Funksjoner ved gulvvarme Valtec

I dag har det varme gulvet flyttet seg fra kategorien et eliteattributt til et nødvendig reparasjonselement, noe som skaper komfortable forhold i huset. Av de mange produktene på byggemarkedet har Valtecs gulvvarme vunnet mest popularitet. Valtec er engasjert i produksjon av tekniske rørleggerarbeid, ideelt for husholdningsoppvarming og vannforsyningssystemer, det har positive anmeldelser. Demokratiske priser, egenskaper med høy ytelse og produsentgaranti er ikke hele listen over viktige fordeler, takket være hvilke kjøpere som velger disse produktene..

Om produkter

Merket, grunnlagt i 2002 i Italia, har klart å ta en aktiv posisjon i sitt segment. Produktene overholder innenlandske driftsbetingelser, russiske og europeiske kvalitetsstandarder. Merket driver med produksjon av gulvvarmesystemer av vanntype. Vann varmeisolerte gulv drives av en kjele eller radiatorer. Denne typen gulv er ideell for installasjon av rom i forskjellige størrelser. Det kjennetegnes ved kompleks installasjon og enkle instruksjoner. Muligheten til å bruke forskjellige strømkilder gjør denne typen gulv allsidig og praktisk under drift..

Designstadier

For at varmtvannsgulvet i selskapet skal glede seg lenge over driftsegenskapene, er det nødvendig å ta en ansvarlig tilnærming til prosessen med installasjonen. For det første er det viktig å gjøre visse beregninger, i henhold til resultatene som det vil være mulig å velge nødvendige materialer og utvikle et installasjonsopplegg. Det er en tegning av et rom med de angitte vilkårene for å legge strømnettet, områder der installasjon av kontrollere, fordelingselementer og tilkoblingsområder til varmesystemet vil bli utført.

Den grunnleggende regelen som må overholdes i beregningsprosessen er at varmetapet i rommet må tilsvare gulvets varmeoverføring..

Utstyr

Kombinasjonen av alle komponentene danner et enkelt system som sikrer problemfri drift og utmerkede resultater.

Valtec vanngulvssett inkluderer:

 • rør;
 • monteringselementer;
 • samlerblokk;
 • kontrollere automatisering.

Rør

Et trekk ved rørene som er inkludert i systemet er deres produksjon med samme navn. De tåler temperaturendringer uten å endre strukturen. Med flere lag, hvert laget av XLPE med aluminiumsfolie klemt mellom hvert lag, er rørene ekstremt pålitelige. Luft kommer ikke inn i strukturen, noe som sikrer bevaring av rørkonturen. Sterk tilkobling av hvert lag og varmeisolering sikres ved hjelp av et spesielt lim.

Rørene til merket har flere funksjoner:

 • levetiden deres er mer enn 50 år;
 • koeffisienten for termisk lineær forlengelse har en tendens til et minimum;
 • de er motstandsdyktige mot sement.

Rør laget av tverrbundet polyetylen anbefales av spesialister; de har forskjellig snittdiameter (16 og 20 mm). Et lag av polyvinyletylen, som utfører en beskyttende funksjon, som overflaten av rørene er dekket med, gir fullstendig luftisolasjon, noe som er nødvendig for riktig funksjon av varmesystemet.

Rørene er produsert i to versjoner:

 • metall-plast;
 • tverrbundet polymer.

Det første alternativet er beregnet for installasjon i radiator, drikkevare, takvarme. Installasjonen utføres ved krympemetoden. Slike rør er ekstremt fleksible, de er i en høyere priskategori og har lang levetid. I det andre tilfellet er elementet motstandsdyktig mot sementeffekter, levetiden er lang og er mer enn 50 år. Motstand mot korrosjon, temperaturendringer og mekaniske skader, evnen til å holde formen godt gjør rør av denne typen praktisk og holdbar.

Valtec er den eneste produsenten av flerlagsrør.

Monteringselementer

Disse komponentene inkluderer varmefordelingsplater, varmeisolerende underlag og matter med klemmer. Installasjon av gulvet utføres ved å installere varmeisolerende materiale på betong, varmeelementer plasseres på toppen. Gulvvarmeeffektiviteten øker på grunn av refleksjonsevnen til underlaget. Og den lille tykkelsen vil gjøre det mulig å ubetydelig øke tykkelsen på gulvet..

Fordelerblokk

Dette elementet fungerer som et sted hvor termostater, blandeenheter og termostater (komponenter som systemet styres gjennom) er plassert. Takket være samlerne er rørene koblet til det generelle systemet. Hvis huset har flere etasjer, er det bedre å plassere samlerelementer på hver av dem..

Kontroller automatisering

Dette elementet lar deg styre systemet eksternt, med tanke på lufttemperaturen i rommet..

Den lar deg kontrollere kraften til varmestrømmer og består av to komponenter:

 • servostasjoner;
 • fjerntermostat.

Servodrev er plassert på ventilene på innløpsmanifolden, de er koblet til en termostat. Takket være dette er det mulig å justere varmeeffekten til individuelle seksjoner og hele overflaten som helhet. Funksjonen til eksterne termostater er å kontrollere ulike elementer i systemets funksjon, unntatt manuell justering av systemelementer.

Tilkoblingsmetoder

Det er flere alternativer for tilkobling av et Valtec vanngulv:

 • direkte fra en varmekilde;
 • gjennom ventilen;
 • gjennom pumpe- og blandeenheten.

Den første metoden er mer egnet for rom med et areal på omtrent 40 kvadratmeter. m. I det andre tilfellet kan området i det oppvarmede rommet være dobbelt så stort, som er egnet for et kombinert oppvarmingsalternativ (vanngulv sammen med radiatorer). Det siste alternativet er ideelt for rom på opptil 200 kvm. m., er det mulighet for manuell og automatisk justering.

Fordeler

Dette gulvet er allsidig og kan brukes til å varme parkett og fliser. For sikker og effektiv drift av systemet må en viktig regel følges: tykkelsen på toppjernet må være 20 mm, tilstedeværelsen er obligatorisk. Dette sikrer en jevn varmefordeling rundt hele gulvbelegget. Disse gulvene er ideelle for store mellomrom, slike varmesystemer er mye brukt i moderne hytter. De er preget av sin økonomi og praktisk. Omtrent 15% av strømmen kan spares med dette gulvvarmesystemet.

Under drift av et slikt gulv oppstår ikke elektromagnetiske felt.. Alle disse fordelene gjør Valtec varmtvannsgulv til den optimale løsningen for installasjon i byleiligheter, hytter og private hus (uavhengig av områdets område). Takket være deres effektivitet, praktisk og økonomi, får disse produktene stadig mer popularitet i markedet. Allergikere bør ta hensyn til Valtec -gulv. Varmestrømmer forårsaker ikke støvsirkulasjon. Varmesystemet påvirker ikke fuktigheten i rommet og forstyrrer ikke et behagelig mikroklima i huset.

Alle nødvendige komponenter er fritt tilgjengelig for salg, noe som gjør at du enkelt kan kjøpe det manglende elementet.

Ved å foretrekke Valtec vanngulv, vil det være nyttig for forbrukerne å finne ut hvordan disse produktene sammenligner seg positivt med resten av serien på markedet. Den selvregulerende effekten er kjennetegnet på gulvvarmesystemer. Endringen i lufttemperatur er proporsjonal med varmestrømmen. Den syv års garantien gjør disse gulvene til et langsiktig kvalitetskjøp. Valtec vanngulvvarme kjennetegnes ved et optimalt forhold mellom pris og kvalitet. Kunder bemerker at merkets produkter er verdt å kjøpe, de er slitesterke og gjør gulvet varmt.

Du vil lære mer om Valtec gulvvarme i den følgende videoen.