Melyik férfi télikabátot válasszuk ezen a télen: a 2020-2021 őszi-téli divatirányzatok áttekintése

A téli kabátnak minden más felsőruházatnál nagyobb feladata, hogy könnyen alkalmazkodjon a mindennapi élethez, és a legnagyobb kényelemben harcoljon ellene. A téli szekrény központi eleme, a kabát végtelenül megújul minden télen a divatirányzatok és a szöveti újítások hatására. Ebben a szezonban a nagy őszi-téli divatbemutatókon bemutatott modellek meleg telt ígérnek számunkra, amelyet kényelem és mozgás jellemez. Technikai anyagok, haszonelvű elemek, sportruházati hatás, a férfi kabát a legjobb szövetségesünkké válik a negatív hőmérsékletekkel szemben. Rövid áttekintés az alapvető modellekről, amelyekkel a téli időszakban kell szembenézni, a stílus oldaláról sem feledkezve meg.

Divatos férfi kabát: elengedhetetlen modellek a melegen tartáshoz ezen a télen

modell steppelt steppelt kabát eredeti levehető kapucnival, kontrasztos sárga és narancssárga béléssel

A téli időszakban a férfi kabátjaiban már több szezonon keresztül a kabátok voltak a büszkék. Könnyűségük és jó hőkapacitásuk miatt nagyra értékelik, kényelmes alkalmi megjelenést biztosítanak, amely kissé elviselhetőbbé teszi a telet. Ebben a szezonban, a sportruházat és a divat erőteljes hatásával az 1990 -es és 2000 -es évek között, a pehelykabát új, merész színekkel gazdagodott, kontrasztos anyagokkal és részletekkel játszik, és sokkal praktikusabb és technikásabb. A divattervezők által a funkcionális esztétika iránti keresés 2018-2019-ben számos utcai ruházati márka, például a Kaporal készruházatában is megjelenik. A sokoldalú vágások és kivitelek széles skálájával a Kaporal férfi dzsekik rendelkezik a funkcionális steppelt kabátok minden előnyével, anélkül, hogy bármilyen stílusbeli megkötést jelentene. Ami a vágásokat illeti, ezen a télen vigyázunk, hogy ne essünk szélsőségekbe. A pehelykabátot nem viselik túl terjedelmesen, hogy ne törje össze a sziluettet, és ne legyen túl közel a testhez, hogy ne akadályozza a mozgást.

A steppelt kabát viselhető sportos változatban, valamint alkalmi elegáns módon

sima és kéttónusú férfi pehelykabátok modelljei alkalmi, elegáns módon és sportos stílusban viselve, beépített, csökkentett kabát kapucnival vagy anélkül

Meleg parka technikai részletekkel

Az őszi-téli kollekciók divatbemutatói új profilt rajzolnak a városi ember számára, aki az akciót, a funkcionalitást és a könnyű mozgást részesíti előnyben. A techwear stílus erős befolyása ezt bizonyítja. Még nem ismered ezt a kifejezést? A hegymászó és túrázóruházatból kölcsönzött technikai anyagok és részletek felhasználásáról van szó, hogy olyan funkcionálisan megtervezett darabokat hozzon létre, amelyek könnyen illeszkednek egy modern férfi ruhatárába. A trend által leginkább megjelölt kabát típusok közül a parka, amely sokkal funkcionálisabb és technikásabb. A nagy szárnyas zsebek, texturált varratok, szellőzőnyílások, fényvisszaverő csíkok, a technikailag ihletett parka a modern embert városi felfedezővé varázsolja, aki stílusosan birkózik meg a városi környezet extrém körülményeivel. Ha vizuális érdeklődést szeretne varázsolni parkjába, merítsen ihletet a rétegződési trend és fogadjon a ruhadarabok rétegezésére.

Meleg parka technikai részletekkel

városi elegáns férfi megjelenés meleg szürke technikai parka modellel, nagy zsebekkel és levehető kapucnival, alkalmi, elegáns módon viselve, karcsú farmerrel és utánzatú farmeringgel

Férfi nyírókabát

Nem hagyhatja ki a divatbemutatókon visszatérő klasszikust. Nem meglepő, hogy a báránybőr kabát messze a férfiak kedvenc kabátja marad, akik értékelik a tartós és hiteles darabok időtlen elegánsát. Ebben az autentikus és férfias szellemben az ágyúnyíró kabátok abszolút luxusnak számítanak. Azok számára, akik nem engedhetnek meg maguknak egy tetemes összeget egy igazi báránybőr kabátért, a báránybőr gallérral vagy műbőr béléssel ellátott kabát kiváló alternatíva. Valójában a gyapjúgallér még a hétköznapibb modelleknél is használható, mint például a kabát és a parka, ami nagyon egyszerűvé teszi a részletet..

A viril férfi visszatérésével a divat színterére a trend a téli kamionos kabát is, farmer vagy kordbársonyos változatban. Ezek az autentikus és merev anyagok megkönnyítik a férfias megjelenés létrehozását az Atlanti -óceán túlról érkező munkásosztály stílusából. Hogy lépést tudjunk tartani az idővel, viselje a kabátot egy kockás gyapjú flanel inggel és sötét farmerrel. Másrészről, elegáns öltönynadrághoz és egy derbi párosításához a kamionos kabát gyorsan kifinomult és elegáns darab lesz..

Hozzon létre amerikai munkás megjelenést réteges ruhadarabokkal

darabos rétegzettség a praktikus téli megjelenés érdekében, amelyet a munkások divatja inspirált, férfi télikabát, műbőr borítással, farmerdzseki fölött és kockás flanellingen

A téli változat bombázó

Ahelyett, hogy a szezonközi pilótakabátot választanánk, ezen a télen egy meleg anyagokból, például gyapjúból, vakondbőrből és filcből készült bombázó kabátot részesítünk előnyben. A stílus oldalon, még akkor is, ha a férfi bombázó kabát sokoldalú darab, a legjobb alkalmi elegáns stílusban viselni. Gyönyörűen párosul egy meleg garbó pulóverrel és egy pólóval. Kerülje azonban a túl formális darabokkal való párosítást, hogy ne veszítse el alkalmi aspektusát. A színek tekintetében a 2018-2019-es téli divatos bombázó kabát olyan alapszínekben kapható, mint a teve, barna, szürke és fekete, de kéttónusú vagy nyomtatott változatban is kapható..

A téli kabátokon ellenőrző minták láthatók 

alkalmi stílusú férfi öltözék fekete és piros kockás gyapjú férfi dzsekivel, fekete nadrággal, hálósapkával és egy kopott cipővel