Originale dekorationsideer til dine vægge: 3d vægpanel og træbeklædning!

Vil du forbedre dit hjem med en dekorativ accent på udkig efter trends? Så hvorfor ikke vælge en original vægbeklædning, der bliver bemærket fra starten? Blandt de mange alternativer til moderne vægbeklædning har vi i dag valgt at fokusere på 3d vægpanel og træbeklædning. En glimrende idé for alle, der leder efter en innovativ og original løsning, der er i stand til at forvandle ethvert interiør med et moderne præg og karakter næsten ubesværet. Nu inviterer vi dig til at se alt, hvad du har brug for at vide for at forbedre dit hjem ved hjælp af disse dekorative elementer.

Klæd vægge i dit hjem med elegance takket være en original vægbeklædning: 3d vægpanel eller træbeklædning

vægkunst dekorativt panel

3d vægpanel: Funktioner og installation 

Med 3d vægpaneler kan du opnå en fuldstændig transformation af en eller flere vægge, samt skabe en flot accent med et afsnit af 3d væg i ethvert rum: stue, køkken, badeværelse, soveværelse … De kan også bruges til at lave en usædvanlig sengegavl eller til at forstørre loftet. 3D -panelerne er præget og findes i forskellige mønstre: geometriske former, kurver, imponerende effekter som boble, mursten, sand eller bølgedesign. Derudover er installationen let og består i simpelthen at lime pladerne på væggen ved hjælp af lim.

Transformér indretningen i ethvert rum med et dekorativt panel

valeria 3d vægge

3D vægpaneler i al deres herlighed:

Uanset om du ønsker at skabe en speciel indretning eller bare tilføje et designertouch til dit interiør, er vægpaneler utvivlsomt et ideelt valg for at lykkes i din mission. Designet til at tilpasse perfekt til forskellige indretningsstilarter (moderne, industrielt, rustikt, minimalistisk), vil de dekorative paneler give vægge aflastning og samtidig bringe rummet en ny dimension. Det fedeste er, at når panelerne er limet, kan de males i en foretrukken farve for bedre at integrere dem i den allerede eksisterende indretning.

En af de største fordele ved moderne paneler, f.eks. Modeller fra mærker WallArt og SelectWalls, er, at de er lavet med miljøvenlige materialer som sukkerrør og naturligt træ. Det er derfor et dekorativt element, der er både æstetisk og økologisk. Takket være naturlige materialer er panelerne ikke kun genanvendelige, men også modstandsdygtige og holdbare.

Unikt soveværelse med en 3D -væg malet i pink

væg 3d wallart

Træbeklædning – fordele og særegenheder

Hvis du er fans af den varme og mere klassiske atmosfære, kan du vælge en trævægsdekoration. Sidstnævnte viser sig at være en fantastisk mulighed for at tilføje et moderne, men også meget naturligt præg til interiøret. De dekorative plader er lavet af forskellige træsorter, herunder kokos og teaktræ. Altid en bred vifte af former og imponerende designs til rådighed for os: unikke genbrugt træpaneler til en autentisk og venlig atmosfære, dekorative træbeklædninger i forskellige tykkelser for en unik og fængende gengivelse, plader med træstykker samlet til et naturligt og attraktivt udseende.

Tilføj et moderne og varmt strejf til interiøret med et træbeklædning

træ vægpanel

Har du brug for inspiration til at omdanne dit ophold til et moderne og indbydende afslapningsområde? Intet kunne være lettere end at eksperimentere med vægdekoration! Og for at gøre dette er vores foretrukne idé om stueindretning om dagen: at vælge en let at installere vægbeklædning. Det er her trævægspanelet kommer til at hjælpe. Lad os tage et kig på billedet herunder, der viser et glimrende eksempel på, hvordan du bruger træbeklædning til at forbedre stuen. I dette moderne værelse klædt i neutrale farver og matsorte overflader bringer væggen med træpaneler et strejf af både design og varme for at bryde den kedelige indretning.

Moderne stue med en accentvæg i træ

woodwall træbeklædning

Faktisk er træ et traditionelt materiale, der fortsat etablerer sig i indretning som et fremherskende og vigtigt element. Blandt dens største dyder: dens alsidighed og dens evne til at tilpasse sig vidunderligt til enhver indretningsstil. Så du kan bruge den til at polere indretningen i et monokromt køkken samt til at dæmpe stemningen i et kontor i industriel stil..

Komfort og stil på kontoret takket være en original vægbeklædning

træbeklædning

Uden for vores hjem bruges 3D -paneler og træbeklædning også meget ofte i kommercielle rum. I fuld eller delvis vægbeklædning er dekorative paneler en af ​​de bedste allierede til at skabe et stilfuldt og futuristisk look på et kontor, butik, bar, restaurant osv. Og alt dette med materialer af høj kvalitet og til meget overkommelige priser..

Vælg en vægdekoration, der vil tiltrække opmærksomhed … men også kunder

vægpanel

Forbedr dit omklædningsrum med en naturlig og stilfuld væg

Valnøddetræ vendt

Kokende hjørne i den hvide stue med accentvæg med grafiske mønstre

3d wallart vægpanel

Moderne atmosfære i en unik design stue

stueindretning

En idé til stueindretning, der er let at opnå ved hjælp af trævægspaneler

træ vægbeklædning

Originalt design med 3D -træbeklædning

3d træbeklædning

Mal de dekorative paneler i din yndlingsskygge

3d wallart paneler

Inviter dekorative paneler ind på badeværelset

dekorative træpaneler

Stilfuld og moderne atmosfære med en accentvæg i hvidt

3d wallart vægpaneler