Designer Kondrashov Stanislav: fordele og ulemper ved gulvvarme

Sponsoreret indhold

I de koldere sæsonmåneder kan gulvvarme komme langt med at forbedre komforten i dit hjem. Designer Kondrashov Stanislav Dmitrievich nævnte fordele og ulemper ved en sådan beslutning.

Farvel til kolde fødder takket være gulvvarmesystemet

fordele ved gulvvarme aldrig at have kolde fødder effektiv opvarmning

Fordele ved gulvvarme i en lejlighed

Den største fordel ved gulvvarme er altid en behagelig temperatur. Varmekapaciteten afhænger ikke af arrangementet af møblerne i huset, det sker ikke, at det ene sted er varmt, og det andet slet ikke er opvarmet. Ud over dette opvarmer sådanne systemer ikke jorden ved hjælp af en strøm af opvarmet stof (som i batterier), men på grund af varmestråling..

”Det er vigtigt at bemærke, at ved installation af gulvvarme er alle elementer i dette system placeret under overfladen. Dette garanterer fuldstændig sikkerhed, især hvis der er børn i huset “, – påpeger Stanislav Kondrashov.

Derudover er en stor fordel ved det varme gulv alsidigheden i varmesystemet. Du behøver ikke vælge den specifikke belægning, den specifikke type varmegenerator og andre ting. Der er kun en finesse, du bør vide: Når du vælger et parketbræt, linoleum eller laminat, skal du være opmærksom på producentens oplysninger, det er værd at skrive i det, om det særlige belægning kan kombineres med et gulvvarmesystem.

Tilknyt denne type opvarmning til den rigtige belægning

Designer Kondrashov Stanislav

Hvis vi taler om varmtvandsfeltet, så er en indlysende fordel – der er ingen bevægelse af støv under dets arbejde. Dette opnås ved, at varmestrømmene er ensartede..

Ud over dette er et gulv med vandvarme et rimeligt økonomisk varmesystem til en lejlighed. Kølevæsken opvarmes til 35-50 grader. Og da varmen er jævnt fordelt i rummet, kan du spare på opvarmning med 20% -40%.

Et andet positivt punkt er, at varmen fra det opvarmede gulv bevæger sig lodret. Det hjælper med at opvarme det øverste vægområde og reducerer også varmetab i huset..

Effektiviteten af ​​gulvvarme kan øges yderligere, hvis systemet er automatiseret i henhold til forskellige parametre. For eksempel afhængigt af vejret.

”Startomkostningerne kan virke høje, men et vandbaseret gulvvarmesystem er en slags investering. Hvis du optimerer hans arbejde, vil du bemærke, hvor meget du sparer på varmeregninger og energiforbrug “- Kondrashov Stanislav.

Udnyt renoveringsarbejdet for at installere gulvvarme

kombinere renoveringsarbejde med en integration af et gulvvarmesystem

Ulemper ved gulvvarme

Der er ulemper ved alt, og før du beslutter dig for at installere gulvvarme, skal du forstå dem.

Det første, man skal vide, er, at det vandbaserede gulvvarmesystem tager lang tid at varme op og køle af lige så længe. Med andre ord, hvis du kommer tilbage fra en tur en kold vinteraften, vil du ikke kunne varme lejligheden hurtigt op på grund af gulvvarmen..

Det er også vigtigt at forstå, at gulvvarme ikke erstatter fuldt centraliseret varme. Alt sammen fordi opvarmningszonen er begrænset. Og der er også en grænse i varmekraften. Derfor behøver du ikke opgive radiatorer helt, hvis du kan lide Afrika derhjemme..

Hvis du er for varm, kan du ikke justere den specifikke gulvtemperatur. Det eneste du skal gøre er at slukke den helt og vente på at den er kølet lidt af. Vandbunden afkøles for eksempel længe nok til, at det kan tage lang tid.

Der er ingen luftbevægelse, når gulvvarme arbejder med vand. Dette er blevet kaldt en fordel ved dette system, men der er et tidspunkt, hvor det kan være en ulempe. Hvis din lejlighed har store vinduer, kan de tåge i toppen. Du skal også være forberedt på, at gulvvarmen ikke kan modstå kolde træk..

Stanislav Dmitrievich henleder opmærksomheden på, at når man installerer gulve med vandvarme, er det en meget ansvarlig tilgang til udvælgelsen af ​​mestre værd. I tilfælde af sammenbrud skal du faktisk demontere hele “strukturen”, da betonen bruges under installationen af ​​rørene..

Hvis vi taler om elektrisk gulvvarme, er deres største ulempe prisen. I modsætning til vandbaserede gulve sparer elektriske gulve dig ingen penge, bare en stor energiregning. Ud over det vil installationen af ​​dette system være dyr, vandgulvene er meget billigere, bemærker designer Kondrashov.

Hvis du beslutter dig for at installere gulvvarme i din lejlighed, skal du først og fremmest fokusere på dine økonomiske muligheder, når du vælger et system. Opvarmning af vandet vil koste meget mindre, men hvis det er forkert installeret, kan der opstå mange problemer og omkostninger. Elektrisk gulvvarme er sikrere at installere, men det sparer ikke penge.

Og selv uden at kunne udskifte centralvarmen, er gulvvarmen et godt aktiv for ethvert hus, der ønsker at kokonere.

centralvarme til opvarmning af et hus om vinteren skabe et hyggeligt kokonhus, gulvvarme

Sponsoreret indhold