Hvilken liggestol skal jeg vælge til min have?

Med godt vejr begyndte vi alle i et mere afkølet og positivt humør. Og det er helt normalt. Da sommeren nærmer sig, og vi ikke kan vente med at nyde disse små øjeblikke af afslapning i det fri. Solens kærtegn, fuglesang, den lette vinds åndedrag og en forfriskende drink i hånden … Vi har allerede det perfekte scenario til, hvordan vi kan bruge vores fritid. Men inden du giver dig fuldstændig afslapning, kan du nyde fornøjelsen af ​​at omdanne dit ydre med en sommerlig, praktisk og æstetisk dekoration. Og som altid er vi her for at hjælpe dig med det forsøg. Sæt fokus på trendy løsninger til valget af førsteklasses solbademøbler.

Få mest muligt ud af det gode vejr ved at vælge den ideelle solbadningsenhed til dit udendørs 

landskabspleje omkring swimmingpool udendørs møbler solbadning liggestol parasol swimmingpool deco

Tilføj et bohemisk touch med en hængende hængekøje

I de senere år har den boheme stil naturligt taget fat i vores hjem for at ånde en eksotisk, eventyrlig og attraktiv note. Falder du også for trenden? I dette tilfælde kunne intet være køligere end at vælge installation af en hængende hængekøje. Uanset om den er fastgjort mellem to træer eller på en struktur, giver hængekøjen optimal komfort i fred. Et fantastisk forslag til at udstyre dig selv med en billigt solbadning  mens du nyder en elegant og beroligende indretning.

Den hængende hængekøje er en trendy løsning til at bringe charme og komfort til dit hjem til en meget overkommelig pris.

hængekøje solbadning hængende deco udendørs pool hængekøje beige farve macrame

Medtag en moderne designnote ved hjælp af en lænestol med have

For dig betyder sommerstress og afslapningsterapi sommer godt selskab og et glas kold drink? Så lænestole i haven med ledning er en anden vellykket variant til at forbedre dit ydre. Komfortable, stabile og modstandsdygtige æggestole er virkelig meget populære i moderne design. Deres charme kommer hovedsageligt fra deres alsidige udseende, både hyggeligt og elegant. Lænestolene i plasttråd kan også let flyttes og integreres i interiøret, når de smukke sommerdage er ved at være slut..

Æggestolstole er stadig en meget moderne løsning til at kombinere komfort og praktisk.

udendørs deco sort havestol sæt møbler æggestol plast reb træterrasse

Forkæl dig selv med et øjeblik uden afslapning takket være liggestolen

Hvis du har nok plads, er installation af en haveseng en anden fristende idé. Takket være dens dimensioner er denne type liggestole ideel til solbadning, afslapning og chat i fuld komfort. Hvis du desuden ikke vil udsætte dig selv for solens stråler kontinuerligt, kan du vælge en model udstyret med en markise.

Havebedet: fremragende udstyr til afslapning under solens stråler ved poolen

landskabspleje i udkanten af ​​swimmingpoolsengen solbadning lærred farve ecru terrasse

Giv dit eksteriør et varmt og rustikt udtryk med et palleskab med kokoner

Flere og flere DIY- og grønne entusiaster vender sig til kreative projekter for sjov og tilføjer et autentisk og personligt præg til deres indretning. En sådan temmelig populær aktivitet er at lave palle havemøbler. Nok til at polere dit udendørs område med et naturligt, miljøvenligt og budgetvenligt åndedrag! Efter at have bygget din DIY -sofa, skal du blot tilføje et behageligt sæde og ryglæn for at fuldende udseendet af dine hyggelige havemøbler..

Klæd dine DIY møbler på med blødhed ved hjælp af et behageligt sæde og ryglæn

dekoration altan terrasse træ hegn lys guirland meget hynder sofa paller sæde og ryglæn antracitgrå DIY havemøbler

Bonustips til at træffe det bedste valg

Når du vælger møbler til dit hjem, spiller design uden tvivl en central rolle. For at træffe den bedste beslutning er det imidlertid vigtigt også at overveje et par andre faktorer. Lad os se de væsentlige forudsætninger for de ideelle solbademøbler.

  • Vælg det rigtige materiale. For at garantere tilfredshed er den anvendte materialetype det afgørende udgangspunkt. Så hvis du for eksempel lider af rygsmerter, skal du bruge en ryglæn lavet af robust materiale som f.eks. Træ. På den anden side, hvis du leder efter blødhed, er rotting, macrame eller plastmøbler et glimrende alternativ..
  • Vær opmærksom på dimensioner og vægt. Meget ofte ser vi os selv grebet af en model med et kanonisk design, og vi forsømmer dens dimensioner, som ikke svarer til terrænets særegenheder. For at undgå besvær, glem derfor ikke at være opmærksom på størrelsen og vægten af ​​favoritproduktet. Hvis du f.eks. Planlægger at flytte dine solbademøbler regelmæssigt, er det tilrådeligt at vælge en lettere model.

Tag hensyn til materialetype og vægten af ​​den valgte solbadningsenhed

haveanlæg med swimmingpool træterrasse havemøbler liggestol solbadning palmer