Réz, gesztenyebarna haj – divatos hajszín, amelyet idén ősszel fogadnak el

Tétovázik a gesztenye vagy a réz színezés között? Nálunk a tökéletes megoldás! Válasszon réz színű vörösesbarna hajfestést a két árnyalat összeegyeztetése érdekében. Ezenkívül ez a színezés nagyon népszerű idén. Ha további ötleteket szeretne elérni ennek az ultramodern hajszínnek, olvassa el a következő sorokat.

Réz gesztenyebarna haj

A vörösbarna esetében az a legjobb, hogy a bőrszínek széles skálájával működik. Ezenkívül a haja fényesebbé válik a meleg és világos árnyalatnak köszönhetően, amelyek csodálatos fényeket hoznak létre. Az Auburn valóban egy sötétebb vörös árnyalat, valahol a közepes -sötétbarna kategóriában, amely hízelgő meleget hoz. Mély és gazdag, anélkül, hogy túl sötét lenne. A réz, gesztenyebarna hajfestés mellett dönthet, hogy személyre szabja megjelenését. Ne feledje, hogy az őszi-téli időszak tökéletes alkalom ennek a színnek az átvételére.

Most a tökéletes alkalom a rézbarna színű hajszín kiválasztására

mahagóni haj Emma Stone fekete estélyi ruhában, klasszikus sminkkel

Vörös réz balayage

A vöröses rézből készült balayage sikeres végrehajtásához jobb, ha rézfényeket választ. Ezenkívül csodálatos megjelenést kölcsönöznek a hajnak, miközben ragyogóvá teszik. Vegye figyelembe, hogy a frizura árnyalatai az elérni kívánt megjelenéstől függenek.

Réz vörös-barna balayage

A réz vörös-barna balayage maradandó benyomást hagy. Ez egy egyszerű módja annak, hogy élvezze a vörös hajat anélkül, hogy túl sok időt kellene eltöltenie a karbantartással. A kontraszt nagyszerű, ha jól csináljuk. Ezenkívül kiemeli a réz árnyalatot, és még világosabbá teszi a vége felé..

Mi a különbség Auburn és mahagóni között ?

Az Auburn vörös hajú fajta, általában a vörösesbarna fajták egyike. Széles spektrumú mélységgel rendelkezik, a fahéj árnyalattól a mély mahagóni / merlot színekig. Az Auburn -t gyakran hideg hangnak tekintik, mert enyhén kék árnyalatú. Más, hideg tónusú színek a mahagóni és a lila, amelyek tökéletesen kiegészítik a gesztenyebarna színét. A mahagóni viszont kicsit világosabb, mint a lila, mert piros aláfestéssel is rendelkezik. Tehát ha világosabb árnyalatot keres, válassza a mahagóni árnyékot. A lila árnyalat hozzáadása elmélyíti a színt, és meleg befejezést kölcsönöz a frizurának.

Válasszon bölcsen a hajfestés előtt

réz vörös söprés barna nő fehér ruhában, eredeti nyaklánccal

Hogyan lehet kapni gesztenyebarna színt ?

Először is vegye figyelembe, hogy ez a szín összetett, mégis sokoldalú. Mehet egy világosabb és világosabb gesztenyebarna. Ehhez szőke alapra vagy hajvilágítóra lesz szüksége. Ha viszont a haja jelenleg közepes vagy sötétbarna árnyalatú, akkor inkább dús és meleg gesztenyebarna színt válasszon. A gyömbér gesztenyebarna ringatásához próbáljon ki világosabb árnyalatokat, mint a szőke. Másrészt, rézárnyalat esetén inkább a sötét árnyalatokat, mint a barna..

Réz színű haj

Akár meleg, gazdag narancssárga tónusból, akár lágy korallárnyalatokból áll, ez tökéletes árnyalat a ragyogó melegben. Ez a forró és robbanékony szín szexi megjelenést kölcsönöz, így nem meglepő, hogy sok híresség ezt választja..

A réz szín – a hírességek választása

barna színű nő világoskék ruhában, diszkrét sminkkel

Hogyan lehet réz színűvé tenni a hajat ?

Ha új szín kipróbálását fontolgatja, bátran beszélje meg az ötletet a fodrászával. Ő az, aki a legjobban tudja, hogyan lehet jó rézszínt elérni. Ha világos az alap hajszíned, akkor elég könnyű sötét réz színre váltani. Ha világosabb árnyalatokat szeretne választani, a haj világosítása szükséges. Hasonlóképpen, ha sötétebb alapszíne van.

Hogyan lehet gesztenyebarna színű henna ?

A sötétebb haj árnyalatokra alkalmazva a henna segít finomabb mélyebb hajszín elérésében, fokozva természetes hajszínét, amely csillogni fog a fényben. Világosabb hajszíneken, mint például szőke vagy hamvas haj, az eredmény drámai lesz, de mégis természetes. Ha egyedül a hennát használta, mélybarna színű színt kap..

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt ?

A megfelelő hajszín kiválasztásához olyan árnyalatot kell találnia, amely megfelel a természetes bőrtónusnak. A hajszín kiválasztásakor a bőrszín a meghatározó. Vegye figyelembe, hogy a szem színe nem játszik fontos szerepet a hajszín kiválasztásában. A haj alapszíne szintén fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. Tehát ne feledje, hogy színezője a legjobb tanácsokat fogja adni ebben a kérdésben. Ezenkívül figyelembe veszi a haj szerkezetét és állapotát. Szóval kérdezd meg a véleményét.

A réz, gesztenyebarna haj idén trendi

réz színű hajú nő elegáns ruhában, rózsaszín ajkakkal

Milyen hajszínek a bőrtónusnak megfelelően ?

Meleg tónusú bőr

A meleg bőrszín hajlamos ragyogni, ha meleg hajszínnel párosítja. A híres színészek azon a véleményen vannak, hogy a meleg bőrű embereknek, akik sötétebb hajszínt szeretnének elfogadni, olyan árnyalatokra kell hagyatkozniuk, mint a karamell, a karamella vagy a szegfűszeg..

Hűvös tónusú bőr

Vegye figyelembe, hogy a hűvös hajszínek szépen kiegészítik a hűvös tónusú bőrt. Ha ez a te eseted, válaszd a platinaszőke, bézs szőke és babaszőke hajszínt. A hűvös tónusú bőrre alkalmas barna árnyalatok az étcsokoládé és az eszpresszó. Az olyan árnyalatok, mint a merlot, a bordó vagy a mokka, ideális variációk, ha hideg vörös árnyalatot szeretne használni..

Semleges tónusú bőr

Ha semleges tónusú bőre van, a színezők szerint a legnagyobb rugalmasságot engedheti meg magának. A platinaszőktől vagy a halvány bézstől az arany vagy borostyánsárga szőkeig kényeztetheti magát. A mokka színű szálak vagy a gesztenyebarna vagy eper szőke színezés is jól illik a semleges tónusú bőrhöz. Mindenesetre ne feledje, hogy a hajfestés csak ideiglenes, így kísérletezhet, amíg meg nem találja a tökéletes árnyalatot, bármilyen bőrszínű is..

Válassza ki a hajszínét a bőrszínnek megfelelően

mahagóni haj emma kő fekete csipke ruhában

Enyhén hullámos réz gesztenyebarna haj ötlet

Égett söpör nő könnyű farmer blúzban

Színezési ötlet, amelyet ősz-tél fogad el

söpör gesztenyebarna nő világoskék blúzban, sötétkék pulóverben és fekete szoknyában

Barnás haj halvány arcszínen

réz vörös balayage nő, nagyon halvány arcszín, vörös ajkak

A hírességek szeretik a vörösbarna színű hajszínt

rézvörös söprés barna Lana Del Rey estélyi ruhában

réz, gesztenyebarna hajú nő szemüveggel és fekete kabáttal

réz gesztenyebarna haj Katy Perry estélyi ruhában

Emma Stone réz, gesztenyebarna hajjal

réz haj Emma Stone klasszikus sminkkel és fekete ruhával

Ez a színezés femme fatale megjelenést kölcsönöz

vörös hajú, világos bőrű nő fekete ruhában és vörös ajkakkal

barna színű hajú nő fekete estélyi ruhában

A gesztenyebarna menése remek ötlet őszre / télre

réz színű hajú nő virágos ruhában, sápadt arcszínnel

réz színű haj nő fehér ruhában, diszkrét sminkkel

Emma Stone réz hajszín bézs ruhában és piros ajkakkal

réz hajszínű nő a strandon őszi ruhában

Hosszú réz, gesztenyebarna haj a nőies látásért

réz hajszínű nő túlméretezett szürke pulóverben és vastag sálban

réz vörös színű nő, természetes sminkben, benzin kék pulóverben

Piros réz balayage ötlet

réz vörös színű nő alkalmi stílusban, kalap karimával

Réz vörös-barna balayage

gesztenyebarna henna enyhén göndör hajú nő kék pulóverben

hajszín diagram virágos blúzban és diszkrét sminkben lévő nő számára

auburn balayage sötétbarna nő fehér ruhában

hajszín diagram kék szemű nőnek és bordó rn ruhában