Lav din egen sæbe – de bedste “smelt og hæld” opskrifter

Strammet i hverdagens stærke omfavnelse mister det moderne menneske gradvist kontakten med naturen … Men den gode nyhed er, at han før eller siden indser det! Det er faktisk af denne grund, at der i dag er så mange mennesker, der vender sig til det, der er organisk og naturligt, i håb om at genoprette det tabte led og genoprette forbindelse til livets enkelhed. Fremstillingen af ​​hjemmelavede produkter med naturlige ingredienser er resultatet af denne fremdrift til at udvikle sig med naturens hastighed og dens århundreder gamle love. At lave din egen sæbe, for eksempel, er ved at blive en meget almindelig praksis. Et ønske om et sundere liv? En nostalgi for de håndlavede produkter fra vores bedstemødre? En gestus om omsorg for dem, vi elsker? Eller et ønske om at genvinde brugbarheden af ​​vores hænder? … Lidt af alt dette på samme tid !

I dag er det lettere end nogensinde at lave din egen sæbe! Bliv hos os for at finde nogle super nemme opskrifter at lave

ideer til hvordan du får din smelte og hæld sæbe med sæbebase, naturlige ingredienser og æteriske olier

Det grundlæggende ved fremstilling af smeltesæbe & til 

Den samme modernitet, der skubber os til at afbryde forbindelsen til naturen, er imidlertid også den, der giver os masser af nemme løsninger til fremstilling af alle slags økologiske produkter. En reel revolution i verden af ​​hjemmelavet sæbe, smeltesæbe & for (“smelt og hæld”) er en ubestridelig facilitet. Aldrig mere behøver at demonstrere kemiske færdigheder for at lave din sæbe. I dag er det meget enkelt! Bare køb en sæbebase, som du kan tilføje alle slags ingredienser til, som er gavnlige for din hud. Æteriske olier, tørrede frugter, urter, blomsterblade og meget mere … Her er nogle tutorials og forslag, der giver dig en mere konkret idé.

Advarsel – spis ikke! Nej undskyld, det er ikke is … det er bare isformede sæber, der indeholder alle slags smukke blomsterblade

produktion af naturlig økologisk sæbe i form af hjemmelavet is, gennemsigtig sæbebund og aromatiske blomsterblade

Rosenbladssæbe – en DIY -overraskelse for de mest specielle kvinder i vores liv

Nødvendige materialer:

 • støbende sæbebund
 • friske eller tørrede blomster
 • sæbeform
 • essentielle olier
 • papir eller tape til brug som indpakning til sidst

Produktion:

 1. Hvis du bruger friske kronblade, skal du tørre dem i ovnen ved 100 ° C i 1-2 timer. Tørrede kronblade har den fordel, at de bevarer deres farve og form længere end friske. Du skal bare tage et kig i ovnen fra tid til anden for at undgå at brænde dine kronblade.
 2. Skær sæbebunden i små stykker. Bemærk, at den nødvendige mængde sæbe vil variere afhængigt af størrelsen på sæbeformen..
 3. Læg sæbestykkerne i en lille varmebestandig skål. Opvarm i cirka 30 sekunder, omrør derefter indholdet og vend tilbage til mikrobølgeovnen i yderligere 30 sekunder. Fortsæt med dette, indtil sæben er flydende. Til sidst tilsættes omkring tredive dråber æterisk olie og omrøres en sidste gang for at inkorporere det i sæben..
 4. Dæk bunden af ​​formen med blomsterblade, fyld derefter til bunden af ​​sæben og afslut med et par kronblade ovenpå. Lad afkøle 1 til 2 timer, det er tid for din sæbe at hærde.

Her er din lille aromatiske gave, klar til brug! Pak sæberne ind i et smukt farvet papir og bind med et bånd for et sidste strejf af elegance.

Tørrede rosenblade, hvid smeltet sæbe & hæld og æteriske olier – ingredienserne, der er nødvendige for at lave din egen sæbe med smag

lav din egen sæbe ved hjælp af simpel DIY med gedemælkssæbe og tørrede rosenblade

Vidunderlig håndlavet gaveide – økologisk sæbe at give til dem, vi elsker

DIY bedste venindegave eller mors dagsgave til at lave dig selv med gedemælkssæbe og tørrede rosenblade

© helloglow

Is sæbe … ikke at spise!!! 

Det andet projekt, som vi vil vise dig herunder, er et godt håndværk for dig og dine børn i løbet af sommerdagene. Børn har en tendens til at kede sig på ferie, så denne form for aktivitet vil perfekt optage deres fritid. Plus det er super underholdende og let at gøre.

Nødvendige materialer:

 • gennemsigtig glycerinsæbe
 • sæbe farvestof
 • isform
 • ispinde
 • alkohol
 • spray dåse
 • mikrobølgeovn
 • kniv og skærebræt
 • varmebestandig skål

Produktion:

 1. Igen er din første opgave at opdele din blok af glycerinsæbe i små tern, som du derefter skal smelte i en mikrobølgeovn eller i en bain-marie..
 2. Opdel den allerede flydende sæbe i tre lige store dele, og hæld hver af dem i en anden beholder.
 3. Nu er det dit sæbefarvestof. Farverne er op til dig, men generelt, og du ved dette, jo flere farver, jo mere appetitlig vil din “is” fremstå. Opløs farvestofferne i din sæbe i henhold til producentens anvisninger. Hvis du vil give dine sæber en meget konkret duft, er dette trin det perfekte tidspunkt at gøre det.
 4. Hæld et første lag farvet sæbe i bunden af ​​formen, og vent på, at det hærder, før du hælder det andet lag, som denne gang vil have en anden farve. Ellers risikerer du at blande farverne sammen, hvilket vil ødelægge dit regnbuesæbe -projekt. Det er her, gnidningsalkohol også vil blive brugt. Hæld sidstnævnte i en sprøjteflaske og sprøjt hvert af de successive lag sæbe på den. Hvad til? … Denne procedure sparer dig for udseendet af luftbobler og garanterer også bedre vedhæftning mellem lagene af sæbe.
 5. Inden det andet lag sæbe stivner, skal isen sættes i den. Du skal derefter holde den lige og centreret, mens du hælder de andre lag sæbe i formen. Dette er en operation, der gentages, indtil formene er fuldstændigt fyldt.
 6. Sæt formen i fryseren i cirka 30 minutter. Kog imens lidt vand i en gryde. Sug formen kortvarigt i vand, bare for at isen kan komme ud af formen og voila.

Nej det er stadig ikke is! Lav disse fantastiske regnbue sæber med dine børn i løbet af sommerferien!

tutorial til at lave din egen sæbe i en isform, isformede sæber med halvgennemsigtige farvede lag

© jenniferperkins

Gør-det-selv farverig konfettisæbe 

Nødvendige materialer og ingredienser:

 • gennemsigtig glycerinsæbe
 • filt i forskellige farver
 • kugleformet silikoneform
 • kop, kniv og ske

Produktion:

 1. Det første du skal passe på er at lave din konfetti. For at gøre dette skal du først skære strimler af filt og derefter skære igen i små farvede konfetti.
 2. Isoler igen små blokke glycerinsæbe i din sæbebund og læg dem i en papirkop. Sæt i mikrobølgeovnen, åbn og omrør hvert 10. sekund, indtil sæben flyder.
 3. Fyld halvdelen af ​​hvert rum i din form med glycerinsæbe, spred derefter lidt konfetti på den og lad dem synke ned i sæben.
 4. Fyld derefter resten af ​​indholdet i sæbeformen og kom konfetti ovenpå igen. Lad sæben stivne (1-2 timer). Der går du, det ville også være en god gave til din mor eller hvorfor ikke din bedste ven.

Interessant projekt til fremstilling af gennemsigtig sæbe, dekoreret med farverig filtkonfetti

at lave gennemsigtig glycerinsæbe med konfetti i farvede filtstrimler

Og hvis du vil have din sæbe fri for ikke-sæbeelementer som den søde farverige filtkonfetti, kan du oprette en sæbedekoration. Tag for eksempel de fantastiske eksotiske håndflade -sæber, du ser på billedet herunder. Finnerne selv er fremstillet af hvid sæbe, som derefter ændres farve ved hjælp af sæbefarve. Derefter blev silhuetten af ​​et blad isoleret i den farvede sæbe. Det, vi gjorde, var bare at gøre det til et palmetræ med en udskæringskniv. Men nej, tag ikke panik … denne indsats kræver ikke en erfaren billedhugger. Endelig fylder du bare halvdelen din form med glycerinsæbe og lægger din sæbepalme indeni. Endelig gnidning af alkohol, og det er alt, hvad du skal gøre.

Sæbe håndflader til at dekorere disse fantastiske halvgennemsigtige sæber. Endnu en idé om manuel aktivitet til sommeren

hjemmelavet sæbeopskrift til at lave selv, enkel glycerinsæbebund og dekoration af farvede sæbehandflader

© akailochiclife

En økologisk sæbe med naturlige ingredienser

Nødvendige materialer og ingredienser:

 • 300 ml smeltesæbe & til gedemælk
 • zest af en grapefrugt
 • 1 spsk valmue
 • 10 dråber grapefrugt æterisk olie
 • 4 dråber æterisk olie fra pebermynte
 • musling
 • en varmebestandig skål (hvis du skal smelte sæben i mikrobølgeovnen) eller gryde og glasskål (hvis du skal bruge dobbeltkedelmetoden)

Produktion:

 1. Det første trin i denne vejledning er at skære din sæbebund i tern.
 2. Smelt derefter i en dobbeltkedel eller mikrobølgeovn, og sørg for at omrøre godt hvert 30. sekund for ikke at gå glip af din sæbe. Fortsæt, indtil du reducerer din sæbe til en flydende tilstand.
 3. Hæld i en målebæger og tilsæt æteriske olier, grapefrugtskal og valmuefrø. Rør for at blande og sprede ingredienserne.
 4. Til sidst er det bare at hælde sæben i formen og lade den stå godt. Normalt tager det en til to timer.

Hvis du overvejer at give disse 100% økologiske sæber som en gave, kan du binde den med et smukt bånd, scrapbookingpapir eller en simpel hampstreng. Dette ville gøre en vidunderlig gave til en kvinde, der bliver revet med af naturlig kosmetik. Bemærk, at valmue frø er en perfekt eksfoliant, gedemælk har fugtgivende egenskaber, og grapefrugt anerkendes som den perfekte måde at bekæmpe misfarvning af huden og tab af udstråling..

Økologisk sæbe med gedemælk, grapefrugtskal og valmuefrø

idé til fremstilling af gedemælkssæbe med grapefrugtskal og valmuefrø

©abeautifulmess

Du kan også bruge andre ingredienser til at producere din egen økologiske sæbe. Du kan f.eks. Bemærke til venstre (på billedet herunder) endnu en fantastisk variation af gedemælkssæbe (500 g) med 15 dråber æterisk æterisk olie, 15 dråber vaniljesæbe parfume og en spiseske appelsinskal. I midten ser du et vidunderligt forslag til dem, der har svært ved at modstå aromaen af ​​kaffe. Den indeholder igen gedemælkssæbe (500 g.), 1,4 kopper malet kaffe og 20 dråber vaniljesæbeekstrakt. Og i slutningen til højre ser du en anden original idé, der igen består af gedemælkssæbe, 2 spsk honning og 3/4 kop havregryn. Bemærk, at honning har fugtgivende egenskaber, og havre er fremragende til lidt mere følsom hud, mens den har antiinflammatoriske egenskaber.

Tre store variationer af økologisk sæbe med naturlige ingredienser, hver med fordele for huden

hjemmelavet sæbe uden sodavand opskrift med naturlige ingredienser, appelsinskal, kaffe, honning og havrekolber, økologisk skønhedsprodukt

En simpel flydende sæbe at lave i to trin, tre bevægelser

Nødvendige materialer og ingredienser:

 • 1/8 kop castil sæbe
 • 2,5 kopper destilleret vand
 • 10-15 dråber æterisk olie

Produktion:

Du skal bare fylde din dispenser med destilleret vand og derefter tilføje de andre ingredienser. Som et fugtgivende supplement kan du bruge E -vitamin eller kokosolie.

Og her er hvordan du laver din flydende sæbe ved hjælp af 3 enkle ingredienser

hjemmelavet sæbe uden sodavand opskrift med casille sæbe fra destilleret vand og æteriske olier

© boxwoodavenue

Det er super simpelt, ikke sandt? Og til dem, der er trætte af at se deres hænder beskadiget af kommercielle opvaskemidler, tager vi fat på følgende idé ….

Ikke flere kemikalier, lav din egen opvaskemiddel!… Skånsom pleje af din hud

Nødvendige materialer og ingredienser:

 • 1 kop uparfumeret Castilla -sæbe
 • 2 spsk sodavand
 • 1/2 kop vand
 • 25 dråber lavendel æterisk olie
 • 20 dråber æterisk citronolie
 • Sæbedispenser
 1. Opløs 2 spiseskefulde sodavand i en halv kop varmt eller kogende vand, under omrøring, indtil det er helt opløst. Bemærk, at hvis du har problemer med at opløse sodavand, kan du have brug for destilleret vand..
 2. Tilsæt en kop uparfumeret Castilla -sæbe til vand- og sodavandsblandingen og rør om for at kombinere. Hvis blandingen ikke har den glatte konsistens af sæbe, skal du bruge en blender.
 3. Tilsæt dine æteriske olier og bland igen. Lavendel er fantastisk til dine hænder, fordi den virker blødgørende og beroligende på huden, og citron derimod har antiseptiske egenskaber..
 4. Hæld i en sæbedispenser, og du er klar til at vaske opvasken uden frygt for konsekvenserne.

Et opvaskemiddel, der har sæbeegenskaber – en opskrift, der sikrer optimal beskyttelse af dine hænder

lav hjemmelavet opvaskemiddelsæbe med kastiliesæbe og citron og lavendel æterisk olie

© abeautifulmess

Og her er en video, der vil give dig en anden god idé til en organisk sæbeopskrift.

Håndlavet sæbe med en buket friske krydderurter

sæbefremstilling med naturlige urter i en halvgennemsigtig base med kokosolie

Den perfekte morsdag gaveide – at lave gedemælkssæbe dekoreret med tørrede appelsinskiver 

eksempel på en mors dagsgave at lave selv, økologisk gedemælksæbe og appelsinskiver

Nej dette er ikke en doughnut! ….

interessant projekt til at lave din doughnut formet sæbe, donut med lyserød glasur og søde drys

Nej, dette er ikke en kage! …

hjemmelavet sæbeopskrift i form af et stykke kage med et lyserødt lag og et hvidt lag med imiteret crème fraiche og spiselige perler på

… og det heller

at lave sæbe i form af en farverig kage, manuel aktivitet til teenagere og voksne, gaveprojekt til bedste ven

eksempel på økologisk gedemælkssæbe med tørrede rosenblade, let og hurtig manuel aktivitet

Grønne blade udødeliggjort i gennemsigtig sæbe, som var det en isblok

lav din egen sæbe ved hjælp af gennemsigtig glycerinsæbe og grønne blade indeni

hjemmelavet sæbe uden sodavand opskrift, gedemælksæbe med farvede stykker sæbe indeni, terrazo -mønster

Og sådan laver man sæbe til Valentinsdag. Himalaya salt er en glimrende ingrediens til din sæbe

økologisk gedemælksæbe i hvid og pink med himalayasalt og æterisk olie, håndlavet valentinsgave

lav gennemsigtig glycerinsæbe med farverige geometriske formede sæbestykker

lav din egen sæbe med honning og nødder, idé til en let og hurtig manuel aktivitet, økologisk produkt med naturlige ingredienser

sæbefremstilling i hvid sæbebund farvet i pink med farvede sæbebogstaver

Lav en gennemsigtig sæbe med havregryn og citronskal – en original organisk løsning

DIY-projekt til fremstilling af halvgennemsigtig citronskal sæbe og havrekolber

enkel og hurtig hjemmelavet sæbeopskrift, glycerinsæbe, lilla og lavendelfarvning, naturlig kropspleje

valentinsdag gave til dig selv, lille håndlavet sæbe i form af et hjerte med en indgraveret bogstavbesked

original idé om at lave sæbe i form af en farverig tukan, udskårne dyrefigurer

original fødselsdagsgave til at lave selv, appelsingræskarpai og hvid crème fraîche

Let DIY -idé til sommeren – en DIY -sæbe, der minder om skiverne af en vandmelon

at lave sæbe i form af en vandmelon med et grønt, hvidt og rødt lag og frø

blå, hvid og rød farve regnbue raketis på en ispind, enkel sæbefremstilling

hvordan man laver sin sæbe med et vandmelon- eller jordbærmønster med røde farvestoffer og pulvertegninger

hjemmelavet ædelstensæbeopskrift, små farvede sæber i form af en ædelsten i forme

håndlavet sæbe i form af en ananas i en ananasform grøn og gul farve, let og hurtig DIY

En super kreativ børnesæbe – figurer af små dyr, der ser ud til at være proppet i denne gennemsigtige sæbe

gennemsigtig glycerin diy sæbe med dyrefigurer af plast indeni

at lave sæbe med hulk og jernmønster i en bestemt form, manuel aktivitet til børn, teenagere

hjemmelavet sæbe i hvide bundbogstaver og blandede farver med marmoreffekt, enkel voksen manuel aktivitet

original venindegave i små stykker farvet sæbe arrangeret i en pyntet kolbe

Lav din blomstersæbe i form af en rose – en fantastisk gaveide at give til kvinderne i dit liv

bion gedemælksæbe med pink farvestof i form af en rosenblomst og æterisk olie af rose og lavendel

let DIY til fremstilling af sæbe i hvid bund med farvestoffer, sekskantede figurer med farverige sæbestykker

gennemsigtig diy sæbe med farverige geometriske sæbestykker, lav din originale sæbe

DIY ædelstenssæbe, ædelsten med forskellige farvede figurer, original idé sæbefremstilling

Lav din egen sæbe med havmønstre til en ekstraordinær sommer

naturlig sæbe til at lave dig selv med lag af farvet sæbe og dekoration af marine dyrfigurer og hvide plastikperler

gennemsigtig sæbe med et stykke legetøj indeni, idé til at gøre børnesæbe enkel og hurtig

eksempel på diy fersken sæbe til at lave dig selv med ferskenolie ekstrakt, diy kvinde gave

gør-det-selv tranebærsæbe, et hvidt underlag og et rødt grundlag, hurtig og nem DIY

lille sæbe med kanel og sheasmør, julegave at lave selv, diy sæbe med naturlige ingredienser

kokos og lime sæbe, sommer manuel aktivitet for teenagere og voksne, hjemmelavet sæbe at tilbyde som en DIY gave

håndlavet lavendelsæbe, hurtig og let manuel aktivitet, økologisk kosmetik

stue i form af en farverig makron, hjemmelavet sæbeidé til en fødselsdag eller mors dag

gennemsigtig håndlavet sæbe med kunstig saftig plante indeni, manuel aktivitet til teenager og voksen

idé om gedemælk og lavendelsæbe stramt med en simpel snor, håndlavet sæbe at give som en DIY fødselsdagsgave

Kaktusmønsteret er især populært i de seneste år! Her er håndlavede sæber i denne form

idé om lille DIY sæbe i form af en farverig kaktus, populært sommermønster, voksen sommer manuel aktivitet, teenager, barn

gennemsigtig sæbe med dyrefigur indeni og farverige dekorationer, DIY let DIY -projekt

lav din egen issæbe i en isform og træispind, DIY hjemmelavet skønhedsprodukt

idé om farverig basissæbe og tørrede naturlige urter, idé om let og hurtig manuel aktivitet