-teak-masszív-kétajtós tolóablakok skandináv tálaló-teak-fiókok-toló-redőnyök skandináv-fiókos-tálaló-lakk-fehér skandináv-szüreti-bükk-tálalószekrény vintage-lakk-skandináv-tálalószekrény szüreti-skandináv-tálaló-toló-redőnyök-fiókok szüreti-skandináv-tálaló-toló-redőnyök-fehér-lakk-és -fiókokReméljük, tetszettek fényképes javaslataink a Skandináv tálaló és más érdekes ötleteket is talál az oldalunkon.