Hvordan vælger man de rigtige tulipaner? Råd fra profferne!

En tulipan seng vækker din have og giver den blændende farver! Let at vedligeholde, tulipanen fremkalder forår og tilbagevenden af ​​solrige dage. Her er nogle tips til at plante dine tulipanløg ordentligt og se dem blomstre i dine blomsterbed !

Hvornår skal du plante dine tulipanløg? ?

Du kommer frakøb tulipanløg, du skal nu forberede din jord til at rumme dem under de bedste forhold. Bemærk, at du har mulighed for at plante dine tulipanløg fra oktober til december. Foretrækker dog at plante i begyndelsen af ​​oktober, så planten når at slå rod dybt inden den hårde vinter..

Tulipanbedet vækker din have

Skønhedshave om foråret, vedligehold dine tulipaner for at få en smuk farverig have om foråret

Hvor skal du installere dine tulipanløg ?

Tulipanen er symbolet på frugtbarhed og kærlighed ! For at se det blomstre og drage fuld fordel af dets skønhed, skal du installere dine tulipanløg et sted med temmelig sol eller delvis skygge. Tulipanen nyder at være i solen. Det bør tilbydes en rig jord, men temmelig godt drænet om vinteren. Vend jorden dybt og fjern alt parasitisk ukrudt eller små sten. Løgene vil sætte pris på en temmelig tør jord om sommeren.

Plantning af løg

Placer tulipanløgene i et hul, der måler mindst tre gange pærens størrelse. Tæl mellem 5 og 10 cm for små tulipaner og omkring 15 cm for større blomster. Opret et sted, der modtager pæren ved hjælp af en dibble. Du kan placere tulipanerne i små grupper på 10 og efterlade et mellemrum på 10 cm, så de kan vokse i små klumper. For at fodre løgene skal du tilføje lidt gødning, især hvis jorden ikke er rig nok. Vand forsigtigt og tøm jorden.

Hvilke tulipaner man skal vælge ?

Løber du tør for ideer? Mødes i parken Keukenhof ! Ikke mindre end 800 sorter af tulipaner er plantet i denne utrolige blomsterpark. Her er nogle sorter, som du nemt finder for at forskønne din have.

Enkeltblomstrende tulipaner

Enkel, men elegant! I denne kategori finder du de botaniske tulipaner, der er meget tidlige. Du vil se dem blomstre fra marts eller april. For en mere robust blomst, vælg Triomphe tulipaner, der har en stærkere stilk. De blomstrer i slutningen af ​​april. Sene tulipaner er hjemmehørende i England og har meget lange stilke og slanke blomster. Endelig kan du købe Viridiflora tulipanløg, som senere vil blomstre i dine blomsterbed. De kan genkendes af den grønne nerve, der klæder tulipanens kronblade.

Sådan vælger og plejer du dine tulipaner – smukt havebillede om foråret

Tulipanen, en symbolsk blomst, smuk have med tulipaner, tulipanplantage, hvordan man vedligeholder den

Dobbeltblomstrende tulipaner

I denne kategori sætter vi særligt pris på de hastige doubler Murillos, der står stolt op og står op lige. Der er også tidlige eller sene doubler, der anbefales for at skabe elegante senge.

Ekstravagante tulipaner

Bring ægte originalitet til din have med papegøjetulipaner eller frynsede tulipaner! De har ekstraordinære takkede eller krøllede kronblade. Liljeblomstrede tulipaner er også populære, fordi de har fintskårne kronblade.

Buket tulipaner til dem, der ved, hvordan de skal passe deres tulipaner

Buket af lilla og lyserøde tulipaner, vedligehold dine tulipaner, idé til at finde skønheden i din have

Sådan passer du på dine tulipaner ?

Tulipanen kræver ikke meget vedligeholdelse. De er ikke særlig modtagelige for sygdom eller insektangreb. Hvis foråret ikke er regnfuld, vandes regelmæssigt. Når blomsten er falmet, skæres den og beholder bladene, så løget kan lave blomster igen. Hvis løvet er helt tørt, skal du også skære det.

Tulipanen kræver ikke meget vedligeholdelse og forskønner din have

Sådan vedligeholder du dine tulipaner, smukt foto af røde og gule tulipaner, tulipanhave, opdag naturens skønhed