Walk-in garderobe

Et garderobeskap er et utmerket alternativ for å lagre klær i nesten alle rom, fra et privat hus til en liten leilighet. Takket være overflod av komfortable hyller og kleshengere kan du plassere alt fra favorittkjolene dine til ting du ikke har tenkt å bruke i nær fremtid. I tillegg lar den vakre designen deg gjemme alt denne overfloden av ting bak en stilig dør..

Funksjoner og fordeler

Mange jenter drømmer om å bygge et stort omkledningsrom i huset eller leiligheten. Et slikt rom er den mest praktiske måten å lagre alle eiendelene dine på. Omkledningsrommet har en rekke fordeler.

Først og fremst er det verdt å merke seg det øyeblikket at du kan lagre flere ting i den enn i noen, selv det mest massive skapet. På samme tid, i motsetning til store garderober, tar ikke garderoben så mye plass, siden det ganske enkelt er bygget inn i en nisje i veggen..

En veldig praktisk forskjell mellom et omkledningsrom og et skap er også at du kan bytte klær akkurat der. Alle de nødvendige tingene vil alltid være tilgjengelig, i tillegg til at selv om du har gjester, vil du alltid finne muligheten til å bytte antrekk.

Det er også viktig å huske at riktig oppbevaring av ting lar deg forlenge levetiden til slitasjen. Og de vil alltid se fine ut. Derfor, hvis du raskt trenger å hente en stilig sløyfe, fjerner du bare kjolen fra hengeren, og du vil ikke kaste bort ekstra minutter på å sette den i orden..

Hvis du har et walk-in closet, betyr det mest sannsynlig at resten av plassen i huset blir renere og mer organisert. Alle de nødvendige tingene kan brettes i garderoben samtidig, noe som betyr at behovet for å installere skinner med klær og plassere kleshengere overalt umiddelbart forsvinner.

I tillegg til tross for at garderoben tar mye plass, er den definitivt hundre prosent brukt. Hvis du installerer et skap, forblir plassen mellom skapet og taket tom, og her spares plass betydelig.

Imidlertid har ikke alle råd til et fullt omkledningsrom. I dette tilfellet kan du ganske enkelt installere et garderobeskap. Den er også ganske stor, så eiendelene dine vil passe inn i den..

En romslig garderobe med et stort antall hyller gjør det også mulig å oppbevare alle vesker, sengetøy og sko under normale forhold. Den glidende garderoben har også mange fordeler i forhold til en vanlig garderobe. Først og fremst tar det mindre plass – det er nok at skyvedører, i motsetning til svingdører, ikke berører gjenstander som står ved siden av dem når de åpnes.

En glidende garderobe kan plasseres i et rom i alle størrelser, det viktigste er å velge riktig størrelse på møbler. Hvis du ikke kan gjøre det selv, eller bare ikke finner det som passer ditt interiør blant det presenterte sortimentet, kan du alltid bestille et skap i ønsket størrelse.

En glidende garderobe er en god erstatning for et fullverdig omkledningsrom for personer med et lite budsjett eller de som bor i en leilighet med små dimensjoner..

9 bilder

Hvordan velge

For å velge en passende garderobe må du vite hvilke parametere du bør ta hensyn til når du kjøper. En slik garderobe er ikke bare et sted å lagre klær, men også en del av et stilig interiør. Derfor er den visuelle komponenten også viktig. Glidende garderobe bør passe inn i designet på rommet ditt.

Du må også ta hensyn til den indre fyllingen av skapet ditt. Hyllene og alle dens deler må være av høy kvalitet..

Varianter

Garderober tar opp gulv-til-tak-veggplass. En slik garderobe med inngang til et mini-omkledningsrom kan være laget av forskjellige materialer..

Metallskap

Stilige metallskap ser interessante og moderne ut. For mange ligner de antikke arkivhyller, som var brannsikre og ikke spesielt attraktive. Men i sin nåværende inkarnasjon passer de perfekt inn i fasjonable interiører i høyteknologisk, moderne eller loftstil..

Slike skap er av meget høy kvalitet og er motstandsdyktige mot enhver form for skade. I tillegg, i motsetning til naturlig tre eller sponplater, er de helt miljøvennlige og har ingen ubehagelig lukt..

Mange er redde for å installere et garderobeskap i metall i rommet, og frykter at det over tid vil ruste. Men selv her redder moderne teknologi oss – det finnes spesielle typer belegg som forhindrer rust og korrosjon. Derfor kan et slikt skap plasseres i alle rom. Det er sant at når du installerer det, må du absolutt utstyre minigarderoben med et ventilasjonssystem..

Skapet med en skinnende metalloverflate passer perfekt inn i moderne interiør. Fargene på slike skap kan være veldig forskjellige. Alt avhenger bare av dine preferanser. Uansett, uansett hvilken farge du velger, vil du bli hyggelig fornøyd med det faktum at den malte overflaten beholder sitt lyse utseende lenge, fordi maling påføres slike overflater med en pensel og deretter bakes på høy temperatur.

Pantry skap

Mange husmenn blir kreative og gjør et enkelt skap til et lite omkledningsrom. Dette alternativet er ganske behagelig og praktisk – alle klærne dine og andre ting vil passe her, og du trenger ikke å bygge om og rive noe..

Fylling

En viktig rolle for å organisere plassen i garderobeskapet spilles av riktig plassering av hyller og andre steder for å plassere alle eiendelene dine. Hver vertinne må finne ut garderobesystemet selv og justere alt for seg selv. Men det er noen grunnleggende regler du må huske på når du organiserer lagringsplassen din..

Hele det indre rommet i garderoben bør være betinget delt inn i tre hovedsoner. Den første og viktigste er hyllene og kleshengerne i midten. De er de mest tilgjengelige, så det er verdt å plassere det du har på deg oftest der..

Toppbøtter kan brukes til sengetøy og ting du ikke bruker denne sesongen. Dermed vil du ta plass og finne et passende sted for unødvendige ting for øyeblikket..

Nedenfor, under hovedhyllene eller kleshengene, kan du plassere boksene dine med sko eller vesker. Det er også lurt å sette av noen spesielle skuffer til alle slags småting – paraplyer, hatter, slips og sokker..

Et stort speil vil også være et godt tillegg til et slikt minikleddrom. Det beste alternativet er et speil i full lengde der du vil se hele antrekket ditt fullt ut. Det er også ønskelig at belysningen ikke bare er ute, i rommet, men også inne i selve garderoben..

Hva er bedre å velge: omkledningsrom eller garderobe

Velg en garderobe eller innebygd garderobe for leiligheten din – det er opp til deg. Men før du tar et valg, må du sammenligne begge alternativene og bestemme hva som er best for deg..

Vurder først og fremst størrelsen på rommet der du vil plassere lagringsplassen din. Garderoben tar mye mer plass, så det vil definitivt ikke passe i en liten Khrusjtsjov.

På den annen side er det verdt å vurdere kostnaden. Den glidende garderoben, på grunn av de mindre dimensjonene, vil koste deg mindre. Men selv her er ikke alt så enkelt.

Pris

Prisen på et garderobeskap er i stor grad bestemt av hvilke materialer utvikleren brukte. Det billigste alternativet er gips. Garderober laget av naturlig tre eller metall er dyrere, men de er mye dyrere. I tillegg vil en garderobe som er kjøpt ferdig koste mindre enn en skreddersydd garderobe i henhold til individuelle parametere..

Interessante løsninger innen interiørdesign

Uansett hvilket materiale garderoben din var laget av, er det også viktig at det ser bra ut og passer inn i det indre av rommet du installerer det i.

I dag er garderober med speildører veldig populære. Denne teknikken lar deg visuelt utvide plassen. I tillegg kan du umiddelbart se refleksjonen din ved å prøve en ny kjole eller dress..

På grunn av populariseringen av japansk kultur, blir garderober dekorert i japansk stil også fasjonable. Du kan legge til orientalske notater til utseendet på møbler ved å dekorere døren med et mønster av hieroglyffer eller sakura kvister.

Ulike naturlige motiver er alltid relevante. Det kan være et fotoutskrift med et slags landskap eller bare et mønster av blomster og blader..

8 bilder