Mi a fürdőszobai trend 2021 -re – merítsen ihletet egy modern dekorációhoz

Mik a legújabb trendek?

A divatos fürdőszoba kialakításához tiszta vonalakra, zavartalan dizájnokra, helytakarékos bútorokra és semleges színekre kell fogadnia. Ami a modern fürdőszobai berendezéseket illeti, egyre inkább előnyben részesítjük elegáns design bútorok. A trendek a stílus és a funkcionalitás iránti vágyat tükrözik. A dizájn ötvözi az esztétikát és a kényelmet. Próbáljuk minimalizálni a térfogatokat, miközben optimalizáljuk a tárhelyet, és előnyben részesítjük a sima és egyszerű felületeket. A szabadon álló kádak, küszöb nélküli zuhanyzók, függő tárolók, úszó mosdók és téglalap alakúak nagyon aktuálisak.

Már nyilvánvaló, hogy a fürdőszoba már nem csak higiéniai hely. Itt jól kell éreznie magát, hogy feltöltse az akkumulátort és inspirálja magát minden alkalommal, amikor belép. Nem csoda, hogy egyre több gyógyfürdőszobát látunk, amelyek megnyugtatóak és elsősorban azért vannak kialakítva, hogy kényelmet biztosítsanak, és biztosítsák a pihentető és felejthetetlen pillanatokat. Egy ilyen dekoráció létrehozásához minden zavaró formát nélkülöznünk kell, és a funkcionalitásra és a zen hangulat megteremtésére kell összpontosítanunk. A semleges színek, az eredeti anyagok, a minimalista formák és a zöld növények biztosítják azt a különleges légkört, amely örökre ott akar maradni..

Divatos fürdőszoba hiteles spirálbevonattal

szép fürdőszoba hiteles kőburkolatban, üveg zuhanykabin, két téglalap alakú mosogató

De ha a modern fürdőszobák legfigyelemreméltóbb tulajdonságairól beszélünk, meg kell említenünk az eredetiséget. A hagyományos dekoráció már nem divat. Ezért egyesítik a tervezők a hagyományos anyagokat, mint a kerámia, fa, üveg és porcelán innovatív elemekkel – beton, márvány, dekoratív kavicsok, falpanelek, hogy egyedi és barátságos dekorációt hozzanak létre. A gránit vagy márvány munkalapok jól illeszkednek a színes mozaikcsempékhez, a fa rímek a metrócsempékhez vagy az üvegfalakhoz, a márványfalak kristályos mennyezeti lámpával kombinálhatók. Bármi megy, ha az eredmény harmonikus és nyugodt légkör, amely megfelel a modern kényelem követelményeinek.

A kontrasztos stílusok és a változatos anyagok gyönyörű kilátást nyújtanak a fürdőszobában, amely a legtöbb esetben félreeső hely. Miért szeretjük annyira a nemes anyagokat a fürdőszobában? Mert természetes vonást adnak a térnek. Idén pedig a természet elemei közvetlenül a fürdőszobánkba invitálják magukat. Fa, természetes kő, agyag – ezek azok az összetevők, amelyek meleggé és kellemessé teszik a tereket, és amelyek nagyon divatosak 2021 -ben.

Divatos fehér fürdőszoba tiszta vonalakkal

pezsgőfürdő fehér, üveg zuhanykabinba, falra szerelt TV, nagy jakuzzi kád

Pontosan mik azok a bútorok és szerelvények, amelyeket egy trendi fürdőszobában látni lehet?

Ezek a designer mosdóks-függesztett, oszlopos vagy beépített, oszlopos egységek, függesztett szekrények, zuhanyzók, zuhanypadok és beépített tároló. Idén a geometriai minták vintage vagy modern csempe használatával térnek vissza. Minden méretű és formájú csempe és csempe korszerűsítésre kerül. Nem kell félnie geometriai alakzatú felületek létrehozásától. Nagyon jól passzolnak a réz vagy rózsaarany kiegészítőkhöz és csapokhoz. A fekete -szürke festmények és a sötét színű szerelvények még mindig aktuálisak, de egyre durvább árnyalatokat és színes bútorokat fogunk látni. Az élénk színek kompenzálják az űrlapok egyszerűségét.

Ez a divatos szürke és fa fürdőszoba hangulatos és esztétikus

szürke fali csempe, téglalap alakú tükör, fa tárolószekrény, üveg zuhanykabin

Bár a fürdőszoba elsősorban praktikus hely, csinos és lenyűgöző is lehet. Íme néhány tipp a divatos fürdőszoba kialakításához, ha kevés a hely:

  1. Először gondoljon a bevonatokra. A kis fürdőszobák számára a legjobb megoldás a könnyű burkolólapok. A padlóhoz fa- vagy laminált padlót kínálunk, amely melegséget kölcsönöz és kétségkívül felpezsdíti a dekorációt. Kísérletezhet mozaikokkal és a különböző bevonatok váltakozásával is.
  2. Egy másik jó ötlet, ha matricákat használ a falakhoz vagy a zuhanykabinhoz. Velük pillanatok alatt és nagy költségek nélkül megváltoztathatja a hangulatot. Ragasztóanyagokkal gazdagítja a belső teret azáltal, hogy azonnal integrálja a szép tájat vagy a trompe l’oeil bevonatot
  3. Bármi legyen is a fürdőszobája – kicsi vagy nagy, a sajátjává kell tennie. Néha csak egy jól kiválasztott bútordarab kell a helyére, hogy karaktert adjon a térnek és meghatározza a stílust. A kis fürdőszobában mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a keresett bútor méreteit. Különös figyelmet fordítson a mosogatóra! Jó olyat választani, amely nemcsak praktikus, hanem csinos és modern is ahhoz, hogy tökéletes megjelenést biztosítson a modern fürdőszobában..
  4. Szereljen be tükröt a mennyezetről a padlóra, hogy még jobban feldobja felszerelését. Kis helyiségekben fényre és tárgyakra van szükségünk, amelyek optikailag bővítik a teret. A helyesen elhelyezett tükörrel megduplázott tér benyomását keltheti.
  5. Gondoljon a kiegészítőkre – törölközőtartókra, kosarakra, adagolókra, szappantartóra, fogkefetartóra. Mindezek az elemek hozzájárulhatnak a személyre szabáshoz. A samponok és a színes feltekercselt törülközők lesznek a legjobb dekoráció a tiszta fehér fürdőszobához. Ha tetszik a természetes megjelenés, díszítsen egy nagy szőtt kosárral. Az autentikus anyagok kontrasztja a sima felületekkel és a modern anyagokkal igazi paradicsommá teheti a fürdőszobát..

Szép fürdőszoba semleges színekben és vegyes anyagokkal

designer fürdőszoba, fehér kád, dekoratív kavicsok, polc a zuhanykabinba integrálva

Harmonikus fürdőszoba fapadlóval és szürke falburkolattal

szürke és fa fürdőszoba, ovális kád, minimalista és vegyes kontrasztos anyagok