Birou de grădină – tot ce vrei să știi pentru a-l înființa

Pentru bine sau pentru rău, lumea s-a schimbat dramatic în ultimele luni. Am reconstituit domenii majore din viața noastră, inclusiv modul în care lucrăm. Multe companii și angajații lor au început să lucreze de acasă și pentru unii acest fenomen este mai mult un beneficiu decât o pierdere. Cu toate acestea, odată cu această schimbare apar și alte nevoi, în special nevoia de a împărți cumva spațiul de acasă / lucru și de a încerca să îl îmbunătățim pentru a fi cât mai productiv posibil. Una dintre inovațiile în acest scop este biroul de grădină. Puteți să-l cumpărați ca un kit, ceea ce îl face ușor de transportat și asamblat. Mulți producători au lansat deja modele de diferite dimensiuni, culori și prețuri, dar cum alegeți cel mai bun? Vom încerca să vă răspundem la toate întrebările despre birouri de grădină și să vă prezentăm o varietate de modele, astfel încât să puteți face cea mai bună alegere în cazul în care doriți să obțineți această noutate..

Un astfel de birou – îți dă chef să lucrezi

idei de birou de gradina cu idei de iedera pentru decor in aer liber

[bate [Ce dimensiuni are biroul de grădină ?

Puteți găsi o mare varietate în dimensiunile birourilor de grădină în funcție de nevoile dvs. Cele mai mici sunt 5m² sau 8m², mediile sunt 15-20m² și cele mai mari pot ajunge până la 30m². Chiar și o suprafață mai mică ar fi suficientă pentru a vă pune computerul, unul sau două scaune, un birou și un raft, de exemplu. Dacă optați pentru variantele mai mari, veți avea mult spațiu pe care ați putea avea alte mobilier (canapea, pat etc.), chiar și echipamente de gimnastică sau, exact, lăsați mai mult spațiu gol, dacă doriți..

În ciuda dimensiunilor sale reduse, acest mic birou de grădină are tot ce aveți nevoie

studio de grădină 20m2 clădire izolată într-o curte pe iarbă cu acoperiș înclinat

Și dacă aveți suficient spațiu, vă puteți combina biroul cu o sală de sport

studio de grădină locuibil se transformă într-o sală de gimnastică echipament gimnastic într-un birou

Biroul de grădină este realizat din ce materiale ?

Cel mai utilizat material la fabricarea acestui tip de clădire este lemnul sau mai degrabă tâmplăria din PVC, ceea ce îl face foarte practic pentru încălzire. Acoperișurile sunt realizate din polipropilenă. Și în funcție de tipul de model ales, ai putea avea ferestre, sau chiar pereți de sticlă.

Puteți chiar să vă construiți propriul birou de grădină cu gresie

studio de grădină locuibil din piatră cu acoperiș plat și rame negre în stil modern

Cum să înființăm biroul nostru de grădină ?

Ați decis deja să profitați de o astfel de cabană din lemn. Dar, care sunt particularitățile pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când planificați exteriorul și interiorul? De exemplu, dacă doriți să instalați o toaletă sau un duș, există câteva aspecte importante de luat în considerare – alimentarea cu energie electrică pentru iluminat, încălzirea apei, ventilația, alimentarea cu apă dulce de la rețea și evacuarea apelor uzate.

In afara

Electricitate

Este clar că siguranța este primordială. Aceasta înseamnă că este o slujbă pentru electricienii certificați. Cel puțin, cablurile electrice subterane sau în jurul grădinii trebuie să fie blindate din oțel. În funcție de tipul de sol și subsol pe care îl aveți, poate fi cel mai bine să rulați o conductă de conductă până la cabina dvs. pentru a proteja firele și, cu un design mic, acest lucru vă poate ajuta să adăugați cabluri suplimentare mai târziu.

Electricitatea este esențială pentru un birou de grădină – aveți încredere în specialiști 

cabană de lemn 20m2 pentru două persoane în grădină urmată de un șantier

Ventilare

Aerisirea este vitală în orice clădire din lemn, iar o baie face acest lucru cu atât mai important. Dacă este posibil, ar trebui instalate o fereastră de deschidere și un ventilator de evacuare cu temporizator pornit. De asemenea, puteți cumpăra ventilatoare cu senzori de umiditate.

Apă

Conductele de apă trebuie îngropate sub linia de îngheț și izolate de frig pe unde trec deasupra solului. Acestea trebuie direcționate către clădirea dvs. la o distanță minimă de cablurile electrice. În ceea ce privește conductele de scurgere, acestea pot trece în aceeași șanț ca și alimentarea cu apă.

Cu o grădină, este interesant de stabilit dacă sunt disponibile alte opțiuni de apă și deșeuri. Ar putea un bazin sau un rezervor de apă să facă față apelor reziduale, altele decât toaleta? Începeți să căutați pe internet și veți găsi rapid atâtea soluții.

Poate apa de ploaie alimenta o culoare?

magazie de grădină 15m2 birou aprovizionare cu apă construcție aspersoare

Deşeuri

Pentru evacuarea deșeurilor, dacă clădirea este situată sub nivelul canalelor de scurgere existente, este instalată o stație de pompare simplă menajeră. Din nou, puterea necesară pentru aceasta trebuie luată în considerare în instalația electrică.

O stație de pompare implică un mic rezervor de reținere îngropat în pământ și o pompă de apă cu un polizor încorporat este utilizată pentru a pompa deșeurile la canalizare. Aceste pompe vă permit să mutați coșul de gunoi în sus și în jos în pantă și distanță, folosind o țeavă cu diametru mic în loc să fiți nevoit să așezați o țeavă de drenaj tradițională cu diametru mare.

Singurul alt punct de reținut – dacă doriți ca grădina dvs. să fie potrivită pentru locuirea permanentă, va trebui să respecte reglementările privind controlul clădirilor, acesta ar trebui să fie sfatul planificării unui specialist..

Interior

Decideți-vă stilul

Fie că preferați linii moderne curate, stil scandinav sau country chic, un birou de grădină este șansa dvs. de a vă exprima. Și nu trebuie să împerecheați stilul cu restul casei dvs., nici măcar să îl aliniați la gusturile familiei, dacă preferați să nu. Într-un spațiu dedicat separat de casă, îți poți lăsa imaginația să se elibereze și să îți creezi un stil propriu.

Un loc pentru colecțiile tale prețioase

Dacă aveți o colecție mare de cărți și doriți să plasați unele dintre ele în afara casei, biroul de grădină este locul perfect în acest scop. Asigurați-vă că lemnul din biroul dvs. este respirabil pentru a preveni pătrunderea umezelii în structură și a vă deteriora documentele, fișele de lucru și cărțile !

Un exemplu ambițios de bibliotecă în biroul grădinii

bibliotecă mare idei de decor birou colecție de cărți ferestre de perete și tavan cu multă sticlă la exterior

Stil scandinav

Biroul dvs. de grădină ar trebui să ofere o atmosferă de lucru adecvată temperamentului dumneavoastră. Culorile strălucitoare și puternice pot fi ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge spiritul războinic. Dar cei cu o dispoziție mai liniștită vor prefera simplitatea rece a unui interior cu temă scandinavă..

Tendințele de design scandinav sunt foarte populare. Ce ar putea fi mai bun pentru suflet decât să lucreze într-un spațiu calm și neutru, compensat de accesorii naturale, cum ar fi conurile de pin și plantele, de exemplu? O pătură din piele de oaie aruncată peste spătarul scaunului va adăuga o notă de moliciune, confort și căldură în timp ce creează un spațiu în care toată lumea ar dori să fie..

Simplitatea albă este esențială în stilul scandinav

decor birou stil scandinav mobilier din lemn de lumină puf materiale

Birou de grădină – mini

Avantajul unui spațiu de lucru mai mic este că există puțin loc pentru distragere. Pentru a crea un sentiment de spațiu, acest design interior este păstrat simplu, cu pereți și rafturi albe. Dulapurile și sertarele de birou mici evită aglomerația vizuală, deoarece spațiile exterioare sunt puțin mobilate. Pe lângă faptul că sunt atrăgătoare din punct de vedere vizual, cercetările sugerează că plantele reduc stresul și cresc productivitatea și creativitatea.

O pânză strălucitoare va adăuga, de asemenea, căldură și culoare. Rețineți cum puteți adăuga interes spațiului dvs. cu ceasuri originale și unități de depozitare înalte, frumoase, cu culori deschise. Un covor circular lucios adaugă căldură și textură și rupe liniile dreptunghiulare.

Plantele înalte adaugă asimetrie elegantă și înălțime spațiului

scaune de bucătărie idei de decor birou și un burequ modern al schițelor de pe pereți

Stil contemporan

Simțul contemporan al unui birou de grădină începe cu ferestrele. Cadrele negre distincte semnalează imediat o abatere de la ceea ce v-ați aștepta în majoritatea birourilor. Drama ferestrelor este evidențiată subtil de albul moale al pereților, în timp ce biroul și rafturile se potrivesc cu liniile negre drepte ale ferestrelor și ușilor. Interiorul are un stil Bauhaus geometric distinct, cu scaune retro adăugate pentru relaxare. Papetăria nu numai că are un scop practic, dar arată excelent pe rafturile de afișare.

decor modern de birou stil minimalist acoperiș deschis pereți albi și ferestre în rame negre

Cabană de bușteni de lux

Retragerea la căldura confortabilă a unei cabane din bușteni evocă iluzia de a coborî pe pârtii pentru un après-ski într-o stațiune alpină acoperită de zăpadă..

Această iluzie ar putea fi recreată într-o grădină din spatele casei tale

Idei de decor pentru biroul cabanei cu aragaz, fotoliu din piele și o bibliotecă mare

Cu cât poți aduce mai multă personalitate în cabina ta, cu atât vei fi mai fericit și mai productiv. Gandeste-te:

  • arta ta preferată pe perete
  • afișe în rame și tapițerii de perete
  • perdele și jaluzele funky
  • iluminare pentru a crea o atmosferă; iluminat pentru lucru; lumina exterioara
  • un birou pe roți, astfel încât să puteți rearanja cu ușurință aspectul biroului
  • fă fără scaune – lucrul în picioare este bun pentru postură și fitness
  • plante și o vază de flori
  • un cărucior pentru băuturi – rămâi hidratat și bea multe lichide

Vă invităm să vizitați galeria noastră pentru multe alte idei de amenajare a exteriorului și a interiorului biroului dvs. de grădină..

studio de grădină locuibil precedat de pietriș cu ferestre mari și o bibliotecă cu două ratine

O idee originală pentru a oferi biroului de grădină o formă neregulată

cabană de lemn 20m2 în formă futuristă înconjurată de verdeață în curtea din fața casei

cabană de lemn 20m2 în fața casei, cu o clădire modernă hexagonală modernă

studio de grădină de formă neregulată, cu o bancă și o punte de lemn în față pe o platformă

ideea de decor de birou în grădina abundența de plante și ghivece două scaune de bar o ghirlandă de lămpi mici

Stil contemporan, Scandi sau personalizat – alegerea este a ta

Mobilier de birou în stil scandinav cu pereți albi, masă din sticlă și tavan din lemn

decor modern de birou din lemn cu o fereastră mare în curte stil minimalist

decor modern de birou totul în alb un spațiu deschis pe acoperiș mic luminos mai

idee de decor de birou cu un raft mare și o chitară de covor pe podea și un scaun turcoaz

decor modern de birou în alb cu scaune bauhause și rame abstracte tabeux negre pe perete

Studio de grădină de 20m2, un șevalet lângă birou și câteva ghivece de flori

birou cocooning decorat cu oglinzi un fotoliu albastru și ghivece de flori pereți albi de palisadă

birou cocooning în grădina albastru deschis, cu un acoperiș frumos înconjurat de copaci

decor modern de birou cu pereți de sticlă în grădina de sub copaci

birou cocooning lângă râu lângă pădure în afara unui birou de grădină

idee de decor de birou în stil boho bibliotecă mare suprapusă pe o canapea și câteva scaune pe un covor persan

Latura pozitivă a unui birou de kit este capacitatea de a-l transporta cu ușurință, chiar și pe mare

studio de grădină locuibil lângă mare, sub biroul copacilor, cu o vedere magnifică

studio de grădină cocoțat pe o stâncă lângă mare oferind pe plajă un design modern

cabană de lemn 20m2 pentru două persoane în grădină urmată de un șantier

Câteva exemple ale stilului Bauhaus pe care le puteți adopta în biroul dvs.

amenajare birou în stil bauhaus un birou cu ferestre mari și mult spațiu liber

mobilier de birou în stil bauhaus, cu canapele galbene și un covor multicolor, înconjurat de rafturi originale

Și din nou, dimensiunile mici pot aduce multă comoditate

mic birou de grădină iluminat înconjurat de plante verzi construite din lemn alb

Grădină de lemn de 12m2, mic birou de grădină confortabil, înconjurat de ghivece de flori

Studio de grădină de 20m2, un șevalet lângă birou și câteva ghivece de flori\ Grădină de 15m2 înconjurată de verdeață doi copii într-o colibă ​​în ploaie\ studio de grădină locuibil în verde reseda lângă casă cu două scaune și două flori pe care un bărbat le lucrează la computer\ cărți de studio de grădină în stil de bușteni pe rafturi calculatoare pe birou și pereți albaștri

studio de grădină din cedru cu rame negre pe ferestre, cartier cu o casă cu gresie

amenajează un birou în grădină un birou cu ferestre mari dotate cu un computer văzut în pădure