Tusinde ideer til fødselsdagsdekorationen at lave selv

Vi elsker kreative aktiviteter og enhver lejlighed, der giver os mulighed for at lave smukke dekorationer. DIY fødselsdagsindretningen kan være for sød. I denne artikel finder du ideer til den fødselsdagsdekoration, du planlægger. Husk, at der er mange muligheder for fejringen. I artiklen om voksen fødselsdag animation kan du finde ideer til dine aktiviteter, for inden du starter med dekorationen, skal du vide, hvor fejringen vil være. Og nu kan du finde de bedste DIY fødselsdagsdekorationer under denne side. :

Lav personlige lys til kagen – original idé om fødselsdagsdekoration til at lave dig selv

Smuk voksen fødselsdag dekoration DIY fødselsdag dekoration blomstret fødselsdag lys

Dette projekt er faktisk super simpelt. Grundlæggende skaber du en form til dine ønskede lys. Lav to halvdele og lim dem sammen!

Værktøjer:

 • mini slow cooker (eller dobbeltkedel)
 • kikseskærere

Materialer:

 • bivoks
 • tørrede rosenblade
 • hampsnor
 • tandstikker
 • pap
 • pergament
 • washi tape
 • vegetabilsk oliespray

Du kan lave stearinlys i næsten enhver form, du ønsker, hvis du har den rigtige form

Deco idé 30 års fødselsdag deco for at gøre dig selv original idé hvordan man laver et lys selv

Start med at forberede formen til dine lys. Lim et stykke eller bagepapir på din pap, og kør derefter washi -tape rundt om cookie cutter, så der efterlades et 6 mm udhæng på bunden af ​​formen. Klip båndet i alle hjørner og kurver, og fastgør derefter stykket pergament. Smelt derefter din bivoks. Jeg brugte en mini slow cooker til fremstilling, men du kan lige så godt placere en varmebestandig skål over en gryde med kogende vand og flydende voksen i en dobbeltkedel. Forbered din form med en hurtig spray af vegetabilsk olie for at undgå at klæbe, og bag derefter bivoksen i formen. Når du har fyldt den cirka 0,5 cm, skal du stille den i fryseren i 20 minutter, eller indtil den er helt fast. Skub den forsigtigt gennem bunden af ​​formen, ligesom du ser på billederne ovenfor.

Følg trinene for at få de bedste resultater – DIY fødselsdagsdekoration

Trin for trin tutorial billede, hvordan man laver fødselsdaglys

For den øverste halvdel af stearinlyset, gentag trinene, men før du placerer det i fryseren for at afkøle, tilføj din dekoration til det. Jeg gik med tørrede rosenblade til en boho-chic stil og en dejlig duftende tilføjelse. Når du er færdig med at afkøle, fjernes den øverste halvdel af din pande. Du har nu de to halvdele af dit fødselsdaglys. Tilbage står bare at samle dem. Læg en halv tandstikker i bunden af ​​dit stearinlys, varm lidt voks og pres på plads, som på billederne ovenfor. Klip en kort del af hampetov til brug som væge, og læg det på toppen af ​​lyset. Læg et par dråber varm voks på bundlaget, og tryk topcoatet fast – hovedsageligt “limer” du de to halvdele sammen..

Resultatet er altid for sødt – hjemmelavet fødselsdagslys til sød personalisering

30 års fødselsdag dekoration til at lave dig selv fødselsdag dekoration til at gøre dig selv 31 år gamle lys

For at skabe en stemningsfuld og jovial atmosfære skal du bruge et tema til festen. Temaet gør det lettere at træffe beslutninger om indretning, mad, tøj, endda musik. Hvis du drømmer om varme destinationer eller bare elsker tacos, kan du f.eks. Have en mexicansk temafest. En sej dekorationside til denne aften er kaktusen. Vi viser dig, hvordan du laver en papkaktus. I vores artikel: kreative aktiviteter kan du finde tusind fede ideer til et DIY -projekt, ligesom en stenkaktus placeret i en gryde.

Til den dekorative papkaktus skal du bruge:

 • Pap
 • Udtrækkelig kniv
 • Hvid akrylmaling
 • Grøn spraymaling
 • Lille børste
 • Saksen
 • Silkepapir
 • Trombone

En idé om hvordan man selv laver en kaktus til fødselsdagen

DIY fødselsdag dekor ideer DIY pap pap kaktus DIY indretning

Med en værktøjskniv skæres to kaktusformer af din pap. Skær spalterne i midten, den ene øverst, den anden i bunden. Sprøjt grøn maling på pap og lad det tørre helt. Med en lille pensel kan malestrøg ligne torner med hvid maling. Skub de to stykker kaktus sammen. Du skal muligvis flytte det lidt for at justere det. Hvis bundene er skæve, skal du bruge en kniv til at udjævne dem. For at lave en blomst skal du klippe 10-15 (dit valg afhænger af, hvor mange du vil have) ark silkepapir i et rektangel, cirka 8 x 12 tommer. Lav en tommer folder og fold frem og tilbage som en ventilator. Fold i halve og skær kanterne til et punkt. Wrap en papirclips omkring midten af ​​silkepapiret, vrid det ned for at sikre det. Træk stykker silkepapir fra hinanden og form en blomst. Skub binderen gennem pap, hvor du vil have den. Spred enderne af binderen for at holde den på plads.

Borddekoration i Mexico -stil – aften med venner og DIY fødselsdagsindretning

Sød fødselsdagspige fødselsdagsfest dekorationer til pige fødselsdagsfest dekorationer diy let fest taco

Eller en krans af stearinlys, helt sikker for ikke at starte en brand

Fødselsdagsdekoration til pigefødselsdagspynt til selv at lave smukke gule papmaterialer, der er nødvendige til selvstudiet

De nødvendige materialer:

 • Papirstrå
 • Saks
 • gult kort
 • Varm limpistol
 • Fiskars Petal Punch (dette er valgfrit, da det er mere præcist og lettere at klippe kronbladene, men du kan bruge din saks)
 • Plaster
 • Tråd (eller bånd)

Sød DIY fødselsdagsdekoration – stearinlysekrans lavet af farverige papirstrå

Sød borddekoration til fødselsdags fødselsdagsdekoration til at lave selv kartonlys krans

Rutevejledning:

Skær bare sugerørene til omkring 4 tommer lange. Brug Petal Punch til at skabe stearinlysets flamme, tag de mindste af de to kronblade og varmlim dem til enderne af sugerørene. Klip derefter længden af ​​snoren og bind lysene med gaffatape.

Papirhalmkrans – dejlig festlig fødselsdagsdekoration idé at lave selv

18 års fødselsdagsfest dekorationer fødselsdagsfest dekorationer

Dekorativ ugle med en krans med temaet sommer og sæsonbetonede frugter

DIY fødselsdag deco fødselsdag for at gøre dig selv en cool idé at lave en smuk ballonbue

De nødvendige materialer:

 • Fiskesnøre
 • 30 cm latexballoner (almindelige balloner; ca. 6 balloner pr. 30 cm af din krans – husk dette, når du beregner antallet af nødvendige balloner og bindestænger)
 • 50 cm runde latexballoner
 • Folie mylar frugtballoner
 • Lynlåse (du skal bruge en pr. Ballon)
 • Elektrisk luftpumpe
 • To stole (for let at fastgøre buen)

Trin for trin vejledning til fremstilling af en original krans lavet af farvede balloner til den tematiske dekoration af din fødselsdag

Trin for trin vejledning i, hvordan du selv laver en fødselsdagsballonkrans med frugt og farve

Rutevejledning:

 1. Jeg har lettere ved at sprænge ballonerne på forhånd og derefter arbejde på guirlanden. Gå videre og pust dine latexballoner op ved hjælp af varierende mængder luft. Du vil have nogle til at være små og underoppustede, og nogle skal være fuldt oppustede. Bind hver af dem med en knude, og pust derefter dine folieballonballoner op med frugt og sæt dem til side.
 2.  Stil to stole op i et åbent rum i dit hjem, med mindst 1,5 meters mellemrum (eller helst så langt fra hinanden som muligt). Bind eller lim enden af ​​din fiskelinje til en stol. Fastgør derefter fiskesnoren til den anden stol uden at skære den, da du sandsynligvis vil forlænge den, mens du går..
 3. Tag en latexballon og lynlåse. Hold kuglens hale mod fiskelinjen og vikl lynlåsen rundt om fiskelinjen og bolden, og træk den fast under knuden. Skær den overskydende hale af lynlåsen af, og skub bolden til enden af ​​din fiskelinje.
 4. Nu gentager du denne handling for hver ballon. Ja, det er lidt kedeligt, men resultatet er så sødt. Du skubber den bundne bold mod den sidste bold. Du vil se, at den gradvist begynder at danne en krans. Få det til at se friere og mindre ud som en traditionel ballongranse, sørg for at blande dine balloner efter størrelse og farve.
 5. Når du har længden af ​​den krans, du har brug for, er det tid til at snøre den sammen. Dette er en stor variabel, for hvordan du sætter det afhænger af, hvor du hænger det. Mest sandsynligt vil du gerne finde træer, buske, pæle eller andre genstande til at binde enderne af.
 6. Når din krans er strakt, kan du nu tilføje frugtballonerne! Et stykke fiskelinje på hver. Pak det gennem latexballonerne, så det kan fastgøres til din hovedfiskerlin.

Vi kan godt lide det joviale resultat, der får alle i godt humør med sine lyse farver

Fødselsdagsdekoration til at lave dig selv DIY idé hus sej idé DIY trin for trin tutorial farverige balloner

Videotutorial med nogle ideer til DIY -indretning til din fødselsdag

Tropetemaet kan udføres med forskellige former for dekoration, den nedenfor er for sød og feminin 

Fødselsdagspynt til at gøre dig selv idé DIY hus lave en festlig aften balloner spisebord dekoration bordløber med ananas

Fødselsdagsdekoration til at lave dig selv – installer en tipi og nogle farverige guirlander til en festlig dag i haven

Voksen fødselsdagsfest dekorationer til voksne fødselsdagsfest dekorationer zoella fødselsdagsfest dekorationer

Yndig idé, hvordan du indretter rummet til din fødselsdag – glem ikke at tilføje nogle blomster

Uglepynt 30 års jubilæumsdekoration for at lave dig selv dekoration til festen

Sådan laver du søde pomponer til at dekorere rummet pænt til festen

Fødselsdagspynt til at lave dig selv – yndig idé i pink og blå med lyse guirlander

Fødselsdag dekoration i 18 år for at gøre det selv ugle dekoration pastelfarver 16 års fødselsdag varmluftsballon

18 -årige fødselsdag dekoration ideer DIY hus idé til piger sød lyserød ballon dekoration sommerfugle krans

Fødselsdagsfestdekorationer til piger Fødselsdagsfestdekorationer Ideer til piger Fødselsdagsfestideer

Det er ikke obligatorisk at fejre din fødselsdag traditionelt – udendørs fødselsdag dekoration idé

Vælg picnic fødselsdagsdekoration tipi hækling yndig diy idé have picnic dekoration fødselsdag original

Sæt en original ‘bar’ op, så alle kan lave deres egen yndlingsskål yoghurt

DIY fødselsdagsdekorationer 30 år gamle fødselsdagsdekorationer til voksne festlig borddekoration kornet topping bar

Fødselsdag indretning til at gøre dig selv indretning til at gøre dig selv soiree venner donut kage ideer

Fødselsdagsdekoration til voksne 30 års fødselsdagsdekoration for at lave dig selv enkle originale dekorationsideer fødselsdagsdoughnut

DIY boligindretning idé til at gøre det selv fødselsdag fest smuk dekorere tre lag kage

18 års fødselsdagsdekoration for at lave dig selv diy projekt for at indse i dag evelyn er syv flamingo fødselsdag tema

Enkle og hurtige fødselsdagsdekorationer til pigefødselsdag dekoration ideer pink flamingoer fødselsdag dekoration ideer

En post dekoreret med sukker bomuld deco fødselsdag pige bord dekoration til fødselsdag cool idé fødselsdag

Fødselsdagsdekoration til 18 års fødselsdagsdekoration til pige fødselsdagsfest dekoration himmel tema

Pige fødselsdag dekorationer Pige fødselsdag fest ideer til hvordan man kan dekorere farverige frugt dekorationer

Borddekoration til fødselsdag deco fødselsdag pige guirlander farve smuk idé til opbevaring af drikkevarer

Smuk 18 års fødselsdag dekoration hjerte formet kage bord dekoration til fødselsdag farverig dekoration

DIY fødselsdagsborddekoration til fødselsdag smuk idé om DIY dekoration lyserøde balloner gourmetkager

Fødselsdag dekoration til at gøre dig selv bord dekoration til fødselsdag til dig selv originale stearinlys former

Fødselsdagspynt til at lave dig selv bordpynt til fødselsdag is pink lyserød idé

Voksen fødselsdagsfest dekorationer diy is fest bord dekorationer

30 års fødselsdag borddekorationer vidunderlig original dekoration

DIY idé hjemmebord dekoration til fødselsdag original idé krans af fødselsdag hatte

Fødselsdag dekoration i 18 år for at gøre det selv diy fødselsdag billede farverige guirlande tillykke med fødselsdagen

Fødselsdagsdekorationer til pige DIY fødselsdagsdekorationer til 18 år gamle fotofrugtballoner

DIY fødselsdagsborddekorationer Alice in Wonderland fødselsdagsborddekorationer

Fødselsdagsdekorationer til pige diy fødselsdagsdekorationer til 18 år gammelt foto

Fødselsdagsborddekorationer til fødselsdagspigen Alice i Eventyrland seje bordløbere cupcakes

Deco idé 30 års fødselsdag deco at gøre dig selv original idé at fejre i haven

DIY idé hjem indretning fødselsdag til at gøre dig selv sød original dekoration fødselsdag have dekoration

Fødselsdag dekoration i 18 år for at gøre dig selv fødselsdag dekoration til at gøre dig selv magisk drill deco

DIY fødselsdagspynt til at lave dig selv simple diy gule balloner ananas tema

Sød fødselsdagspige fødselsdagsfest dekorationer til pige fødselsdagsfest dekorationer let diy rød og guld

Et alternativ til den store papkaktus er kaktuskransen

Fødselsdagsdekoration til 18 års fødselsdagsdekoration for at gøre dig selv hurtig og let dekorationsbord

Fødselsdagsdekoration til 18 års fødselsdagsdekoration for at lave dig selv hurtige og lette papirballoner

Fødselsdagsdekoration til pigefødselsdagspynt til selv at lave en enhjørningstema skønhed

Sød borddekoration til fødselsdag fødselsdagsdekoration at lave selv

18 års fødselsdagsfest dekorationer

DIY fødselsdag deco fødselsdag at gøre dig selv en cool idé at lave

Fødselsdagsdekoration til at lave dig selv DIY idé hjem cool idé diy

DIY fødselsdagsfest ideer til at lave en festlig aften

Fødselsdagspynt til voksne Fødselsdagspynt til voksne

Uglepynt 30 års jubilæumsdekoration til at lave dig selv dekoration til festbaren i afgrunde storslåede toppings

Fødselsdagsdekoration i 18 år for at gøre det selv ugle dekoration pastelfarver

Deco en gør-det-selv DIY idé til et muntert hus sød atmosfære deco kæmpe piñata i form af en tropisk cocktail

Pige Fødselsdag Indretning Ideer DIY Hjem Dekorere Til Hendes Fødselsdag Picnic Smukke Pynt Ideer

18 års fødselsdagsfest ideer til piger

Pige Fødselsdag Dekoration Ideer DIY Hus Smukt Foto Eksempel

Valg af borddekorationer til en ide til fødselsdagskunst til husets dekoration

Lyserøde og hvide 18 -årige ideer til fødselsdagsfest

DIY fødselsdagsdekorationer 30 år gamle fødselsdagsdekorationer til voksne festlige borddekorationer

Fødselsdagsdekoration til at lave dig selv dekoration for at gøre dig selv til venneaften

Fødselsdagsdekoration til at lave dig selv dekoration for at lave dig selv sød festdekoration

Fødselsdagsdekorationer til at lave dig selv tematisk indretning til at lave dig selv festdekoration med fødselsdagsnødde tema

Fødselsdagsdekoration til voksne 30 år gammel dekoration for at gøre dig selv enkel dekoration

Uanset hvor gammel du er, er kagen og ballonerne en fantastisk fødselsdagsdekoration

Deco en gør-det-selv idé DIY hus jovial atmosfære deco sød kvinde 29 år gammel lyserød ballonkage

DIY boligindretning idé til at gøre det selv fødselsdagsfest smuk indretning

Fødselsdagsdekoration i 18 år for at gøre det selv diy projekt at realisere i dag

Enkle og hurtige fødselsdagsdekorationer til pigefødselsdagsdekorationer klæber tropiske blade på væggen for at skabe en buegang

En pige fødselsdagsfest dekorere et bord til en fødselsdag sej idé farverige bogstaver

Vælg et tema til din fødselsdag – fest i Alice’s Garden in Wonderland 

fødselsdagsdekorationer til at lave dig selv, DIY hus hvordan man pynter til hendes fødselsdag alice i eventyrland

Borddekoration til fødselsdagsfest deco 18 års fødselsdagsfest

Magisk voksen fødselsdag dekoration DIY fødselsdag dekoration bor enchentee