Ottomaner i gangen

Ottomaner i gangen

Ofte undervurderer folk viktigheten av et slikt rom som en gang og oppfatter det som et tilleggsrom der man kan bytte / skifte klær og ordne noen typer klær. Denne holdningen til korridoren er feil, siden dette rommet er hjemmets kjennetegn, fordi det er i det du befinner deg først og fremst når du kommer inn i huset. Utformingen av gangen må tas like alvorlig som for eksempel utformingen av et soverom eller stue. I dag skal vi snakke om vakre og komfortable ottomaner som vil passe perfekt inn i korridorens indre..

Funksjoner og fordeler

Foreløpig står forbrukerne fritt til å velge absolutt hvilken som helst stil for å dekorere gangen. Dette rommet kan være vakkert ferdig, dekorert og møblert med møbler for enhver smak og farge..

For korridoren blir slike nyttige interiørartikler som en benk eller en ottoman oftest kjøpt. Som regel er disse delene middels til små i størrelse, så de kan plasseres selv i en veldig smal gang..

Moderne produsenter produserer vakre puffer av høy kvalitet fra forskjellige materialer og i forskjellige stiler. Det vil være mulig å velge riktig produkt for absolutt ethvert ensemble og hvilken som helst layout.

Mange eiere av slike gizmos merker dem. bekvemmelighet. På en riktig valgt ottoman kan du sitte veldig komfortabelt for å ta på deg sko eller sette en pose / pose på slike møbler. Du kan også sette en gjest på den osmanske, slik at han ikke står i døråpningen. En lignende detalj i det indre av gangen vil sikkert indikere gjestfriheten og velviljen til eierne..

Det bør merkes tilgjengelighet slike møbler. Hvis du vil dekorere korridoren med en passende ottoman, trenger du ikke vandre lenge på jakt etter den. Slike produkter er etterspurt og finnes i nesten alle møbelbutikker..

Moderne modeller av ottomaner kan kjøpes ikke bare for enhver smak, men også for et budsjett. I møblerutstillingslokaler er det både rimelige og luksuriøse og dyre alternativer. Selvfølgelig er sistnevnte mer solide, høy kvalitet og slitesterk. Du kan imidlertid plukke opp en billig modell som vil tjene eierne i mer enn ett år..

I dag er forbedrede ottomaner veldig populære, den indre delen er designet for å lagre forskjellige ting. I korridoren vil slike møbler komme godt med, siden du kan plassere diverse tilbehør og småting i den, som ofte kommer i veien og går seg vill i slike miljøer..

I korridoren kan ottomanen ikke bare spille en funksjonell, men også en dekorativ rolle. Ved hjelp av denne gjennomtenkte og praktiske detaljen er det mulig å forvandle interiøret og gjøre det komplett.

Det viktigste er å velge riktig modell som er i harmoni med andre interiørartikler i gangen og med vegg- / gulvdekorasjon.

Visninger

I dag på møbelmarkedet er det ottomaner av forskjellige typer og modifikasjoner. Mange av dem er supplert nyttige funksjoner og mekanismer som ganske enkelt er nødvendige i gangen:

 • Nylig er de veldig etterspurt puffer med rygg. Utad ligner slike møbler veldig på en liten lenestol. Slike modeller brukes oftere til setet. Som regel suppleres de med mykt møbeltrekk, som er veldig behagelig og koselig å sitte på. Ottomaner med rygg passer lett inn i nesten ethvert ensemble.

 • Ikke mindre praktisk og populært er det spesielle ottomansk sofa. Det er en kompakt benk. Oftest inneholder disse designene nyttige lagringssystemer der du kan plassere sko, diverse tilbehør og til og med noen typer klær..
 • Mange møbelfabrikker i dag produserer brukervennlige ottomaner med kleshengere. Slike produkter ser interessante og attraktive ut. Ottomaner med kleshengere er imidlertid ikke egnet for alle rom, da de ofte er store..
 • En rektangulær puff komplett med en skuff skaper en komfortabel og romslig sokkel osmannisk. Hovedtrekk ved disse interiørartiklene er rommeligheten. Selv om vi snakker om kompakte og smale nattbord, så kan de lett romme mange forskjellige ting og gjenstander..

 • Mange modeller har sammenleggbart sete eller en spesiell uttrekkbar mekanisme. Disse designene brukes i produkter med lagringssystemer. Slike ottomaner med lokk på toppen eller et snorhåndtak regnes som de mest funksjonelle og romslige..
 • Det foldbare designet er oftest utstyrt med en elegant puff bryst. Denne originale og rike modellen har den mest enkle og ukompliserte formen, men dette forhindrer ikke at den legemliggjør diskret luksus og sofistikert design..

Sjarmerende kister med vattert møbeltrekk eller innsatser i form av møblerbolter ser spesielt elegante ut. Disse ottomanene produseres ikke bare i et kvadrat, men også i en rektangulær langstrakt form..

Også ottomaner er forskjellige i form:

 • Myk polstring fungerer best på runde modeller. Runde puffer med luksuriøse smijernsrammer ser spesielt imponerende ut. Mange produsenter tilbyr slike alternativer i dag..
 • For en liten gang ville en halvsirkelformet puff være et ideelt alternativ. Slike møbler tar ikke mye plass og ser veldig stilige ut. Oftest er halvcirkelformede ottomaner plassert nær veggen, slik at gangen i gangen er fri og ikke rotete.
 • For en romslig gang er en fasjonabel trekantet kopi egnet. Ved hjelp av disse puffene kan du bruke hjørnene på rommet og organisk organisere tilgjengelig plass..

Materialer

Kostnaden for en osmannisk for gangen avhenger i stor grad av materialene den er laget av:

 • Virkelig unikt, luksuriøst og grasiøst er det elegante smidde modeller. Som regel er disse interiørartiklene dekorert med unike jernkrøller og bølgete linjer. En smijernspuff med en myk topp vil tiltrekke seg hovedoppmerksomheten og sette tonen og stilen på korridorinnredningen. Mange forbrukere velger disse produktene, ettersom de er så holdbare og slitesterke som mulig. Selv etter mange år vil ikke dette smidde produktet miste sitt attraktive utseende og deformeres ikke etter vanlig bruk. Elskere av virkelig unike og elegante møbler vil elske de intrikate smijernsalternativene med dekorative virvler, jernblader og andre iøynefallende tillegg..

Den eneste ulempen med disse modellene er de høye kostnadene. Men levetiden og den unike designen til smidde produkter rettferdiggjør prisen fullt ut..

 • Chic vil aldri gå av moten skinnkopier. Slike myke og vakre ottomaner kan gjenopplive interiøret og gi det et lett preg av aristokrati. Hele puffen kan trekkes med lær eller bare den øvre delen (sete). De dyreste og mest holdbare alternativene er med trim i naturlig skinn. Slikt materiale vil beholde presentasjonen i lang tid og vil ikke deformeres. Ekte skinn er veldig behagelig å ta på og elastisk, så det er ikke så lett å skade det.

 • Litt billigere for forbrukeren vil koste en vakker ottomansk med polstring i skinn. Dette kunstige syntetiske materialet ligner veldig på naturlig skinn, men er mindre holdbart og slitesterkt. For eksempel kan møbler med slikt trekk miste sin tiltrekningskraft under forhold med ustabile temperaturer (skinn kan sprekke). Det er også verdt å merke seg at lærerstatningen er grovere og kornete ved berøring..

 • Høyteknologisk og vakkert materiale er øko-skinn. I dag er det mye brukt i en rekke bransjer. Ottomaner med en lignende finish ser ikke verre ut enn modeller laget av ekte skinn, men de koster mye mindre. Noen kjøpere anbefaler å behandle dette miljøvennlige materialet mer forsiktig, ettersom det lett får riper og blåser fra skarpe deler av klærne. Det er også verdt å merke seg at miljøvennlig lær lett farges, så i butikkene kan du finne ottomaner i forskjellige farger – fra tidløse og strenge klassikere til fargerike og fengende alternativer..

 • Den ledende posisjonen når det gjelder ytelse og utseende er okkupert av tre ottomaner. Dette naturmaterialet er pålitelig og miljøvennlig. Ikke tro at slike modeller bare kan kjøpes for klassisk interiør. Moderne produsenter produserer et stort utvalg av alternativer, slik at du kan velge et passende produkt ikke bare for klassikerne, men også for et mer moderne ensemble..

Mange tremodeller kompletteres med forskjellige funksjonelle detaljer. Det kan for eksempel være romslige trehyller eller underlegg..

 • Spesielt populære i dag er fasjonable rottingpuffer. Utad kan slike alternativer se skjøre og upålitelige ut, men i virkeligheten viser de seg alltid å være sterke, slitesterke og holdbare..
 • De dyreste og sterkeste er modeller laget av eik, valnøtt, or, hevea eller wenge. De ser virkelig luksuriøse ut og varer veldig lenge. Hvis du ikke har råd til slike prøver, men du virkelig vil kjøpe en modell av naturlig tre, kan du gå til rimeligere strukturer av furu eller bjørk.
 • De billigste er ottomaner laget av sponplater og MDF. Disse materialene består av treavfall (flis). Produkter laget av slike råvarer kan vare veldig lenge, men det anbefales å beskytte dem mot fuktighet og fuktighet. Du bør ikke plassere slike møbler i et rom med høy luftfuktighet. Det er også verdt å merke seg at slike produkter ofte har et rustikt og formelt utseende. Det er ganske vanskelig å finne en virkelig original, lys og vakker ottoman som er laget av sponplater eller MDF..

Dimensjoner

Inngangspartiet har mange forskjeller fra andre rom i en leilighet eller et hus. Først og fremst bør de små opptakene av slike lokaler noteres, så møbler for dem må velges spesielt nøye og nøye..

De fleste ottomaner i korridoren er lave i høyden. Denne indikatoren overstiger sjelden 40-45 cm. Imidlertid kan dybden og bredden på disse interiørartiklene variere sterkt. For eksempel kan du for en gang kjøpe en puff med en dybde på bare 30-40 cm og en bredde på 50-60 cm. I moderne møbelbutikker finnes modeller av små og mellomstore størrelser oftest. Så, en av de vanligste er smale alternativer 30×30 eller 25 cm.

Også i mange butikker kan du bestille en puff i størrelsene du trenger. Det kan være ikke -standard, for eksempel langt eller buet – valget er ditt. Et slikt produkt vil koste mer, men det vil ideelt passe din gang og glede øyet med et unikt design..

Farger

Fargen på den osmanske bør overlappe med andre nyanser som er tilstede på gangen. I dag, for å skape et harmonisk og vakkert ensemble, kan du velge en modell av hvilken som helst farge. De mest populære er selvfølgelig de klassiske alternativene..

Klassikerne inkluderer svarte, hvite og brune toner. Møbler i denne designen ser bra ut i mange ensembler og slår sjelden ut av interiøret, og trekker unødvendig oppmerksomhet til seg selv. Imidlertid skal det sies at den snøhvite ottomanen på gangen neppe vil forbli helt ren på lenge..

Lyse modeller er veldig attraktive og elegante, men de blir skitne for lett, så du bør behandle slike puffer i korridoren så nøye og forsiktig som mulig..

Farger som lilla, mørkeblå, grå, mørkegrønn eller burgunder er mindre lett skitne og praktiske å bruke. Slike alternativer vil se veldig stilige og attraktive ut i passende omgivelser..

Ottomaner i pastellfarger ser milde og romantiske ut. Slike elementer kan myke opp interiøret..

Vær forsiktig når du velger produkter i lyse og prangende farger.. Disse modellene bør bare plasseres i rom med en nøytral og rolig finish, ellers vil ensemblet vise seg å være for fengende og til og med irriterende..

Ulike stiler

I dag kan en passende puff velges for et interiør i enhver stilistisk design.. Tenk på noen av de karakteristiske trekkene som er utstyrt med ottomaner i forskjellige stiler:

 • Klassisk. Vakre puffer i stil med tidløse klassikere ser harmoniske ut i nesten hvilken som helst gang. Som regel er modeller i denne venen laget av naturlig tre og kjennetegnes av en solid og edel design..
 • Høyteknologisk. Denne moderne stilen er veldig populær i dag. Mange interiørdesignere kaller høyteknologi “klassikerne i moderne ungdom.” Moderne og futuristiske ottomaner i denne retningen kjennetegnes ved sin enkelhet og lakoniske former. Som dekorasjon av disse modellene kan kromdeler eller sterke metallben virke..

 • Eco. Navnet på denne stilen taler for seg selv. Eco direction innebærer bruk av møbler laget av naturlige og miljøvennlige materialer i interiøret. For en gang i denne venen er en sjarmerende puff av høy kvalitet laget av bambus, hevea eller rotting egnet..
 • Etnisk. Ottomaner i etnisk stil er oftest dekorert med geometriske trykk og uvanlige folkloreelementer. Varianter med en kunstig alderen overflate ser spesielt interessante og elegante ut. En slik detalj kan gi interiøret et unikt preg av en alpin hytte..

Hvordan velge?

Gangen er det første vi kan observere når vi går inn i et hus eller en leilighet. Et slikt rom vekker uten tvil alltid spesiell oppmerksomhet. Hvis du vil at korridoren skal være attraktiv og funksjonell, bør du utfylle den med en komfortabel ottoman med skohyller, en ekstra skuff (eller flere skuffer) eller en modell med et romslig skap. Slike tilfeller vil ikke bare fullføre interiøret i gangen, men også utføre mange nyttige funksjoner..

Hvis opptakene fra korridoren tillater det, kan en struktur bestående av en ottoman og en henger festet til veggen installeres i den. Ofte er slike møbler utstyrt med hyller, skuffer og skap i den nedre delen.. For å visuelt utvide plassen, anbefales det å kjøpe ottomaner i lyse farger.. Imidlertid bør du være forsiktig med slike møbler, da det blir skittent lett og raskt. Det er bedre å foretrekke alternativer fra lær, miljøskinn eller lær. Smuss og støv kan lett fjernes fra slike overflater, spesielt hvis det gjøres raskt..

Når du velger en passende ottoman, må du vurdere utformingen av korridoren. Så for en liten og trang gang ville et halvcirkelformet eller rundt alternativ være den beste løsningen. Hvis området tillater det, kan en stilig trekantet eller massiv sylindrisk prøve plasseres i rommet..

Sørg for å inspisere møblene dine før du kjøper. Polstring, strukturer og mekanismer (hvis noen) må være i perfekt stand. Produktet skal ikke vise skrammer og riper.

En komfortabel og funksjonell ottoman kan lages av deg selv. For å lage slike møbler med egne hender trenger du tålmodighet og lyst, i tillegg til gamle dekk (for å gi modellen en rund form), kryssfiner, trekasser og ubrukelige dekk. Av alle disse delene lager vi en enkelt struktur og dekker den med stoff eller skinn..

Mesterklasse om å lage en unik ottoman med egne hender, se nedenfor.

Interiør alternativer

En passende osmannisk kan velges for gangen, laget i enhver stil og farge. For eksempel, på bakgrunn av rolige grønne vegger og brunt laminat, vil en hvit hjørnepuff med et mykt blekt eplesete og en hengende hjørnestruktur med kroker (for klær) og hyller for bøker, blader og diverse tilbehør se organisk ut..

Ukompliserte firkantede ottomaner, ikke vektet med dekorative innsatser, ser bra ut i minimalistisk og moderne interiør. For eksempel, i en stor snøhvit gang med et melket flislagt gulv og en blank svart dør, vil en liten og firkantet grågrønn ottoman med en geometrisk relieff på polstringen se ut.

Modeller med lyse og rike farger anbefales å plasseres i korridorer laget i rolige farger. For eksempel vil en lav rund puff i en tett sitronskygge utfylle en korridor med kaffevegger, et lyst laminatgulv og mørkeblå elementer (en inngangsdør og et gulvteppe).

Hvis gangen din er laget i en luksuriøs og aristokratisk stil, vil en dyr puff med ekte skinnbekledning se best ut i den. For eksempel, i et aristokratisk rom med beige vegger og et lysebrunt gulv, kan du sette en liten firkantet osmannisk laget av melket skinn, henge et speil med en baguettramme over det og sette et stativ med kleshengere litt lenger unna, dekorert med en bakvegg av quiltet kremskinn.

I en smal gang, ikke full av et stort antall hyller og skap, kan du sette en liten ottoman i en kontrastfarge. For eksempel, i et rom med oransje vegger, halvt trimmet med dekorativ stein, kan du sette en iøynefallende svart myk puff med en avrundet bakside og dekorere situasjonen med veggmalerier med svarte rammer. Det anbefales ikke å stille ut flere møbler i slike miljøer, da de kan gjøre oppsettet tyngre..

En kontrasterende osmann vil se spektakulær ut i en snøhvit korridor. Så mot bakgrunnen av hvite vegger og et svart-hvitt gulv med diamantformet trykk, bør en smidd eller metallversjon med svarte ben og et rektangulært rødt sete uten rygg plasseres.

På gangen, laget i loftstil og ferdig med dekorative hvite murstein, vil en liten hard osmannisk benk i hvitt se ut. Det kan suppleres med et høyt speil med treramme og lyse malerier med svarte rammer på veggene..