Volkswagen – mindenekelőtt a minőség jele!

Ma az autók inspirálnak minket. És pontosabban egy igazi legenda – a Volkswagen.

Egy kis történelem.

A történet 1933 őszén kezdődik, a berlini Hotel “Kayzerhof” egyik szobájában. A beszélgetőtársak hárman – Adolf Hitler, Jacob Werlin, Ferdinand Porsche. A találkozó tárgya – Hitler különleges kívánsága. Követeli népétől egy erős, biztonságos autó létrehozását, amely nem több, mint 1000 Reichsmark. Ezenkívül az autót egy új gyárban kell gyártani, amely az “új Németországot” képviseli. Egy évvel az építkezés után Németország háborúba lép, a Volkswagen pedig a katonaságnak kezd dolgozni. A „népi autó” projekt lefagyott.

Egy idő múlva megszületik Volkswagen Bogár – az első „népi autó”, más néven Volkswagen 1. típus. Ferdinand Porsche tervezte, és gyorsan a világ legkeresettebb autójává vált, felülmúlva a Ford T világcsúcsát..

1. típusú Volkswagen Beetle:

volkswagen-bogár-típus-1-történelem-volkswagen

Ma :

Még közel egy évvel a 2015 szeptemberi „Volkswagen” botrány után is a téma továbbra is népszerű minden médiában. Szerelemnek tűnt első látásra, amikor az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) azzal vádolta a német konzorciumot, hogy az EA 189 autóipari dízelmotorjai nem felelnek meg az amerikai szabványoknak. A cég hivatalosan felismerte a problémát, és azonnal intézkedett. A Volkswagen több mint 6,5 milliárd eurót költött a károk fedezésére, emlékeztetve arra, hogy az autókat a színvonalra kell hozni. Ez a botrány valóban csökkentette a VW járművek árát. Ha tehát jó befektetést szeretne megvalósítani, akkor itt az ideje, hogy megtalálja autóját darabauto24.lu.

A legendás Golf és kiváló kezelhetősége:

volkswagen-golf-a legújabb-vw autók-használt-vw-vásárlás

Ha már az autóknál tartunk, az új Beetle Cabriolet kétségkívül megérdemli a különös figyelmet. Tágas négyüléses karosszériájának köszönhetően rengeteg fejteret kínál elöl és hátul. Így a hosszú távú utazás nagyon lehetséges küldetéssé válik ezzel az aranyos “bogárral”. Ami komoly gondot okozott a tartomány régebbi modelljeivel. A Golf 6 technikai alapjaira épülő új kabrió a Volkswagen biztonságos és dinamikus viselkedést kínál az érzékeny és precíz alváznak köszönhetően. Valószínűleg a legjobb választás jelenleg, ha városi autóról van szó.

Az új Beetle Cabriolet az Ön kényelmét szolgálja:

vw-modellek-2016-a-volkswagen-új bogár-2016

A hosszú távú utazás örömmé válik:

vw-modellek-2016-az-új-volkswagen-bogár-2016-homok-sárga