Glidende garderobe Komandor

Komandor -selskapet har produsert og installert skyvedører i mer enn femten år. Før vi beskriver denne typen møbler, bør det understrekes at ikke alle selskaper beholder priskvalitetslinjen i produksjonen av interiørartikler. Derfor er bruk av naturlige materialer i produksjonen og muligheten til å kontrollere kvaliteten på strukturer en ekstremt viktig indikator for klienten. Dette er det som gjør selskapet, som vil bli diskutert nedenfor, til en ansvarlig utfører av møbelordrer.

Dette selskapet har deler av produktene som skapet er utstyrt med – importert. I tillegg, hvis du følger oppdateringene, vil du legge merke til at nye modeller blir opprettet for hver sesong for å matche designtrendene. Dette skyldes den konstante generasjonen av ideer fra designere..

8 bilder

Funksjoner i garderobemøbler

Et særtrekk ved garderoben er tilstedeværelsen av skyvedører. Som regel er disse skapene oftest installert på soverommet, gjesterom eller gjennomgang. Lett design sparer plass og har plass til en stor mengde garderobe.

Hovedtrekk er tilstedeværelsen av skyvedører. Systemet består av en dørkarm (stål- eller aluminiumsprofil, en slags ramme), føringer (et annet navn er spor eller skinner), hjul og andre deler (svingemekanismer, støtter, etc.). Sammen danner de et komplett system som levetiden og brukervennligheten er avhengig av..

Denne typen strukturer kan deles inn i to grupper – festet på det nedre nivået og suspendert på det øvre sporet. Bruken av innredning er også forskjellig: fra malte detaljer til stofframmer. Skyve garderobe “Komandor” kan velges individuelt.

9 bilder

Visninger

I henhold til installasjonsmetoden er skyvedører innebygd (den ene siden ved siden av veggen eller gulvet) og skapet (har en enkelt struktur uten støtte). Det er en rekke former: de er rette og kantede og radius. Rette produkter er egnet for soverom og stuer, mens hjørne- og radiusdesign ser best ut på gangen.

Stiler

Selskaper for produksjon av møbelprodukter utfører for øyeblikket både individuelle bestillinger og tilbyr standard garderober i følgende stiler:

  1. minimalisme;
  2. provence;
  3. høyteknologisk;
  4. Japansk retning;
  5. flyt “kunst”;
  6. klassikere.

Mer om hver stil.

Minimalisme

En garderobe i stil med minimalisme må oppfylle følgende parametere: naturlige materialer, fornektelse av klassiske former mot streng geometri, fargenøytralitet og en liten form. Som regel har slike møbler hvite, grå og mørke nyanser. Den generelle designen mangler detaljer, volumer og levende farger.

Minimalisme brukes til å visuelt utvide rommet og spare plass..

Provence

Den provençalske stilen har sine egne karakteristiske trekk: et stort antall planter i innredningen (både tørt og levende), en pastellpalett med generell design og bruk av bare naturlige materialer.

Hvis enkelhet, noen arkaiske og “rustikke” former i utformingen av rommet er nærmere deg, så er Commander -garderoben i provençalsk stil perfekt for deg. Denne formen har noen grovhet i formene, men er designet for å bringe kos, varme og en del romantikk inn i fellesrommet. Møbler lar deg også visuelt øke plassen på grunn av pastellfarger..

Moderne retning

Høyteknologisk stil kan bestemmes av følgende komponenter: stiv geometri, tilstedeværelse av metall- og glassinnlegg, kontrastfarger og blanke overflater.

Hovedfunksjonen til disse konstruksjonene er praktisk bruk. Et stort antall ekstra mekanismer brukes, og speil er ofte innebygd i selve møblene..

Til disse skapene fra Commander brukes deler av akryl, plast og stål. Naturlige komponenter er nesten aldri funnet i denne stilen, og som regel vises nye varer oftest i høyteknologisk stil..

Japan

Den kulturelle stilen i et annet land er en kombinasjon av minimalisme og tradisjonelt japansk maleri. Lakonisme og enkelhet i former – dette er hoveddefinisjonene for denne typen garderober. Det bør også understrekes at den japanske stilen er linjens glatthet og fargekontraster. Et interiør med garderobe i denne stilen skaper en atmosfære av mystikk, fremkaller tanker om øst og øker visuelt det totale arealet.

Retning “kunst”

Glidende garderober i kunststil er en løsning for elskere av designernyheter. Denne retningen kan tilskrives tegnene på modernitet, og kubisme og etnos. Strømlinjeformede møbler kombineres med rette linjer og luksuriøse elementer (vanligvis forgylt eller elfenben).

Klassisk

I den klassiske garderobestilen er det glatte linjer, naturlige materialer eller imitasjon av dem, samt tilstedeværelsen av glassmalerier.

Den klassiske versjonen av garderoben er et av de mest populære alternativene for nesten alle rom. Oftest, i produksjonen av disse skapene, bruker Komandor -spesialister eik eller bøk, samt for å sette inn en glassfasade i varme nyanser. Rommet blir bredere og mer luftig, takket være denne møbeldesignen.

Kommandør-pluss

Komandor-plus-selskapet er en innenlandsk analog av Komandor, som driver med design, levering, målinger og installasjon av skyvedører.

Firmaet fokuserer på designinnovasjoner ved bruk av “engineering flight”. For eksempel er det “soft touch” -teknologi som reagerer på berøring. Dette alternativet skal gjøre det enklere å bruke og spare tid. Designet oppdateres også i form av et glassspeil – det nye systemet reflekterer eller dekorerer det omkringliggende rommet vekselvis. Og dette er ikke alle prestasjonene selskapet representerer..

En gruppe spesialister gjør det mulig å tenke over ditt eget design av en garderobe. Kostnaden beregnes i henhold til flere indikatorer: materialet i den fremtidige strukturen, størrelse og type. Innebygde garderober tilhører kategorien budsjettalternativer, men de er ikke dårligere i kvalitet og designmuligheter.

Praktikken og populariteten til det innebygde systemet er ganske enkel å forklare: rasjonaliteten i å bruke plass i moderne leiligheter spiller en viktig rolle, og disse bygningene er designet for å spare budsjett og utvide plassen..

Glidende garderober med et arrangement i en nisje, uten bakvegg, sidevegg, bunn eller øvre fast del, blir stadig mer populære. Commander-plus er engasjert i individuelle bestillinger og har muligheten til lave priser å tilby alternativer for personlige produkter til en leilighet eller et kontor.

Anmeldelser

Anmeldelser om selskapet er positive og basert på en ansvarlig tilnærming til hver klient. Selskapet er kvalitativt engasjert ikke bare i produksjon, men også i målinger, levering og installasjon av skyvedører. Alle kunder var fornøyd med kvaliteten på skap og profesjonell installasjon av sertifiserte spesialister.

8 bilder