Tilbyde en evig rose som en gestus af ubetinget kærlighed – alt hvad du behøver at vide om denne vidunderlige gaveide til kvinder

Når du får at vide lyserød under en klokke, hvad tænker du så på? Naturligvis er rosen blomsterens dronning, men grav dig lidt i din hukommelse. Åh ja, er du der? Det er især i dybet af de smukkeste barndomsminder, at du finder den berømte fortryllede rose under klokken af ​​Beauty and the Beast. En blomst kastet i et ubønhørligt løb mod tiden, hvis løfte er selve ejerens liv. Det er med den samme følelse af tragisk sorg, at vi ser rosen miste sine kronblade en efter en i en dans, der er lige så yndefuld, som den er beklagelig. Hvad hvis du fik at vide, at en roses livscyklus er et løb, hvor du kan vinde? Ja, det er ganske muligt med evig rose – en blomst, der ikke falmer! Men hvad er? Bliv hos os for at finde hemmeligheden bag denne uforgængelige plante, som er perfekt til at dekorere dit interiør og tilbyde som en original gave.

Hendes majestæt rosen – giv den til dem, der er dig kærest

buket roser i et håndtag, idé om hvilken gave du skal give til Valentinsdag, evig rose under en klokke at byde på

Hvad er en evig rose ?

Og hvis du tror, ​​at denne artikel vil tale om kunstige blomster, så tænk igen! Det er naturlige blomster, men vi har kunnet forlænge levetiden. Hvordan sker dette magiske trick? Intet kompliceret ved denne “eviggørelsesproces”, undtagen dens navn – frysetørring. Vi taler om en enkel proces til stabilisering af blomsten for at bremse dens vækst og dermed tabet af dens friskhed. For at være mere præcis, når blomsten er på toppen af ​​sin skønhed, bliver den plukket og derefter næret med et konserveringsmiddel, der til sidst erstatter saften, der fylder indersiden af ​​stilken. Resultatet er en blomst, der kan blive ved med at se ung ud i et par år uden at miste glans eller charme..

Evig rose under en klokke i en mørkerød nuance, som du kunne beundre længe

eksempel på en evig rose under en rød klokke, valentinsdag gaveide til kvinder

Hvilket budskab formidles af den evige rose under en klokke? ?

Som navnet antyder, er denne rose, der aldrig falmer, symbolet på en lige så udødelig kærlighed. Det er derfor bæreren af ​​et stærkt budskab som den stemning, der dikterede det. For resten kan du også lade farven tale. Rød rose – symbol på lidenskab; hvid – af renhed og oprigtig og pletfri kærlighed; gul – lyserød som et tegn på blidhed og kærlighed til at vise venskab eller orange – en levende farve, der formidler lyst og entusiasme. Vælg efter dine følelser over for den person, du giver denne vidunderlige gave.

Hvid evig rose omgivet af LED -lys for en endnu mere magisk gengivelse

hvid evig rose under en klokke med led lys krans, original morsdag gaveide

Hvilke fordele ved den evige rose i forhold til den almindelige rose ?

Flere fordele stammer fra dette, både praktisk og økonomisk. For det første vil du naturligvis kunne beundre blomstens skønhed i en meget længere periode. Og selvom prisen på sådan en rose er lidt højere (et par snesevis af euro) end for en almindelig rose, er de besparelser, du vil foretage i det lange løb, uomtvistelige. Og ikke nok med at du ikke længere behøver at gå til blomsterhandleren for at få dem regelmæssigt, men disse planter er også super nemme at vedligeholde. Placer dem bare et ret tørt sted væk fra direkte sollys og fugt. En simpel gestus af støvning ville muligvis være nødvendig fra tid til anden, men på vandingssiden er du helt fritaget..

Evig rosenbuket under en klokke for at nyde en naturlig og varig blomsterdekoration 

buket roser under en klokke med lyserøde kronblade, evig rosegaveide under en klokke

Hvorfor give sådan en rose i gave ?

Den evige rose er en super original og personlig gaveide, ikke kun smuk, men også fyldt med smukke følelser. Så bekymre dig ikke først og fremmest, fordi en rose under en klokke er selvforsynende og derfor i sig selv kan repræsentere en unik gave. Den person, som den ville være tiltænkt, kunne kun blive charmeret af den. Der er også flere lejligheder til at tilbyde en evig rose – bryllup, fødselsdag, mors dag, første date … Rose til Valentinsdag ? Hvilken bedre mulighed for at give en evig blomst?! Ikke kun at gestusen er unik i sin slags, men også den æstetiske værdi af gaven ville blive højt værdsat for dens evne til at sublimere ethvert interiør og hvorfor ikke engang midten af ​​et bord. Så tøv ikke længere og tilby evig skønhed til den, der er dig kærest.

Bjørnen i evig pink – en sød gave til Valentinsdag

eksempel bjørn i evig pink farve pink med LED lys krans, valentinsdag gaveide til kvinder