Hvordan laver man et herbarium? Tusind ideer til den kreative amatørbotaniker

I århundreder har botanikere og naturentusiaster ledt efter måder at bevare plantearter med det formål at studere dem eller af en simpel passion for at indsamle. Med tiden er høst, tørring af planter og fremstilling af herbariet blevet meget mere end et botanisk instrument. Videnskabelig tanke, nysgerrighed over for den naturlige verden, æstetisk nydelse i kontakt med den, herbariet samler alle disse dybt menneskelige motiver. Hertil kommer også den evige indsats for at forevige skønhed ved at omdanne den til kunst. Menneskelig interesse for botanik og den naturlige verden generelt var ikke længe i at manifestere sig gennem en vegetabilsk tendens, der var stærkt til stede i indretningen. Grønne planter, planteprint, terrarier, vi er ikke overraskede over, at herbariet har fundet sin plads i en indretning inspireret af naturen. Let at lave, tørrede blomster og blade kan bruges som grundlag for mange DIY -projekter. Lær, hvordan du laver et herbarium med vores nyttige guide, og hav det sjovt med at oprette dine tørrede blade blomsterarrangementer.

Hvordan laver man et herbarium? Rådgivning, teknikker og originale kreationer

original idé om at lave et vintage herbarium med en autentisk ældet effekt

Fremstilling af et herbarium begynder med plukke planter. Udnyt udflugter i naturen til at samle de eksemplarer, der vil udgøre dit herbarium eller simpelthen udforske floraen i dit kvarter. Du skal kun bruge en pose eller kurv, en saks / beskæresaks og en plastikpose med lynlås. Vær respekt for naturen og sørg for, at arten ikke er beskyttet, eller at du ikke tager en eneste blomst. Frem for alt skal du passe på, at blomsterne er friske, når de høstes. Vælg blomster, der endnu ikke er i fuld blomst og ikke er beskadiget. Hvis du samler dem fra en have, er det bedste tidspunkt at gøre det om morgenen, efter at duggen er løftet. Hvis du bruger en blomsterpresse, skal du vælge planter, der matcher pressens størrelse. Når bladene er plukket, er det tid til at forberede dem til det næste trin. Friskskårne blomster skal placeres i en lufttæt pose for at beskytte dem mod fugt, før de lægges i et herbarium. Klar til at begynde at tørre? Der er et par trin, der skal følges før:

 1. Efter plukningen skal du straks sætte blomsterne i vand for at holde dem friske så meget som muligt. Skær stilkene skråt.
 2. Skær derefter bundbladene, der var under vand, for at forhindre råd og mulig udvikling af bakterier..
 3. Læg blomsterne i en vase med vand og lidt sukker eller snitblomstermad. Sukkeret holder vandet rent. Bare hold dem i vand i et par timer.
 4. For at tørre tykke blomster med relief (løgblomster, orkideer, roser) vil det være nødvendigt at skære dem i halve..
 5. Læg prøverne fladt på et fladt karton (trykpapir, serviet og endda kaffefiltre), og fortsæt med at tørre..

 Vintage blomsterpresse til lidenskabelige botanikere.

teknik til at trykke blomster med en vintage diy blomsterpresse for at lave et herbarium

Tryk på. Fra at lægge mellem siderne i en tung bog til tørring i mikrobølgeovnen varierer presseteknikkerne alt efter dine ønsker og de materialer, du har til rådighed. Eksperimenter med de forskellige måder at presse blomster på for at finde den, der fungerer bedst for dig. Den nemmeste måde ville være at placere dem mellem siderne i en tung bog (ordbog, telefonbog osv.). Der er flere ting at overveje, hvis du vælger denne teknik:

 • Læg blomsten mellem to ark blotting / avispapir, før du placerer dem mellem bogens sider. Hvis bogens størrelse tillader det, kan du tørre flere blomster på samme tid. Vær dog opmærksom på, at de forskellige prøver ikke er i kontakt.
 • Læg andre bøger eller tunge genstande på sættet. Lad tørre i to-tre uger på et tørt, mørkt sted.
 • Husk at skifte papir med jævne mellemrum. Når de er tørre, er prøverne meget skrøbelige, så brug pincet til at fjerne dem og placere dem på herbariet.

Et sidste minuts DIY -projekt? Du har brug for blomster i en fart uden at skulle vente flere uger. I dette tilfælde skal du bruge et strygejern. Her er hvad du skal overveje:

 • Placer prøverne mellem ark med klatterpapir.
 • Sørg for, at strygejernet ikke indeholder vand.
 • Indstil strygejernet til den lave temperatur.
 • Tryk på papiret i 10 – 15 sekunder uden nødvendigvis at skubbe strygejernet.
 • Vent yderligere 15 sekunder, før metoden gentages.

Altid på udkig efter ideer til, hvordan du bevarer dine plantfund ?

teknik til at trykke bladene med et jern for at lave et herbarium på kort tid

Det er tid til at begynde at lave dit herbarium. Dette trin er det mest kreative og afhænger helt af dit personlige projekt og ideen bag. En pænt arrangeret og mærket prøve notesbog eller en lille notesbog med et individuelt eksemplar på hver side ledsaget af tegninger og inspirerende ord? Det er op til dig at bestemme.

Vintage kraftpapirherbarium

en manuel aktivitet om floraen og blomstersammensætningen af ​​pressede blomster, en rejsedagbog inspireret af natur og planter

 Mini blomsterpresse til dine små kunstprojekter

en mini blomsterpresse lavet af krydsfiner for at lave smukke kreationer i miniaturetørrede blade

 • 2 træplader på 10,5 cm (3,5 mm tykke)
 • slibepapir
 • akrylmaling, pensel, vand
 • tape
 • en boremaskine med et 5 mm træbor
 • pap
 • papir til udskrivning
 • saks
 • 8 flade skiver 10-24 mm i diameter
 • 4 vingemøtrikker 10 mm, 4 skruer 10-24 63,5 m
 1. Slib træet let med sandpapir for at reducere eventuelle ujævnheder. Efter ønske påføres vandfortyndet akrylmaling på siderne af træstykkerne.
 2. Placer det udskrevne mønster (for at finde i pdf på minted.com) på de to stablede træplanker og tape dem sammen. Bor fire huller gennem træet i de to stykker ved hjælp af de punkter, der er angivet på mønsteret.
 3. Skær syv almindelige sekskanter (3 tommer) ud af pap med en saks og skabelonen. Gør det samme med trykpapiret. Du skal bruge 10 sekskanter med trykpapir. Læg stykkerne på hinanden ved at skifte papkasserne med papirkasserne.
 4. Tag de 4 skruer, og sæt dem med skiverne i de fire huller i et af træstykkerne.
 5. Fastgør stakken af ​​pap og papirark og den anden planke af træ.
 6. Til sidst placeres en anden skive på hver skrue, under møtrikkerne.

Blomsterpresse let at tilpasse og lave i forskellige størrelser.

lav et originalt herbarium med miniaturetørrede blade presset med en diy blomsterpresse

Fijngenoegen + Co  tilbyder os et originalt projekt at realisere med minipressede blomster. Har du brug for originale ideer til en personlig gave? Disse coasters er det perfekte valg til en mors dag DIY eller sidste minut gave.

 • 10 × 10 firkantet glas -rutsjebane
 • tørrede blomster
 • 6,4 mm tape med kobbereffekt
 • lim E6000

Vis dine små pressede blomster ved at lave disse mini-frame coasters

original idé til en DIY mors dag med pressede blomster, elegante blomsterunderstøtter med kobbereffekt indrammet

 1. Arranger de tørrede blomster på glasfliserne. Sørg for, at glasset er rent.
 2. Fastgør blomsterne under glasset med lidt E6000 lim.
 3. Kil blomsterarrangementet med en anden firkant af glas.
 4. Skær et stykke malertape længe nok til at dække kanten af ​​glaskanterne.
 5. Klæb tapen til glasset for at skabe kobbereffektrammen.
 6. Flad kanterne med et objekt, så tapen klæber perfekt.

Opret smukke blomsterarrangementer med diverse minitørrede blomster og grønne blade. 

fremstilling af coasters med glasplader og indrammede blomster, en DIY mors dag på et herbariumstema

Nem og hurtig DIY til mors dag.

idé til en DIY -mors dag med et herbariumstema, originale glasunderlag og minipressede blomster

 Sådan laver du et herbarium under glas?

et blomsterarrangement af mini-blomster og indrammede pressede blade at tilbyde som en original personlig gave       et blomsterarrangement af mini-blomster og indrammede pressede blade at tilbyde som en original personlig gave

Opret en herbariumramme? Siden apairandasparediy.com viser os, hvordan vi laver et smukt indrammet herbarium med vintage design. Tutorialen herunder:

Hvordan laver man et indrammet herbarium? Let DIY -projekt for at invitere den botaniske og vintage -bølge i indretningen.

hvordan man laver en original og vintage botanisk inspireret dekorativ ramme med nogle tørrede blade og blomster, original vægdekoration med indrammede pressede planter

Nødvendigt materiale: 

 • tørrede blomster
 • en saks eller sekatører, en fræser
 • en børste
 • pva lim
 • A3 hvidt pap
 • en meter syerske
 • en vintage ramme
 • avis
 • en stak tunge bøger

Behold en smuk buket ved at lave en herbariumramme

tutorial om at lave en vintage herbariumramme med botanisk design med indrammede pressede planter, temmelig tørret rose til ramme til en smuk vintage vægdekoration med naturinspiration

Realiseringstrin:

 1. Forberedelse af blomster. Saml et par prøver af friske blomster. Pas på, at de ikke er visne og beskadigede. Skær og vask stilkene, pas på ikke at væde kronbladene. Tør dem, vælg en tung bog, der matcher størrelsen på blomsterne.
 2. Layout af prøver. Klip to ark avis til bogens dimensioner. Læg blomsterne fladt mellem de to ark papir inde i bogen. Avispapir absorberer fugt og beskytter siderne i bøger. Læg tunge genstande ovenpå. Lad tørre i cirka tre uger.
 3. Påfør vintage -rammen på den hvide pap. Klip ud efter rammens omrids. Arranger dine blade på den udskårne pap. Når du er tilfreds med designet, skal du bruge lim og en pensel til at fastgøre de pressede blomster til det.
 4. Indramningen. Når limen er tørret, monteres bagsiden af ​​rammen.

 Når herbariet forvandles til en elegant og original dekoration

stadierne med at lave en dekorativ herbarium-inspireret ramme med et smukt arrangement af pressede blomster

En anden original idé til et herbariumstel fundet på designsponge.com.

Nødvendigt materiale:

 • pressede blomster
 • saks
 • pergamentpapir
 • tunge bøger eller en blomsterpresse
 • en hvid ramme som modellen RIBBA fra IKEA
 • insektnåle
 • skumpapir
 • farvet papir
 • en klemme

 Smukt blomsterarrangement af dine foretrukne tørrede blomster og ramme uden glas

original idé til en manuel forårsaktivitet med indrammede pressede blomster, smukt bord med tørrede blomster med hvid ramme

For at gøre denne smukke støtte til dit herbarium skal du starte med at skære det farvede papir og skumpapiret til rammens dimensioner. Klæb skumpapiret bag på det farvede papir, og læg det inde i rammen. Pin derefter de tørrede blomster til rammen fra bunden til toppen af ​​rammen.

hvordan man laver et maleri med pressede blomster og uden beskyttelsesglas, forårs manuel aktivitet for at bevare blomster og forvandle dem til smuk dekoration

  Den botaniske trend kommer ind i indretningen

lav et smukt indrammet blomsterarrangement for at bringe et vegetabilsk og vintage touch til dine vægge

En enkel, men smuk idé at personliggøre en skitsebog, tidsskriftskunst eller lommeherbarium.

 • en skitsebog, journal eller fotoalbum
 • flade børster
 • decoupagelim
 • tørrede blomster og blade

Blomsteromslag skitsebog eller original lommeherbarium

en manuel aktivitetside om et herbarietema til at personliggøre en skitsebog eller en kunstjournal med pressede blomster og blade

Påfør et første lag lim og arranger de tørrede blomster efter det design, du ønsker. Skab en flot kontrast ved at arrangere blomsterblade ved siden af ​​de grønne blade. Påfør et andet og tredje lag over det for at dække hele overfladen..

 Tørrede blomster er den ideelle dekoration til dine scrapbooking -projekter, rejsejournaler eller forskellig kunst.

 en manuel aktivitetside om et herbarietema til at personliggøre en skitsebog eller en kunstjournal med pressede blomster og blade

 Kreativt herbarium ledsaget af et inspirerende citat

original idé til en blomsterkunst med pressede blade indsætte på siderne i en notesbog og ledsaget af et inspirerende citat

 Original blomsterkunst med tørrede blade

original idé til en skitsebog med tørrede blade blomsterkunst og designs

 Dagbog med gennemsigtigt omslag og grøntsagsdekoration

lav et herbarium af tørrede blomster for at personliggøre en dagbog eller skitsebog

 Scrapbooking idé om flora og fauna tema 

en idé til en original scrapbooking manuel aktivitet på et naturtema med tørrede planter, fjer, muslingeskaller og tegninger af insekter

Original vægdekoration med indrammede pressede blomster

Original idé om en naturdekoration til dem, der ikke har en grøn tommelfinger.

dekorationstip til at bringe naturen ind i dit interiør med en blomsterkunst indrammet af tørrede planter inspireret af herbariet

Hvordan laver man et heldigt herbarium? Du skal blot indramme din samling af shamrocks.

god idé til en heldig dekorativ ramme med pressede kløver indrammet til et vintage touch i indretningen

 Angiv artens latinske navn, dato og indsamlingssted for en herbariumramme med autentisk effekt.

et dekorativt rammeherbarium med et autentisk vintage -look takket være navnet på prøverne, sted og dato for indsamling

 En elegant måde at vise din herbariesamling på

skabe en original vegetaramme i træ, glas og pressede planter til en botanisk inspireret indretning skabe en original vegetaramme i træ, glas og pressede planter til en botanisk inspireret indretning hurtigt og let projekt til en indrammet herbarium vegetabilsk ramme til en botanisk inspiration i indretningen

 Bakke med tørrede kronblade

original idé til en manuel forårsaktivitet med tørrede kronblade, der dekorerer bunden af ​​en personlig bakke

Tørrede kronblade inkluderet i harpiks

let tutorial til at personliggøre en bakke med tørrede kronblade, original idé til en manuel forårsaktivitet om et naturtema

Coaster i træskiver og tørrede kronblade

Hurtig og nem DIY mors dag tutorial til at lave smukke træskiveunderstøtter og tørrede kronblade en let og hurtig DIY mors dag inspireret af herbariet til at lave rutschebane i træskiver og pressede blomster

En anden idé til en grøntsagsmotiv blomsterpresse 

vintage diy blomsterpresse i krydsfiner med grøntsagsmønster tegnet for at lave et herbarium lav et herbarium og lav søde DIY -projekter med en vintage hjemmelavet blomsterpresse

 Original bogmærke dekoreret med pressede blomster og blade

originale diy bogmærker dekoreret med et blomsterarrangement af tørrede blomster og blade samt trykte citater

Vælg blomster og blade i henhold til det foretrukne design. Udskriv også yndlingscitater eller inspirerende ord.

hvordan man laver originale personlige bogmærker med blomsterarrangement af blade og tørrede blomster og inspirerende citater Forårs manuel aktivitet om natur og litteratur til at lave originale bogmærker med tørrede blomster og inspirerende citater forårs manuel aktivitet om natur- og litteratur -tema til at lave originale designbogmærker med tørrede blomster og inspirerende citater  originale diy bogmærker dekoreret med et blomsterarrangement af tørrede blomster og blade samt trykte citater

      Fastgør dekorative bånd for et endnu smukkere look

Forårs manuel aktivitet om natur og litteratur til at lave originale bogmærker med tørrede blomster og inspirerende citater

 Sådan laver du et flydende indrammet herbarium?

let gør -det -selv af en vintage trærammet flydende planteramme med søde tørrede kronblade

      Tørrede blomsterlysestager

Lav en rejsejournal om et naturtema

hvordan man laver et herbarium til at dekorere en rejsejournal, en simpel notesbog eller en kunstbog til et originalt design med naturinspiration

Herbarium lykønskningskort

original blomsterkunst lavet med tørrede blomsterblade for at personliggøre et lykønskningskort original blomsterkunst lavet med tørrede blomsterblade for at personliggøre et lykønskningskortlav et herbarium af tørrede blomster for at personliggøre en dagbog eller skitsebog

 Fejr denne dejlige sæson med en efterårsblok 

efterårskunst for at lave let og sjov blomsterkunst med tørrede blade og blomster

 Endnu en god idé, hvordan man laver et indrammet herbarium

idé til en flydende vegetabilsk ramme lavet med smukt tørrede blomster til et naturligt dekorativt præg i interiøret  vegetabilsk rammeundervisning med flydende herbarium af smukke indrammede blomster vegetabilsk rammeundervisning med flydende herbarium af smukke indrammede blomster

 Original dekoration af påskeæg med tørrede kronblade.

en forårs manuel aktivitet med temaet dekoration af påskeæg med pressede blomster

 • Bland vand med tapetklister.
 • Påfør præparatet på bagsiden af ​​kronbladene ved hjælp af en børste.
 • Klæb derefter kronbladet til ægget med børsten.

en forårsmanuel aktivitet med temaet dekoration af påskeæg med pressede blomster

 Stemplede akvarelblomster lavet med tørrede kronblade dyppet i maling

lav original blomsterkunst med tørrede blomsterstempler gennemblødt i akvarelmaling for at tilpasse dine designs lav original blomsterkunst med tørrede blomsterstempler gennemblødt i akvarelmaling for at tilpasse dine designs

 Personlig cellofanindpakning med tørrede rosenblade og et sort / hvidt foto

en original aktivitet til mors dag, for at lave en blød og feminin gaveindpakning med kronblade af en tørret rose   en original aktivitet til mors dag med en diy gavepapir af tørrede rosenblade, et sort -hvidt foto- og cellofanpapir

 Tørret blomst mini-stel vedhæng

forårs manuel aktivitet med mini glasrammer indeholdende tørrede blomster  forårs manuel aktivitet med mini glasrammer indeholdende tørrede blomster idé til et originalt blomsterarrangement på et juletema med en vild blomst under glas og en smuk vintage kobberramme

     Tørret blomsterpyntet telefonetui.

original voksen manuel aktivitet med tørrede blomster til at dekorere deres telefonetui på en original måde

Forbered din telefonetui til foråret med denne nemme DIY, der tilbydes på bloggen om Etsy

Nødvendigt materiale:

 • pressede blomster
 • en hvid telefon sag
 • en saks, en lineal, en finstiftet tuschpen
 • bagepapir
 • plastik kopper, træpinde
 • epoxyharpiks

original idé til voksen manuel aktivitet med tørrede blomster som blomsterdekoration på telefonetui

Lim de tørrede blomsterblade på telefonens etui

   

   Forbered epoxyharpiksen i henhold til instruktionerne. 

let og hurtig manuel aktivitet med tørrede blomsterblade som dekoration af et telefonetui en personlig telefonetui med en blomstersammensætning af tørrede kronblade og epoxyharpiks forberedelsen af ​​epoxyharpiksen til fastgørelse af de tørrede blomster til den personlige telefonetui    en personlig telefonetui med en blomstersammensætning af tørrede kronblade og epoxyharpiks

             Spred harpikslim på telefonhuset med pinden

lav et originalt herbarium fastgjort med epoxyharpiks på en telefonetui, forårs -DIY med tørrede blomster

 Fjern overskydende harpiks med vatpind

original idé om at lave et herbarium fastgjort med epoxyharpiks på et telefonhus, forårs -DIY med tørrede blomster

   Når tatoveringskunst er inspireret af naturen

original idé til en kvindes underarmstatovering inspireret af blomsterkunst og forårsherbaria

   Hvordan laver man et originalt herbarium? Inspiration til en indrammet botanisk dekoration.

idé til en dekoration inspireret af vintage botaniske samlinger med en vegetabilsk ramme af tørrede efterårsblade lav et vintage herbarium ved hjælp af tunge bøger, idé til en indretning inspireret af vintage botaniske samlinger

lav et vintage herbarium ved hjælp af tunge bøger, idé til en indretning inspireret af vintage botaniske samlinger

 VPersonlige fejl med baggrund dekoreret med pressede blomster

voksen manuel aktivitet med tørrede blomster hængende sammen

 Personlig karaffel

decoupage teknik til at dekorere et glas med tørrede blomster, en let voksen manuel aktivitet                      hvordan man tilpasser glas og en glaskande med teknikken decoupage og tørrede blomster

Det eneste du skal gøre er at påføre et lag gennemsigtig decoupagelak på bunden af ​​glasset og på den tørrede blomst.

hvordan man tilpasser glas og en glaskande med teknikken til decoupage og tørrede blomster

    Hvordan laver man et herbarium? Originale arrangement ideer til din botaniske samling

      original idé om at lave et originalt lommeherbarium med tegninger med plantemotiver og collage af tørrede blomster original vegetabilsk ramme sammensat af en tørret bladgrænse for at vise sin samling af træblade

 Sådan laver du et vintage herbarium ?

DIY på natur tema for at lave et vintage herbarium inspireret af botaniske undersøgelser hvordan man laver et herbarium, DIY på natur tema for at lave et vintage herbarium inspireret af botaniske og flora undersøgelser