En gave der skiller sig ud til fars dag

Den 17. juni fejrer vi vores kære fædre. Oprindelsen af Fars dag er amerikansk. Det blev fejret for første gang den 19. juni 1910 i Spokane og i Frankrig blev det fejret for første gang i 1952. Siden har vi hele tiden ledt efter stadig mere originale måder at vise vores stærke kærlighed til fædre på . I denne artikel hjælper vi dig med at finde en gave, der virkelig vil overraske og gøre dit daglige liv lettere. Vi tog derefter på en gavejagt for at finde den der skiller sig ud. Fars dag er virkelig en god anledning til personlig opmærksomhed omkring et kærligt objekt. Især et objekt fangede vores opmærksomhed, og vi er stolte over at kunne præsentere Deejo, den første foldbare tatoveringskniv!

Nomadiske og ekstremt lette Deejo -knive blev født fra kreativiteten hos Luc Foin og Stéphane Lebeau. Deres hensigt: at tilbyde en så elegant kniv, som den er bemærkelsesværdig for så mange mennesker som muligt, og at genoprette en forældet gestus dagligt, nemlig at bruge din lommekniv, en stålfjer til at skære de mest robuste retter på en delikat måde . Størrelsen på en pen, Deejo -knive glider let ned i enhver lomme. Bare gå til Deejos websted, og med blot et par klik kan du designe ned til mindste detalje den kniv, der vil klæbe til din fars hud. Du kan vælge mellem flere tusinde kombinationer for at skabe THE Deejo, der vil glæde ham mest.

Hvad er Deejo’s styrker?

  • Du vælger dens størrelse blandt de 3 mulige. Du har valget mellem 3 varianter: 15 gram og 7 centimeter lukkede, 27 gram og 9 centimeter lukkede og 37 gram og 11 centimeter lukkede.
  • Du vælger dens finish (spejl, grå titanium eller sort titanium).
  • Du vælger en håndtagstype (8 farver at vælge imellem, 5 træsorter og endda kulfiber). Du finder helt sikkert den mest egnede model mellem koraltræ, oliventræ, ibenholt, eksotisk aske, enebær. Og håndtaget kan i mellemtiden laves i hvid, blå, sort, grøn, gul, orange, rød eller pink..
  • Derefter slutter du med valget af tema for tatoveringen på bladet: fiskeri, jagt, motorcykel og motorsport, cykling, klatring og vandreture, rekreation af havet …
  • Og for at sige “jeg elsker dig” på en endnu mere personlig måde, giver tekstmotoren, der er integreret i online -konfiguratoren, dig mulighed for at skrive en dedikation efter eget valg på håndtaget. Du får et virkelig unikt og meget personligt tilbehør..

Deejo foldekniv som gave til fars dag

fars dag gave, funktionelt og elegant tilbehør, tilpasselig Deejo kniv, stilfuldt objekt til moderne herrer

En Deejo for at fortælle far, at han er meget speciel

luksustilbehør til herrer, der har smag, Deejo -kniven, til alle lejligheder, kontor, hjem, udflugter, fars dag gaveide

Tilbehøret til en sand herre

klassisk mærketilbehør, der gør en herre, Deejo -kniv, cigarkasse, læderophæng, tweedhætte, fars dag gave

Et kontor med alt hvad du har brug for

Fars dag gaveide, klassisk skrivebord, funktionelle og smarte genstande, kamera, seler, genstand for at belyse vejen i mørket, kniv

En gave med udsøgte detaljer, som du selv designer-samme – Deejo

en gaveidé til fars dag, tilpasset Deejo -kniv med forskellige temaer til at indgravere på bladet, en luksusvare til en overkommelig pris