En gardintransport i starten af ​​skoleåret for et elegant og elegant look

Længere end en pande, blander gardinstrengen sig ind i håret på en naturlig og meget elegant måde. En hårfunktion med dobbelt funktion, den understreger visse ansigtstræk, mens den skjuler andre. Denne streng er unik for stjernerne i 70’erne og gør nu et comeback for at forbedre vores moderne look med et åndedrag af gammeldags charme. Find ud af hvorfor og hvordan du bruger det i de følgende linjer.

Randen forhæng faldt i tusind smukke variationer

idé om tråde bundet tilbage på polarblondt hårfarvning og strandbølger

Gardinet væge – en lang gardin frynser ?

Faktisk blev gardinrand først kendt i Frankrig som den charmerende form for bardot -frynser. Ja, pioneren inden for denne dukke-lignende frisure, baby dukke-stil, Brigitte Bardot har sat sit hår aftryk på de kommende generationer. Denne såkaldte klassiske version er kendetegnet ved en lidt kortere frynse på forsiden, som strækker sig til længere, buskede låse på siderne. I dag kalder vi en gardinstreng, ethvert pandehår, der er langt nok til at ramme ansigtets sider. Ja, ligesom det rene gardin på et vindue !

Gardinvegen overtog og genopfandt

gardin pandehår langt hår eksempel brigitte bardot tilspidset pandehår blonde højdepunkter

Hvorfor vedtage sådanne pandehår ?

Men hvorfor er disse pandehår blevet opdateret, og hvordan blev de en af ​​de største hårtendenser i 2021. Flere årsager og kvindelige behov forklarer dette fænomen, hvoraf to er:

Gardinstangene er meget flatterende

Er gardinet væge godt for mig? Dette kompatibilitetsspørgsmål er ofte det første, vi stiller os selv, inden vi vedtager en frisure. Og det må siges, at her er du virkelig heldig, fordi gardinet, da det ikke strengt taget er frynser, har fordelen ved at kombinere alle kropstyper. Selv runde ansigter ville have fordel af en sådan egenskab! Panden efterlades uafdækket og låsene blødgør funktionerne, disse pandehår har fordelen ved at reducere kurverne. Generelt menes det, at gardinstang vil indsnævre ansigtet, mens kortere pandehår vil understrege kindbenene. Desuden tilpasser gardinversionen sig til alle hårtyper og teksturer. Jep, endda krøllet hår !

En frisure til at blødgøre runde ansigter

trevorlive los angeles 2016 fundraiser ankomster

Det er meget let at vedligeholde

I modsætning til lige pandehår, der ville kræve almindelig saks, er gardinskæringen meget mindre krævende. Bare lad trådene vokse tilbage og voila, du har et dejligt lige snit igen. Ikke desto mindre ville det være nødvendigt at besøge frisøren for at bevare frisørens smukke form, selvom de ville være i afstand.

Let at vedligeholde og style

olympus digitalkamera behandlet med vsco med forudindstillet c7

Sådan styler du gardiner ?

Med lange gardinstang ville volumen være afgørende. Hvis dette er din manes naturlige tilstand, så meget bedre! Du behøver ikke engang at style. For at give dig selv de berømte bardot -pandehår skal du blot glatte dit hår lodret udad for at skabe en gardineffekt. For bedre at rense ansigtet er børstning en meget passende stylingsteknik, der vil bringe tekstur og bevægelse til dit hår. Her er de trin, du skal følge for at udføre det derhjemme.

  1. Start med at dele pandehårene på midten gennem midten.
  2. Tag derefter et snit på cirka 2 til 3 cm tykt og vikl det rundt om en rund børste med samme diameter. Sørg for at holde børsten vinkelret på hårgrænsen. Under ingen omstændigheder tør vægen vandret.
  3. Kør hårtørrer rundt et par gange. Fjern derefter varmen og behold børsten i håret i et par sekunder for at forme den.
  4. Gentag processen, mens du stadig arbejder i sektioner og arbejder dig mod midten af ​​pandehåret, før du flytter til den anden side.
  5. Når stylingen er færdig, sprøjter du en engangs mascara -tryllestav med hårspray og løber gennem dit pandehår for bedre fiksering.

Gardinrand med bølgede ender mod ydersiden

blondt hår i nedbrudt med brushong kvinde tilspidset pandehår tyndt gardin

Sådan bæres gardinstang ?

Firkantet med gardinrand

Firkanten med gardinstang er en genvej perfekt til runde ansigter og giver dig mulighed for at forråde figurens proportioner. Der er to hovedtyper af frisure at gøre med det. Den første – glatte bob med låse lidt bølget udad, indrammer ansigtets sider på en meget elegant måde. Den anden – en shag -stil bob med bølgede låse til et oprørsk og bohemisk elegant look.

Firkanten med gardinrand – en trendy duo

eksempel på bob med gardinstang på blondt bølget hår

Gardin pandehår og krøllet hår

Det samme ville være resultatet af et gardinstang, der blev vedtaget over en naturligt krøllet manke. Plus, det er en fantastisk måde at dæmpe krøllets vildskab på og rydde op i hårmassen. Krøllede låse vil indramme dit ansigt pænt.

Gardinet væger på krøllet hår

gardin pandehår naturligt krøllet hår frisure idé moderne kvinde oprørsk

Gardinstang og langt hår

XXL -længder, der var meget fashionable i år, adskillige berømtheder, f.eks. Jennifer Lopez, adopterede dem parret med en gardintransport. Det lange og glatte hårklipp får dermed en klog og mere struktureret karakter. Bemærk kun, at i tilfælde af glat hår er hårtæthed vigtig for at lave en sådan frisure. Hvis du satser på et feminint, romantisk, næsten magisk look, anbefaler vi langt bølget hår med gardinstang. Fine krøller er også en måde at befri ansigtet fra hængende låse. Volumen på forsiden og på siderne ville bringe en vis vitalitet til fint hår.

Ultra lang manke med gardin for at fremhæve øjnene

Jennifer Lopez meget langt hår med gardinstænger blond hårfarve

eksempel på løs hår kvinde med gradient gardin pandehår eksotisk look

Gardin pandehår og bolle

Elsker du delikatessen ved opdateringer, men du vil ikke gerne se din figur helt? Gardinstangene ville gøre underværker for dig. Lad trådene på begge sider falde frit og bind resten i en høj, lav, klassisk eller pjusket bolle. Bortset fra at kamuflere de få ufuldkommenheder i ansigtet, ville højdepunkterne gøre frisuren meget romantisk. Wave for en sublim effekt.

Bolle med gardinstang til et dukke -look

premiere på Walt Disney -billeder '

rihana og hendes gardinlås med bohemisk chic bolle

Hestehale og gardin frynser

Det samme er pointen med en hestehale parret med en gardinlås. I stedet for at flade dit hår ved at gøre dig til en hestehale, anbefaler vi en boheme frisure med volumen på toppen, hale med bølgede ender og oprørske lokker. Og presto – top tip til tilføjelse af tekstur.

Høj hestehale og låse for at tilføje volumen til siderne

kvindes høje hestehale med låse, der indrammer ansigtet

Wicks bundet gardin frynser

Til sidst skal du altid tabe gardinstængerne og tage yderligere to lange tråde (på begge sider af ansigtet) for at binde dem tilbage. Frisuren er igen ultra stilfuld og meget velegnet til hverdagen, fordi den ikke kræver for meget tid eller for meget kræfter.

moderne kvinde frisure model 2021 tilbage fremhæver gardin pandehår volumen hårgrænse

lang bølget bob kvinde med blonde låse og gardintilspidsede pandehår

Model af dobbelt pandehår med låse i forskellige længder

hvordan man styler gardin pandehår langt blondt bølget hår boheme stil

hvordan man laver et bølget gardinstang og en bohemisk chic bolle

Grunge effekt gardin frynser

langt hår bølget gardin pandehår blonde højdepunkter på brunette løst hår

firkantet model med gardinstang på mørkt blondt bølget hår

hestehale med pandehår bardot frisure idé kvinde 2021 trend fald

Chingon og væger til mere feminin side

struktureret høj bolle med gardinstang brunette langt hår

lange gardintråde rundt om ansigtet og glat høj hestehale

Elegant bølget hår hestehale og gardin pandehår krøllet hår

høj hestehale mellemhår og pandehår gardin nedbrudt enkelt

nedbrudt kvinde eksempel penelope cruz tynde koniske pandehår mørk brun farve

2021 nedbrudt blondt løshår eksempel til kvinder med krøllet hår gardin pandehår

eksempel på en firkant med gardinstang og blonde højdepunkter på tråden

hayley bieber med tynde koniske pandehår gardin lysblondt hår

høj hestehale -idé med låse rundt om ansigtet og volumen på toppen

rfange gardin cheveix krøllet mørk vlond idé om frisure kvinde enkel og hurtig