Tippek a gólyázó fürdőszobai hangulat megteremtéséhez a tanév elején

Amikor beköszönt az őszi / téli szezon, felmerül a kérdés, hogyan tehetjük otthonunkat hangulatosabbá és melegebbé. Mivel a hideg hajlamos csapdába ejteni otthonunkban, díszítéssel és vigasztaló tárgyakkal kell körülvennünk magunkat. És még a fürdőszobában is, ami igazi menedék lenne egy stresszes munkanap végén. Zen hangulat, elegáns bútorok, néhány romantikus gyertya és te – illóolajokkal ellátott fürdőkádban fekve, kedvenc olvasmányod a kezében, egy pohár bor a másikban. Keresse dekorációs tippjeinket, hogy élvezze az élményt gubózó fürdőszoba.

A kulcsfontosságú lépések a gubancos fürdőszoba kialakításában

a megfelelő színű felszerelés és dekorációs kiegészítők egy gubózó fürdőszoba fehér kád deco fürdőszobához

Fókuszáljon a lágy és nyugtató színekre

A falfesték színe az első alapvető tényező a békét árasztó fürdőszoba kialakításában. A tisztasággal és higiéniával kombinálva a fehér kézenfekvő választás, ezért elég széles körben elterjedt ahhoz, hogy egészséges és időtálló teret teremtsen. A fehér megjelenés azonban kissé túl sterilnek és szigorúnak tűnhet. Különösen emiatt próbálnánk ellensúlyozni fás vagy fémes ékezetekkel, vagy más, apró érintésekkel bevezetett színek használatával. Tudja azonban, hogy a választása messze nem korlátozódik a fehérre. Például minden semleges, földes és természetes színárnyalat nagyon alkalmas. És ha lágysággal szeretné átitatni a falakat, a világos pasztell színek kiváló választás. Éppen ellenkezőleg, a sötét árnyalatok, mint például a fenyőzöld és a sötétkék, mélységet és elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek. Kivéve, ne használja őket túl kicsi területeken, és ne férjenek hozzá a természetes fényhez, mert ez elnyomó érzést kelthet..

A fehérséget ellensúlyozza a fa és a sárgaréz ékezete

fa és fehér fürdőszoba ötlet fa lécezett falú mosdó munkalappal és fröccsenő fürdőszobás márvány fürdőszobai növényekkel és arany ékezetekkel

Természetes anyagok és puha anyagok a gubózó fürdőszobához

Tehát nem ritka, hogy fából készült öltöző bútorokat, falakat és padlókat láthatunk hiteles és barátságos jellegével. A lágyság garantált érintése érdekében világos fafajokra tippelnénk. A talajon az anyag egzotikus fából készült tömör parkettát öltene – természetes nedvességének köszönhetően jobban alkalmas nedves helyiségekbe. A dekoratív panelek részükről nagyszerű ötlet, hogy fa emlékeztetőket küldjenek a falaknak. Azonban rengeteg más természetes anyag is megtalálható a hangulatos fürdőszobában. Kőburkolatú fal, kavicsos vagy terrakotta csempe, márvány mosogató és munkalap – a választás az Ön esztétikai preferenciái és költségvetése szerint. Egy puha szőnyeg a zuhany kijáratánál egy másik tagadhatatlan érték lenne egy olyan fürdőszobában, amely gubózni akar. Különösen pamutból választjuk, elég vastag és kellemes tapintású. Ugyanez vonatkozik a törülközőkre is, amelyeknek elég hangulatosnak kell lenniük ahhoz, hogy kényelmesen feltekeredjenek..

Kő, fa és réz egy természetes és nagyon hangulatos fürdőszobában házasodott össze

modern és fából készült fürdőszoba dekoráció kő akcentussal és szabadtéri zuhanyzóval, hogyan kell díszíteni egy eredeti, gubózó fürdőszobát

Szép fürdőszobai bútorok és felszerelések

A bútorokat és a fürdőszobában található összes felszerelést is különös gonddal kell kiválasztani. A gubogó hangulat érdekében az utóbbi kialakítása józan és kifinomult lenne. A szín eközben továbbra is a semleges tartományban lenne. Rengeteg elegáns megoldást talál a Grohe webhelyén – vezető szerepet tölt be a tervezői fürdőszobai berendezésekben. Ne feledje azonban, hogy a fehér homlokzatok makulátlan jellegükből adódóan kiemelkedő választás. Ha elegendő hely van, feltétlenül telepítsen zuhanyzót és kádat. Ez utóbbi különösen elengedhetetlen, ha a pihenés és a tétlenség gyönyörű pillanatait szeretné eltölteni. Nem habozunk különleges helyet adni a szoba közepén. A pihentető wellness-stílusú élményhez pezsgőfürdő és hidromasszázs zuhanyzó szükséges..

A makulátlan fehér fürdőszobai berendezések békés érzést árasztanak

hogyan kell elrendezni egy gubó fehér fürdőszobát zöld ékezetekkel és színes keleti szőnyeggel, nagy téglalap alakú tükörrel

Díszítsd gubó dekoratív ékezetekkel

Végül ne felejtsük el, hogy az apró dekoratív részletek nemcsak a gubó hangulatát tudják sikeresen befejezni, hanem elvonják a figyelmet néhány dekoratív hibától is. A gyertyák és a fényfüzér igazi elengedhetetlenné váltak, hogy romantikus hangulatot kölcsönözzenek a térnek. Még jobb, ha a gyertyák illatosak – ez garantálja a legszebb szaglási élményt. Ismét a fény oldalon ne felejtse el gondoskodni az általános és funkcionális világításról mennyezeti lámpák, spotlámpák és fali lámpák telepítésével. A zen tapintása érdekében fontolja meg keleti műalkotások bemutatását, például a Buddha szobrocskát. Kombinálja őket rohanó és tengeri szőnyeggel, fonott tároló kosarakkal vagy néhány egzotikus növény az exotikus renderelésért par excellence. Valójában a trópusi növények, például a sansevieria, a bostoni páfrány, a monstera, az aloe és az orchidea tökéletesen megfelelnek a fürdőszoba páratartalmának. Még mindig gondolhatna egy kis relaxációs terület felszerelésére, amely egy padból vagy más kényelmes ülésből áll, durva háló kockával és sok puha párnával..

Cocooning légkör, amely meghívja Önt fürdeni

fürdőszoba növény ötlet lógó könyv és csésze kávé gyertyákkal és illóolajokkal kád fehér gubózó abin szoba