Elfa garderobesystemer

Et moderne interiør kan ganske enkelt ikke eksistere uten et romslig garderobesystem. Lagringen av ting kan konsentreres på ett sted takket være garderobene. Et komfortabelt sted for klær, sko og tilbehør, som også kan være et omkledningsområde, er drømmen til hver moderne jente. Garderober tilstoppet fra topp til bunn, der det er vanskelig å finne noe og opprettholde en konstant orden, blir mer og mer ubehagelig og erstattes av separate omkledningsrom.

Det svenske selskapet Elfa regnes som en av de ledende produsentene av garderobesystemer rundt om i verden..

Særegenheter

Et eget omkledningsrom er en flott mulighet til å frigjøre leiligheten din fra store og upraktiske garderober. Noen ganger er ikke ett skap nok for klær og sko til en stor familie. Elfa garderobesystemer lar deg velge størrelsen på strukturen og sammensetningen av garderoben selv. Du kan når som helst legge til nye detaljer i rommet etter behov..

Elfa garderobesystemer er allsidige og multifunksjonelle, som lar deg lagre både de minste garderobeartiklene og omfangsrike elementene i dem. For produksjon av møbler bruker det svenske selskapet bare miljøvennlige og naturlige materialer. Systemet er utformet på en slik måte at luften ikke blokkeres, og klærne dine vil forbli friske lenge.

Erfarne og vennlige designere vil kunne finne ingredienser til alle garderober, selv om den er veldig liten. En stor fordel med selskapet er gratis tjenester til designere og målere.. Online planleggeren lar deg designe det ideelle garderobesystemet ditt, noe som sparer tid.

Varianter

Elfa Classic

Klassikere er grunnlaget for alt det grunnleggende, og derfor inviterer det svenske produksjonsselskapet deg til å lage en klassisk garderobe. Sammensetningen av en slik garderobe inkluderer de grunnleggende elementene, minimumet som er nødvendig for komfortabel oppbevaring av klær. Elfa Classic garderobesystem er utgangspunktet for alle garderober. Med tanke på dine ønsker og behov, kan designere legge til og fjerne noen elementer.

Hovedkomponentene i denne typen garderobesystem er plastbokser, metallhyller i metall og braketter for lagring av kjoler, jakker og yttertøy. Du kan justere antallet på hvert element selv. Elfa Classic garderobesystemer er utførelsen av stil, nåde og enkelhet. Du organiserer lagringen av alle ting riktig uten unødvendige elementer og dekorative detaljer.

Elfa Decor

I motsetning til Elfa Classic tilbyr denne typen garderobesystem deg en rekke design og materialer for de interne komponentene. Hvis du verdsetter luksus og skjønnhet i alt, bør garderoben også passe dine preferanser. Elfa Decor garderober lar deg velge flere deler til hyllene, som inkluderer treoverlegg, vakre skuffer. Samtidig er alle elementene fremdeles metall, men de ser mer estetisk til takket være innredningen med naturlig tre..

Elfa Decor garderobesystemer er laget spesielt for gourmeter. Du kan velge et omkledningsrom som er i samme stil som soverommet ditt, og tredetaljer kan matche fargen på sengen din. Dermed vil du understreke din upåklagelige smak og vil gjerne fylle garderoben din med nye ting..

Elfa med sponplater Egger

Denne typen Elfa garderobesystemer kan lages både i den klassiske versjonen og med ekstra dekorative elementer. Den eneste forskjellen er at elementer av Egger sponplater også brukes her, som lar deg velge din egen type innredning blant 300 foreslåtte alternativer. Sammenlignet med naturlig tre er sponplater et billigere alternativ som kan spare deg betydelig..

Som du vet, er sponplater mye brukt for produksjon av forskjellige typer møbler og er en god erstatning for naturlig tre. Hvis hyllens sammensetning ikke er prinsipiell for deg, kan du godt velge Elfa garderobesystem med Egger sponplater. Alle materialer er derfor godt behandlet bruk av hyller med sponplatedekor vil ikke påvirke estetikken i garderoben din.

Innholdselementer

Esker

Skuffer er en uunnværlig komponent i ethvert garderobesystem. I utgangspunktet bruker det svenske selskapet plastbokser i garderobene sine. De er enkle å ta vare på, veldig praktiske og romslige. Tykk plast av høy kvalitet har ingen ubehagelig lukt i det hele tatt, så klærne dine kan holde seg friske. Skuffene er godt ventilert, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for den ubehagelige lukten som angriper garderoben din.

Bruken av moderne festemidler og uttrekkbare systemer gjør prosessen med å sette ting i skuffer enkel og hyggelig. Hvis du trenger det, kan du trekke skuffen helt ut av plassen som er tilgjengelig for den og også returnere den uten hindringer..

Kurver

Uttrekkbare kurver, i motsetning til skuffer, er laget av metallstenger og har en nettingstruktur. Disse kurvene er ideelle for oppbevaring av småting som trengs til daglig bruk. Kurvene er gjennomsiktige, slik at du enkelt kan finne varen du ønsker uten å måtte gå gjennom hele innholdet i kurven..

Hvis garderoben din er laget med tanke på oppbevaring av barnesaker, er kurver et uunnværlig element. Ulike leker kan fjernes i dem, noe som sparer plass på barnerommet og holder det i orden..

Damer

Hvis du jobber på et kontor, og bukser er et nødvendig element i garderoben din, må det være bukser inne i garderoben. Ved hjelp av disse elementene kan du glemme ubehagelige kleshengere for alltid. De uttrekkbare buksene er laget av slitesterkt metall belagt med et sklisikkert materiale. Takket være dette vil du slutte å bekymre deg for at buksen faller og rynker. På forespørsel kan garderoben inneholde så mange seksjoner for bukser du trenger.

Hyller for sko

Enhver kvinne drømmer om at garderoben hennes består av mange par sko, men når en drøm går i oppfyllelse, er det rett og slett ingen steder å lagre skoene. Uttrekkbare skostativ i Elfa garderober er et av hovedelementene. Du har muligheten til å sette opp hyller i flere rader og lagre alle skoene dine der. Disse hyllene er flotte for tørking av sko, ettersom de er laget av metallnett.

Damer

Hvis de fleste skoene dine er hæler, kan du velge spesielle hyller for dem..

Sidebakker

Mange vet ofte ikke hvor de skal legge småting og tilbehør, slik at de ikke går tapt og alltid er tilgjengelig. For dette har designerne til det svenske selskapet forberedt sidebrett som kan festes til veggen eller en av seksjonene i garderoben. Sidebrettene kan være transparente, noe som gjør det lettere å finne pyntegjenstanden du vil ha. Du kan sette tråder med nåler, knapper og andre små detaljer som du kan trenge når som helst i dem..

Hyller i mesh

Et trekk ved mange garderobesystemer, inkludert de fra Elfa, er nettinghyller i stedet for det vanlige lerretet i tre. Mange produsenter synes disse hyllene er mer hygieniske og mindre støvete. Utvilsomt. Du kan bestille hyller av denne typen med ekstra dekorative elementer, for eksempel naturlige trebånd. På denne måten legger du til estetikk i garderoben din.og.

Universelle kroker

Krokene i Elfa -garderoben er universelle, da du kan henge alt på dem. Antallet kroker kan være helt ubegrenset. Takket være den sikre og diskrete festingen har du muligheten til å lagre selv de tyngste tingene på dem. Krokstørrelser varierer også fra veldig små til veldig store.

Kroker er ikke nødvendigvis festet til veggen. Det finnes også modeller som kan henges på en hylle og merkes når som helst hvor de er plassert..

Braketter

Braketter er et must i alle garderobesystemer. Alle hyllene er installert på dem. De lar deg lagre ting pent i oppreist posisjon. Hver kjole og jakke vil være pålitelig beskyttet mot rynker, og du kan ta dem på når som helst.. Lengden på braketten avhenger helt av dybden på garderobesystemet..

Kleshengere

Uttrekkbare kleshengere lar deg enkelt henge klær og raskt finne det du trenger. Hvis størrelsen på garderoben tillater det, kan du installere flere slike kleshengere, inkludert for yttertøy..

Holdere for slips, skjerf og belter

Riktig oppbevaring av slips, skjerf og belter vil tillate spesielle elementer som lar dem harmonisk fordele dem i farger, former og størrelser. Det nødvendige slipset eller skjerfet vil alltid være i sikte, og du trenger ikke å lide lenge for å finne det nødvendige tilbehøret. Dette fyllstoffet for garderobesystemet kan være innebygd eller mobil. I det andre tilfellet kan du flytte holderen til et hvilket som helst praktisk sted i garderoben din..

Arrangør for sokker og undertøy

En persons intime garderobe må holdes i perfekt orden. Å stable klærne dine kan være vanskelig å holde garderoben ryddig, spesielt hvis du har det travelt.. Spesielle arrangører for oppbevaring av sengetøy og sokker lar deg organisere plassen i garderoben og holde tingene i orden.

Arrangøren er en myk og fleksibel boks, delt inn i mange rom for truser, bh og sokker. Du vil enkelt kunne få det nødvendige sengetøyet og ikke skade ordren i garderoben..

Analoger

Som alle kjente produsenter har det svenske selskapet sine egne kolleger, som ikke bør forveksles med forfalskninger. Analoger skjuler ikke sitt sanne navn. Som regel er en analog et billigere alternativ for russiske garderobesystemer. Hvis du bare kan kjøpe originalen fra autoriserte forhandlere, er analoger tilgjengelig i mange store butikker og møbelfabrikker. En av disse butikkene er Leroy Merlen. Garderobene som tilbys av dette selskapet kan ligne Elfa utad, men kan variere i materialene som brukes. For eksempel kan sponplater brukes i stedet for naturlig tre, noe som gjør produktet mye billigere..

Anmeldelser

Etter anmeldelser fra de som allerede bruker Elfa garderobesystem, produserer det svenske selskapet virkelig garderober av høy kvalitet. Ifølge kundene er uttrekksbrakettene og hyllene uovertruffen, glir lett ut og knekker ikke eller setter seg fast. Selv et lite barn kan bruke dem.

Kjøpere legger også merke til funksjonaliteten til garderobesystemene. Takket være dem har mange eiere av små leiligheter skaffet seg et utmerket sted å lagre tingene i hele familien, behovet for å rote opp i leiligheten med mange garderober har forsvunnet..

8 bilder