Udendørs spa -layout: vores vigtigste tips til vellykket udsmykning af afslapningsområdet

Har du et ekstra hjørne i din have, og leder du efter ideer til hvordan du indretter det bedst muligt? Så her er vores forslag for dagen: forvandle det til et sted for fuldstændig afslapning ved at installere et varmtvandsbassin! Fik vi din opmærksomhed? Her er alt hvad du behøver at vide om layoutet på en udendørs spa.

Omdan dit ydre til et uforligneligt sted for afslapning ved at installere en pool med varmt vand

begravet spa udsigt kurv badehåndklæde rundt sofabord udendørs stol

Boblebad, jacuzzi eller hjemmespa: hvad er forskellene ?

I dag bruges forskellige udtryk til at referere til udstyr i form af en pool med varmt vand. Spa, jacuzzi, spabad: vi leger med disse ord på en næsten udskiftelig måde. Lad os stadig se, hvad de små forskelle mellem dem består af:

det boblebad er et badekar i kompakt størrelse (normalt til to personer eller mindre). Ligesom jacuzzierne er sidstnævnte udstyret med dyser og dyser, men deres dimensioner er mere beskedne.

det jacuzzi, på sin side repræsenterer a spa, hvis opfindernavn er blevet et almindeligt navn, hvormed mærkeets enheder også omtales. Normalt er det designet til at rumme op til seks personer.

Vælg et boblebad, der tilpasser sig specifikationerne i rummet og dine behov

bambus udsigt indretning arrangere en terrasse med en spa udvendige gulvbelægning

Zoom ind på de væsentlige fordele ved havejacuzzien

Bortset fra den æstetiske og afslappende side af den interne spa, er du ikke sikker på, om en sådan investering er det værd? Nedenfor præsenterer vi dig en kort oversigt over dens fordele.

Anti-stress terapi

Det er klart, at spabadet eller spaen generelt har evnen til at reducere stress. Uanset om det er fysisk eller mental udmattelse, bidrager varmt vand i kombination med hydromassagestråler til lindring af sind og krop.

Forbedret søvn

Normalt falder temperaturen i menneskekroppen under søvn. Og når du tilbringer cirka 15 minutter i det varme bad, inden du går i seng, stiger din kropstemperatur naturligt med en eller to grader. Et sådant ritual kan derfor forbedre søvnkvaliteten og forberede dig på afslapning og til en dybere søvn..

Afslapning og lindring af muskler, smerter og spændinger

Muskelsmerter er et emne, som alle kender. Afslapning i et spa hjælper med at slappe af muskler, forbedre blodgennemstrømningen og undertiden endda reducere overskydende mælkesyre. Derfor kunne et par minutter i et spabad før / efter en træning være en god idé for musklerne..

Body detox

Som allerede nævnt ovenfor øger jacuzzien kropstemperaturen og får dig dermed til at svede toksiner. Derfor øger det også blodgennemstrømningen. Det er derfor en glimrende måde at afgifte din krop på. Glem dog ikke at drikke vand for at hjælpe processen.

Nyd de mange fordele ved balneoterapibadet

underjordisk spa installation træ terrasse liggestole metal træ have

De forskellige typer spabad: underjordisk spa, enkeltstående eller bærbare

Med hensyn til design er der forskellige typer spa: begravet, bærbar, oppustelig eller enkeltstående. Det væsentlige kriterium, der vil guide dig i dit valg, vil derfor være tiden og de ændringer, du er klar til at afsætte til det. Det er klart, at oppustelig spa er en økonomisk løsning, der også giver dig mulighed for let at flytte dit udstyr. På den anden side er begravet spa og enkeltstående modeller er en bedre langsigtet investering og øger også værdien af ​​din ejendom.

Vælg mellem de forskellige spa -typer: underjordisk, autonom, bærbar eller endda oppustelig

udvendig spa hjørne pejs udendørs sofa led belysning

På hvilken etage du skal installere din udendørs jacuzzi ?

Generelt har du brug for en flad, solid overflade. Dette er først og fremmest en væsentlig forudsætning for at kunne bruge dit spabad sikkert og undgå at beskadige udstyret. Og så fordi garantien for dit spabad ikke er gyldig i tilfælde af skader på grund af et utilstrækkeligt fundament. Så hvad er de mest egnede muligheder for jord? Her er nogle populære forslag:

  • beton: en solid bund, hvis tykkelse skal være cirka 100 mm eller mere;
  • grus: stadig en passende variant, især takket være materialets evne til at dræne vand, skal du dog forberede basen godt: giv nok plads, sørg for at jorden er nogenlunde glat og jævn;
  • træterrasse: ja, du kan faktisk bruge en allerede eksisterende træplatform som gulv til dit udendørs bad, du skal stadig kontrollere, om strukturen er stærk nok til at understøtte vægten af ​​den valgte model.

Uanset hvad du foretrækker, anbefales det på det kraftigste at konsultere en professionel, der hjælper dig med at finde den mest passende løsning i henhold til særlige forhold i dit land..

Vær opmærksom på soliditeten af ​​gulvet, som du planlægger at installere dit spa -udstyr på

eksotisk indretning bambus lænestol æg slappe af udendørs design idé

Hvad er den bedste placering til layoutet af det udendørs spa -område ?

Normalt kan spaen installeres indendørs såvel som udendørs. For at få mest muligt ud af dit afslapningsudstyr er der dog visse betingelser, der skal tages i betragtning, når du vælger en udendørs placering..

  • prøv at finde et mere privat hjørne, væk fra nysgerrige øjne;
  • hvis det er muligt, installer badet beskyttet mod vinden;
  • overdækkede / skyggefulde steder bør favoriseres, fordi de giver beskyttelse mod sol og regn;
  • i et hjørne, der ikke er for langt fra indgangen for ikke at være for kold på kolde dage.

Find den bedste placering til dit spa -område under hensyntagen til et par vigtige faktorer

landskabspleje træ tag udendørs jacuzzi beskyttelsesmateriale

Spa -dekorationen i træ til en afslappende zen -atmosfære

Blandt de mange boblebadsmodeller er træspaen en rigtig stjerne hvad angår design. Det har evnen til at tilpasse sig glimrende til naturlige omgivelser, for eksempel på en træterrasse. For at opnå en japansk Zen-stilindretning, råder vi dig til at spille kortet med enkelhed og minimalisme. Blød belysning, et par grønne planter, en lille hvid stensti og en Buddha -statuette er fuldstændig tilstrækkelige til at nyde en autentisk og fredfyldt atmosfære.

Skab en zen -atmosfære ved at fokusere på minimalisme og enkelhed 

træ spa zen stil dekoration stemning kurv bad tilbehør

Sådan designes en terrasse med en spa ?

Spaen er et element, der straks tilføjer en note af elegance og stil til dit ydre. Hvis du stadig undrer dig over, hvad dine muligheder er med hensyn til layout omkring spabadet, er her et populært og passende forslag. Det er simpelthen et spørgsmål om at tilføje nogle komfortable solbademøbler såsom liggestole. Så hvis du har nok plads, kan du tænke på at installere en dejlig spiseplads, f.eks. Et spisebord med stole..

Opfrisk træterrassen ved at tilføje et spabad

udendørs spa terrasse liggestol spisebord stole udsigt til haven

Dekoration omkring en oppustelig spa

Planlægger du at installere en oppustelig spa i din baghave? Så du skal sandsynligvis finde en god skyggefuld placering eller tænke på alternativ solbeskyttelse omkring udstyret. En sådan mulighed er simpelthen at installere en eller endda to parasoller. Store palmer i krukker vil også gøre tricket. Med hensyn til komfort vil et lille rasteplads nær poolen være til stor nytte, især på solrige dage. Så hvis du sætter pris på de små praktiske tips, så glem ikke at tilføje en kurv med rene badehåndklæder ved udgangen af ​​din jacuzzi.

Overvej beskyttelse mod sol, vind og regn

Oppustelig spa -deco udenfor trædæk palmetræ uden for krukker

Opret et oppusteligt eller autonomt spa -område med grønt

Hvis du er naturelskere og leder efter en virkelig afslappende atmosfære, kan intet være køligere end at oprette dit spa -hjørne i hjertet af haven. En dam omgivet af grønt, træer og blomster er alt, hvad du behøver for at fordybe dig i en naturlig og stress-lindrende atmosfære. Og for at tage dine dekorative eventyr endnu længere, ville det være fedt at få gearet sat op nær en sø eller et dekorativt vandfald. Da lyden af ​​strømmende vand også er kendt for sine beroligende kræfter.

Nyd et øjeblik med absolut afslapning i et behageligt miljø

anlagt jacuzzi havegulv valg massiv flad overflade

udendørs landskabspleje idé med varmt vandbassin træterrasse

højteknologisk tilbehør arranger en oppustelig kurv til kurv med håndklæder

dekoration omkring en oppustelig spa lille have med jacuzzi designideer

jacuzzi design træterrasse udvendig beklædning hegn brise udsigt planter

udendørs belysning idé til udendørs landskabspleje med varmt vandbassin

udendørs jacuzzi træ dam træer grønt træ gulvbelægning

udendørs jacuzzi tips installation gulv massivt overflade træ

Jacuzzi have udvendigt design pergola hjørnesofa udendørs brand

jacuzzi terrasse natur indretning træ liggestol urtepotter kurv håndklæder

orange parasol interiør oppusteligt spa hjørne mørkeblåt ydre

pergola -tagarrangement af udendørs spa -område overdækket beskyttelse

træbeklædning terrasse træ og metal bord udendørs spa layout

udvendige gulvbelægning spa hus over jorden have græsplæne

spa hus belysning brand havemøbler udendørs stue