De bedste frisurer at tage til 2021! En dekryptering af toptrends

I begyndelsen af ​​hvert år går vi traditionelt på udkig efter de bedste mode- og livsstilstrends, der vil markere de næste tolv måneder. Bag denne nysgerrighed, et ønske om at komme tættere på livet for en så eftertragtet stjerne, der fascinerer os fra siderne i blade og skærme. Vedtagelse af en trendy frisure er uden tvivl den nemmeste og billigste måde at få et trendy look. For at give dig en lille hjælpende hånd i din forskning, går vi i dag igennem listen over 7 tendenser frisurer til 2021.

Vådt udseende belagt hår

Tilstedeværelsen af ​​det berømte våde look på catwalks og røde tæpper er blevet bemærket i flere år. Hår, som om du lige er trådt ud af brusebadet eller havet … Gemt tilbage eller til siden, smigrer denne type frisure alle hårlængder og teksturer. Et look utvivlsomt perfekt til en festaften, men lidt mindre passende til hverdagen. Ellers er den pågældende effekt super let at opnå. Den grundlæggende teknik er at væde manken, kamme tilbage og derefter anvende gel, som skal fordeles godt over hele håret (fra rødderne til længderne) for at undgå den fede håreffekt. I år er trenden dog mere for vådt hår i rødderne, som udvikler sig til flotte vilde krøller, når man går ned i længderne..

De bedste frisurer at tage til sig i 2021. Trenden med vådt hår i al sin herlighed

hvilken frisure kvinde 2019 at vælge, vådt look vådt hår glat tilbage, kvindeskræder og rød læbestift

Ultra glat hår

En anden trend man ikke må gå glip af i år – ultra glat hår, der også får os til at falde for det. Og alligevel, at have den stive, silkeagtige, skinnende manke, Ariana Grande -stil, viser sig ofte at være en mission umulig. Rebel krøller svære at tæmme, kruset, iøjnefaldende og derefter ender glatning ofte med at skade vores hår. Det er derfor vigtigt at kende alle teknikkerne hvordan man glatter sit hår fordi der er masser af dem, og de rækker langt ud over simpel glatning med et glattejern. Brasiliansk, japansk glatning, glatning eller kold lufttørring. Valget af en teknik vil i høj grad afhænge af dit hårs natur. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger en mere stødende metode, skal du nødvendigvis tænke over måder at beskytte dit hår. Brugen af ​​en nærende shampoo og balsam er meget nødvendig, ligesom påføring af en termisk hårbeskyttelse før udjævning.

Selena Gomez ved, hvordan man sublimerer ultraglat hår

ultra glat hår kvinde, selena gomez med glat mørkt brunt hår og skiltes i midten

Mængden af ​​60’erne

Mode- og frisure -tendenser trækker regelmæssigt deres inspiration fra fortiden, og i år er heller ingen undtagelse. I 2021 vil vi genbesøge 60’erne for at genindføre en af ​​de store tendenser i den pågældende tid – børstning. Ja, ultra-voluminøst hår gør et comeback i frisure-scenen, og det bliver et bemærkelsesværdigt comeback. Normalt praktiseret på skulderlangt eller langt hår, er denne teknik baseret på hårets tilbageslag, som dermed får et ultrastærkt afrundet udseende, ligesom de store Hollywood-stjerner i 60’erne. En frisure, der også er meget velegnet til hår tyndt med ret beskedne bind.

Lana Del Rey – ambassadør for retrofrisuren i 60’erne

lana del rey med 60'er frisure med volumen på toppen, lige rød hårfarve

Firkanten i stump eller forvirret version

Pladsen er blevet en rigtig klassiker, der synes uvillig til at opgive sin plads som leder. Ja, i år igen vil vi fortsat se boben i alle sine smukke variationer. Den afstumpede version menes dog at være i søgelyset i 2021. Meget ren og struktureret, denne type bob er temmelig kort og når lige under ørerne. Vi foretrækker det glat, men vi vil ikke tøve med at opgive den strenge stil til fordel for et par krøller i strandbølgeform. Et dejligt supplement til det berømte boheme chic look, som alle er vilde med, og som også kommer tilbage til sommer..

Torvet på Dua Lipa, der har tegnet en trend for 2021

Streng og lige kort bob på mørkebrunt hår, glamour makeup, gylden kjole, trendy 2019 kvinde frisure idé

Rodet bolle og høj hestehale

Bollen vil også blive besøgt igen, men i modsætning til boben, vil den direkte tage stien til den forvirrede. Glem de overdrevent strenge traditionelle versioner af den til fordel for en afslappet, elegant bolle, vildledt forsømt og normalt slidt øverst på hovedet. Hvad angår hestehale, ville man forvente, at den var jævnt båret temmelig højt – en perfekt løsning til travle dage og velegnet til alle hårstrukturer, samtidig med at ansigtstræk fremhæves..

Den omfangsrige høje hestehale – et look der skiller sig ud

ariana grande med en høj hestehale og tilbagetrukket hår idé om lysebrune højdepunkter på mørkebrunt hår

Tilbehøret hår

I år falder vi for det smarte og chokerende tilbehør, XXL -version, der ikke kræver en meget sofistikeret frisure for at blive lagt mærke til. Fra friske blomster til retro barrettes, bling bling hårklip, fløjlsbånd og alle former for tilbehør, der vil pifte en simpel frisure op. Så ved siden af ​​deres praktiske rolle er der dette rent dekorative aspekt, der tager fart.

Hårtilbehøret for at genoprette interessen for dit glatte hår

de bedste frisurer til at vedtage i 2019, idé om hvilket hårtilbehør du skal vælge, en simpel barrette på glat hår